Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 6:05:12
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 7:28:12
|
|
|
|
becky
|
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 9:30:20
|
|
|
|
aqua77
|
Čestitke .
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 12:19:19
|
|
|
|
mausilein
|
tedigo, jaz pa sem bila na abraziji 19.jan. kakšno naključje. čestitke za , pa da bi se tokrat vse ok izteklo. kako pa to, da si že tako kmalu naročena na pregled? mene pa je naročila šele 10.7. to je še takoooooooooo daleč.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 19:07:14
|
|
|
|
TEDIGO
|
Moja gin. naroča na prvi pregled med 8 in 9 tednom. V primeru, da je bil prejšnja nosečnost zaključena z ss pa teden prej-da ne bi tako trpela od čakanja kaj bo. Predvsem, da si bolj pomirjen. Čeprav jaz vem, da ne bom, ker jaz sem morala na čiščenje po 2 pregledu (12 teden), ker je srček nehal biti. Sem pa imela zamujeni splav. Plod ni zrastel praktično nič med 1 in 2 pregledom. Tako, da zadihala bom šele konec julija, ko bom v 12 tednu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 4.6.2008 19:17:52
|
|
|
|
Rakica_80
|
Tedigo...samo pozitivno , vse gre hitro mimo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 9:01:20
|
|
|
|
Orhideje
|
Jaz se vračam iz dopusta, pa zagledam nove . JUPI Pajo, Barbyka in Diamantina, iskrene čestitke . Lepih mesecev vama želim in zdravega No, pri meni je stanje še vedno isto. M ni od nikoder. Danes je že 67.dan. Testa sem delala pred 14 dnevi, pa sta bila oba negativna. Me pa prav čudi, da je nisem dobila na morju.
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 7.6.2008 9:09:55 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 10:29:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Orhideje, naredi testek. Želim, da zagledaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 13:37:32
|
|
|
|
aqua77
|
orhideje, navali na testek !!!!! Kaj še sploh čakaš!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 15:22:01
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina orhideje, navali na testek !!!!! Kaj še sploh čakaš!!! Dva testka nista pokazala nič - pred 14 dnevi. Glede na to, da je bil takrat 52 in 54. dan - če bi kaj bilo, bi sigurno pokazalo. Tak, da ni upanja za . Ja, mal razmišljam, če je pa mogoče na morju kaj ratalo? Ampak, ne vem, ali je to sploh mogoče. Če pa slučajno je, potem še testek tako ne bi nič pokazal. Tako bom raje počakala do ponedeljka, ko sem naročena na pregled. Res me že to čakanje na M UBIJA. Tudi razni znaki in letanja na WC - prava groza. Čeprav sem prav srečna, da ni prišla na obisk na morju. Ampak to so verjetno vplivi pozitivnega razmišljanja - da me letos M na dopustu ne bo doletela. Te razne znake pa imam že od 35. dneva:od mozoljev, do slabosti, špikanja,... do testka - sledilo razočaranje in tudi znaki minili. Sedaj pa ko spet malce razmišljam - kaj pa če je vseeno ratalo - so se znakci spet pojavili . Tako, da punce o teh znakih boljše, da sploh ne razmišljamo in se raje sprostimo in uživamo v slahernem trenutku.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 17:21:43
|
|
|
|
sanna
|
Orhideje, ne pusti nas v negotovosti, čim prej javi rezultat, pa želim ti, da je seveda POZITIVEN!!! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 22:53:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Orhideje, ne pusti nas v negotovosti, čim prej javi rezultat, pa želim ti, da je seveda POZITIVEN!!! Držim pesti!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 7.6.2008 23:04:27
|
|
|
|
Rakica_80
|
Saša78....kje pa si in kako je kaj s teboj? Pikica veselo raste kajne Javi se kaj!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.6.2008 14:15:45
|
|
|
|
tinč407
|
ppozdravljene tudi mene lahko v maju pobarvate modro sem na istem ko ti orhideje. sem 49 dan ciklusa in testek CB je minus mi je pa pušenjak napisal, da pri ciklusih daljših od 45 dni najverjetneje ne pride do ovulacij. in da naj grem k G, da mi bo verjetno dal klomifen za vzpodbujanje Kdaj maš ti G orhideje?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.6.2008 15:25:01
