|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:35:03   
Sisy
Njecko potem ti lahko le cestitam da vam z eno plačo (predvidevam da je tako) to znese ! Midva si kljub temu da sva skromna in imava oba redne prihodke letos smučanja nisva mogla privoščiti....

Blagor tistim ki iz nič delajo čudeže....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:36:01   
nejcko
Pa še to, če jih imaš nekaj čez dvajset, lahko pač čakaš na boljše čase. Tudi jaz sem. Končala sem študij, prišla so trideseta, jaz brez službe... a naj do štiridesetega čakam na službo, potem še do petdesetega, da je zagotovo ne bom zgubila, pri šestesetih pa naj si omislim otroka? Vsak pač po svoje, punce!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:40:47   
Sisy
Se strinjam, vsaka po svoje, zato pa pravim da je to le moje mnenje in da to ne leti to na nikogar....Pravim le da vas občudujem in da si jaz tega ne bi upala...to velja seveda za tiste mlade mamice, okrog 20-ih, razumljivo pa da pri tridesetih je že nekako čas za otročka....neglede na to če okoliščine pač niso idelane....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:42:43   
Pia73
Ja pogovarjali smo se na drugi ravni,...

Pa saj nema veze, vsak pač pove svoje mnenje,... jaz si tudi ne bi upala, če bi bila brez službe, ker sva z možem odvisna sama od sebe,...

Vsak zase najbolje ve in zna,...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:42:58   
lucika
tak ja, sisy, tole se lepse slisi. ono prej se pa...hm, niti ni. moje mnenje.

vse bi dala, da bi se mi stvari tako poklapale, da bi bil idealen čas za vse, kar bi do sedaj moralo uspet!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 22:59:26   
Gina
Kaj naj rečem....ne razumem današnje na denar mahnjene družbe, otrok ki imajo preeeepolne riti in so s tem prikrajšani za razvijanje lastnih potencialov - če tiste, ki jih denar plača odštejemo. Kaj pa kateri pomaga, da je čakala do 30. leta in več, če potem zanosit ne more....in to je na žalost tako zelo pogosto. Meni so še zmeraj otroci največ. Moji imajo dovolj vsega, preveč pa ne in tudi ne bi imeli, če bi bila J. Onassis. Morajo razviti določene vrednote. Špela, nas je 5 in živimo z manj denarja, kot ga imata vidva. Pa pridemo skozi. Ne hodimo na večerje, ne kupujemo dragih oblačil, pogledam da ne kupim špecerije v najdražji trgovini...Otroci hodijo na krožke, ki so v okviru šole ali lokalnih klubov, midva greva včasih v gledališče ali plesat. Veliko hodimo na izlete, se pravi da za nafto tudi še imamo. Poleti gremo na morje, pozimi pa tečemo na smučeh. Veseli so, ko skupaj rolamo, predvsem se pa veliko pogovarjamo. Mož ni v službi, ker je ne dobi, ampak to tudi ni tako slabo, saj mi najbrž tistih par cunjc, ki bi si jih tako lažje kupila, pa malo manj obrokov za avto, ne bi odtehtalo tega, da ga noben dan ne bi bilo doma do večera.Aja, pa nimam nobene mame ali tašče, ki bi mi kdaj pa kdaj kaj skuhala ali poklonila kak kos zelenjave z domačega vrta. Nobene finančne pomoči od nikoder.

Tole z denarjem je izgovor za tiste, ki niso zihr vase, pa čakajo, pa čakajo, pa čakajo... Kaj pa vem....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:04:20   
Pia73
Gina tokrat nisi razumela poante,... kdo pa pravi, da je mahnjen na denar,... Gre se za druge stvari, ker kot sem že napisala se od ljubezni živeti ne da,...

Pa prav je, da razumemo drug drugega ne da se obsojamo. Kot sem napisala hvala bogu, da smo različni,.. Saj jaz tudi nisem čakala do 30. leta. Sem že prej vedela kaj hočem in sem temu primerno orgsanizirala svoje življenje,...

