|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomagajte z mnenji...
2.4.2008 9:49:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Zelela bi vase realno mnenje glede sledecega; danes M NE pricakujem, ce gledam po najdaljsem ciklusu od prej. Stvar je v tem da mi je res na presledke slabo ze dober teden dni, 1x sem skoraj bruhala. tako hudo je bilo. Prsi so me zacele boleti nekaj dni nazaj,ampak spet ne bolio bog ve kako. So pa res polne in napihnjene. nekaj dni me boli tudi ze v jajcnikih, danes celo zelo,ampak NI pa res na isti nacin kot obicajno pred M. Vse bi bilo lepo in prav, ce ne bi delala testa v nedeljo popoldne na sihtu in ce ne bi pokazal debeli - . No, mislila sem zdaj pa se bo le ulila,in sem se kar sprostila ter cakala da tecka pride, je pa se vedno ni, meni je pa na obroke tudi zelo slabo. Zelo sem utrujena, ponoci zelo rahlo spim. Tudi zaprta sem bolj kot ne. Apetita skoraj da nimam. Ko pa kaj pojem mi je takoj slabo.
Ali obstaja kaka moznost da je test lazno pokazal??? Kaj sem res prehitro naredila test? Vem najbolje da se malo pocakam in test ponovim. To tudi nameravam,ampak ne prej kot v nedeljo. Vseeno bi zelela da delite z menoj svoje izkusnje ali poveste ce je kdo od vasih imel kako tako izkusnjo in kaj je potem bil koncni rezultat. Koliko je moznosti da SEM SRECKA user posted image ???
Hvala vam za odgovore, skusajte razumet da sem na trnih kot ze dolgo ne, nedelja je pa takooo daleeeec.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomagajte z mnenji...
2.4.2008 9:59:34   
taška30
Joooojuser posted image , ne živciraj se tolk, pa si pejd še danes kupit test. Zgubiti nimaš kaj.
Seveda je možno, da je bilo prekmalu. Pri 2.nosečnosti sem delala 2 testa v razmaku 2 dni in je bil 1.negativen, 2. pa krepko pozitiven.

Veliko sreče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2008 10:05:32   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Joooojuser posted image , ne živciraj se tolk, pa si pejd še danes kupit test. Zgubiti nimaš kaj.
Seveda je možno, da je bilo prekmalu. Pri 2.nosečnosti sem delala 2 testa v razmaku 2 dni in je bil 1.negativen, 2. pa krepko pozitiven.

Veliko sreče.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Saj vem, zivcki me kar precej dajejo! Zdaj sem zacela piti kavo, in niti do polovice nisem prisla mi je postalo slabo in jo bom zgleda mogla zliti stran.user posted image  Za test ves da bi ga sla najraje TAKOJ delat,ce bi vedela da bo pokazal +. Tako pa me je RES strah da bom razocarana. Nekako se zelim zavarovat se vsaj nekaj dni, pa tudi tile testki...toliko denarja sem znala pred 1.user posted image  zmetati stran,da tega sedaj preprosto ne zelim. VEM, kompliciram na polno.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2008 10:06:45   
srecna_zvezda
Mogoce pa bo bolje da se malo pocakakm, kajne?... Ta cas mi ve povete kaj mislite o tem.user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2008 10:10:00   
srki
Lahko si noseča, lahko pa neuser posted image . Predvsem pa ne hiti s temi testi. Rajši malo počakaj, vsaj še kakšen teden.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.4.2008 10:13:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2008 10:16:01   
aqua77
Jutri zjutraj se s prvim jutranjim urinom polulaj na palčko, pa bo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa ne pozabi nam priti povedat vseselo novico!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2008 10:22:28   
srecna_zvezda
Zimska ravno v tem je stos; sem ze 1x v nedeljo naredila test in je pokazal - . Cakala sem,da vidim ce se bo vlila pa se HVALA BOGU se vedno ni.Trej upanje je se. Fora pa je sedaj samo v tem, da se bojim da bom test ponovila prekmalu ce ga naredim danes oz jutri. Zato zelim pocakat,ampak je obenem to zelo tezko...user posted image  Ko ze mislim da se bo ulila, tako me spika v jajcnikih, potem grem na wc in tam samo zagledam mocan beli tok.

Je to dobro???

Katalina, brez skrbi da pridem takoj sem povedat, ce se pokaze plusek. To je moja najvecja zelja!user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2008 10:25:15   
Tanik
in koliko ti točno zamuja?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2008 10:27:06   
aqua77
Bel tok je vsekakor bolše znamenje kot user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Držim pestke zate in upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Kolk ti pa že zamuja?

