|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
26.5.2008 20:52:08   
teičy
Ej punce, hvala za vse lepe želje. Res ste zlateuser posted image .

Vsem pošiljam nešteto user posted image user posted image user posted image  in prisrčen pozdravčekuser posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.5.2008 20:55:02   
Anonimen
Orhideje - Res se veliko punc že lep čas ni oglasilo. Ampak tako je vsak mesec... Upam, pa da bo vsaj kakšna iz tega seznama še šla na drug forum - Nosečnost.

(odgovor članu pearl_shell)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.5.2008 20:56:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Orhideje - Res se veliko punc že lep čas ni oglasilo. Ampak tako je vsak mesec... Upam, pa da bo vsaj kakšna iz tega seznama še šla na drug forum - Nosečnost.
jaz se vsak dan oglašamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj pri nečem dvigujem statistiko.
in kako si mi ti Enanobena?kako ti kaže?bodo trije?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.5.2008 20:59:39   
teičy
Aja, lahko bi napisala kakšen znak,ki se mi je pojavil. Če dobro razmislim so me zizike začele bolet teden dni po O in v spodnjem delu trebuha je bilo zelo nemirno. Od špikanja do zvijanja do napenjanja....in to še danes traja. Glede na to da imam zelo neredno user posted image , sem mislila da so vse to priprave na koncu pa se je drugače izkazalo. Pa utrujena sem bila in sem še vedno. Komaj vstanem zjutraj in že sem za nič. Vse te bolečine so sicer bolj specifične kot ponavadi in če dobro poznate svoje telo boste takoj vedela za kaj greuser posted image .

Pa ne pozabit na user posted image user posted image user posted image , to je seveda neizbežnouser posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.5.2008 21:08:40   
tinč407
no, jaz še si pridržujem možnost da se je kaj prijelo
spodnji del trebuha okrok jajčnikov in maternice me tako grozno boli!!! pa križ!! kot da bi me križali
že 10 dni se vlačim okrog v vložkih, če bi se mogoče vlila nesramnica
danes je 36 dan ciklusa, najdaljši pa je trajal 50 dni, prejšnji mesec pa 44 dni, tak da še se grdoba lahko vlije
sem pa mela zdaj 4 dni rdeče pikice na tamponu vsak dan pa mi ni več nič jasno, ker jih zdaj 2 dni več nimam...
no, da se malo izpovem
pa mi je takoj lažje

se javim, pa me nišče ne porajta user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.5.2008 21:12:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps
in kako si mi ti Enanobena?kako ti kaže?bodo trije?

user posted image user posted image user posted image Najmanj trije! user posted image
Kako kaže? Hmmm, nisem prepričana. Vse se bolj nagiba na modro, kot bi se pa na roza. No, bomo videli - kmalu. Dobila naj jo en bi tko od srede do petka enkrat.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.5.2008 21:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

se javim, pa me nišče ne porajta user posted image user posted image user posted image

Sem te porajtala tinč, si kandidatka za roziko. user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.5.2008 21:18:35   
tinč407

Sem te porajtala tinč, si kandidatka za roziko. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj me je že prejšnji mesec bolel spodnji del trebuha, sam križ pa ne. To je novo. user posted image user posted image
sva z mojim user posted image  ta mesec čisto vsak dan user posted image  tak da se je moglo skoraj nekaj prijet. user posted image user posted image user posted image user posted image
vam ppovem, da je obema tak pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.5.2008 21:22:24   
spps

spodnji del trebuha okrok jajčnikov in maternice me tako grozno boli!!! pa križ!! kot da bi me križali
danes je 36 dan ciklusa, najdaljši pa je trajal 50 dni, prejšnji mesec pa 44 dni, tak da še se grdoba lahko vlije
sem pa mela zdaj 4 dni rdeče pikice na tamponu vsak dan pa mi ni več nič jasno, ker jih zdaj 2 dni več nimam...
no, da se malo izpovem
pa mi je takoj lažje

user posted image user posted image user posted image user posted image te te brez skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
26.5.2008 21:25:45   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti spps pa si prelomila rečeno, da bova ta teden lulale na listke  user posted image

hvala, da me porajtateuser posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
26.5.2008 21:27:09   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti spps pa si prelomila rečeno, da bova ta teden lulale na listke  user posted image

hvala, da me porajtateuser posted image user posted image
jaz bi se že držala,sam se je rdečki mudilo,še mene je presenetla.

ni blemauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
26.5.2008 21:43:32   
tinč407
ti presneta tečnoba rdeča. Ko je res nimam rada, ker me skoraj vsak mesec spravi skoraj dobesedno v plenice user posted image  ampak da pride še takrat ko resnično ne bi smela je pa višek!! user posted image user posted image
ji bomo že pokazale zobe!!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
26.5.2008 21:45:22   
Orhideje

no, da se malo izpovem
pa mi je takoj lažje

Tinč407 - te porajtamo. Sam čakamo, da javiš kako lepo novičko. Da si user posted image .  Samo res vas je sedaj tako malo ostalo, da morate res biti vse user posted image . Drugač bo res lahko januarja 2009 polovica zdr. osebja na dopustu.
Tako, da punce GREMO V AKCIJO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
26.5.2008 21:51:57   
tinč407
sem mislila da bo maj lepše obarvan! Punce, naša barva je roza!! Modro pustite za fantke user posted image user posted image
sem nekje brala, da je spomladi najtežje zanositi, ker je narava tako naravnana, da se čim manj otrok rodi pozimi, ker nekoč niso imeli toplih domekov, da bi lahko imeli otroke pri peči. VBaje je že tak od "začetkov" človeštva. Ne me vzet za besedo ker "baba čula, baba rekla" user posted image user posted image
samo glede na ta seznamček ki ga imamo ta mesec bi rekla da to verjetno kar drži!

oh orhideje, upam da bom v začetku drugega tedna res lahko sporočila lepo novico!user posted image
in da bo še katera zraven!!