Pa denar vsaj pri meni ni bil izgovor in nikoli ne bo, lažje pa je, če so stvari urejene,... Pa tvoja učiteljska plača verjetno nadkrili najini dve,.......

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:13:53   
Sisy
hvala Pika, prav to je bila tudi moja poanta....:miska: pa je žal nekateri niso razumeli :(

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:17:46   
NinKa
Spela,

jaz sem ti nekaj svojih misli ze napisala v postu na privat.
Na tvoje vprasanje pa bi ti odgovorila. Jaz sem studentka kot ti, brez prihodkov, se bom cez 10 tednov porocila, torej imam pravega moskega ze ob sebi. Denarno nam gre ok, ceprav imamo eno placo. Smo v podnajemu, ampak imamo tut kr nekaj na knjizicah.

Ampak jaz ce bi sedaj zanosila ne vem, resnicno ne vem ce bi ga obdrzala. Res je, da sem se zavestno odlocila, da bi rada imela otroka pred diplomo ob pogojih, da financno ne predstavlja bremena in da imam ob sebi pravega moskega. Ko je blo vse izpolnjeno smo sli na delo. Sem proti splavom, ampak mislim, da bi sedaj v tvoji situaciji sla na splav.

Sama sem zagovornik tega, da se mora zenska v danassnjem casu znati sama preskrbeti, preden se odloci za take korake. En otrok gre, dva, pa brez diplome? Ne - sedaj pa se tista zgodba - "otroci potrebujejo samo ljubezen" bla bla bla....to se mi zdi tako "povozena" zgodba, ki ne spada v danasnji cas. A se bo otroku kak tecaj, ali obsolske dejavnosti placevale z ljubeznijo? Al pa bos hodila po mestu samo ob nedeljah ko je vse zaprto, da se bo otrok "pasel" v izlozbah. Daj no. Se strinjam, da v prvih letih ni materialno toliko pomembno, kasneje pa je. In ce nimas tega vsaj priblizno urejenega, raje ne bi imela otroka.

Vem kako je lepo ce ga imas, ne znam si pa predstavljat, da bi mogla enemu :duda: kaksno stvar, ki si jo zeli na racun drugega :duda: odpovedat.

Lep vecer!:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:20:31   
Sisy
NiKa, to si pa tako fenomenalno povedala, da jaz ne bi znala nikoli bolje....Prav tvoje besede sem imela v mislih ko sem pisala svoj prejšnji post....

res hvala za tako realno mnenje :miska:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:21:22   
Pia73
Ja, saj nas je kar nekaj na isti valovni dolžini,....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:31:57   
Gina
Čakajte punce, zdaj pa obračate moje besede. Špela je napisala, da imata skupaj 250.000,- plače ali več. Jaz sem napisala, da imam manj kot ona, pa da vseeno normalno živimo. Torej ne razumem, zakaj bi bil denar problem, ter da mislim, da je to izgovor tistim, ki si ne zaupajo.

Če bi imela 100.000,- plače, prav gotovo ne bi imela treh otrok. Vsekakor pa menim, da denar ni vse in se mi zdi da je bila Kira, ki je to že zelo lepo napisala in se strinjam z njo.

Čudno mi je, zakaj se počutite prizadete, saj če vam denar ne pomeni toliko, bi se itak strinjale z mano, če pa vam je v resnici udobje več kot otrok, potem pa tudi nič hudega, saj veliko ljudi danes razmišlja tako, pravzaprav se svet vrti v to smer. Samo če bi bila zadnja opcija resnična, spet ne vem, zakaj se bi počutile krive, saj bi bil to potem vaš življenjski nazor.

Nihče pa me ne bo prepričal, da je pomembno zaradi družbe, da imaš veliko denarja, ker te sicer izločijo. Ni pomembno! Če te kdo hoče imeti rad, naj te ima rad brez denarja. A potem te bo družba tudi sprejela samo, če boš kadil travo in se drogiral? Pa boš zato delal vse po njihovo? Pa a veste, da npr. družba izloči vse drugačne, tudi tiste bolj inteligentne...Kaj pa če bo vaš otrok med njimi? Potem mu družbe tudi z denarjem ne boste mogle kupit.

