|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
6.5.2008 19:21:59   
TIAPIA
Se še jaz danes javim. Pri nas ni nič novega user posted image še ni  pa tud znakov nimam, da bi prišla.
Jaz imam te cikle tako zmešane user posted image , da to ni res. Mi zamuja že 39 dni. Ne vem nouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 901
6.5.2008 19:32:49   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA

Se še jaz danes javim. Pri nas ni nič novega user posted image še ni  pa tud znakov nimam, da bi prišla.
Jaz imam te cikle tako zmešane user posted image , da to ni res. Mi zamuja že 39 dni. Ne vem nouser posted image

Ups, ne razumem. Danes je tvoj 39. dan ali ti že zamuja 39 dni?

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 902
6.5.2008 19:44:50   
jernejav
Dajmo Majčice naj bo ta maj roza za vse ki je ne pričakujemo ta mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem pošiljam ogromnouser posted image user posted image user posted image user posted image . Zvečer pa veselo user posted image user posted image .
Vsem modrim pa držim pesti za naslednji krog!user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 903
6.5.2008 21:15:50   
TIAPIA
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: TIAPIA

Ups, ne razumem. Danes je tvoj 39. dan ali ti že zamuja 39 dni?

Ja res je. Ma meni včasih zamuja 5, 10 20 dni, mi je pa tudi že več dni zamujala, saj pravim sem tolk nesrečna zarad tega da je joj. Sam zdaj nazadnje sem imela pa kar dost nosečniških znakov in to pred kakšnih 14 dnevih zdaj pa nič.Sem pa tud delala test( ne en večuser posted image ) in je bla zelo zelo zelo švoh črtica,sem delala naslednji dan pa je bla ravno tako čist švoh , potem sem delala spet enga je bla nekak taka črtica bolj kot ena senca, potem sem delala še enga nisem pa nič vidla, tako da ne vem.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 904
6.5.2008 21:24:26   
Orhideje
Jaz sem zdaj kar prepričana, da si user posted image oz. fulll želim, da se ti tista druga črtica jasno pokaže.

Vem, kako je to hudo, ko maš tak dolge cikle. Še manj možnosti, da ugledamo user posted image . Pri meni je danes 36. dan.
Ne delam si še preveč utvar, da je to to. Čeprav sem včeraj in danes ponoči kar vse zbruhala. Pa danes se počutim tak kot po neprespani noči, kot da bi bila full pijana.
Ampak verjetno so to živčki. Čeprav sva bila z dragim full pridna in sva ta mesec skoraj vsak dan, najmanj enkrat user posted image . Oba sva imela 14 dni dopusta, tak da se je cela Štajerska tresla.  PO drugi strani pa je tudi v službi  - igra živcev - imamo novo direktorico - drugi dan. Prvi vtis je zelo dober - upam da bo tako naprej.
Sem se kar razpisala.

Lep pozdravček vsem. Dajmo punce - več roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image barve. Tak lepo je seznam barvat v roza. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 905
6.5.2008 21:56:53   
TIAPIA
Orhideje hvalauser posted image user posted image .
Tudi jaz upam da zagledašuser posted image .
Sej midva sva tud zdej kar večkratuser posted image , kot  prej tako da bi čist lahko kaj blo,
ampak saj veš takrat ko misliš da je pa pride user posted image .

Želim, da bi bil maj res čist roza. Dajmo punceuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 906
6.5.2008 22:05:05   
boma2
Se še jaz danes javim.

Tudi mi imamo enega sončka doma, ki sladko spi, delamo pa na tem da dobimo še enega user posted image ...
No zdaj čakam al ibo  ta vikend prišla user posted image user posted image , ali ne...
Če user posted image ne bo bom moža presenetila na obletnico poroke, z novim članom... če ne pa se bomo še bolj trudili...

za druge pa držim pestiii in čim več user posted image ... vam želim...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIAPIA)
Neposredna povezava do sporočila: 907
6.5.2008 22:17:00   
*Junona*
Dejmo majčice, tut js navijam za vas!

