Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 20:52:08
|
|
|
|
teičy
|
Ej punce, hvala za vse lepe želje. Res ste zlate . Vsem pošiljam nešteto in prisrčen pozdravček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 20:55:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Orhideje - Res se veliko punc že lep čas ni oglasilo. Ampak tako je vsak mesec... Upam, pa da bo vsaj kakšna iz tega seznama še šla na drug forum - Nosečnost.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 20:56:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Orhideje - Res se veliko punc že lep čas ni oglasilo. Ampak tako je vsak mesec... Upam, pa da bo vsaj kakšna iz tega seznama še šla na drug forum - Nosečnost. jaz se vsak dan oglašam saj pri nečem dvigujem statistiko. in kako si mi ti Enanobena?kako ti kaže?bodo trije?
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 20:59:39
|
|
|
|
teičy
|
Aja, lahko bi napisala kakšen znak,ki se mi je pojavil. Če dobro razmislim so me zizike začele bolet teden dni po O in v spodnjem delu trebuha je bilo zelo nemirno. Od špikanja do zvijanja do napenjanja....in to še danes traja. Glede na to da imam zelo neredno , sem mislila da so vse to priprave na koncu pa se je drugače izkazalo. Pa utrujena sem bila in sem še vedno. Komaj vstanem zjutraj in že sem za nič. Vse te bolečine so sicer bolj specifične kot ponavadi in če dobro poznate svoje telo boste takoj vedela za kaj gre . Pa ne pozabit na , to je seveda neizbežno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:08:40
|
|
|
|
tinč407
|
no, jaz še si pridržujem možnost da se je kaj prijelo spodnji del trebuha okrok jajčnikov in maternice me tako grozno boli!!! pa križ!! kot da bi me križali že 10 dni se vlačim okrog v vložkih, če bi se mogoče vlila nesramnica danes je 36 dan ciklusa, najdaljši pa je trajal 50 dni, prejšnji mesec pa 44 dni, tak da še se grdoba lahko vlije sem pa mela zdaj 4 dni rdeče pikice na tamponu vsak dan pa mi ni več nič jasno, ker jih zdaj 2 dni več nimam... no, da se malo izpovem pa mi je takoj lažje se javim, pa me nišče ne porajta
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in kako si mi ti Enanobena?kako ti kaže?bodo trije? Najmanj trije! Kako kaže? Hmmm, nisem prepričana. Vse se bolj nagiba na modro, kot bi se pa na roza. No, bomo videli - kmalu. Dobila naj jo en bi tko od srede do petka enkrat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 se javim, pa me nišče ne porajta Sem te porajtala tinč, si kandidatka za roziko.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:18:35
|
|
|
|
tinč407
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 se javim, pa me nišče ne porajta Sem te porajtala tinč, si kandidatka za roziko. saj me je že prejšnji mesec bolel spodnji del trebuha, sam križ pa ne. To je novo. sva z mojim ta mesec čisto vsak dan tak da se je moglo skoraj nekaj prijet. vam ppovem, da je obema tak pasalo
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:22:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 no, jaz še si pridržujem možnost da se je kaj prijelo spodnji del trebuha okrok jajčnikov in maternice me tako grozno boli!!! pa križ!! kot da bi me križali že 10 dni se vlačim okrog v vložkih, če bi se mogoče vlila nesramnica danes je 36 dan ciklusa, najdaljši pa je trajal 50 dni, prejšnji mesec pa 44 dni, tak da še se grdoba lahko vlije sem pa mela zdaj 4 dni rdeče pikice na tamponu vsak dan pa mi ni več nič jasno, ker jih zdaj 2 dni več nimam... no, da se malo izpovem pa mi je takoj lažje se javim, pa me nišče ne porajta te te brez skrbi
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:25:45
|
|
|
|
tinč407
|
ti spps pa si prelomila rečeno, da bova ta teden lulale na listke hvala, da me porajtate
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:27:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 ti spps pa si prelomila rečeno, da bova ta teden lulale na listke hvala, da me porajtate jaz bi se že držala,sam se je rdečki mudilo,še mene je presenetla. ni blema
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:43:32
|
|
|
|
tinč407
|
ti presneta tečnoba rdeča. Ko je res nimam rada, ker me skoraj vsak mesec spravi skoraj dobesedno v plenice ampak da pride še takrat ko resnično ne bi smela je pa višek!! ji bomo že pokazale zobe!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:45:22
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 no, jaz še si pridržujem možnost da se je kaj prijelo spodnji del trebuha okrok jajčnikov in maternice me tako grozno boli!!! pa križ!! kot da bi me križali že 10 dni se vlačim okrog v vložkih, če bi se mogoče vlila nesramnica danes je 36 dan ciklusa, najdaljši pa je trajal 50 dni, prejšnji mesec pa 44 dni, tak da še se grdoba lahko vlije sem pa mela zdaj 4 dni rdeče pikice na tamponu vsak dan pa mi ni več nič jasno, ker jih zdaj 2 dni več nimam... no, da se malo izpovem pa mi je takoj lažje se javim, pa me nišče ne porajta Tinč407 - te porajtamo. Sam čakamo, da javiš kako lepo novičko. Da si . Samo res vas je sedaj tako malo ostalo, da morate res biti vse . Drugač bo res lahko januarja 2009 polovica zdr. osebja na dopustu. Tako, da punce GREMO V AKCIJO
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:51:57
|
|
|
|
tinč407
|