Pa glede krožkov. Zakaj pa bi bil en plačan krožek boljši kot neplačan? Priznam, da je v večjih mestih do neplačanih krožkov težje priti kot v manjših mestih. Tam pa jih je dovolj.

Trdim da je važno, da imaš dovolj za udobno preživet, da pa ni tako važno, da imaš vsega polno rit.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
7.2.2005 23:37:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:40:06   
Gina
Ej, Bagi, to se pa absolutno strinjam s tabo!

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Zaradi financ ob otroka
7.2.2005 23:45:07   
nejcko
Gina, bravo, se podpišem pod tvoj post 100x.

Sem hotela že zaključiti s tole debato, ampak Ninka, preberi si še enkrat svoj zadnji stavek! Na račun drugega.... Ne vem, torej hočeš svojega otroka vzgojiti, da je on edini na svetu in da drugi nič ne veljajo, ker so itak ena sama napota na svetu (mislim nasplošno vse ljudi). Žal se bo tvoj otrok moral na račun drugih celo življenje nečemu odpovedovati, pa čeprav mu ne bodo ne bratje ne sestre. Tako je pač, drugače ne gre, edino če hočete z vsem, kar ta svet premore materialnega, preseliti se na Mars in tam uživati lasten ego. In mogoče se bo nekoč tvoj lasten otrok zaradi nekoga drugega odpovedal celo vam, staršem.

Punce, malo razmišljajte,no.

Se pa vsekakor strinjam, da brez denarja danes ne gre, vprašanje je samo, kaj je komu prioriteta. Sissy sprašuje, kako si lahko privoščimo smučanje. Lepo. Ne damo dosti na fine večerjice, pa na nobel cunje, pa na najboljše firme, pa avto. Vse je stvar prioritete, Sissy, samo to in potem gre vse kot po maslu.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 0:19:10   
Annny
Živjo,

podlaga za srečno družino so zdravi odnosi, ljubezen in zaupanje. Če ni tega, ne morejo pomagati niti materialne dobrine. Če je prvi pogoj izpolnjen in je malo manj denarja, si upam trditi, da se nekako da preživeti.
Ampak- a je to res to?
Je namen življenja PREživeti ali ŽIVETI? PREživeti s stiskanjem iz meseca v mesec, z odpovedovanjem, stalnimi skrbmi in prepiri okrog financ..? Ne vem, jaz v tem ne vidim rožnate prihodnosti.
Na drugi strani pa----OTROČEK!! Majhna lučka, ki jo je prižgal bog! Sama sem še mlada..ampak ne bi imela srca, da bi lahko naredila splav..ne bi mogla.

Špela, vidiš- dileme so ogromne. Ne zavidam ti tvojega položaja, ampak zaupam v to, da se boš odločila prav, saj si za svojo starost zrela in odgovorna punca. Upam, da je tak tudi vaš očka...če imaš v to le senco dvoma, raje ostani doma in ne zaživi z njim- tako bo lažje. Saj veš- če so le enkrat izrečene žal besede, ki bolijo ('nimam te več rad), ostane dvom v srcu za zmeraj, rana, kasneje brazgotina, ki vsake toliko časa zakrvavi :( Sem ful pesniško povedala.

Špela, želim ti vse najnaj..vem, da v srcu čutiš, kaj je zate najbolje.

