|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
30.7.2008 11:56:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zverinica, študiram geodezijo .

dej nehi, moje ljubezen, moj nedokončan študij, moje sanje enkrat dokončat!

Kaj resno? user posted image Kje si pa obupala mislim v katerem letniku? Kam pa si hodila UNI al VSŠ? Jaz sem na UNI prostorska smer in imam še Programiranje za narest ... smešno ne ... matematiko sem naredila s kolokviji, programiranje je pa moja nočna mora user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
30.7.2008 12:00:23   
zverinca
UNI, sam je že več kot 10 let od tega, v prvi letnik sem bla vpisana 1997user posted image nardila sem pa dva letnika, pa še par izpito vza tretjega (v naprej), sam obupala sem pa glih zarad matematike iz prvega! čeprov mam matematiko rada, sam tist je blo pa.. uh in ah... sej vešuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
30.7.2008 12:21:33   
Anonimen
Vem ja ... matematika je groza in strah študentov geodezije ... meni se je lepo izšlo, ker sem prvi letnik ponavljala, samo sem manjkajoče izpite v enem mesecu naredila in sem si potem lahko vzela čas za matematiko 2 in za še nekaj izpitov za 2. letnik ... sem se pa učila tudi po mesec dni in več za en sam kolokvij (od štirih) iz matematike. Ampak zdaj sem praktično konec ... tudi to trapasto programiranje bom naredila! In s čim s sedaj ukvarjaš? Si ostala v fohu?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
30.7.2008 12:23:10   
zverinca
zdej delam v projektivi, kjer mi znanje geodezije še kako prav pride, tu sem dobro leto, prej sem bla pa v geodeziji ja. Ti kej delaš zraven? po mojem da ne, ob takem študiju... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
30.7.2008 12:40:46   
Anonimen
Delam ja oz. sem delala ... zadej imam pa koleno fentano pa na začetku nosečnosti sem krvavela in mi je G prepovedala, tako da sedaj me že par mesecev ni bilo v službo ... drugače sem pa od takrat naprej ko sem ponavljala 1. letnik delala v enem geodetskem podjetju na področju zemljiškega katastra. Sicer nisem delala na polno ... šefu sem povedala, da je študij zame na 1. mestu in je razumel, tako da me med izpitnimi obdobji tudi po mesec in pol ni bilo v službo ... drugače pa skos, če ne drugega pa par ur na teden in mi je glede študija grozno prav prišlo, ker na faksu niso imeli pojma glede tega in sem potem tudi sošolcem lahko veliko pomagala.

Aja, pa za vse tiste, ki ste tožile, da vas v jajčnikih nekaj špika ... no, ker mene zadnje 2-3 dni tudi nekaj špika levo in desno na spodnjem delu trebuha, sem šla malo po netu slikice gledat, kako zgleda anatomija noseče ženske (ker si ne predstavljam točno, kam se ob rastoči maternici naši organi razporedijo) in sem našla tole (kao, noseča 22. teden):
http://catalog.nucleusinc.com/imagescooked/13560W.jpg
Zdaj me pa zanima a so jajčniki tiste bele okrogle zadeve levo in desno od maternice? Ker če so, mene ravno tam okrog nekaj špika ... kaj so vam G rekli, da je to normalno? Al je treba kaj več počivat?

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
30.7.2008 12:59:02   
tejci01
Miracleme  ta tvoj mali je pa nabrit, tudi če je bolan ima polno energije. user posted image  Sem se prav nasmejala ko sem prebrala.
Verjetno bi bilo bolje, da se dobimo drugi teden, tako bo tudi tvoj fantek že ozdravel. V četrtek bova v NG okrog 12 ure, samo je verjetno prezgodaj. Se bomo še dogovorili.
Kam pa greste na dopust?
Midva greva na Krk v apartma, z nama pa gredo še 2 para. Mislim da se bomo imeli prav super. Upam da mi bo plavanje kaj pomagalo.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
30.7.2008 13:37:48   
CIPRESA
jaz sem tudi danes dobila izvid krvi in urina. Vse je bp, le železa mi spet malo manjka. Imam ga 113, zato dobim za začetek le sirup ker vseeno ni tako malo da bi bilo za tableteuser posted image
No v prvi nosečnosti sem bila takle čas že na železovih tabletah z vrednostjo 102, zdaj je boljšeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.7.2008 21:15:29   
zanositev
Otika in Zverinica.
Kako presenečenje! Tudi jaz sem na Fgg-ju absolventka, ampak študiram gradbeništvo izredni program. Delam v malo večjem podjetju v razvoju. Je pa kar težko študirati zdele v nosečnosti...mam še 6 težkih izpitov user posted image .
Upam, da bo otroček velik spal, da se bo mami lahko učilauser posted image .
Z geodeti imam pa tudi jaz ta teden precej opravkov, ker bomo naredila prizidek in rabiva geod. posnetekuser posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
30.7.2008 21:46:41   
Anonimen
Zanositev in Zverinica, itak da nam bo uspelo končati tale faks ... če jih je toliko pred nami, pa da nebi še nam, ki bomo imele v kratkem še enega zagretega navijača user posted image .

