Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:38:42
|
|
|
|
Natty5284
|
ojla punce...vrjetno se še spomnite kak tedn nazaj, ko sem odprla temo za tel izpiske, ki jih je zahteval moj partner od mene, zarad tiste krastače, ki mu je natvezla veliko laži...no izpiski so prišli in so bili "čisti" v kar se je lahko prepričal tudi sam...takrat sem tud zahtevala od njega, da ko bo izpiske pregledal da to lažnivko pokliče in ji reče naj več ne kliče in laže, ker je pregledal izpiske in da ve da je lagala...na to sem čakala zdaj ves teden in nič...še vedno mu piše smse naj se prepriča za ta in oni datum in še celo uro...jaz res ne vem kaj bi rada ona???no včeraj sem mu pa rekla da se mi zdi vse skupaj totalno noro da je ne pokliče in ji reče naj ga pusti na miru...in zdaj spet obtožuje mene, češ da sem mu jaz čudna, ker sem kao mirna...pa vrjemite da v sebi še kako nisem mirna, ker e sekiram ker ona laže...in da po njegovem ona nekaj ve, da je zato jaz ne upam poklicat in ji svoje povedat...zakaj bi jo jaz kllicala???in se spuščala na njen nivo????haloooo????komu na čast?mene ne kliče, jaz mam mir, kliče njega zato se mi zdi da bi on moral to z njo razčistit...in vam povem vsega že imam preko glave....
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:41:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz res ne vem kaj bi rada ona??? Spravla vaju narazen. Kar ji tud uspeva, k ji tvoj dedc naseda, namest da bi jo skenslal in zablokiral njeno tel..
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:41:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Na koncu pa ona dva med samo seksata
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:44:15
|
|
|
|
Sibil_
|
Očitno njemu paše, da ga ena hoče....mu lepo ego napihuje...
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:45:15
|
|
|
|
anabanana
|
Na koncu pa ona dva med samo seksata To isto je meni padlo na pamet
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:45:23
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Na koncu pa ona dva med samo seksata Po moje še ne. Bosta pa kmalu. Moje mnenje. Sem pa 100%, da moj ne bi nikoli tako reagiral. Postavil bi jo na trda tla že pri drugem klicu. Tak da zrihtaj moža, ne njo. Ker v mojih očeh je on dosti večji krivec za nastalo sranje, kot pa ona. Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:46:01
|
|
|
|
Natty5284
|
kaj bi nardile ve?bi jo poklicale in ji povedale svoje?meni se zdi noro...že zarad tega, kaj se čem spuščat na njen nivo?jaz imam čisto vest in to sem tud dokazala...noro se mi je z njo ubadat...zraven tega bo vidla da se sekiram in bo mela še večje veselje...kaj pravite?
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:47:10
|
|
|
|
mika
|
preklela bi mu vse od neba do zemlje,če bi me spravljal v tak položaj.....pa kaj si ti nor, no....
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:47:38
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Na koncu pa ona dva med samo seksata Ja, sem tudi jaz to pomislila...
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:47:48
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 kaj bi nardile ve?bi jo poklicale in ji povedale svoje?meni se zdi noro...že zarad tega, kaj se čem spuščat na njen nivo?jaz imam čisto vest in to sem tud dokazala...noro se mi je z njo ubadat...zraven tega bo vidla da se sekiram in bo mela še večje veselje...kaj pravite? Ne, jaz je ne bi poklicala. Ker doma imaš veliko večje probleme, kot jih imaš z njo. Veliko, veliko večje.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:48:55
|
|
|
|
Natty5284
|
Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi. itak..pa več ne vem kaj naj?predložla sem izpiske,prepričal se je...še reko mi je da je vesel da je tako itd...danes pa tak preobrat da jaz nje ne upam poklicat ker ona ziher nekaj ve in se jaz bojim da bi to povedla
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je nebi nikol klicala. Mislm mam pa mal ponosa da ne delam budale iz sebe. Bi pa vprašala dedca zakaj mi ne zaupa, s čim si si zaslužilo to nezaupanje in to da bol zaupa eni psihotični babi..... Pol bi mel pa kkšn dan cajta da se odloči s kom bo in komu bo verjel. Maksimalno dan. Če mi pa neb verjel se pa lahko spelje k tisti psihopatki pa naj onadva skupaj psihirata.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne zaupa ji zato, ker je sam pokvarjen.Misli, če je on, da je ona tudi. Poslala bi ga v PM ,za vse večne čase.AMEN
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:51:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi. itak..pa več ne vem kaj naj?predložla sem izpiske,prepričal se je...še reko mi je da je vesel da je tako itd...danes pa tak preobrat da jaz nje ne upam poklicat ker ona ziher nekaj ve in se jaz bojim da bi to povedla Tipček išče prepir. Samo vprašanje je zakaj????????????????????????? Moje mnenje je, da on čisto dobro ve, da ga ne varaš. Samo išče.....kaj, pa on sam najbolje ve.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:52:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi. itak..pa več ne vem kaj naj?predložla sem izpiske,prepričal se je...še reko mi je da je vesel da je tako itd...danes pa tak preobrat da jaz nje ne upam poklicat ker ona ziher nekaj ve in se jaz bojim da bi to povedla Tipček išče prepir. Samo vprašanje je zakaj????????????????????????? Moje mnenje je, da on čisto dobro ve, da ga ne varaš. Samo išče.....kaj, pa on sam najbolje ve. Izgovor da gre pa kao nič kriv
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:53:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi. itak..pa več ne vem kaj naj?predložla sem izpiske,prepričal se je...še reko mi je da je vesel da je tako itd...danes pa tak preobrat da jaz nje ne upam poklicat ker ona ziher nekaj ve in se jaz bojim da bi to povedla Tipček išče prepir. Samo vprašanje je zakaj????????????????????????? Moje mnenje je, da on čisto dobro ve, da ga ne varaš. Samo išče.....kaj, pa on sam najbolje ve. Izgovor da gre pa kao nič kriv Ja, nekaj takega. Samo pravim, to je samo moje mnenje. In niti slučajno ni nujno, da mam prav. Sicer pa me zanima, koliko sta ta dva sploh stariva?