Lepo se imej:rozica:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 9:28:18   
Anonimen
Če nimaš moža oziroma fanta, za katerega si 1000-odstotno prepričana, da ti bo vse življenje stal ob strani in se boš nanj lahko zanesla (taki pa so zelo, zelo redki, pa še takrat, ko misliš, da ga imaš, se lahko pokaže ali pa pripeti drugače), potem bi si jaz sebe na tvojem mestu predstavljala kot SAMO z dvema otrokoma. Ne vem, jaz sem tak nezaupljiv človek, vsaj kar se otrok tiče ne računam na nikogar in tudi nikoli nisem. Vedno sem premišljevala, če bom sama to zmogla. Po moje bi morala tako pomisliti tudi ti, Špela. Če se ti zdi, da bi sama zmogla, finančno in psihično, potem kar imej še tega otroka. Sicer pa... Tako je moje mnenje.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 9:39:57   
anajmad
Denar sveta vladar.Pa še res je,na žalost.Mnoge družine oz.mladi pari,se v večini primerov ravno zaradi denarja ne morejo odločiti za:duda:.Tudi midva,po prvi sva nekako odlašala,ker še nismo imeli urejenega stanovanjskega problema:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Sedaj imamo vse,lahko rečem,da dobro živimo,v mejah normale(ne me vprašat,koliko imamo prihodkov,ker jst si beležim samo odhodke:((:((:((:(().Toda :duda:čakamo....Povem vam pa,da če mi bo dano,bi imela še :duda::duda:.Da bi to omenila možu pred 5 leti,bi se ločil od mene:)-:)-:)-:)-:)-.Zdej pa,ko malo razmisliš,vse se da.Hodim v službo,pomagam možu pri njegovem delu,lani sem študirala(letos pavziram),ukvarjam se s hčero,imam:kuza:,ki tudi nekaj zahteva zase.V glavnem sem sama s pomočjo mojih dveh:love::love:,pa gre. Nikoli nisem imela mame ali tašče pri sebi,da bi bile v pomoč,samo v nejevoljo.Pa nismo nekakšni rokfelerji,da bi si privoščili ne vem kaj.Tudi jst pogledam vse reklamne materiale,hodim tudi v Italijo(če je potrebno)v glavnem gre.In mislim,če je kruh za enega,bo še za drugega.S tem mislim,da bi naslednjemu otročku tudi toliko nudili,kot moji hčeri.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 9:46:20   
Anonimen
Če bi vsi čakali,da si naberejo več denarja,ali pa da zaslužijo večje plače...potem bi narod izumrl,enostavno se nihče ne bi odločil za otroke,ker preveč koštajo.

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:12:07   
NinKa
Nejcko, jaz tocno vem kaj sem napisala v postu in s tistim kaj si ti napisala je blo misljeno, da to kar je v enem postu napisala Spela sama, da sedaj ima njen misko veliko, ce pa bo se eden, pa ob postavki istih financ ne bo vec imel toliko kot ima sicer sedaj.

Moj :duda: po vsej verjetnosi ne bo ostal edincek, sem se premlada da bi lahko kaj takega dokoncno rekla, rekla sem pa, da ce bi sedaj postala po "nesreci" noseca, bi krepko premislila, ce bi ga obdrzala. Sama sem sedaj imela rizicno nosecnost in sem 8 mesecev prelezala, sedaj sem z miskom doma in leta so mi sla. Zdaj hocem najprej faks koncati, se porociti, se zaposliti in nato je se zmerom cas, da se odlocim ce bom imela ali ne. Enostavno ne maram obcutka biti odvisen od nekoga, kar sedaj bolj ali manj sem - od fanta.

Se pa tut strinjam z vsemi, vse si lahko privoscimo na racun vaganja prioritet - enemu so vec vecerjice, cunjice, enemu smucanje. Kakor komur. Vsak razmislja po svoje, vsak ima pravico do svojega mnenja. Jaz nikogar ne napadam, sam svoj loncek sem pristavila. in videla sem, da nisem edina s tem razmisljanjem.