sem mislila da bo maj lepše obarvan! Punce, naša barva je roza!! Modro pustite za fantke sem nekje brala, da je spomladi najtežje zanositi, ker je narava tako naravnana, da se čim manj otrok rodi pozimi, ker nekoč niso imeli toplih domekov, da bi lahko imeli otroke pri peči. VBaje je že tak od "začetkov" človeštva. Ne me vzet za besedo ker "baba čula, baba rekla" samo glede na ta seznamček ki ga imamo ta mesec bi rekla da to verjetno kar drži! oh orhideje, upam da bom v začetku drugega tedna res lahko sporočila lepo novico! in da bo še katera zraven!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:55:14
|
|
|
|
Orhideje
|
Tinč407 - res te ne bomo vzele za besedo. Saj bi potem predolgo čakale in bi na koncu že vse pristale v ,...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:57:37
|
|
|
|
tinč407
|
ja, boljše da me ne poslušate iščem namreč že vse izgovore s katerimi bi se lahko tolažila, če bo prišla tečka rdečka. Lahko bi potem rekla, jah saj je že tako narava naredila
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 21:57:49
|
|
|
|
trinity22
|
teičy iskrene čestitke lepo in mirno ti želim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 22:36:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Teičy.....ČESTITKEEE Lepih želim ! To je pa res lepa novica! Ful sem vesela zate.....evo še rožico ti pošljem Zdej pa se čuvaj in se pusti razvajat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 22:58:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Teičy.....ČESTITKEEE Lepih želim ! To je pa res lepa novica! Ful sem vesela zate.....evo še rožico ti pošljem Zdej pa se čuvaj in se pusti razvajat se podpišem pod to!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 26.5.2008 23:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, tolk sem govorila, da grem danes prej spat, pa očitno spet ne grem. Ko pride ura za spat jaz enostavno nisem zaspana, pred 1 zjutraj ne morem zaspat in če grem spat prej potem lahko celo noč bulim v digitalno uro in štejem minute, ali pa se premetavam in sem na koncu tečna kot le kaj... No, pa ugotovila sem, da vsak dan prečekiram forum po dolgo in široko, da poznam že skoraj vse uporabnice. Skratka sem RR odvisnica. Pa bolj kot berem forum, bolj kot berem kakšne zanak ima katera, bolj se mi dozdeva, da tudi mene špika okoli popka, da me tudi mene boli križ,... In zdaj že ugotavljam, da sploh ne vem, če bom zdržala do sobote s testom, razen če me moja M prej ne prehiti. Eh, rabim ene apaurin in sanosan... pa še dobrega psihiatra. Nočko punce, pa upam, da se jutri javi vsaj kakšna nosečka.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 27.5.2008 1:21:16
|
|
|
|
sonček85
|
u enanobena kako lepa fotka.upam da ti bo prinesla lepe stvari in da boš ugledala plusek na testu-pa seveda da se ti ne bo pojavila prej,ker je ne maramo. veliko sreče in pozitivni test koboš lulala. Ta teden je pa pri nas bolj tako vse-dragi dela ponoč in sm sama,tako da upam da bomo kaj nadoknadili ko pride s službe ,čene ga pa red kosilom vržem s postelje ,potem pa naj gre naprej spat,samo domačo nalogo mora prej narediti,da bo kaj kruha ste moke. Malo heca ,zdaj pa res lahko noč in lepo spite ,zjutraj pa vesele novice sporočite. čakam plusek in mali pldek
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 27.5.2008 5:25:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena No, tolk sem govorila, da grem danes prej spat, pa očitno spet ne grem. Ko pride ura za spat jaz enostavno nisem zaspana, pred 1 zjutraj ne morem zaspat in če grem spat prej potem lahko celo noč bulim v digitalno uro in štejem minute, ali pa se premetavam in sem na koncu tečna kot le kaj... No, pa ugotovila sem, da vsak dan prečekiram forum po dolgo in široko, da poznam že skoraj vse uporabnice. Skratka sem RR odvisnica. Pa bolj kot berem forum, bolj kot berem kakšne zanak ima katera, bolj se mi dozdeva, da tudi mene špika okoli popka, da me tudi mene boli križ,... In zdaj že ugotavljam, da sploh ne vem, če bom zdržala do sobote s testom, razen če me moja M prej ne prehiti. Eh, rabim ene apaurin in sanosan... pa še dobrega psihiatra. Nočko punce, pa upam, da se jutri javi vsaj kakšna nosečka. jutro.EnaNobena-namest psihiatra sem ti na voljo-da boš dnar pametneje ponucala,se lahk zmenma za kako terapijo ostale zelenke,pa da danes končno mal popravte seznam lep dan vsem
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 27.5.2008 8:05:27
|
|
|
|
waiting
|
No pa da se se jaz malo javim. M se ni, sem pa delala test v petek (23.05) in ni nic pokazal, tako da sem bolj pesimisticna in cakam kdaj se ulije ze vsaj 5 dni imam z presledki tisto tipicno bolecino ko vse tisci dol in ponavadi jo dobim kaj kmalu sedaj pa se nic, res pa je da imam to bolecino v res blagi obliki cisto malo me bolijo tudi bredavice kaksnega zares tipicnega znaka nosecnosti pa nimam. Sicer pa novi test caka v predalu in ne vem kdaj se bom opogumila in ga porabila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 27.5.2008 8:23:06
|
|
|
|
sonček85
|
navijam zate ,da bi bila
|
|
RE: M ne pričakujem MAJA!!! 27.5.2008 8:25:28
|
|
|
|
ursa30
|
ravnokar prihajam iz wc s slabo novico. sem že opazila rjavkast izcedek, kar pri meni pomeni lahko me kar pobarvate na modro , nimamo kej..se selim v junij.. za vse ki še v tem mesecu ne čakate, pa več sreče...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?