(odgovor članu zanositev)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
30.7.2008 21:51:49   
katja_p
Js sm opravila danes morfologijo in je vse OK. Spol smo še enkrat potrdili, tako da boo ziher imeli user posted image , težki smo pa 400g. Dolžine ni mogla zmerit, ker se ne da več tako dobro dobit celga otroka na ekran. Kar se pa tiče organov je pa tud vse OK.

Naslednji teden grem še v laboratorij,  naslednji pregled pa imam 9.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
31.7.2008 7:42:00   
Ana Luna
Hej, punce! Tiste, ki ste že bile na morfologiji, najprej čestitke za dobro opravljene preglede! Zanima pa me, kam so vam gin vpisali težo vašega user posted image . Jaz sem tudi morfologijo že dala skozi, ampak teže user posted image pa nisem zvedla. user posted image
Aja, pa še to, kdaj se da drugič kri?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
31.7.2008 7:53:24   
mami_1979
kdaj se da drugič kri?

Meni je dala na prejšnjem pregledu papirje za laboratorij, za kri in vodo in rekla, da naj grem 3 dni pred današnjim pregledom oddat, da bodo izvidi sigurno že do danes v kartonu.
Kako je pa pri ostalih ginekologih , pa ne vem.
Mogoče ni obvezno kri pregledat, vendar jo meni vzame, zaradi pregleda za toxoplasmoso, ki je še nisem prebolela.
Lep dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
31.7.2008 8:00:12   
katja_p
Men je dala včeraj napotnice in rekla, da naj grem v naslednjih dneh v laboratorij.

Tud men ni teže nikamor napisala, sam povedala jo je. Je pa mislim da na eni sličici od UZ, ki jo je spravla v mojo kartoteko.

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
31.7.2008 8:11:41   
saššša
Analuna teže user posted image  ti niikamor ne vpiše, ampak se pa jo vidi ko ti dela uz in ti izmeriuser posted image , tko da takrat jo moraš vprašati da ti jo pove.

No jz sem imela včeraj uz in ena bejba tehta 397g, druga pa 457g, pa prav g. da je zaenkrat vse še ok. Upam da se bosta od zdj naprej mal bolj sporazumele glede hrane, in naj si jo nikar ne jemljeta ker jo je za vse dovolj.user posted image
No sej v ponedeljek imam pa spet uz po Dr.Cerarju in upam da mi bo napovedal bolj rožnate čase....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
31.7.2008 8:36:23   
tejci01
Glede pregledov krvi, je  meni zdaj na pregledu reku, da bom naslednjič dobila papirje in bom šla v laboratorij. Ker ti še enkrat pregledajo toksoplazmozo in ostalo seveda. Če ti ne bodo več pregledovali krvi, jih pa kar vprašaj.
Na pregledu vprašam vse kar me zanima in če sem kaj v dvomih.

Katja_p  čestitke za pregled in se mi zdi da bo več user posted image  kotuser posted image .

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
31.7.2008 10:17:23   
zverinca
Dobro jutr, dober dan čvekasteuser posted image  user posted image

kako smo?

jaz že v polnem zagonu, pospravljam, čistim, pečem - kupljen zamrznjen štrudeluser posted image

Hja, tile pregledi krvi so res odvisni od G, meni železo vsakič pregleda, pa urin tudi za beljakovine.
Težo dojenčka je pa meni tudi vpisala v knjižico, kar je tudi odvisno od G po mojem. Moja materinska je vsa popisana, tok enih podatkov, da se sploh ne znajdem. Za težo pa mora dojenčka izmerit, glavico, stegnenico, trebušček, da se izračuna.

Danes je zame en tak lep dan, tavelika je zadnjič v tem vrtcu, avgusta je na počitnicah - morje, babi, doma, s septembrom pa gre v novi vrtec. In je danes kot en zadnji šolski dan za nas, prvič. Popoldne gremo pa malo čez mesto se pocrkljat, pa na pico,kar je njej v veselje da kar vriskauser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
31.7.2008 11:05:44   
december28
Živijo punce, se spet malo javljam.

