Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:00:08
|
|
|
|
tinč407
|
draga spps! do delam izključno le v dobrodelne namene! sem vesela, če sem kateri polepšala dan ali vsaj kako urco
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:02:21
|
|
|
|
Arual
|
res ti hvala tinč407 So še dobri ljudje na svetu. Poslal sem ti še eno zs. Zdaj pa se moram it pridno učit je že čas, kr sem danes pa sama. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:06:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 draga spps! do delam izključno le v dobrodelne namene! sem vesela, če sem kateri polepšala dan ali vsaj kako urco tako je prav pozitivizem,nobeni od nas ne bo škodil pol še pa zame kaj napiši,da ti ne bo dolgččas
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:12:19
|
|
|
|
tinč407
|
hvala za lepe besede!!!!!!!!! iz tvojih ust.....hm... v moj trebušček hvala ti! z veseljem vas malo razveselim
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:15:32
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual res ti hvala tinč407 So še dobri ljudje na svetu. Poslal sem ti še eno zs. Zdaj pa se moram it pridno učit je že čas, kr sem danes pa sama. Lp arual, sma na istem! tudi jaz bi se mogla učit, ker mam mir ko je moj dragi v nočni, pa mi nekako ni preveč do tega ko bova mela otroka se ne bo nič kaj spremenilo, ker se itak ne morem učiti ko je moj dragi doma, ker nonstop nekaj hodi okrog mene in me takrat vedno najbolj rabi
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:16:21
|
|
|
|
diamantina
|
Takole pupe, jaz se selim v junij pod XXX datum, ker je še ni in je danes ziher ne bo, mi je pa padla BT in mislim, da bo čez dan, dva tukaj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:34:47
|
|
|
|
Hijacinta
|
Punce vsem hvala za cestitke, vsem tistim ki jim je tudi uspelo tistim ki pa ni uspelo ta mesec vam bo pa naslednji. Ne obupat in ne prevec razmisljat pa bo. Jaz sem ta mesec naredila 5 ovulacijskih testov in niti eden mi ni pokazal ovulacije. Pa sem si mislila da je verjetno ta mesec sploh ne bo in sva cisto neobremenjeno rezultat pa je bil plusek. Pozdravcek vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:37:54
|
|
|
|
tinč407
|
hijacinta iz srca ti čestitam! pa zdravega ti želim!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, maj je takorekoč že mimo, še enkrat čestitke vsem majčevskim nosečkam, upam da bo še kakšna zelenka naknadno sporočila da jo je treba prebarvat na roza. Vsem, ki ste se preselile med junijke (z mano vred), pa srčno želim da bi bil junij uspešen, uspešnejši glede procentov pa skorajda mora biti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:50:48
|
|
|
|
tinč407
|
draga spps! si zelo zrela oseba, ki točno ve, kaj hoče od življenja. Ker si zelo karizmatična, si vzgled mnogim mladim ženskam. Zaradi tvoje vihrave osebnosti si po tebi jemlje zgled marsikatera najstnica. Si tudi večni optimist. Ko ti ne gre kaj po načrtih, te to sicer trenutno potre, vendar le za kratek čas. Si oseba, katera se sama pobere z minimalno podporo bližnjih. bližnjih z svojimi težavami tudi ne obremenjuješ, ampak probaš težave zadržati zase in jih tudi poskušaš sama rešiti. Ljudje enostavno občudujejo tvojo zagnanost in energijo. V tvojem življenju vidim tudi nekoga, ki ti daje smisel in ki te kljub tvoji popolnosti še dopolnjuje do svojega nadjaza. občutek imam, da si zelo navezana na enega otroka in on nate. v prihodnosti te vidim kot srečno mamico treh otrok. Tretji otrok vaju bo z partnerjem zelo presenetil, saj ne bo načrtovan, vendar bo ljubljen enako kot prvi in drugi. Drugi otrok bo punčka. Lep pozdrav Tinč
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:54:26
|
|
|
|
tinč407
|
