Gina
|
Čakajte punce, zdaj pa obračate moje besede. Špela je napisala, da imata skupaj 250.000,- plače ali več. Jaz sem napisala, da imam manj kot ona, pa da vseeno normalno živimo. Torej ne razumem, zakaj bi bil denar problem, ter da mislim, da je to izgovor tistim, ki si ne zaupajo. Če bi imela 100.000,- plače, prav gotovo ne bi imela treh otrok. Vsekakor pa menim, da denar ni vse in se mi zdi da je bila Kira, ki je to že zelo lepo napisala in se strinjam z njo. Čudno mi je, zakaj se počutite prizadete, saj če vam denar ne pomeni toliko, bi se itak strinjale z mano, če pa vam je v resnici udobje več kot otrok, potem pa tudi nič hudega, saj veliko ljudi danes razmišlja tako, pravzaprav se svet vrti v to smer. Samo če bi bila zadnja opcija resnična, spet ne vem, zakaj se bi počutile krive, saj bi bil to potem vaš življenjski nazor. Nihče pa me ne bo prepričal, da je pomembno zaradi družbe, da imaš veliko denarja, ker te sicer izločijo. Ni pomembno! Če te kdo hoče imeti rad, naj te ima rad brez denarja. A potem te bo družba tudi sprejela samo, če boš kadil travo in se drogiral? Pa boš zato delal vse po njihovo? Pa a veste, da npr. družba izloči vse drugačne, tudi tiste bolj inteligentne...Kaj pa če bo vaš otrok med njimi? Potem mu družbe tudi z denarjem ne boste mogle kupit. Pa glede krožkov. Zakaj pa bi bil en plačan krožek boljši kot neplačan? Priznam, da je v večjih mestih do neplačanih krožkov težje priti kot v manjših mestih. Tam pa jih je dovolj. Trdim da je važno, da imaš dovolj za udobno preživet, da pa ni tako važno, da imaš vsega polno rit.
|