Evo, za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prosim, dajte me med navijačiceeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.5.2008 0:43:05   
Anonimen
Hoj punce!

Za vse, ki jih je obiskala hudobnica user posted image

Za vse, ki še nepričakujemo, pa upam da nam bo kmalu "slabo" user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz nimam doma nobenega testa na zalogi. Pa se bi mi ga v primeru da M ne bo do sobote/nedelje že splačalo delat, oz. bi najbrž že pokazalo, če sem noseča. No ampak kr ne morem it po test, se bojim da bom preveč razočarana, če potem M vseeno pride. Pomojem bom pridno čakala vsaj do ponedeljka, ko bi po najdalšjem ciklusu morala dobiti M. Upam seveda, da se do takrat ne vlije  user posted image .

zasanjana...sem se pa zalotila parkrat, da premišljujem/sanjam o tem, kako bom svojega prvorojenca  prirpavila na prihod dojenčka, pa kakšne načine bi ubrala, da bo čim manj ljubosumnosti. Je že zdaj ljubosumen na ostale otroke, če jih kaj pobožam, popestvam, kar nori zraven in hoče da jih dam nazaj k njihovim mamicam. user posted image

Šibam spat. Danes nič ne bo s user posted image , ker je mož čist živčen in še ob tej uri študira ene knjige,....,ah raje ne bi o tem.

anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
7.5.2008 6:32:44   
sonček85
Vse moje drage soborke,ogromnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tiste ki ste dobile na obiskuser posted image in naj gre čim prej domov.tudi sama jo pričakujem kdaj bo prišla,zdaj po tolikem času sem je že navajena.bomo videli bo kar bo ne bom misla preveč o tm ker potem je vse še bolj slabo.

kje je kakšna nova user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kje ste vse da se nam malo javite.

go rza,go roza we are the viner's.jeeeeeee go roza mal se mi rola

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.5.2008 6:37:52   
sonček85
Vse (barbk,joob,...) ,ki vas je obiskala naša hudobnauser posted image ,ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da gre čim prej nazaj domov,no saj jo tudi sama pričakujem,sedaj po tolikem času ko sem jo že navajena,sam bo po hitrem postopkušla nazaj tako kot je pršla.

kje ste vse ki lulate na teste ,da se nam hitro javite in poveste vesele novičke.gremo roza-go roza,go roza!!!!!!!!!!1

pa vse ki ste srečke user posted image in nam še niste sporočile hitro to naredite,saj smo za vsako posebaj vesele

lp od optimistke in pozitivke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.5.2008 7:24:40   
spps
jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Barbk,ne bit žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image ,danes bo  boljš,ko bo lep sonček vzunajuser posted image user posted image user posted image user posted image .
nove borke dobrodošleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce,dokler se ne prikaže rdeča grdoba ,ne obupatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo ta dan ROZAuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.5.2008 7:26:29   
Pikica5
Punce navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dajmo, dajmo rozike kje se skrivate user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.5.2008 7:41:36   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.5.2008 8:10:22   
Anonimen
Pri meni so vsi znaki, da prihaja M.....

napihnjena sem....joške postajajo težke.....prebava je pospešena.......zdaj lahko pa samo čakam......user posted image user posted image user posted image

No ampak dokler se ne ulije smo še optimistične a ne user posted image

anonimna "pujsi"

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
7.5.2008 8:25:21   
Tiki55
Jutro punce!

Barbkuser posted image user posted image user posted image user posted image
. Ne bit žalostna, velikouser posted image user posted image user posted image za naslednji krog.

