|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
27.5.2008 8:31:09   
sonček85
pa nda ja ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da gre čim prej ,in da bo junija več uspha.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
27.5.2008 9:06:25   
Lopona
Hoj,punce...
Evo, me ni blo par dni...k ni blo časa, k sva bla z user posted image bolj od doma...
No, danes je 51. dan, M pa še od nikjer. Prejšni teden kot veste sm nardila dva testa, prvi je kazal zelo rahlo dve čtice, drugi pa je potem pokazal samo en velik minus...
Tko,da...včeraj sem šla k G in me je vse pregledala....In...
Povedala je, da nisem user posted image . Da mi lahko zamuja M, od tega, ker sem pet let jemala tabletke, zdaj pa jih pol leta že več ne, in je šele telo zdaj dojelo, da je brez tabletk in da potem kar malo zmeša vse skup. Tako, da mi je dala ene tablete Dabreston, k bodo prnesl M, pa tud mi bojo uredil O, da bom točno vedla kdaj bo. Lahko pa da še zanosim vmes, ker ti tabletke nč ne škodijo in nič ne preprečujejo nosečnost.Tak, da ves čas pridno user posted image in pač upamo, da bo čim prej. Zdaj vem, da nisem in sem borka za naprej. Tako, da razni znaki, kot so špikanje, šraufanje, izcedki...vse to je lahko psiha. Njaboljš je da se prepustite in da sploh ne razmišlate o znakih. Ampak ko vam zamuja kak teden naredite test, če je še vedno -, ga naredite še čez en teden, potem pa če ni ne eno in ne drugo, greste k G in ta vam vse lepo pove.

Loponca**

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
27.5.2008 9:13:19   
Lopona
Tko,da men je včer  G povedala, da nisem srečka nosečka. Ampak da je vse vredu z mano. Da imam vse lepo in prav. In,da bo gotovo kmalu user posted image , samo da moram biti čim bolj sproščena in čim manj mislit na to. Sam povetje mi, kako?????!!!!!!!! Kako ne mislit na malo pikico, k si jo tok želiš?????!! No, bomo poskusil bit bolj flegma in bomo vidl. Veliko pri zanositvi je v psihi!! Največ! Lahko sekšaš sam enkrat pa je. Lahko pa cele dneve, mesce, leta...pa nč. Včer sm bla res čist boga. Mi je blo kr hudo, k mi že tok dolg zamuja.
Še nikol nisem imela tok dolgega ciklusa. Danes je 51. dan, pa nč.Nikoli ni bil daljši od 30 dni. Nikoli!! Tko,da verjemte, da sm že res mislila, da je kaj. Oba z user posted image . On je bil prepričan,da je user posted image . In je bil včer tud kr šokiran. Ampak pač gremo naprej v boj. Dej bomo vidl,če se bo sploh M pojavla. Dej morm 10 dni jemat te tabletke, pol pa nej bi se po 2-3 dneh pojavlauser posted image . Tko,da bomo čez 14 dni vedl kaj je. Če je ne bo, sem loh vmes zanosila. Tak m je rekla G. Drggač pa novi krog. Zdaj je 3. mesec borbe.tko,da po M,gremo v 4. krog. Upam,da bo pol +!!!

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
27.5.2008 9:17:32   
Lopona
no, zdej sem se res raspisala...ampak sm kr mogla vse napisat. Sej me ni blo par dni, pa da se še malo olajšam.
Čestitam vse novim srečkam nosečkam!!!!!Vso srečo in veselje vam želim!!! VSE NAJ NAJ!!! Najlepših user posted image mescov vam želim!!!
En velik in močen user posted image vsem nam, ki nismo še user posted image in tistim, ki jih je dočakala user posted image !!!

In navijam za vse une, ki še čakate na user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa v nove boje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.5.2008 9:22:59   
sonček85
pogumno naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.5.2008 9:29:27   
Lopona
Ja,hvala...sej grem pogumno naprej. Nisem zgubla volje in je tudi ne bom. Sproščeno in veselo naprej!!! user posted image

Loponca**

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.5.2008 10:48:07   
Joob
Punce zlate, samo par dni je še do konca maja...in samo nekaj nas je še ostalo, ki čakamo na magični plusek.
Upam in držim pesti, da bomo lahko kmalu objavile lepe novičke...user posted image user posted image user posted image

Sreeečnouser posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.5.2008 10:59:06   
sonček85
tako se govori .čakamo plusekv juniju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.5.2008 11:54:35   
Rakica_80
Punce potrudite se, dejmooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo je do konca,
kje so pluski, pluski, pluskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Navijam resnično, da se še katera osreči v tem mesecuuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.5.2008 12:32:34   
liam
pri nas smo bli ta mesec full pridni, zdaj pa je ne pričakujemo... samo nimam pojma kdaj...user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.5.2008 12:34:44   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
27.5.2008 12:50:26   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
27.5.2008 12:59:08   
janaja
Zdravo punce,

mi smo dobili user posted image  zdej me pa neki zanima....

a se keri dogaja da ene dva dni pred user posted image  že malo krvavi, ko pa je 28 dan pa so krči in začne teči kot hudič...