Sicer pa v danem primeru bodimo realni, punca je 20 let, zveza njena, saj se lahko popravi lahko se ne, kaj bo z koncano gimnazijo lahko ostane in z dvema otrokoma. Jaz osebno si "tega" podviga ne bi upala. Ji pa cestitam, ce si upa in ce bo zmogla. Vsaka ji cast.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:15:58   
ronja5
:bravo::bravo::bravo: Neva!
Jap, če bi vsi razmišljali tako kot Sisy, Bagi, Pia,... brez diplome sploh ne bi smeli imet otrok:zmeden2:
Si predstavljate kakšen bi bil svet?
Kdo bi vam pa ceste pometal, kruh pekel,obleke šival, pohištvo izdeloval, stanovanje ogreval, vas stregel v trgovini...
A veste koliko zaslužimo ljudje v zgoraj naštetih poklicih? Ja, človeštvo bi res izumrlo.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:20:54   
Špela
Denar je pomemben, nisem rekla da ni.
Nisem sicer ziherašica, ker zaradi tega ziheraštva sem izgubila partnerja, in vzela Aleksu očeta. Zakaj?
Ker prihajam iz dokaj premožne, vplivne družine. Kjer so me učili da je denar pomemben, še bolj pa izobrazba.Z njo prideš do denarja. Zato si nisem upala imeti svoje družine in sama živeti z njo v podnajemu, ker si nisem zaupala. Ko je partner odšel sem šele videla kaj bi lahko imela, kot pravi on, ne bo vedno lahko, bomo pa skupaj. Tako sem odrasla in sem se pripravljena boriti za svojo družino.
Želim si le da bi otroku(otrokom) nudila nek standard, neko človeka vredno življenje. Ker je res nekaj je preživeti, drugo je živeti.
Če bom splavila bom po večini iz zdravstvenih razlogov. Morda imam res še čas in bom tudi o tej možnosti še premislila. Ampak nisem izbrala jaz otroka, on je izbral mene. Imam pravico ga zavreči? Ne kritiziram tistih ki naredijo splav, če vedo da je to edina možnost. Ampak vsak mora živeti sam s sabo.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:28:49   
Sisy
Ronja, mislim da si zgrešila bistvo...ne gre za to da naj naš narod ne bi imel otrok dokler ni 100% preskrbljen, sploh ne, gre se za točno konkreten primer...Špelo, ki je študentka, in bi morala sama preživeti 2 otroka....Si sama sebe predstavljaš samsko z dvema otrokoma, po možnosti brez pomoči očeta in staršev' jaz ne....žal.....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:36:26   
Anonimen
Nekoč se je reklo:Najprej štalca pol kravca.
Midva z možem sva šla čist mimo..najprej tele pol z časoma pa še stanovanje pa služba.Ko sem zanosila-načrtovano pri dvajsetih sva bila oba na koncu šolanja,potem je mož še v vojsko moral,medtem mi je pomagala država.Po končani vojski se je zaposlil i jaz tudi.Z velikim odpovedovanjem-NI Mi Žal sva kupila stanovanje,čez leta prodala in končno prišla do svoje hišice,sicer stare ampak streha nad glavo pa le je.V vseh teh letih so se nama rodili trije otroci.Dopustov je bilo sicer malo,no imamo sorodnike raztepene vse povsod,pa smo se znašli in peljali na lepše za par dni našo mularijo.
Če pa bi razmišljala,da moram narest visoko šolo(imam samo srednjo)si nabrat zalogo denarja,pa bi morda ostala samo pri enem otroku-ali pa še to ne.Ker pa midva nisva razmišljala racionalno-oziroma sploh nisva o tem razgljabljala,smo velika skromna družina.
Seveda imam tudi jaz želje-potovanja v tujino,smučanje pozimi eksotične kraje poleti ali zimi.Dopuste z otroci-to ko so bili majhni sedaj so veliki in lahko grejo sami.Nisem pa nesrečna zaradi tega.ker si nisem in ne morem kaj več privoščit.
Ne obsojam pa nobeno,če racionalno razmišlja o svojem življenju,ljudje smo si različni in vsak ima pravico mislit in urejat svojo življensko pot po svoji presoji.

Zato pa smo tu da si izmenjamo svoje izkušnje in da ne obsojamo nikogar,ki ne misli tako kot mi.
Denar je res sveta vladar-ampak z malo in skromno se tudi da preživeti.

Po eni strani imamo vse po malem prav-vsak na svoj način

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   Zaradi financ ob otroka
8.2.2005 10:39:22   
Sisy
lepo povedano Neva, se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Seks

Je polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?

Da (39%)

Ne (45%)

Ne vem (16%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!