Hja, res, kje ste rozike? Kar nekaj zelenih bi se že lahko javilo z lepimi novičkamiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.5.2008 8:26:40   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pri meni so vsi znaki, da prihaja M.....

napihnjena sem....joške postajajo težke.....prebava je pospešena.......zdaj lahko pa samo čakam......user posted image user posted image user posted image

No ampak dokler se ne ulije smo še optimistične a ne user posted image

anonimna "pujsi"

Veš, da se pri meni tud že nakazuje... ampak upamo do zadnjegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.5.2008 9:05:42   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: pin

za SASA78

tudi jaz sem mislila, da je nizek pritisk. Zdaj sem popila že 4. kavo, pijana pa še vedno. Že od ponedeljka popoldan se mi vrti. Kriza. Naj se mi neha majat. (Alkohola pa že nisem pila od novega leta)user posted image

jaz imam pristisk skoz 90/60 včeraj je bil pa 80/55user posted image  - sej pravim da se mi sam spi user posted image user posted image user posted image  AMPAK POČUTJE JE PERFEKTNOuser posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.5.2008 9:11:05   
*Junona*
Dejmo punce, čim več roza barveuser posted image user posted image user posted image user posted image

Iz srca vam želim, da zagledateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.5.2008 9:19:19   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Tokrat bolj na kratko:od četrtka do nedelje me je spremljal občutek,da bo prišla user posted image ,vendar je ni bilo.Nato pa sem v nedeljo zvečer po user posted image opazila roza sluz na papirju in sem pač mislila ,da je prišla in sem si dala čez noč vložek.Zjutraj,ko sem preverila situacijo,je bil komaj malo krvav in tudi do večera ni bilo količinsko nič več.Tako je tudi danes,ko se okrog sprehajam samo z dnevnim vložkom.To ne bi bilo nič čudnega,če ne bi pri meni prva dva dni teklo od mene.In sedaj ne vem ali me lahko obarvate modro ali se dogaja kaj drugega ali....Verjetno pa bom šla danes po službi drugič v življenju kupit test in bom malo vadila ciljanje po palčki,da bom lahko jutri vam sporočila kakšne barve bom.

Vsem ostalim pa pošiljam veliko user posted image user posted image za srečo in še enega user posted image

Punce,ki ste že čez datum pa se malo javite in poročajte,kaj se dogaja z vami.

Darja30 kako si?

jaz imam podobno situacijo. 22. dan ciklusa sem imela svetlo rozast izcedek, potem pa 7 dni temno rjavega. Količina minimalna. Sem bila na pregledu in pravi ginekologinja, da se nič ne vidi, da je treba počakat do konca tedna in takrat mora krvavitev prenehat.

Včeraj sma po celem tednu spet user posted image samo meni ni ravno pasalo. user posted image Zdaj pa s spermo izteka čisto svetla kri. Kaj se dogaja se mi več ne sanja. Do konca tedna mora kakršnokoli krvavenje ponehati ali pa se dejansko vliti user posted image . Ne kaže pa ne na eno in ne na drugo user posted image . Ginekologinja pravi, da je velika možnost user posted image , samo da se še nič prav ne vidi, ravno zaradi tega pocanja. user posted image Me pa na moment boli v spodnjem delu trebuha. Kaj bo kaj naprej, pa javim.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.5.2008 9:38:16   
sasa78
DOBER DAN!

KJE STE? VAS DELO PREGANJA?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.5.2008 10:06:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

DOBER DAN!

ka se dereŠŠŠ???user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo vreme ,men se pa nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.5.2008 10:16:45   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

DOBER DAN!

ka se dereŠŠŠ???user posted image user posted image user posted image user posted image tako lepo vreme ,men se pa nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Če sem pa sama tuki!!!!!11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.5.2008 10:19:14   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

DOBER DAN!

Če sem pa sama tuki!!!!!11 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sem te čula na štajerskouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.5.2008 10:28:33   
waiting
V mesecu Majau je pa nekam malo kandidatk,
upam, da ne zato, ker ste ze vse obupale.
Mi ta mesec prvic poskusamo po laparo,
sicer z malo vec upanja, vendar si ne upam upati
prevec, da ne bom zopet razocarana.
No da malo povecam ta seznam me dajte da je ne
pricakujem po 22.05.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?