Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.4.2008 11:07:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: priprava na CR pred datumom poroda 3.4.2008 11:25:50
|
|
|
|
mojsoncek
|
Te je poslala v mogoce v perinatalni dnevni center v porodnišnico? Po moje ti naredijo UZ, EKG in vse ostalo kar morajo pregledati zaradi razlog za predvideni CR. Za CTG pa je verjetno se malo zgodaj (no, odvisno kdaj te G poslje). Nic hudega ni... Mene moja G ni nic poslala, sem pa potem morala na hitro narediti, preden sem sla v porodno/opreracijsko. tole je s spletne strani KC Ljubljana: Perinatalni dnevni center – PDC PDC deluje v četrtem nadstropju F oddelek Porodnišnice. Namenjen je obravnavi nosečnic s težavami, ki potrebujejo pogostejši in bolj poglobljen nadzor (a ne preko noči in manj kot 24 ur). Sprejem je vedno z napotnico izbranega ginekologa, ki nosečnico pošilja. V istem dnevu opravimo več preiskav hkrati ali pa več meritev nekaterih parametrov, tako pri materi kot plodu. Delo poteka od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure. Nosečnice v tem času lahko počivajo na posteljah, dobijo zajtrk in kosilo. Na oddelku so zaposlene: 1 viš. med.ses.2 srednji medicinski sestri-babici.kaj vec pa se na njihovi spletni strani...
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 3.4.2008 11:35:12 >
|
|
RE: priprava na CR pred datumom poroda 4.4.2008 16:03:56
|
|
|
|
wing
|
Zelo podobno kot pri živki. Le brez uz, brez ctg in ekg.(uz in ctg imela dan poprej). V glavnem pa samo čakaš in imaš ogromno časa za razmišljat Superca, ne??? Pa ni hudega verjemi! Ne imenuje se zastonj "CARSKI" Ups, sori, saj že imaš izkušnje, sori nisem prav prebrala, da je že drugi cr. Vso srečo!
< Sporočilo je popravil wing -- 4.4.2008 16:05:59 >
|
|
|
|
RE: priprava na CR pred datumom poroda 4.4.2008 18:21:09
|
|
|
|
Majabo
|
Tudi jaz sem ga v 1. imela, sele po 10 urah mucenja in ja, želim si ga tudi v drugo saj je otrok zopet velik kljub temu, da mi je ginekologinja tri leta pred zanositvijo govorila da bo v 2. carski in naj se ne bojim zanosit.... sedaj dva meseca pred rokom mi pravi samo....bomo videli na porodu sem tako besna res nebi rada kakega vakuma lahko kaj vplivam na to ali nič??
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?