Lopona
|
Hoj,punce... Evo, me ni blo par dni...k ni blo časa, k sva bla z bolj od doma... No, danes je 51. dan, M pa še od nikjer. Prejšni teden kot veste sm nardila dva testa, prvi je kazal zelo rahlo dve čtice, drugi pa je potem pokazal samo en velik minus... Tko,da...včeraj sem šla k G in me je vse pregledala....In... Povedala je, da nisem . Da mi lahko zamuja M, od tega, ker sem pet let jemala tabletke, zdaj pa jih pol leta že več ne, in je šele telo zdaj dojelo, da je brez tabletk in da potem kar malo zmeša vse skup. Tako, da mi je dala ene tablete Dabreston, k bodo prnesl M, pa tud mi bojo uredil O, da bom točno vedla kdaj bo. Lahko pa da še zanosim vmes, ker ti tabletke nč ne škodijo in nič ne preprečujejo nosečnost.Tak, da ves čas pridno in pač upamo, da bo čim prej. Zdaj vem, da nisem in sem borka za naprej. Tako, da razni znaki, kot so špikanje, šraufanje, izcedki...vse to je lahko psiha. Njaboljš je da se prepustite in da sploh ne razmišlate o znakih. Ampak ko vam zamuja kak teden naredite test, če je še vedno -, ga naredite še čez en teden, potem pa če ni ne eno in ne drugo, greste k G in ta vam vse lepo pove.