Zdej me pa zanima al naj si računam prvi dan zadnje m od tistega dne ko je že malo krvavega izcedka al takrat ko je prvi dan zelo močna pa še krči so??????????? user posted image user posted image

Sem bila dva meseca nazaj pri gin pa me je pregledala in rekla da je vse vredu naredila mi je uz in je rekla da je vse bp pa še user posted image  je na 28 dni...

zdej pa res ne vem kaj delamo narobe saj gremo že v 6. krog...

kaj če bi naredile kakšno anketo koliko uspešen je klomifen...

mi delamo normalno še 1 mesec potem pa do gin na klomifen je rekla

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
27.5.2008 13:14:51   
lily32
janaja,  M imam podobno kot ti in si štejem za prvi dan M, ko se pojavi prvi izcedek, tudi če ga je prvi in drugi dan le malo.
Kaj delate narobe? user posted image  Lepo bi bilo, če bi vedeli odgovor na to vprašanje.   
Lahko ti povem samo svojo izkušnjo. Jaz sem sprva upoštavala izračunane dneve ovulacije in kasneje sem z merjenjem BT ugotovila, da jo imam prej kot so mi pokazali izračuni. user posted image
Na zanositev vpliva veliko dejavnikov. (To si že velikokrat slišala!) Upam, da se bodo naslednji mesec pri tebi dobro "polkopili" in da boš zagledala user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
27.5.2008 13:53:17   
Anonimen
Ste se pa razpislae danes, al pa mene tolk časa ni bilo na RR-ju.

Ker mojo grdobco ne pričakujem od jutri pa tja do petka mi itak ni dalo miru, da bi pustila tist FS pri miru, ki ga še imam doma. Dobro, da je bil zadnji, ki ga imam na rezervi. No, pokazal itak ni nič. Ampak jst sem pa tollk zaspana, pa tolk čudno se počutim, da sem mislila, da je to to, ampak očitno ni. Ah ja... ampak razočarana pa nisem preveč.

sonček85 - ja sem malo zamenjala avatar, pa upam da kmalu dobimo takšno punčko v naročje - sicer imam naročilo za dve, pa bom tudi z eno zadovoljna. user posted image

spps - kdaj pade terapija? user posted image

waiting - če si delala test v petek in jo še danes ni je čisto lahko še možnost,d a si test delala prehitro. Držim pesti in nikar tako pesimistično!

ursa30 - kaj naj ti rečem? Tudi tebe nekje čaka pikica, samo zgleda, da še ni pravi trenutek zanjo. Mogoče bo naslednji mesec.

Lopona -  kako ne misliti na to kar si najbolj želiš? Ko bo kdo to ugotovil bo dobil Nobelovo nagrado. user posted image

Joob - tudi zate držim pesti! user posted image

(odgovor članu lily32)
  Neposredna povezava do sporočila: 1965
27.5.2008 14:04:15   
Anonimen
Aja, pa sem pozabla napisat neki - tolk, da mi boste fouš... user posted image user posted image user posted image Ker imam še danes moža doma (dopust) gremo, ko se sinko zbudi in naje plavat. Juhuhu! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
27.5.2008 14:32:56   
Anonimen
A vam povem še nekaj... user posted image user posted image user posted image Imam sindrom norosti. user posted image Je pa res tole nalezljivo. user posted image user posted image user posted image Vedno rečem, po 10 minutah test ni več veljaven, kaj ga sploh hodiš gledat po parih urah?! Vam je to kaj znano? user posted image Drugič ga bom direkt zažgala. Seveda sem šla nazaj po test in pogledala - čisto bleda druga črtica. Ah ja... Spps nujno, nujno rabim psihiatra. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
27.5.2008 14:33:27   
Anonimen
Ampak tile samogovori so tudi nekam sumljivi... na pol poti k norosti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1968
27.5.2008 14:33:29   
Lopona
Nismo ti fouš...vi le lepo uživajte...Še za nas:-)
Tako, da lep sončen in topel dan!!! user posted image

Loponca**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
27.5.2008 14:34:23   
Lopona
Ostale pa na kakšen sprehod z lubijem, pa potem skupaj pod tuš in nato veselo user posted image user posted image , da bojo kmalu ++++. 

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
27.5.2008 14:40:11   
spps
ojla babnice,spet vsem tistim nesrečnicam,ki ste doble user posted image  in tistim,ki vam zamija zarad drugih tehničnih motenj-veliko sreče za v naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
27.5.2008 14:45:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

A vam povem še nekaj... user posted image user posted image user posted image Imam sindrom norosti. user posted image Je pa res tole nalezljivo. user posted image user posted image user posted image Vedno rečem, po 10 minutah test ni več veljaven, kaj ga sploh hodiš gledat po parih urah?! Vam je to kaj znano? user posted image Drugič ga bom direkt zažgala. Seveda sem šla nazaj po test in pogledala - čisto bleda druga črtica. Ah ja... Spps nujno, nujno rabim psihiatra. user posted image
stara,to ni norost-šeuser posted image user posted image user posted image user posted image
si pa na dobri poti...tk da javi se na zs,da se zmenma za sestanekuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
27.5.2008 15:02:52   
oktavija
Evo punce jaz je še kr ne čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moje teteuser posted image  še ni na obisk, 4xtestek pokazal -, tako da je še vedno ne čakam....user posted image user posted image user posted image  Dokler je ne bo sem Majska borka!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
27.5.2008 15:04:07   
Lopona
Vso srečo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
27.5.2008 15:06:56   
ursa30

Moj profil - ursa30
>> Moji albumi
>> Moji mali oglasi
>> Moje debate
>> Zasebna sporočila
>> Moj profil>> Izbriši RR piškotke
>> Priporoči ostalim
>> Aktivni uporabniki
>> Vprašanja (FAQ)
>> Pravila uporabe

¸
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Evo punce jaz je še kr ne čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Moje teteuser posted image  še ni na obisk, 4xtestek pokazal -, tako da je še vedno ne čakam....user posted image user posted image user posted image  Dokler je ne bo sem Majska borka!user posted image user posted image user posted image

upam da je ne dočakaš. jaz sem se že sprijaznila, da ta mesec ne bo nič. me pa drži pokonci to, da greva čez 3 tedne na zaslužen dopust, da bom lahko tole vse malo izklopila..

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?