Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 16:55:36
|
|
|
|
tinč407
|
iz mene v maju ne bo nič! še sicer nimam, ampak če bom roza al plava bom zvedla komaj v juniju. Zdi se mi, da sem pred 8 dnevi imela komaj ovulacijo. Sem sicer že 40 dan ciklusa, ampak glede na izračun, ki sem si ga naredila za primer če bi imela ciklus dolg 44 dni kot prejšnji mesec ta sovpada z mojimi ugotovitvami o ovulaciji zamotano in zmotano
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:01:33
|
|
|
|
witto
|
Pozdravljene punce, po kratkem oddihu, se vam javljam,da vidim kako ste? Vidim, da je kar neklaj novih nosečk, . Jast sem ta mesec pavzirala, in se totalno odklopila od vsega, pa dobro, glih od vsega ne ........ sem veselo, ampak tisto bolj na lahko varijanto, iz čistega užitka, in kadar mi je zapasalo. Brez klomifena, brez injekcij.....brez vsega. Sproščeno. No, ko sem jo pa čakala 27.5. pa glej , nje ni, en dan, pa drugi dan, pa tretji dan............ (poglejte današnji rezultat v moj album)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:04:02
|
|
|
|
spps
|
witto čestitam želim ti vse naj naj... predvsem pa zdravo nosečnost
< Sporočilo je popravil spps -- 30.5.2008 17:05:32 >
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:06:25
|
|
|
|
tinč407
|
witto čestitke!!! zgleda da si živi dokaz, da psiha res vpliva na nas.. želim ti najlepših in najlepšega zdravega
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:07:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 iz mene v maju ne bo nič! še sicer nimam, ampak če bom roza al plava bom zvedla komaj v juniju. Zdi se mi, da sem pred 8 dnevi imela komaj ovulacijo. Sem sicer že 40 dan ciklusa, ampak glede na izračun, ki sem si ga naredila za primer če bi imela ciklus dolg 44 dni kot prejšnji mesec ta sovpada z mojimi ugotovitvami o ovulaciji zamotano in zmotano bomo zate držal pesti,da M sploh ne dobiš
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:10:03
|
|
|
|
tinč407
|
bomo zate držal pesti,da M sploh ne dobiš hvala upam da res bo nekaj mi je tako vse čudno kot mi še nikoli ni bilo križ pa tako že konstantno boli več kot teden dni... zgleda da od O naprej
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:11:32
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober večer, dekleta kako ste? A ste lepo preživele praznike? No,jast sem jih bolj žalostno. Natanko 3 dni prezgodaj me je obiskala , 30.4. . Tako, da z 2 iui, nebo nič. Odločila sem se, da si bom vzela malo pavze, in se odpočila od vsega skupaj, ker to je bilo pa malček preveč. bom kadar me bo volja in ko mi bo pasalo. Tudi klomifen bom ta mesec pustila pa štopke, tako sem se dogovorila tudi z Zdravnico. Bom pa vneto navijala za vse vas pravijo, da baje rata glih tedaj ko se sprostiš in vse odmisliš... mogoče pa je tudi tebi to namenjeno in bo zdaj pokazalo en velik ko boš najmanj pričakovala v vsakem primeru ti želim to kar si sama, saj sama veš kaj je najboljše za tebe witto, mam čarovniške sposobnosti! sem ti že 3.5. napovedala kaj te čaka!! a mogoče napovem še kateri ??