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
26.5.2008 21:55:14   
Orhideje
Tinč407 - res te ne bomo vzele za besedo. Saj bi potem predolgo čakale in bi na koncu že vse pristale v ,... user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
26.5.2008 21:57:37   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, boljše da me ne poslušate user posted image user posted image user posted image
iščem namreč že vse izgovore s katerimi bi se lahko tolažila, če bo prišla tečka rdečka. Lahko bi potem rekla, jah saj je že tako narava naredila user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.5.2008 21:57:49   
trinity22
teičy iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo in mirno user posted image  ti želim

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.5.2008 22:36:40   
Rakica_80
Teičy.....ČESTITKEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepihuser posted image  želim !
To je pa res lepa novica!
Ful sem vesela zate.....evo še rožico ti pošljemuser posted image user posted image
Zdej pa se čuvaj in se pusti razvajatuser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.5.2008 22:58:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Teičy.....ČESTITKEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepihuser posted image  želim !
To je pa res lepa novica!
Ful sem vesela zate.....evo še rožico ti pošljemuser posted image user posted image
Zdej pa se čuvaj in se pusti razvajatuser posted image
se podpišem pod to!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.5.2008 23:42:37   
Anonimen
No, tolk sem govorila, da grem danes prej spat, pa očitno spet ne grem. Ko pride ura za spat jaz enostavno nisem zaspana, pred 1 zjutraj ne morem zaspat in če grem spat prej potem lahko celo noč bulim v digitalno uro in štejem minute, ali pa se premetavam in sem na koncu tečna kot le kaj...

No, pa ugotovila sem, da vsak dan prečekiram forum po dolgo in široko, da poznam že skoraj vse uporabnice. Skratka sem RR odvisnica. Pa bolj kot berem forum, bolj kot berem kakšne zanak ima katera, bolj se mi dozdeva, da tudi mene špika okoli popka, da me tudi mene boli križ,... In zdaj že ugotavljam, da sploh ne vem, če bom zdržala do sobote s testom, razen če me moja M prej ne prehiti. Eh, rabim ene apaurin in sanosan... pa še dobrega psihiatra.

Nočko punce, pa upam, da se jutri javi vsaj kakšna nosečka. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
27.5.2008 1:21:16   
sonček85
u enanobena kako lepa fotka.upam da ti bo prinesla lepe stvari in da boš ugledala plusek na testu-pa seveda  da se ti ne bo pojavila user posted image prej,ker je ne maramo.

veliko sreče in pozitivni test koboš lulala.

Ta teden je pa pri nas bolj tako vse-dragi dela ponoč in sm  sama,tako da upam da bomo kaj nadoknadili ko pride s službe ,čene ga pa red kosilom vržem s postelje ,potem pa naj gre naprej spat,samo domačo nalogo mora prej narediti,da bo kaj kruha ste moke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Malo heca ,zdaj pa res lahko noč in lepo spite ,zjutraj pa vesele novice sporočite.

čakam plusek in mali pldek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
27.5.2008 5:25:22   
spps

No, tolk sem govorila, da grem danes prej spat, pa očitno spet ne grem. Ko pride ura za spat jaz enostavno nisem zaspana, pred 1 zjutraj ne morem zaspat in če grem spat prej potem lahko celo noč bulim v digitalno uro in štejem minute, ali pa se premetavam in sem na koncu tečna kot le kaj...

No, pa ugotovila sem, da vsak dan prečekiram forum po dolgo in široko, da poznam že skoraj vse uporabnice. Skratka sem RR odvisnica. Pa bolj kot berem forum, bolj kot berem kakšne zanak ima katera, bolj se mi dozdeva, da tudi mene špika okoli popka, da me tudi mene boli križ,... In zdaj že ugotavljam, da sploh ne vem, če bom zdržala do sobote s testom, razen če me moja M prej ne prehiti. Eh, rabim ene apaurin in sanosan... pa še dobrega psihiatra.

Nočko punce, pa upam, da se jutri javi vsaj kakšna nosečka. user posted image

jutro.EnaNobena-namest psihiatra sem ti na voljo-da boš dnar pametneje ponucala,se lahk zmenma za kako terapijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ostale zelenke,pa da danes končno mal popravte seznamuser posted image user posted image user posted image lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
27.5.2008 8:05:27   
waiting
No pa da se se jaz malo javim.
M se ni, sem pa delala test v petek (23.05)
in ni nic pokazal, tako da sem bolj pesimisticna in cakam kdaj se ulije
ze vsaj 5 dni imam z presledki tisto tipicno bolecino ko vse tisci dol
in ponavadi jo dobim kaj kmalu sedaj pa se nic, res pa je da imam to bolecino v res blagi obliki
cisto malo me bolijo tudi bredavice kaksnega zares tipicnega znaka nosecnosti pa nimam.
Sicer pa novi test caka v predalu in ne vem kdaj se bom opogumila in ga porabila user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
27.5.2008 8:23:06   
sonček85
user posted image user posted image user posted image navijam zate ,da bi bila user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
27.5.2008 8:25:28   
ursa30
ravnokar prihajam iz wc s slabo novico. sem že opazila rjavkast izcedek, kar pri meni pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko me kar pobarvate na modrouser posted image , nimamo kej..se selim v junij..
za vse ki še v tem mesecu ne čakate, pa več sreče...user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?