|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
6.5.2008 12:18:22   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Ups saj res, za sašo je treba čajček! Ekolauser posted image . Kako se kaj počutiš novopečenauser posted image ?

KAKO SE POČUTIM? ZASPANO pa predvem delavno , mam tako gužvo da se vm ne vidim, pa še sestanki vmes, tako da user posted image user posted image user posted image
drugače pa SE POČUTIM DOBRO, SREČNO IN  DEBELO!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

K NISMO REKLE DA MODRE BARVE NI VEČ - SAM ROZA

VSE TISTE KI VAS JE user posted image user posted image user posted image  OBISKALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ZA OSTALE PA ITAK SKOZ NAVIJAM IN DRŽIM PESTI

Kava mi diši in bi jo dost popila sam k je ne smem.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.5.2008 12:25:06   
Raguel
Zdajle sem pa jezna kot hudič.........ta računalnik mi je zbrisal post,ki sem ga glihkar napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......grem še enkrat pisat

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.5.2008 12:35:41   
Raguel
Tokrat bolj na kratko:od četrtka do nedelje me je spremljal občutek,da bo prišla user posted image ,vendar je ni bilo.Nato pa sem v nedeljo zvečer po user posted image opazila roza sluz na papirju in sem pač mislila ,da je prišla in sem si dala čez noč vložek.Zjutraj,ko sem preverila situacijo,je bil komaj malo krvav in tudi do večera ni bilo količinsko nič več.Tako je tudi danes,ko se okrog sprehajam samo z dnevnim vložkom.To ne bi bilo nič čudnega,če ne bi pri meni prva dva dni teklo od mene.In sedaj ne vem ali me lahko obarvate modro ali se dogaja kaj drugega ali....Verjetno pa bom šla danes po službi drugič v življenju kupit test in bom malo vadila ciljanje po palčki,da bom lahko jutri vam sporočila kakšne barve bom.

Vsem ostalim pa pošiljam veliko user posted image user posted image za srečo in še enega user posted image

Punce,ki ste že čez datum pa se malo javite in poročajte,kaj se dogaja z vami.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.5.2008 12:38:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Tokrat bolj na kratko:od četrtka do nedelje me je spremljal občutek,da bo prišla user posted image ,vendar je ni bilo.Nato pa sem v nedeljo zvečer po user posted image opazila roza sluz na papirju in sem pač mislila ,da je prišla in sem si dala čez noč vložek.Zjutraj,ko sem preverila situacijo,je bil komaj malo krvav in tudi do večera ni bilo količinsko nič več.Tako je tudi danes,ko se okrog sprehajam samo z dnevnim vložkom.To ne bi bilo nič čudnega,če ne bi pri meni prva dva dni teklo od mene.In sedaj ne vem ali me lahko obarvate modro ali se dogaja kaj drugega ali....Verjetno pa bom šla danes po službi drugič v življenju kupit test in bom malo vadila ciljanje po palčki,da bom lahko jutri vam sporočila kakšne barve bom.

Vsem ostalim pa pošiljam veliko user posted image user posted image za srečo in še enega user posted image

darja,upam,da boš dobro ciljala in naciljala dve črticiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.5.2008 12:42:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

vsem, ki greste v naslednje boje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jest sem si ravno včeraj računala ovolacijo...amreč po UPN in dveh reabrazijah imam ful ful pomešane cikluse...enkrat dobim na 20 dni, drugič na 30 dni...in zdej sva se z možekom odločila, da takoj ko user posted image  gre, da začneva slončkat..vsak dan!!!...in nema trte mrteuser posted image user posted image user posted image ...ma, da se vpišem v nosečke...tko, kot zelim vsem ostalim, da čim prej ugledamo velik velik PLUS.user posted image user posted image user posted image user posted image
prav je tako,sam dat se neuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.5.2008 13:07:09   
pin
prosim, da me daste na seznam:  11.maj

Ali se danes kateri tako vrti kot meni? Celi dan sem že pijana.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.5.2008 13:13:27   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: pin

prosim, da me daste na seznam:  11.maj

Ali se danes kateri tako vrti kot meni? Celi dan sem že pijana.

user posted image user posted image user posted image  prenizek pritisk - kavica pomaga - user posted image user posted image user posted image  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.5.2008 13:30:15   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spps

oktavija,kako je s tabo?dajmo punce,naj bo maj ROZAuser posted image user posted image user posted image

Čao deklata!!!!

No pri meni še nobenih znakov o prihodu teteuser posted image , zato upanje ostaja...user posted image
No jaz sem se že navadla, da to še nič ne pomeni, tako da vse BP in brez panike....user posted image user posted image user posted image

Novim nosečkam čestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image
Tistim modrim nesečnicam pa želim veliko sreče v naslednjem mesecuuser posted image user posted image user posted image ....

Jaz pa ševedno navijam za vse ostale, da bo Maj čim bolj roza, saj je to moj mesec!!!!user posted image user posted image user posted image

Se javim ko bo kaj ovega!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.5.2008 13:43:45   
sasa78

darja,upam,da boš dobro ciljala in naciljala dve črticiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jp user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.5.2008 13:49:43   
Anonimen
prosim, če me date na seznam, 14. 5., gremo pa v 13. krog in ta teden me čakajo nadaljnje preiskave, mož jih je naredil, so bili dokaj slabi.

