|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   priprava na CR pred datumom poroda
3.4.2008 10:28:51   
Vittel
Ker sem imela prvi porod s CR me je ginekologinja pred drugim porodom naročila v porodnišnico na pripravo na CR. Čeprav ni nobene indikacije, da bi morala tudi v drugo imeti CR. Kaj točno se dogaja na teh preiskavah, baje si tam cel dan dobiš posteljo in srajco, več pa mi ginekologinja ni povedala. Ima katera od vas izkušnje kako to popteka.
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
3.4.2008 11:07:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vittel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: priprava na CR pred datumom poroda
3.4.2008 11:25:50   
mojsoncek
Te je poslala v mogoce v perinatalni dnevni center v porodnišnico? Po moje ti naredijo UZ, EKG in vse ostalo kar morajo pregledati zaradi razlog za predvideni CR. Za CTG pa je verjetno se malo zgodaj (no, odvisno kdaj te G poslje).  Nic hudega ni...

Mene moja G ni nic poslala, sem pa potem morala na hitro narediti, preden sem sla v porodno/opreracijsko.

tole je s spletne strani KC Ljubljana:
Perinatalni dnevni center – PDC
PDC deluje v četrtem nadstropju F oddelek Porodnišnice. Namenjen je obravnavi nosečnic s težavami, ki potrebujejo pogostejši in bolj poglobljen nadzor (a ne preko noči in manj kot 24 ur). Sprejem je vedno z napotnico izbranega ginekologa, ki nosečnico pošilja. V istem dnevu opravimo več preiskav hkrati ali pa več meritev nekaterih parametrov, tako pri materi kot plodu. Delo poteka od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure. Nosečnice v tem času lahko počivajo na posteljah, dobijo zajtrk in kosilo. Na oddelku so zaposlene: 1 viš. med.ses.2 srednji medicinski sestri-babici.kaj vec pa se na njihovi spletni strani...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 3.4.2008 11:35:12 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 16:03:56   
wing
Zelo podobno kot pri živki. Le brez uz, brez ctg in ekg.(uz in ctg imela dan poprej). V glavnem pa samo čakaš in imaš ogromno časa za razmišljatuser posted image Superca, ne???user posted image
Pa ni hudega verjemi! Ne imenuje se zastonj "CARSKI"user posted image user posted image user posted image Ups, sori, saj že imaš izkušnje, sori nisem prav prebrala, da je že drugi cr.

Vso srečo!

< Sporočilo je popravil wing -- 4.4.2008 16:05:59 >

(odgovor članu Vittel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 18:21:09   
Majabo
Tudi jaz sem ga v 1. imela, sele po 10 urah mucenja
in ja, želim si ga tudi v drugo saj je otrok zopet velik
kljub temu, da mi je ginekologinja tri leta pred zanositvijo govorila da bo v 2. carski in naj se ne bojim zanosit....
sedaj dva meseca pred rokom mi pravi samo....bomo videli na porodu
sem tako besna
res nebi rada kakega vakuma user posted image
lahko kaj vplivam na to ali nič??

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 0:02:11   
hillmagic
Ce imas samo pripravo na CR oz. preglede Mislim da gres tja za en dan PDC center v četrtem štuku. Meni niso dali nič halje Dobila pa sem posteljo in potem sem šla na vse te preizkava o katerih so ti že napisali. Pol so ugotovili da bo treba narediti CR In so me vprasali kdaj hocem "roditi" in je bilo potem cez tri dni. Zjutraj sem prisla tja na tesce in potem so mi dali haljo in britje kistir Ctg in sem cakala v pripravni sobi. Pol ke cela ekipa za Cr prisla do mene in so mi povedali kdo so in kako bo to potekalo. Ker ni bilo mozeka zraven je bila se babca zelo prijazna in mi je dojencka slika ko sem jaz spala. Pol so me zbudili in rekli da imam veliko puncko. Lepo so delali z menoj in tudi zasili so me lepo.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?