Skratka, včeraj popoldan sva šla z dragim na morfologijo.
Na začetku sem zdravnico vprašala tudi za potrditev spola (na nuhalni svetlini so nama rekli, da zaenkrat izgleda kot punčka, da pa je treba zadevo res potrditi na naslednjem UZ).
No in, ker je bil dojenček včeraj obrnjen z glavico navzdol, je zdravnica rekla, da bomo na koncu skupaj pogledali spol. In teta pogledala vse organe - zaenkrat bp, preveri težo - mislim, da je rekla okoli 460 g, na koncu pa vpraša mojega, če bosta skupaj poiskala spol. Moj pa kot strela iz jasnega, da je on že vmes večkrat videl lulčka.
In res, imamo fantka! Še dobro, da nama je bilo res vseeno in, da sva vzela izjavo na nuhalni z rezervo!
Noro. user posted image

Saššša: Ja, punčki sta bili v inkubatorju oz. nekaj časa v posteljici z dodatkom kisika (pa ne prav dolgo).
Sta pa ostali kar kakšen mesec v bolnici z mamico zaradi potrebnega nadzora razvoja - rasti... Mislim, da je to kar standardno tako.

Lp!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
31.7.2008 11:26:33   
Ana Luna

Katja_p
Tud men ni teže nikamor napisala, sam povedala jo je. Je pa mislim da na eni sličici od UZ, ki jo je spravla v mojo kartoteko.

No, zdej sm pa tut jaz pogledala na slikco z UZ in našla težo. Naše dete je pred dvema tednoma (19t, 4d) tehtalo 305g, kot en drobižek. user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
31.7.2008 11:55:17   
Anonimen
Punce, ste mogoče malo spregledale eno moje vprašanje?

Aja, pa za vse tiste, ki ste tožile, da vas v jajčnikih nekaj špika ... no, ker mene zadnje 2-3 dni tudi nekaj špika levo in desno na spodnjem delu trebuha, sem šla malo po netu slikice gledat, kako zgleda anatomija noseče ženske (ker si ne predstavljam točno, kam se ob rastoči maternici naši organi razporedijo) in sem našla tole (kao, noseča 22. teden):
http://catalog.nucleusinc.com/imagescooked/13560W.jpg
Zdaj me pa zanima a so jajčniki tiste bele okrogle zadeve levo in desno od maternice? Ker če so, mene ravno tam okrog nekaj špika ... kaj so vam G rekli, da je to normalno? Al je treba kaj več počivat?

Saj vem, da se včasih ful razpišemo in je težko vsemu sledit, sam se spomnim da ste x strani nazaj o tem nekaj debatirale, pa me zanima kaj so vam G rekli glede tega.

(odgovor članu Ana Luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
31.7.2008 12:11:43   
zverinca
jao Otika, jest se opravičujem, sem si ogledala to tvojo slikco že takrat, pa še prov sem si mislla da kok si dobro sliko najdla, pozabla pa pol komentiratuser posted image

ja, tisto so jajčniki, jaz sem svojo G vprašala okoli tega špikanja, pa je rekla da je to čist normalno, nič narobe. In s tem odgovorom sem bila zadovoljna.
Se mi je pa kar umirilo zdele, tako da mislim da se to prej ali slej umiri... oz se povdarijo bolj druge tegobe ki preusmerijo pozornostuser posted image (zgaga, trtica, težko dihanje, težko spanje...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
31.7.2008 12:12:50   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: december28

Moj pa kot strela iz jasnega, da je on že vmes večkrat videl lulčka.
In res, imamo fantka! Še dobro, da nama je bilo res vseeno in, da sva vzela izjavo na nuhalni z rezervo!
Noro. user posted image

bravo atauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
31.7.2008 13:03:19   
Anonimen
Zverinica, hvala ker si me pomirila! Upam, da te zgaga in podobne zadeve ne bodo mučile preveč. No saj tudi mene je špikanje v jajčnikih že skoraj minilo, samo sem rabila kako besedo za pomiritev, ker kolikor smole sem imela že v tej nosečnosti, se mi je manjkal samo še kak vnet slepič ali kaj podobnega user posted image . Drugače pa drugih problemov trenutno nimam ... edino slabo spim, pa še to zaradi kolena in ne zaradi nosečnosti user posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
31.7.2008 13:37:00   
katja_p
Moj ožji izbor vozičkov (barve pa še ne vem):

Quinny Freestyle 3xl Comfort
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a1df001044d227434debae1606ab/Product/View/FRC3962244Set

Jane Slalom pro
http://www.kiddies24.com/shop/product_info.php?cPath=15_1089&products_id=3818

I'Coo Pocco Country
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a263003e93c427414debae1606c1/Product/View/331064

I'Coo Targo Country
http://www.kidsroom.de/cgi-bin/kidsroom.shop/4891a263003e93c427414debae1606c1/Product/View/329078

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
31.7.2008 13:48:25   
tejci01
katja_p  meni sta všeč Quinny in Jane, ker so na 3 kolesa in mislim da jih je lažje obračati

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
31.7.2008 15:06:20   
katja_p
Sm tud js razmišljala, da je trikolesnika lažje obrnt. Ampak se še nism odločla. Morm it v trgovino in jih sprobat.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.