KIRA -> Zaradi financ ob otroka (8.2.2005 15:59:08)
|
pia te čist razumem. mogoče ti ne, ampak dosti takih ljudi poznam, ki jim je pod častjo iti čistit ali podobna dela. mene ni sram, da sem doma in samo gospodinjim (zaenkrat - sem pač na porodniški), pa če bi morala za tako fizično delo poprijet, tudi ne. je pošteno delo in s svojimi rokami zalužen denar. jaz mam rešpekt pred takimi ljudmi, ki nekaj naredijo iz sebe, ki se trudijo, ki vsak dan pljunejo v roke in nekaj naredijo, ker vem kako je to težko. tudi pred tabo. ne razumem pa takih, ki jim denar pomeni vse - pa kaj bodo znanci rekli, pa da morajo otrokom kupovat samo znamke in najdražje igrače in take stvari. otroci takeih ljudi ne bodo znali cenit tistega kar imajo. taki ljudje čakajo tja do 40 ali pa še čez, da pol lahko imajo otroke, ki so čisto razvajeni, nehvaležni, ali jih pa pol niti nimajo, ker ves čas samo nase mislijo in za kaj vse bi bili prikrajšani in čemur vse bi se morali odreči na račun otroka. take ljudi ne maram. nič nimam proti, če si kdo ustvari neko ekonomsko stabilnost, ampak samo zaradi denarja se odpovedat otrokom - to je pa po mojem najslabše, kar je lahko. še tisti ljudje, ki otrok ne marajo so po mojem boljši, ker jih pač ne marajo - niso ljudje za otroke. ne pa da bi zaradi financ otrok ne imeli ali pa se jih hoteli celo rešit..... upam, da me sedaj malo bolje razumete. mene vedno znova spravi na palmo, če kdo primerja otroke in finance. to ne moreš primerjat. nikakor. plača in prišparan denar ti nikoli ne bosta vrnila nasmeha, lepega pogleda ali pa te objela in rekla: MAMI, RAD TE IMAM.
|
|
|
|