Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 11:39:52
|
|
|
|
Tiki55
|
Hmm... Te razumem, da te skrbi. Kakšne šefe pa imaš? Če so v redu, sem prepričana, da tud nosečnost ne bi smel bit problem. Ja, saj pri nas pa itak ni krize, ker službo imam. Pa smo rekli ali še eno dete ali pa menjamo službo. Si pa bolj želim .
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 11:49:51
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Ja moja sefica tako odhaja kmalu je pa zlo ok. Tudi tista ki jo bo zamenjala je bila ok, bomo vidli kako bo naprej. Si pa res ne bi upala povedat ker je strah da me zabrisejo skozi vrata mocnejsa. Ne vem pa kako bom zdrzala v sluzbi ce mi bo kr naprej slabo. mogoce bo dobro da recem da delam popoldne skoz. Tako bom imela cas za bruhanje zjutraj kje rtega nihce ne bo opazil. Definitivno se mi zdi da ima prednost sluzba se VEDNO najde, vsaj pri tistem ki jo isce, kaj ne?
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 11:53:44
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Definitivno se mi zdi da ima prednost sluzba se VEDNO najde, vsaj pri tistem ki jo isce, kaj ne? s tem se tudi jaz strinjam, čeprav bom letos šele končala fax. Se mi zdi, da če čakaš na idealne pogoje in idealno službo ni nikoli pravi čas. Služba se dobi. Mogoče ne idealna, ampak kdor rad dela, lahko vedno dela kaj. Drugače mam pa podobne znake. Razlika je samo v tem, da ti nimaš apetita, jaz sem pa ves čas lačna Ko pa jem, mi je pa slabo
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 2.4.2008 11:54:48 >
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 12:09:36
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Ja moja sefica tako odhaja kmalu je pa zlo ok. Tudi tista ki jo bo zamenjala je bila ok, bomo vidli kako bo naprej. Si pa res ne bi upala povedat ker je strah da me zabrisejo skozi vrata mocnejsa. Ne vem pa kako bom zdrzala v sluzbi ce mi bo kr naprej slabo. mogoce bo dobro da recem da delam popoldne skoz. Tako bom imela cas za bruhanje zjutraj kje rtega nihce ne bo opazil. Definitivno se mi zdi da ima prednost sluzba se VEDNO najde, vsaj pri tistem ki jo isce, kaj ne? Baje so ženske šefice bolj razumevajoče, sploh če imajo same otroke. Pa tud ni rečeno, da boš bruhala. Meni je blo sicer pri prvi nosečnosti prve 3 mesece slabo za umret, bruhala pa nikoli nisem... Jap, se strinjam, da se služba vedno najde.
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 12:18:37
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Tocno tako. Strinjam se z obema. Ja jaz najraje nic ne bi jedla, ko pa ze pojem en obrok na dan, takrat sem res malo lacna ampak ko zacnem jesti mi je slabo, vcasih tudi zeeelooo. Sedaj pa spet tako tuhtam in se tipam ce me prsi full bolijo in ce me bolijo s strani ampak da bi rekla da me fuuulll bolijo tako kot pri prvi me ne. So mi pa skocile zilice cez prsi in kolobarcke fejst. Slabost me se vedno ne mineva je pa malo bolje trenutno. Sedaj bom mogla pocasi v sluzbo in malo si bom zamotila misli da ne razmisljam prevec ali je ali... Nic, tako. Punce pridne bodite jaz vas za danes zapuscam, se tipkamo jutri dopoldne spet. Za vse pa drzim pesti da se vam izpolnije skrite zelje!
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 12:31:50
|
|
|
|
košuta
|
Meni se je dogajalo isto. M ni bilo, napete prsi, močan beli tok... Test sem delala en teden po pričakovani M in nama je Miklavž prinesel . Prej si nisem upala, ker sem že bila zelo razočarana. Herpes sem dobila takoj za tem in se ga nisem znebila cel mesec. Držim pesti zate in ti svetujem, da počakaš še par dni. Upam, da zagledaš !