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2008 10:33:40   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Bel tok je vsekakor bolše znamenje kot user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Držim pestke zate in upam na najboljše!!! user posted image user posted image user posted image  Kolk ti pa že zamuja?

Ja, resnicno upam na najboljse. Ce mi je slabo zaradi mojega otrocka, verjemite mi da bom z veseljem in pojoc bruhala se naprej in brez pritozb cakala da pac to mine.user posted image   Tako zadnja M je bila na 30.dan, predzadnja pa 29.dan. Danes je ze 33.dan, torej najdaljsi cikel, ki ga imam, pa M ni. Ker sem pa bila ze takooo razocarana prej, si res se ne upam narediti test. Ce bo slo, bi rada pocakala vsaj do nedelje, ker prvi test sem naredila sedaj v nedeljo, se pravi pred dvema dnevoma, in ni bil plusek.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2008 10:34:53   
srecna_zvezda
se opravicujem, pred tremi dnevi...Ocitno sem obticala v casu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2008 10:37:12   
srecna_zvezda
Katalina kaj pa ti? Sedaj sem prebrala da je tudi ti ne cakas. In da si dobila herpes. Ej, to se je pred parimi dnevi zgodilo tudi meni! Pa ga res nimam skoraj NIKOLI. Razen ce sem res hudo bolna in imam visoko vrocino, kar pa sedaj nimam. Sem zdrava. Je mogoce tudi ta herpes kak tak znak??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2008 10:38:01   
aqua77
Da te potolažim, tukaj na RR so punce, ki jim je test pokazal + šele po 20 dneh zamude, do takrat pa vedno - , tako da če user posted image  nimaš je to super znak!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Test pa naredi, ko boš sama pripravljena za to, oziroma ko te bo firbec premagal!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa velikooooooooo sreče!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2008 10:40:25   
aqua77
Jaz se tolažim da je herpes 100% znak!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer pa jo ne pričakujem šele 9.04 tako da imam še dolgo pot!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem pa imela neko krvavitev per dni nazaj tako da.....user posted image  Bomo vidli!!! Sem optimistek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2008 10:44:05   
faka
user posted image JUPi,še ena z istimi znaki. Mislim, da sva midve na istem. Le da ti približno veš, da bi jo morala že dobit, jaz pa taka zmeda, pa ne vem kdaj sem jo nazadnje imela.user posted image user posted image user posted image Ampak točno vem katere dni sem lahko zanosila, le tri dni, ko sva bila brez zaščite. Vse znake sem imela(slabost, utrujenost, boleče bradavice...) in zdaj mi še ta prekleti beli tok nonstop teče. Naredila sem 3 teste in kljub negativnemu stanju, sem vedela, da lažejo in da sem jih najbrž prehitro naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image VENDAR-ko je minil 10 dan od možne zadnje oploditve(19 marec), sem 30 aprila naredila še en test(kupujem mini bejbi ček, ker prideta dva) in glejga zlomka PRVA ČRTA SE JE RAHLO OBARVALA!!user posted image user posted image Včeraj pa sem naredila še drugega in tudi ta se je na tanko pobarval. Tako, da sem skoraj da 100% prepričana, da sem noseča.
TOREJ; glede na to, da imava iste znake je velika verjetnost, da si tudi ti NOSEČA. Kupi mini bejbi ček, je le 3 evre.
Držim pesti za user posted image ali pa user posted image .

Lep pozdrav, na novo pridružena Faka

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2008 10:47:26   
aqua77
Faka,
čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti da boš vesela in zdrava srečka user posted image !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2008 10:50:27   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: faka

user posted image JUPi,še ena z istimi znaki. Mislim, da sva midve na istem. Le da ti približno veš, da bi jo morala že dobit, jaz pa taka zmeda, pa ne vem kdaj sem jo nazadnje imela.user posted image user posted image user posted image Ampak točno vem katere dni sem lahko zanosila, le tri dni, ko sva bila brez zaščite. Vse znake sem imela(slabost, utrujenost, boleče bradavice...) in zdaj mi še ta prekleti beli tok nonstop teče. Naredila sem 3 teste in kljub negativnemu stanju, sem vedela, da lažejo in da sem jih najbrž prehitro naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image VENDAR-ko je minil 10 dan od možne zadnje oploditve(19 marec), sem 30 aprila naredila še en test(kupujem mini bejbi ček, ker prideta dva) in glejga zlomka PRVA ČRTA SE JE RAHLO OBARVALA!!user posted image user posted image Včeraj pa sem naredila še drugega in tudi ta se je na tanko pobarval. Tako, da sem skoraj da 100% prepričana, da sem noseča.
TOREJ; glede na to, da imava iste znake je velika verjetnost, da si tudi ti NOSEČA. Kupi mini bejbi ček, je le 3 evre.
Držim pesti za user posted image ali pa user posted image .

