Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:46:20
|
|
|
|
trnuljčica
|
Mogoče pa onadva, rabita izgovor da vajina zveza konča.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:47:17
|
|
|
|
muška
|
Joj, joj, joj, in on tega ne vidi? Šit no
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:50:23
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu pa se lahko tej ženski zahvališ, k si vsaj dost zgodej zgruntala da je tvoj dedc lutka. V težkih situacijah vidiš koga imaš zraven sebe.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:51:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V bistvu pa se lahko tej ženski zahvališ, k si vsaj dost zgodej zgruntala da je tvoj dedc lutka. V težkih situacijah vidiš koga imaš zraven sebe.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:55:27
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V bistvu pa se lahko tej ženski zahvališ, k si vsaj dost zgodej zgruntala da je tvoj dedc lutka. V težkih situacijah vidiš koga imaš zraven sebe. ja.. da bi pa mogla decu kazat izpiske tel številk,bi pa po moje požru tist papir.. mislim pa da ima on nekaj za bregom..tisti,ki je ljubosumen sam po sebi sklepa.. men še na misu ne pride,da bi moj se kje gonu-k se men ne da gont
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 13:56:39
|
|
|
|
muška
|
V težkih situacijah vidiš koga imaš zraven sebe. Ne vem no, te večje razlike med leti . Nama je ful špilalo od začetka, zdaj pa vedno manj. Vedno več je kriz,... Premisli kaj delaš in kaj ti on dela. Boš to lahko prenašala celo življenje? Ljubosumja bo pa vedno več, tudi na to se lahko žal pripraviš
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:08:52
|
|
|
|
Natty5284
|
dejstvo je, da če bi že bla resnica, da ga varam kot mu ona tvezi in ne vem kaj....a se vam zdi da bi se pri mojih letih ubadala z njim, ki ima 2 otroka?midva nimava nič skupnega...ne otrok, ne stanovanja, ničesar...in da se bom blamirala pa mu lagala s kom in kje sem???halooo?pol grem raje v svoje stanovanje in od tam zganjam kurb.... če bi je že bla potrebna
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:11:25
|
|
|
|
Taula
|
Najprej najdi samozavest (ker je nimaš) in se postavi zase. Če to narediš bo vse lažje.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:13:20
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 kaj bi nardile ve?bi jo poklicale in ji povedale svoje?meni se zdi noro...že zarad tega, kaj se čem spuščat na njen nivo?jaz imam čisto vest in to sem tud dokazala...noro se mi je z njo ubadat...zraven tega bo vidla da se sekiram in bo mela še večje veselje...kaj pravite? Ne, jaz je ne bi poklicala. Ker doma imaš veliko večje probleme, kot jih imaš z njo. Veliko, veliko večje. Se strinjam, ni šans da bi se spustila tako nizko in jo klicala. Skozi težke trenutke se pokaže človeška narava, morda je to priložnost, da vidiš kdo sploh je tvoj partner.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:23:45
|
|
|
|
malania
|
Dokler se boste ukvarjali z njo (s tem mislim oglašanje na tel. pa prepiri zaradi nje...), bo še vedno klicala. Moje mnenje. Kaj je v ozadju pa se ne ve.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:29:24
|
|
|
|
muška
|
In kako dolgo si že z njim? Upam, da si dovolj močna, da ga postaviš pred dejstvo. Jaz sem mojega že 1x , ampak midva imava dva otroka. Nekaj časa je pomagalo, potem pa jovo na novo (ampak pri meni je čisto druga situacija). Kot sem ti že napisala, ljubosumje se bo z leti samo še stopnjevalo, verjemi!
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:30:11
|
|
|
|
smigli
|
Kot so že nekatere pred mano napisale, mi tudi meni diši po tem, da tvoj dragi išče grešnega kozla. Zdi se mi, da želi s tem odvrniti pozornost.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:39:03
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: anitaz IZVIRNO SPOROČILO: nivess Na koncu pa ona dva med samo seksata Ja, sem tudi jaz to pomislila... Še ena, ki je takoj pomislila na to. Tudi jaz...
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:42:05
|
|
|
|
Mišni
|
Ma ti kar vse priznaj. Ti samo reci ja, ja, ja, vse je res, **** sem svetovna. Una ima vse prav. Saj tako nima smisla, če zanikaš. Saj si na istem, če ne še na slabšem. In potem vprašaj, kaj naj zdaj narediš? Boš videla, kaj bosta potem naumila. Jaz bi sprejela igro. Če bi se mi slučajno dalo.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:44:33
|
|
|
|
srki
|
Če pa nimata nič skupnega, potem pa ga že zdaj zapusti, pa naj srečno živi s tisto psihopatko, če mu je do nje in obratno.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 14:46:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Če pa nimata nič skupnega, potem pa ga že zdaj zapusti, pa naj srečno živi s tisto psihopatko, če mu je do nje in obratno. Gliha fkup štriha.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 15:30:15
|
|
|
|
petra a
|
očitno je ljubosumen ali pa se boji da bi mu mladenka ušla (morda mu paše status,saj veste kako pravjo deci pri 40 in več-da bi zamenjali ženo za 2 po 20 let)...mislim da je bilo zadosti dokazovanja,jst bi mu zabrusla nazaj kaj ima s to babo,če pa še pol ne bi blo miru,bi pa šla,madonca,24 let šteješ in še cel life imaš pred sabo,ne unič si ga,res...morda težka odločitev,a na koncu vseeno najboljša
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 15:35:56
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Na koncu pa ona dva med samo seksata To isto je meni padlo na pamet Ja meni tudi .
