|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zdaj pa res več ne vem kaj naj???
2.4.2008 12:14:48   
Natty5284
Če ima kakšnokoli pritožbo, pa naj se obne na mojo odvetnico.

sem tudi že razmišlajala o odvetniku...ampak prvič...kaj ni to malo noro?se sploh ubadat z neko lažnivko?naj govori kar želi, jaz sama pri sebi vem, da to ni res...zato se mi zdi brezveze z njo obre,menjevat...drugo pa je moj partner...njega ji pa je uspelo obrniti, kot zgleda...drugič pa....imam shranjena vsa njena sporočila...ampak se mi zdi z njimi noro it do odvetnika ker po mojem bi se mi smejal...ker v sporočilih ni ravno nekih groženj da mi bo kaj nardila ali kaj podobnega ampak samo kak naj jaz mojemu povem resnico, če ne mu bo o0na...kar je pa laž

Lp Natty

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.4.2008 12:18:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284

kaj ni to malo noro?se sploh ubadat z neko lažnivko?naj govori kar želi, jaz sama pri sebi vem, da to ni res...

Ja, moje mnenje je enako. Ubadat se s to žensko? Ne, hvala. Jaz tega ne bi naredila. Bi pa spokala kufre in odšla. Pa me je težko do tega pripravit, da kaj takega sploh napišem, kaj šele da bi naredila. Ampak zveze brez zaupanja ne bi prenesla.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.4.2008 12:18:05   
Mišni
naj jaz mojemu povem resnico, če ne mu bo o0na...

ja pa naj mu že enkrat, da bo mir!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2008 12:19:01   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

naj jaz mojemu povem resnico, če ne mu bo o0na...

A-a. V tej zvezi mira nikoli več ne bo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.4.2008 12:19:54   
Natty5284

jaz sem istega mnenja...ampak problem je v tem da samo laja in laja...zakaj pol ne pove če že nekaj ve????zato ker nima kaj....

Lp Natty

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.4.2008 12:25:43   
baguSka
zakaj bi jo jaz kllicala???in se spuščala na njen nivo????haloooo????komu na čast?mene ne kliče, jaz mam mir, kliče njega zato se mi zdi da bi on moral to z njo razčistit...in vam povem vsega že imam preko glave....

Jaz lahko le to recem, da bi sla stran od tega ponorelega sveta...  Jaz se nebi ukvarjala ne z njo, ne z njim vec!!! Ker nebi prenasala deca, ki bi verjel drugi user posted image user posted image user posted image  Wtf!!?? Pa kaj sem jaz za en vosek, da on meni ne verjame!!?? Niti sekunde vec se nebi ukvarjala z njim... pri meni nebi mel vec kej praskat. Skoda volje in energije...

Neposredna povezava do sporočila: 31
2.4.2008 12:27:23   
Anonimen
Ne vem, če se odločiš ostati v tej vezi, potem ona zagotovo sama od sebe ne bo nehala, če jo tvoj dragi ne bo postavil tja, kjer ji je mesto. In tudi če ji pove svoje, je veliko večja verjetnost, da bo nadaljevala s takim obnašanjem (pomoje nima vsega pošlihtanega na podstrešju, normalni ljudje tega ne počnejo), torej moraš nekaj ukrenit. Če se delaš, da jo ni, dvomim, da bo nehala. Pred sabo ima cilj nekomu grenit življenje in bo to tudi počela, ker se tako dobro počuti user posted image user posted image user posted image .

Če greš stran (jaz bi šla, ne zaradi tiste ženske, temveč zaradi neosnovanega nezaupanja s partnerjeve strani - on se mora menidokazat, ne jaz njemu!), imaš lahko mir, lahko pa tudi, da še naprej teži, ker pač vidi, da te je prizadela in taki osebi to daje moč, s svojim ravnanjem nadaljuje. Tako da, jaz bi res šla do odvetnice, da mi sploh predstavi, kakšne so moje zakonske možnosti.

Obrekovanje nekoga - torej širjenje neresnic- je kolikor vem vsaj prekršek, če ne celo kaznivo dejanje.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.4.2008 12:28:39   
Naja31
Priznam, da ne poznam ozadja, ampak se mi nekako dozdeva.

Tvoj dragi tebi ne zaupa in to je vse. Zdaj pa je na tebi ali se boš zdaj ti na glavo postavila, d amu dokažeš, da ta ženska laže, in boš naredila vse kar se on spomne, ali ga boš pač postavila pred dejstvo, da naj ti zaupa in verjame tebi.

Kdo pa sploh je te ženska?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.4.2008 12:29:45   
kristinaj
pa vsi trije se skupi dobite in pogovorite.....

Neposredna povezava do sporočila: 34
2.4.2008 12:31:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

pa vsi trije se skupi dobite in pogovorite.....