Vsem želim obilico srečeuser posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
6.5.2008 14:07:16   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

jp user posted image user posted image user posted image

maybe yes,maybe no
maybe qick,maybe slow
maybe baby,I don"t know
but I love you-that I know !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.5.2008 14:11:22   
crvicek
No pa sem se tudi jaz končno preselila na vaš forum iz foruma težave z zanositvijo. V marcu sem imela operacijo pregrade zaradi ss v 6t, tako da za mano so že dve user posted image po operaciji in te dni veselo user posted image . Pred operacijo sem vedno čutila O na 12. dan v cilusu, zdaj po operaciji pa me bolijo jajčniki že od 8. dneva ciklusa, tako da ne vem zagotovo kdaj imam O. Ma nič zato, midva tako in tako user posted image vsaka 2-3 dni, tako da jo ne moreva zgrešiti. Pri načrtovanju prve nosečnosti sem bila zelo nestrpna in sem si merila tudi BT in kupovala O teste, ma tokrat sem se odločila, da ne bom počela nič od tega in upam da bodo rezultati kmalu vidni.user posted image

user posted image ne pričakujem 25. 5.

Upam da nas bo v maju čimveč user posted image !

Srečno vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.5.2008 14:31:31   
sasa78

user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db
xx.05. - Orhideje

xx.05. - Arual (8.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22
xx.05. - KatkaT
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - ninchi9
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog)
xx.05. - Rosi*(5.krog)
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)

04.05. - Bivy

04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - katalina (10. krog)
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27
09.05. - cina
09.05. - Dee
09.05. - jernejav 
10.05. - uršika*** (3.krog)
10.05. - trinity22
10.05. - pikicaa25 (5.krog)

11.05.- Tiki55

11.05. - nmag
11.05. - pin 
12.05. - anonimnauser posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)
12.05. - mišk 
13.05. - lily32
13.05. - lovefever (5.krog)

13.05. - andre3a
14.05. - Barbk (7.krog)
14.05. - tinkatinka
14.05. - vita80
14.05. - neela
14.05. - nejkag(15.krog)
14.05. - kokica32
14.05. - anonimen 
15.05. - glen
17.05. - tropical
18.05. - prizma
18.05. - becky
18.05. - METULJ1 (15.krog)
19.05. - m*t*
20.05. - sanna
25.05. - crvicek 
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca
  • spps
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image

za morebitne zmote se iskreno opravičujem

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.5.2008 14:33:33   
Tiki55
nanika*user posted image user posted image user posted image , držim pesti, da boš poleti hitro ugledala plusek!

jazzz27user posted image user posted image user posted image user posted image

darja30user posted image user posted image user posted image
, da bo test pozitiven!user posted image user posted image user posted image

oktavija
upam, da je tvojauser posted image tud odšla na zaslužene počitnice... navijamuser posted image user posted image user posted image

Prav tako tud za vse ostale majčice - dajmouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.5.2008 14:35:13   
Tiki55
saša pa si me glih prehitela s seznamom...user posted image user posted image user posted image pa vse sem si tako pridno zabeležlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.5.2008 14:57:27   
nmag
Lep pozdravček tudi od mene.Me danes tako boli glava,da se sploh ne morem sestavit.Sem si pa zadnjič spet računala kdaj naj ne bi dobila M in sem ugotovila,da sem se zmotila,namesto 11.5. naj ne bi dobila 16.5.,tako,če bo katera kaj popravljala naj popravi še meni.Ne vem kako sem se lahko zmotila za kar 5 dni,se vidi,da sem že čisto zmešana od tega,da jo ne bi dobila,čeprav je to naš prvi krog.
Uživajte v današnjem sončku,zvečer pa veselo na delo user posted image in čim bolj roza maj,navijam za vse nasuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.5.2008 15:38:18   
Barbk
Mislim, da me lahko obarvate modro. user posted image  Res sem potrta, ker se je zgleda zdaj vse premaknilo na 17 dan. Sicer je vse bolj nič kot ja, ampak mislim, da se bo vsak čas ulila in ne bo nič s pluskom. Sem žalostna...Ostalim pa želim res rozaaa maj!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.5.2008 16:30:56   
Anonimen
Barbk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo za nas tud še posijal sonček.. mogoče še ta mesec user posted image

(odgovor članu Barbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 893
6.5.2008 17:01:37   
Orhideje
Joj, joj kaj je zdaj to. Nobene nove user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dajmo ROZIKE. JAVITE SE!!!user posted image user posted image user posted image .

Janin, Kalaxy, Nanika, Jazzz27 - en velik  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da Vam bo dal moč za naprej.  Le, glejte, da se hitro potolažite in začnite mislit na , da boste čimprej ugledale user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.5.2008 17:01:39   
pin
za SASA78

tudi jaz sem mislila, da je nizek pritisk. Zdaj sem popila že 4. kavo, pijana pa še vedno. Že od ponedeljka popoldan se mi vrti. Kriza. Naj se mi neha majat. (Alkohola pa že nisem pila od novega leta)user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.5.2008 17:04:51   
Orhideje
Ja, očitno je nekaj v zraku. Včeraj je bil tako nizek pritisk, da sem misla, da se mi bo zmešalo. Tako me je bolela glava. Ko sem prišla iz službe in celo noč sem tak bruhala, kot že dolgo ne.
Danes je sicer malo bolje, pa še vendar ni tak kot bi moralo biti.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.5.2008 17:06:07   
Orhideje
Barbk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj bo še posijal sonček tudi zate. Mogoče celo prej, kot misliš. 

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.5.2008 17:09:50   
nmag
Kaj pa če ni nič v zraku in so to naši predprvi znaki in bomo vse rozike,ko bi vsaj bili.user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.5.2008 17:19:11   
Orhideje
Ja, iz tvojih ust v božja ušesa oz. v naš trebušček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.5.2008 17:27:50   
Anonimen
ojla

pošiljam dobre misli na vse konce, da bo čimveč črtic. Dajmo, punceuser posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?