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:12:03
|
|
|
|
witto
|
tinč407 za srečo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:12:52
|
|
|
|
tinč407
|
hvala witto!! pridem za tabo, pa bova šle skupa v rim
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:12:59
|
|
|
|
witto
|
pa res je
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:19:40
|
|
|
|
tinč407
|
spps, vzamima si zgled po witto in ji sledma
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:22:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Witto, čestitke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 17:30:55
|
|
|
|
ursa30
|
witto, bravo , čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 18:04:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 spps, vzamima si zgled po witto in ji sledma jaz sem takoj za
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 19:47:48
|
|
|
|
sonček85
|
witto, mam čarovniške sposobnosti! sem ti že 3.5. napovedala kaj te čaka!! a mogoče napovem še kateri ?? ja meni prosim,prosim witto:kaj naj rečem,tako sem vesela za vaju in srečn o in predvsem lepo nosečnost.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 20:02:37
|
|
|
|
lily32
|
witto čestitke!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 20:14:52
|
|
|
|
Bivy
|
Witto, iskrene čestitke . Zdravo nosečnost in zdravega , ti želim.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 20:37:31
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 witto, mam čarovniške sposobnosti! sem ti že 3.5. napovedala kaj te čaka!! a mogoče napovem še kateri ?? ja meni prosim,prosim draga sonček85! v tebi vidim neko žalost, ampak ne praznino. tvoje življenje je kljub neskončnemu pričakovanju otroka zelo polno. Okrog tebe je polno ljudi, ki te imajo radi in te vzpodbujajo! Lahko se zaneseš nanje! v mesecu juliju bo v tvoje življenje stopila nova oseba, ki jo boš imela možnost spoznavati še nadaljnih 8 mesecev, vendar brez vizualnega kontakta. Ko pa boš to osebo zagledala se boš v trenutku zaljubila vanjo in s tabo bo do konca tvojega življenja!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 30.5.2008 21:35:46
|
|
|
|
witto
|
Hvala dekleta, sem ravno govorila z mojo ginekologinjo. je glih dežurna, in prvi pregled in uz imam 24.6. stiskam pesti, da se mi kmalu pridružite, navijam za vsako posebej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 0:42:20
|
|
|
|
Orhideje
|
No, konec meseca nas le ni zgrešila WITTO - ISKRENE ČESTITKE. Želim ti zdravo nosečnost in mirnih . Ja, res je, takrat ko se sprostiš rata. Sam to ni vedno najlažje HIJACINTA - . Kje ste ostale zmajčice? Dajmo finiš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 0:49:12
|
|
|
|
Orhideje
|
Jaz še vedno nisem dobila. No, sedaj je že 53. dan. Ja, verjetno čaka na dopust naslednji teden. Pa sploh ne morem verjet, da me ta vedno dobi na dopustu . Mislim, da upanja na ob dveh testkih ni več. Ma, naj se že ta izcedek konča in naj priteče, da ne bom več tečna in sitna Lopona, kako je s tabo?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 7:42:52
|
|
|
|
Orhideje
|
Sem se mal zmotila ponoči. Saj že sploh več ne štejem prav, odkar je bil test negativen. Danes je že 60.dan. Pa še vedno nič. Prava ludnica Nič zdaj pa moram biti še malo pridna in rožce do konca zalit, pa na njivo,... Upam, da zvečer spet pričakam kakšno
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 31.5.2008 7:48:41 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 7:45:24
|
|
|
|
Orhideje
|
Punce, dobro jutro! Vidim, da še ni nobene tle gor. Zato sem vam skuhala kavico in čajček za naše
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 9:20:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 witto, mam čarovniške sposobnosti! sem ti že 3.5. napovedala kaj te čaka!! a mogoče napovem še kateri ?? ja meni prosim,prosim draga sonček85! v tebi vidim neko žalost, ampak ne praznino. tvoje življenje je kljub neskončnemu pričakovanju otroka zelo polno. Okrog tebe je polno ljudi, ki te imajo radi in te vzpodbujajo! Lahko se zaneseš nanje! v mesecu juliju bo v tvoje življenje stopila nova oseba, ki jo boš imela možnost spoznavati še nadaljnih 8 mesecev, vendar brez vizualnega kontakta. Ko pa boš to osebo zagledala se boš v trenutku zaljubila vanjo in s tabo bo do konca tvojega življenja! draga tINČ407: nAJ SE TE TVOJE BESEDE POZLATIJO IN GREDO IZ TVOJIH UST RES JULIJA V MOJ TREBUŠČEK,DA BOM POTEM SPOZNAVALA TO DETECE 8 MESECEV POTEM SE PA ZALJUBILA V NJEGA.sO MI KAR SOLZE STOPILE V OČI KO SEM PREBRALA IN SEVEDA ŠE VEDNO MI SEDAJ KO PIŠEM.tAKO BI RES BILA VESELA DA BI V JULIJU ZVEDELA DA SEM NOSEČA.Res pa je da so okoli mene ljudje za katere vem da me imajo res radi in teh je kar nekaj,srečna sem a hkrati res žalostna ker se že dve leti trudiva.Če bom do avgusta že res srečka nosečka ti povem da pridem h tebi in greva na pijačko pa četudi si ne vem kje,te bom že našla in bova poklepetali. mogoče bom pa že na pregledu 16.7 videla malo pikico -jupi.Kako bi bila vesela. Pa se opravičujem če sem prej na vrhu se drla ,sam sem tako vesela bila kar sem prebrala da sem se morala dreti.Držim sama seb pesti da bo res in seveda za vse ostale da bi bile skupaj z mano srečke nosečke. oj orhideje :kako si pa ti kaj.Ja tebe pa res ta tečka že res jezi in upam da ne pride drugi teden ko boš na dopustu.Naj še počaka en teden ,če je že zdajtako dolgo čakala,naj se ji ne mudi.
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 31.5.2008 9:41:38
|
|
|
|
sonček85
|
naj še odgovorim na zgoraj napisane stavke;mislim da je to neko znamenje,ki se bo v juliju res oresničilo.Opazila sem da mi je tinč napovedala vse te lepe stvari na strani 85 in moj nick je sonček 85.Mislim da ima vsaka stvar svoj pomen in naj se vse to uresniči. hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?