danes je zadnji dan maja, moje M pa še od nikoder. Upam, da je tudi ne bo. Imam kar dober občutek ta mesec, ker je vse nekako drugače... Pa apetita nimam, kar je za mene res nekaj zelooooooo čudnega tak da se nekaj pripravlja drugače pa mam v skrajnem primeru za naslednji mesec že vse naštudirano! K čebelarju bom šla po matični mleček, kupila bom vitamin E in pila Krvomočnico!!! Pa ni vrag, da ne uspe, ker enostavno MORA!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 21:57:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 draga spps! si zelo zrela oseba, ki točno ve, kaj hoče od življenja. Ker si zelo karizmatična, si vzgled mnogim mladim ženskam. Zaradi tvoje vihrave osebnosti si po tebi jemlje zgled marsikatera najstnica. Si tudi večni optimist. Ko ti ne gre kaj po načrtih, te to sicer trenutno potre, vendar le za kratek čas. Si oseba, katera se sama pobere z minimalno podporo bližnjih. bližnjih z svojimi težavami tudi ne obremenjuješ, ampak probaš težave zadržati zase in jih tudi poskušaš sama rešiti. Ljudje enostavno občudujejo tvojo zagnanost in energijo. V tvojem življenju vidim tudi nekoga, ki ti daje smisel in ki te kljub tvoji popolnosti še dopolnjuje do svojega nadjaza. občutek imam, da si zelo navezana na enega otroka in on nate. v prihodnosti te vidim kot srečno mamico treh otrok. Tretji otrok vaju bo z partnerjem zelo presenetil, saj ne bo načrtovan, vendar bo ljubljen enako kot prvi in drugi. Drugi otrok bo punčka. Lep pozdrav Tinč dobro napisano
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 22:21:51
|
|
|
|
tinč407
|
nič, skočim na svojo metlo in jo odvihram v noč Dobro spite deklice zale in se zjutraj zbudite spočite lahko noč
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 22:58:11
|
|
|
|
sonček85
|
tinč407:hvala hvala hvala hvala.se vidiva avgusta na kaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiicccccccccccciiiiiiiiiii orhideje:se kmalu vidiva in bova občudovale najine bušije.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 23:35:37
|
|
|
|
Joob
|
naša Tinč407 je pa neverjetna...od kje ji to??? Noooro...kaj pa jest...kaka sem pa jest...kdaj bo posijalo sončece???...tok sem že nestrpna...m ne pričakujem 28.6., takrat bom ravno na morju...upam, da ko pridem nazaj...da bojo sami pluski letel...nič, grem ajat...lepo se imejte, pazite nase in sreeeečno!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 23:52:27
|
|
|
|
pearl_shell
|
spps hvala....saj bo, saj vem...Enkrat:) tinč kar za vse povej, kaj nas čaka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 0:06:54
|
|
|
|
*Junona*
|
Evo, pa smo v juniju 2008. Zdej pa čakamo na majske , da nam z zamudo sporočijo lepe novičke, da povišamo procente
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 0:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
tinč407, mene pa v juniju/juliju čkata dvojčici, ane! In potem bomo z reprodukcijo zaključili, zato bomo obrt vrnili.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 9:31:32
|
|
|
|
sonček85
|
ja naša tinč407 je res neverjetna. Vse kar mi je napovedala drži in upam da bo tudi za bebico držalo,saj bi potem rodila aprila in bi bilo to najlepše darilo vseh časov-še ena trma več no a se bo kaka majske zamudnica javila ali bomo začele kar z junijskim borkam-roza seveda
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 10:14:56
|
|
|
|
*Junona*
|
Kje ste, majske nosečke? Hitro se javite, spps komaj čaka, da vas obarva v roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 10:22:37
|
|
|
|
mala_pupika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 nič, skočim na svojo metlo in jo odvihram v noč ti si pa faca!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 10:53:22
|
|
|
|
~Biba~
|
majčicam se izteka čas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 11:04:27
|
|
|
|
sonček85
|
nobene kaj je sedaj ja boste pa v juniju nosečke.jupi.nas bo več
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 11:26:51
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!Maja je konec Ajde šibajmo v JUNIJ barvat na roza Zelenke v maju-še navijamo vedno za vas
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 1.6.2008 14:11:40
|
|
|
|
sonček85
|
maj javite se zamudnice
|
imena dvojčkovcarmencitakakšna imena bi dali enojajčnim dvojčkom?oba kratka imena (
57%)
oba dolga imena (
7%)
različno dolga imena (
14%)
razdružena imena (Ana Mari (
3%)
izmišljena imena (
1%)
vseeno (
18%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!