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 15:39:34
|
|
|
|
petra a
|
lahko pa da se ona želi vesit po njemu,pa se ji ne pusti in je psihopatsko besna nanj in zganja tak cirkus...lahko da se boji če bi bilo to res in je zaradi tega tako nezaupljiv,lahko ga krivično obsojamo...praviš da ste se družili,morda bi pa probala malo poizvedeti naokoli pri "prijateljih",morda celo pri njenem bivšem,morda ti razširi obzorje glede te psihopatke
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 16:48:43
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 .... z njim, ki ima 2 otroka?midva nimava nič skupnega...ne otrok, ne stanovanja, ničesar... Aja. Zdej poveš. Men tale tvoj tipček pa res ni všeč. Prej sem mislil, da imaš z njim kakšno bodočnost. Uf. Slabega si si izbrala. Oprosti. Saj vem da misliš da je najboljši. Najbolj bolno pa se mi zdi to, da misliš da se moraš opravičevat. Samo kaj se sekiramo. Že to, da si mu dala spisek ne da bi on "plačal", dovolj pove. Se mi ne da več.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 17:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Na koncu pa ona dva med samo seksata jz sem isto pomislila
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 18:13:35
|
|
|
|
Majuska
|
Da še jaz pristavim svoj piskrček. Tale tvoj mož išče nenehne izgovore zato, ker ti ne zaupa. Problem je pa čisto negotov, kadar so ljudje takole nezaupljivi, je to običajno zaradi lastne izkušnje; zato ker vedno, kako bi se sami obnašali v tvoji koži. Glede na to, da si je dovolil vpogled v tvoj mobi in v tvoje izpiske, bi jaz pogledala v njegov mobi. Da vidiš, koliko kaj on kliče tisto drugo - pa da ga vidim, koliko bi se izmotaval. Nadalje bi ga postavila pred dejstvo, ali želi biti v vezi s tabo ali pa naj prekine stike z lažnivko. Jaz sigurno ne bi dovolila, da neka koka takole upravlja z mojim življenjem. Po mojem se on druži z njo zgolj zato, ker s tem napihuje lasten ego.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 18:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ma ti kar vse priznaj. Ti samo reci ja, ja, ja, vse je res, **** sem svetovna. Una ima vse prav. Saj tako nima smisla, če zanikaš. Saj si na istem, če ne še na slabšem. In potem vprašaj, kaj naj zdaj narediš? Boš videla, kaj bosta potem naumila. Jaz bi sprejela igro. Če bi se mi slučajno dalo. Ja, to bi jaz naredila , ko bi mi zatežil nekje tretjič.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 18:48:55
|
|
|
|
tina a
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Na koncu pa ona dva med samo seksata To isto je meni padlo na pamet Dido. Men tudi.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 18:56:50
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Sicer pa bi si kot prvo shranila vse njene SMS-je in klice oz. bi si zapisala vsebino in čas teh klicev, potem pa bi ji poslala sms, naj takoj preneha z vtikanjem, drugače bom prisiljena posredovati pri policiji, zdravnikih, odvetnikih in mobilnem operaterju. Če ima kakšnokoli pritožbo, pa naj se obne na mojo odvetnico. In k odvetnici bi tudi šla, zato je tam. Taki ljudje se ustrašijo samo direktne moči, dokler vidijo, da s svojim obnašanjem delajo zgago, ne nehajo. To pa ne bo slo. Kot sem razumela tista **** posilja sms-e na njegov mobitel, a prijavo lahko poda samo "lastnik" moba. A pro po teme - ce bi se slucajno moj moz tako obnasal, bi dobil tako jezikovno juho, da bi se ali pobral in sel, ali nemudoma uredil zadevo. Naty, pustis tvojemu, da vodi igro in da te vlece cas na eno cas na drugo stran. Stisni zobe, "vkopaj" se pri svojem staliscu in analiziraj kaj, zakaj in kako. Pozorno poslusaj kaj govori in probaj razlociti kaj od tega kar govori je njegovo prepricanje, kaj je zavajanje, kaj je izogibanje itn.. pa ti bo v zelo kratkem casu vse jasno. Posebno bodi pozorna na nacin ko govori o tej zenski, koliko in kaksnih pridevnikov uporabi.... Odpri usesa in poslusaj, nehaj pa sodelovat v tej "drami".
< Sporočilo je popravil Misek -- 2.4.2008 18:57:50 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?