Lep pozdrav, na novo pridružena Faka

Lepo pozdravljena in dobrodosla med nami Faka, ter VSE CESTITKE ZA user posted image ! user posted image  ZELIM TI DA user posted image  PREBRODIS KAR SE DA MIRNO IN BREZ SLABOSTI, KOLIKOR TO PAC GRE.
Kar se pa tega tice znakcev, kaj res? Iste znakce si imela? Joj, jaz si res iz srca zelim da bi bila nosecka! Koliko dni po prvem negativnem testku si naredila drugega ki ti je pokazal +?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2008 11:00:16   
faka
user posted image Drugega sem naredila en teden pred tretjim, a prvega definitivno zelo prezgodaj.user posted image Pač ne vem kdaj sem imela zadnjouser posted image . Drugače pa je lahko že po treh dneh razlike med dvemi testi, pa je drugi pozitiven. Kar pogumno.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2008 11:02:30   
srecna_zvezda
Ja, jaz ce stejem dneve od zadnje mozne oploditve je danes 12 dan od tega. Mora pa biti vsaj, koliko...? 18 dni?

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2008 11:06:21   
Tiki55
srecna_zvezda meni se zdi, da si ti nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo naslednji test pokazal plusekuser posted image user posted image user posted image

faka čestitke in lepouser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 21
2.4.2008 11:11:06   
D.Mateja
Čestitke tudi v mojem imenuuser posted image user posted image . Lepih user posted image  ti želim in čim manj user posted image .

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.4.2008 11:14:59   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

srecna_zvezda meni se zdi, da si ti nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo naslednji test pokazal plusekuser posted image user posted image user posted image

Tiki55 tebe pa nisem slisala ze nevem od kdaj!user posted image  Kako si? Kako ti kaj napredujes z slonckanjem?user posted image  Jaz srcno upam da je sem res nosecka srecka, ampak bom resnicno se potrudla pocakat do nedelje. V petek ali soboto bom test kupila, v nedeljo naredila.user posted image  Ce mi bo to ratalo. Tebi pa iskreno iz srca privoscim in zelim da bi tudi ti vec naslednje M ne docakala!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2008 11:26:45   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Tiki55 tebe pa nisem slisala ze nevem od kdaj!user posted image  Kako si? Kako ti kaj napredujes z slonckanjem?user posted image  Jaz srcno upam da je sem res nosecka srecka, ampak bom resnicno se potrudla pocakat do nedelje. V petek ali soboto bom test kupila, v nedeljo naredila.user posted image  Ce mi bo to ratalo. Tebi pa iskreno iz srca privoscim in zelim da bi tudi ti vec naslednje M ne docakala!

Hvalauser posted image Hja, nazadnje sva se slišali takrat, ko sva se obe odločili pavzirati zaradi novih službicuser posted image user posted image user posted image . Jaz sicer še po 5 krogih razgovorov ne vem, ali jo bom dobila. Ampak se mi to zdaj že tako vleče, da sem se odločila, da ne bom več čakala! Zdaj se pridno borim v aprilu.user posted image user posted image user posted image
Vsekakor sporoči, kaj ti bo pokazal test, bom prišla tud čez vikend na forum pogledat, prav?

Neposredna povezava do sporočila: 24
2.4.2008 11:32:00   
srecna_zvezda
Ja, pa res. Ma mi nismo ravno nacrtovali. Nismo gledali O, pa slonckali VSAK dan, ampak bolj tko. Upava pa oba da se je prijelo.user posted image  Jaz pa sem nastopila sluzbo in ze mesec dni delam. Je kar ok, moram reci. Samo malo me je strah kako naprej ce sem noseca, 3 mesece pa mi potecejo junija(poskusne dobe). Do takrat moram biti tiho.

Tebi zelim da ti sedaj v aprilu uspe, brezveze je cakat ce so nekatere stvari same po sebi smiselne in ves da ti bo ratalo tudi brez nekaterih stvari. Vse to se sasmo od sebe uredi cez cas.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?