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:54:50
|
|
|
|
Natty5284
|
pa že zarad izpiskov mi ni vseeno...mobitel je moja osebna stvar in kam in koga jaz kličem je moja stvar in od nobenga drugega...vsaj jaz imam tako mnenje...pa sem še tu popustila in naročila izpiske...da je res se lahko prepričal...na koncu pa še njena izjava: "Valjda da ni tiste cifre gor, ker ima veze na mobitelu in si jo je dala ven brisat" pol sem pa pred njim 2x klicala operaterja ,vsakič sem dobila drugega, in vprašala pred njim(tel sem dala na zvočnik), če se to da nardit...pa sta oba rekla da izpiski so za vse cifre ali pa za nobeno, da to se ne da brisat.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:56:13
|
|
|
|
tanikaa
|
Oprosti, ampak mam občutek, da vidva nimata niti dneva čez 20 let. Otročje in še enkrat otročje. Da bi jaz klicala na mobitel in operaterje to spraševala???
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Za moje pojme se pa mal preveč ponižuješ pred njim......sam moje mnenje.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:58:32
|
|
|
|
Natty5284
|
Oprosti, ampak mam občutek, da vidva nimata niti dneva čez 20 let. Otročje in še enkrat otročje. Da bi jaz klicala na mobitel in operaterje to spraševala??? klicala sem samo zato, da mu dokažem, da je spet lagala in da se to ne da...drugače pa jaz imam 24 on pa 41 let...ali lahko vrjameš da se človek pri 41 vede tako otročje
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:59:09
|
|
|
|
Natty5284
|
Za moje pojme se pa mal preveč ponižuješ pred njim......sam moje mnenje. karin tudi meni se zdi tako
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 11:59:25
|
|
|
|
Mišni
|
V rit ga šutn!
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 12:00:43
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284 Oprosti, ampak mam občutek, da vidva nimata niti dneva čez 20 let. Otročje in še enkrat otročje. Da bi jaz klicala na mobitel in operaterje to spraševala??? klicala sem samo zato, da mu dokažem, da je spet lagala in da se to ne da...drugače pa jaz imam 24 on pa 41 let...ali lahko vrjameš da se človek pri 41 vede tako otročje Aha. Kriza srednjih let. Malce "starejši" tipček, ki se boji za svojo veliko mlajšo ženo. Ampak še vedno pravim. Otročje in nezrelo.
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 12:05:17
|
|
|
|
sazi
|
Res mi ni jasno, zakaj pri 24ih letih ostajaš v zvezi z nezrelim moškim, ki te ne spoštuje, ti ne zaupa... Žetakrat, ko si pisala o tek telefonskih izpiskih, se mi je kar tema delala, kaj folk zahteva od svojih partnerjev in zakaj. Kakšno poniževanje. Da se moraš za nekaj opravičevati, dokazovati svojo nedolžnost človeku, ki naj bi te ljubil? Malo premisli, zakaj si sploh z njim in ali res ne bi mogla živeti brez njega, ker tale zveza ni v redu, ti imaš pa pri 24ih še celo prihodnost pred sabo.
|
|
|
|
RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj??? 2.4.2008 12:09:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 41. se nekateri moški vedejo zelo otročje - kriza srednjih let se temu reče. Ne vem, no, moj dragi bi tako žensko en dva tri postavil na realna tla in jo sma nekam poslal ali pa angažiral svojo odvetnico, niti trenutka pa ne bi dvomil vame. Ima dovolj samospoštovanja in samozaupanja, da ne verjame takim obrekljivkam. Sicer pa bi meni šlo tako ljubosumno obnašanje (njegovo) zelo na živce in bi se res začela spraševati, ali me je vreden. Če bolj verjame drugim kot meni, pa še nobenega povoda za nezaupanje z moje strani nima - mogoče ima res on kaj za bregom. Ena moja znanka je stalno svojemu možu težila, da ve, kako flirta z drugimi in misli na druge ženske, on pa pravi angelček, na koncu se je izkazalo, da ga je ona varala. Saj ne vem, če je tako tudi pri tebi, ampak pri meni bi tako nezaupanje ubijalo zvezo. Ne bi tega prenesla, preveč bi bila žalostna. Sicer pa bi si kot prvo shranila vse njene SMS-je in klice oz. bi si zapisala vsebino in čas teh klicev, potem pa bi ji poslala sms, naj takoj preneha z vtikanjem, drugače bom prisiljena posredovati pri policiji, zdravnikih, odvetnikih in mobilnem operaterju. Če ima kakšnokoli pritožbo, pa naj se obne na mojo odvetnico. In k odvetnici bi tudi šla, zato je tam. Taki ljudje se ustrašijo samo direktne moči, dokler vidijo, da s svojim obnašanjem delajo zgago, ne nehajo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?