Ampak res ... ne vem. Kaj ma una babura zraven??? Jaz vidim zgolj problem v odnosu med njim kot partnerjema in nobenega, vsaj večjega ne, problema v trikotniku.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.4.2008 12:32:12   
tehnofil
češ da sem mu jaz čudna,

Saj si. Da si s takim tipom. In s takim si želiš ustvariti skupno življenje? Kaj me briga ali je tista uspela da vaju spravi narazen ali ne. On te ni vreden. Tak odnos bo imel do tebe do konca življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 36
2.4.2008 12:35:14   
srki
Sori, tvoj je en kretenček, ki bolj verjame neki drugi ženski kot tebi. Prav imaš, ne kliči je ti, naj sam uredi to sranje, ki ga je una zakuhala. Joj, eni so pa res blesavi do konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.4.2008 12:35:41   
fricka
Globoko vdihni, pozabi na problem s telefonom in se osredotoči na njega. Se ti ne zdi, da se v njem skriva mali psihopat. Če ti dela še kakšne druge travme, bejži stran. Meni tako najedanje ni normalno. Govorim ti tudi iz lastnih izkušenj in verjemi, take traparije je na dolgi rok težko poslušat. Če ti zaupa, ti zaupa, drugače ti pa tudi nikoli ne bo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.4.2008 12:35:45   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Na koncu pa ona dva med samo seksata

To isto je meni padlo na pametuser posted image

isto je tudi meni padlo na pamet!!!

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.4.2008 12:38:19   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Na koncu pa ona dva med samo seksata user posted image

Po moje še ne. Bosta pa kmalu. Moje mnenje.

Sem pa 100%, da moj ne bi nikoli tako reagiral. Postavil bi jo na trda tla že pri drugem klicu. Tak da zrihtaj moža, ne njo. Ker v mojih očeh je on dosti večji krivec za nastalo sranje, kot pa ona. Vidva sta ta, ki bi si morala zaupati in držati skupaj, proti taki kozi.

Ja, enako. Ona že lahko to počne, ker pač ve, da lahko, da tvoj vse to mirno prenaša.

Mogoče pa zato tista ženska to dela, da vaju narazen da, da bosta lahko potem onadva srečan. Podobno telenoveli, ampak lahko resnično. Jaz bi oba nekam poslala, pa šla stran, ker med budalami živet je najhuje.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.4.2008 12:39:19   
facka
Še moje skromno mnenje. Najbolj žalostno od vsega skupi se mi zdi, da partner bolj verjame drugi babi kot svoji ženi. A ni to že dovolj velik razlog, da se vprašaš, če sam kaj ne skriva? Matr mu, če bi moj kaj tazga reku, bi viduuser posted image . Če bi mela sama čisto vest, mu ne bi šla dokazovat z izpiski. Bolj mi vse skupi smrdi, da nima on slučajno slabe vesti zaradi kake stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
2.4.2008 12:44:43   
Anonimen
Bolj mi vse skupi smrdi, da nima on slučajno slabe vesti zaradi kake stvari

E, na to sem pa jaz pomislila.
Po moje je tvoj nekaj zabluzil s to žensko in sedaj išče način kako tebe naredit krivo za razpad zveze.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.4.2008 12:52:28   
Anchikaa
Mene pa nekaj zanima zakaj se on sploh oglaša na telefon,če tak ve kdo ga kliče??

Pomoje pa ima on nekaj na vesti in išče na čem bi tebe dobil da bi bil razlog da gresta narazen.
Če bi moj men to delal,pa drugim verjel,da bi na koncu še mu mogla nekaj dokazovat...pa jaz ga šutnem v rit pa adijo mare.

No moje skromno mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.4.2008 12:52:32   
srki
Po mojem da bo res to to. Pa še rekel ji je, da zakaj je tako mirna? Očitno jo hočeta sprovocirat do konca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.4.2008 13:31:34   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Na koncu pa ona dva med samo seksata user posted image

Ja, sem tudi jaz to pomislila...user posted image

Še ena, ki je takoj pomislila na to.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.4.2008 13:33:53   
muška
Kdo pa je tista ženska?  in koliko je stara? Toliko kot on?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.4.2008 13:38:14   
Natty5284
ta ženska je bivša partnerica od njegovega kolega, ki pa isto dela prepire zravn...včasih smo se družli, dokler nisem spoznala, da odkar se družimo so med nama sami prepiri...pol se dva mesca nismo vidli in je blo vse ok....zdaj pa spet...kr nekaj no...stara pa je toliko kot moj ja...torej 41

Lp Natty

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
2.4.2008 13:38:34   
srki
A misliš, da je to pomembno? Važno, da dela zdraho med njima, on pa ne verjame svoji ženi  oz. še kar nekaj išče.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.4.2008 13:40:04   
srki

ta ženska je bivša partnerica od njegovega kolega, ki pa isto dela prepire zravn...včasih smo se družli, dokler nisem spoznala, da odkar se družimo so med nama sami prepiri...pol se dva mesca nismo vidli in je blo vse ok....zdaj pa spet...kr nekaj no...stara pa je toliko kot moj ja...torej 41

Tega pa prej nisem videla, da si napisala. Ja, pol naj pa še kdo kakšni, ki kaj butastega vpraša, reče oz. vpraša koliko je starauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
2.4.2008 13:46:06   
Natty5284
dejstvo je da ženska je psihopat...to jih ve kr nekaj...očitno samo moj ne...in ker je v življenju nesrečna želi da smo nesrečni tudi drugi...in moj si tega ne da dopovedat in sumi v mene...in tega mi je dovolj...mislim da si ne zaslužim takšnega življenja...edino kar je bi moral njo skenslat in ji povedat kar ji gre, ker pa tega ne naredi bo pač ostal brez mene...žalostno ampak resnično...res je da mi ne bo lahko, ampak tak kot so vse, bom tudi jaz preživela

Lp Natty

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?