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ppozdravljene tudi mene lahko v maju pobarvate modro sem na istem ko ti orhideje. sem 49 dan ciklusa in testek CB je minus mi je pa pušenjak napisal, da pri ciklusih daljših od 45 dni najverjetneje ne pride do ovulacij. in da naj grem k G, da mi bo verjetno dal klomifen za vzpodbujanje Kdaj maš ti G orhideje? Morala bi ga imeti jutri, pa so me včeraj poklicali, da je G na dopustu. Tako moram počakat in se ponovno naročit. Do takrat pa lahko le čakam. O tem, da bi bila mislim, da ni nobenega upanja. Me pa zelo skrbi, da ne dobim M. Me je že kar pošteno strah, da je res nekaj narobe. Sedaj mi je že prav žal, da nisem že prej zagnala panike in se naročila na pregled. Danes je pri meni že 68. dan. O M ni ne duha ne sluha. Drugače se pa zelo slabo počutim: full sem slabotna in prav nič se mi ne da. Nenehno razmišljam: kaj je narobe? Obiska G me je prav strah. Sedaj pa še to čakanje nanj. To res ubija. Tinč407 - nič ne čakaj in raje pokliči G in se takoj naroči na pregled. Ker ti maratonski cikli niso nič dobra napoved. Želim ti lep dan in da ugledaš . Mogoče še pa pri tebi ni dovolj hormona in si . Navijam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.6.2008 15:47:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Saša78....kje pa si in kako je kaj s teboj? Pikica veselo raste kajne Javi se kaj! saša78 pa uživa na morju,drugače je pa super ,zdaj je imela že drugi pregled in je vse tako kot mora biti.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 8.6.2008 17:02:33
|
|
|
|
Rakica_80
|
Supeeeeeeer naj se razvaja, to si tudi zasluži!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 7:08:29
|
|
|
|
mausilein
|
dobro jutro, punce, kako ste kaj? ste se kar nekam poskrile, ste že vse na dopustu? jaz sem bila 2 tedna na bolniški, me je matrala taka slabost, da sem cele dneve preležala. zdaj je že malo bolje, zjutraj mi je še slabo, drugače pa še kar gre. tedigo, witto, kako pa je z vama? jutri imam prvi pregled, me je kar malo strah po januarskem pregledu, da ne bo spet kaka slaba novica. zanima me ali katero od vas tudi tako pritiska na mehur?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 9:18:05
|
|
|
|
witto
|
Oj barbyka, nič naj te nebo strah, ker bo itak vse ok , boš videla. jast sem imela prvi pregled 24.6. pri 7t.5d, tako da sem videla mojo in kako utripa, zaenkrat je vse ok. Naslednji pregled pa imam 15.7. naslednji torek, do takrat pa sem tudi jast nabolniški, zaradi močnih glavobolov in vrtoglavic , res je zoprno.Sej, je tudi mene malček strah prihodnjega pregleda, ampak ga hitro odmislim. Drugače so malo bolj umirjene, le zvečer me še tu pa tam ulovijo, pa joške......te pa skozi bolijo. A če me na mehur tišči? hodim skozi na wc, ponoči tudi.A si mogoče to moslila?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 10:01:41
|
|
|
|
mausilein
|
oj,witto. čestitam, da je vse ok. jaz pa sem zdaj v 10.tednu, ne vem zakaj me je tako pozno naročila. saj ni važno, samo da bo vse ok. komaj čakam jutri, da mi pove kakšno je stanje. ti imaš glavobole in vrtoglavice? tega jaz nisem imela, edino te slabosti čez cel dan, tudi ponoči. joške tudi mene bolijo, ne tako zelo, bolj me bradavice, če se brišem z brisačo,....tud jaz hodim več na vodo, ampak sem mislila, če te imaš občutek kot nek pritisk na mehur. mogoče je to posledica raztezanja. saj je vseeno, vse bom prenesla, samo da bo ok. ti v petek javim, kako je šlo na pregledu. jutri bom imela verjetno 200 pritiska.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 10:15:19
|
|
|
|
witto
|
Nič se ne sekiraj, vse bo tako kot mora bit . In kar javi, bom čakala na novičke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 10:38:52
|
|
|
|
mausilein
|
saj veš, da ti bom takoj v petek zjutraj sporočila novico. in to veselo, seveda!!!! še dobro, da gre moj z mano, da me bo držal za rokico!!! kdaj pa imaš ti rok?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 10:51:05
|
|
|
|
witto
|
Ja moj , je šel tudi z mano, je rekel, da tega pa noče zamudit.. V ambulanto sem šla sama, potem pa ko smo videle z zdravnico utrip, ga je šla poklicat. Tako se je raznežil........mamma mia , prav lepo ga je bilo videt. Jast ima po mojem izračunu rok 4.2.09. , enako mi je rekla tudi zdravnica, čeprav mi je še en rok omenjala,9.2.09, ampak za sigurno, bom pa izvedela naslednji torek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 11:37:10
|
|
|
|
mausilein
|
saj jaz ga bom šla tud pol iskat, da gre z mano na uz, na pregled bom šla pa sama. pol sva pa kar skupaj, jaz pa sem si zračunala na netu 8.2. bomo videli, kaj bo pa jutri zdravnica rekla. kako pa to, da imaš tako kmalu spet pregled?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 9.7.2008 11:49:07
|
|
|
|
witto
|
Ma zaradi tega, ker ko sem ga imela 24.6. sva z mojim čakala 4 ure, da prideva na vrsto , in ko sem jast bila na vrsti ob 16, so bile za mano še 3 nosečke. Tako, da mi je takrat naredila samo uz, potrdila nosečnost, dala vse napotnice za odvzem krvi, in to je bilo to. Gužva je bila , in tako, da mi bo sedaj po moje naredila bolj temeljit pregled, pa zmenile sva se, da mi bo izdala materinsko, in bo tudi že čas, ko se bom mogla naročit na ns.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?