KIRA -> Zaradi financ ob otroka (7.2.2005 22:18:15)
|
aja - pa da ti še tole povem: kaj bom po porodniški, ne vem, ker je v Prekmurju nezaposlenost vedno višja, preko 17% je že zdavnaj šla. mož pa zasluži samo 140 neto. a se ti ne zdi da s takimi dohodki, kot jih imata vidva, ne moreta mislit samo nase?? žal mi je da se tako grdo sliši, ampak tako je. če bi lahko bi jaz vsaj 3 otroke imela, pa čeprav sem brez službe. bi bili malo bolj skromni in na tesnem, ampak prikrajšani bi ne bili za nič. še najmanj za ljubezen naju staršev, kar je prvo in najpomembnejše. otroci ne rabijo oblačil po znamkah, vsak mesec nov autfit ali pa luksuzen avto. otroci rabijo vsak dan nekaj z pod zob, topel dom, ter ljubezni kolikor je lahko daš. njim ni nič pomembno če zaslužiš 200 jurjev ali pa si doma. ti si njihova mama in si najpomembnejše. samo ti si zanje bog i batina, pa čeglih bi bila doma in gospodinjila. ni treba zapravljat, pa luksus špilat, pa bo. malce skromnosti je treba, malce potrpežljivosti, pridne roke in boste vsi imeli to kar potrebujete in si želite.
|
|
|
|