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 15:06:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda IZVIRNO SPOROČILO: katalina Bel tok je vsekakor bolše znamenje kot !!! Držim pestke zate in upam na najboljše!!! Kolk ti pa že zamuja? Ja, resnicno upam na najboljse. Ce mi je slabo zaradi mojega otrocka, verjemite mi da bom z veseljem in pojoc bruhala se naprej in brez pritozb cakala da pac to mine. Tako zadnja M je bila na 30.dan, predzadnja pa 29.dan. Danes je ze 33.dan, torej najdaljsi cikel, ki ga imam, pa M ni. Ker sem pa bila ze takooo razocarana prej, si res se ne upam narediti test. Ce bo slo, bi rada pocakala vsaj do nedelje, ker prvi test sem naredila sedaj v nedeljo, se pravi pred dvema dnevoma, in ni bil plusek. midve sva pa nekako na istem. Jaz je tudi se ne cakam. Danes je 33. dan. Ponavadi jo dobim na 28. dan, najdaljsi cikel v pol leta pa je bil 34. dan, tako da bom pocakala se kak dan in ce se ne prikaze, bom delala test. Me pa ze kar nekaj dni vse boli. Prsi za znoret, spodaj me pa kar naprej spika...se pa bojim, da je to znak prihajajoce M, ker me vsak mesec tako boli vseeno pa upam na najboljse Tudi zate drzim pesti, da ugledas plusek
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 18:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem danes delala bejbi ček in mi je zelo rahlo črtico pokazal medtem, ko mi je pred 3 dnevi pokazal negativno. O mislim, da je bila nekje 20.3.2008. V petek bom test ponovila pa da vidimo ,če bo .
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 18:56:24
|
|
|
|
D.Mateja
|
da bi se v petek še vedno pokazali . za srečo za vse nas.
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 19:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi zame , prosim! Jaz bom tudi v nedeljo delala test, danes je 32. dan..pridejo pa na 30-34 dni...tud moja O bi mogla bit okrog 20.3., pa si se ne upam delat testa...no, anonimna drzim pesti, da bo test v petek D. Mateja in ancica navijam tudi za vaju! anonimna
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 19:50:38
|
|
|
|
D.Mateja
|
zate velik . Pa navijam, da bo tako kot si želiš.
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 2.4.2008 22:14:45
|
|
|
|
faka
|
Ej, anonimen, mislim, da imaš kar v trebuščku. Ne vem, čwe testi pokažejo rahlo črtico in potem ni nič. Ponavadi je že rahla črtica znak nosečnosti. Isto je blo pri meni!!!!
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:11:12
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Pozdravljene! Naj vas obvestim da je nedeljski test pokazal pravilno-NAZALOST! Vceraj pozno zvecer so se zaceli krvavi izcedki, danes pa se je ulila,kot da ve da je to zadnji mesec njenega prihoda k meni! Nic, glavo pokonci in v nove boje! Za vse ki je pa se nimate, drzim pestke da je tudi ne docakate!!!
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:22:11
|
|
|
|
aqua77
|
srecna_zvezda, . Bo pa drugi mesec sigurno šla coprnica ne en dooooooog dopust. Ti kar pozitivno pa bo!!! Držim pesti zate, da ti rata v mesecu ljubezni!
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:27:18
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Katalina hvala ti! Jaz pa tebi zelim da cimprej ugledas svoji magicni in nas s to veselo novicko cimprej razveselis.
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:37:53
|
|
|
|
aqua77
|
Hvala za lepe želje! Itak, da vam pridem takoj povedat, ko bom polulala palčko. Pa naj bo rezultat + ali -. Jaz se ne dam kar tako in bom coprnico pregnala nazaj od koder je prišla in se bo tako prestrašla, da je tudi k vam več ne bo!!!
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:40:39
|
|
|
|
Tiki55
|
srecna_zvezda . Ne daj se, me smo s tabo! Grdoba grda šč šč, tale bo tazadnja, potem je pa dolgo ne bo več! Le pogumno v naslednji krog
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:41:54
|
|
|
|
Tiki55
|
katalina, ti boš pa kmalu na vrsti za testek, če se ne motim? Držim pesti tudi zate
|
|
|
|
RE: pomagajte z mnenji... 3.4.2008 11:47:38
|
|
|
|
aqua77
|
Ma ne še tako zelo kmalu. Ne pričakujem je 09.04. Tako da imam še doooooolg teden pred sabo. Ampak hvala za spodbudo!! Sem je zelo vesela...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?