Anonimen
|
Dober dan, čveke! Dobrodošle vse nove. Kind Lady, kakšne lepe čeveljčke imaš v avatarju! Moje počutje je zaenkrat še brezhibno. Tekam za malčkom, hodim v službo, kuham, pospravljam, likam, diši mi še vsa hrana. Malo mi ni čisto ok, ko si umivam zobe, to je pa zaenkrat vse. Pokam od energije in dobrega počutja! Jaz sem vedno uporabila samo en test in sicer v obeh samo BC mini. Mi je ena prijateljica, ki je farmacevtka, rekla, da imajo ti testi precej manj "napak" kot na primer CB. Sulfinija, kako sem se jaz nasmejala, ko sem videla, koliko testov si delala. Ampak važno, da si zdaj , bravo!!! Malo sem brala debato, pa imam par odgovorov: Punce, špikanje je res čisto normalna stvar v nosečnosti. Telo se prilagaja, rodila iz dneva v dan dobivajo nove dimenzije. Jaz sem tudi v prvi nosečnosti nagnala paniko. Potem sem pa forum prebrskala in se založila z vso potrebno literaturo o nosečnosti in ugotovila, da je vse normalno. Še malo počakajte, pa boste videle, kako nas bo včasih "zategnilo", če bomo kakšen hiter gib naredile. Ampak vse to je zaradi dogajanj v našem telesu. Prav tako je normalno, da ima vsaka še posebej na začetku čisto unikatne težave. In nasprotno, če jih nima, je to super novica in ne razlog za skrb. Kaj bi dala, da bi tokrat slabost pozabila name . Anonimna ne vem katera številka že , tudi obilni izcedki so v nosečnosti normalni in kar navadi se jih. Sploh če niso obarvani rdeče ali zelenkasto, so čisto neškodljivi. V nasprotnem primeru pa G priporočajo, da se prideš pokazat. Ana Luna, več kot to, da živiš čim bolj zdravo (prehrana, gibanje, čim manj živciranja), itak ne moreš narediti. Marsikaj je, sploh na začetku, neodvisno od nas. Vseeno držim pesti, da bo tokrat vse ok. Ana Luna, še to. Magnezij zelo pomaga proti krčem. V nosečnosti so ti v vseh možnih delih telesa (trebuh, noge) zelo pogosti. Namesto magnezijevih tablet lahko piješ tudi Donat. Jaz sem ga v prvi nosečnosti okoli pol litra na dan in s krči nisem imela več težav. Sicer pa nosečnicam svetujejo, naj iz Donata tako, da kozarec za nekaj minut postavijo v toplo vodo, izpustijo mehurčke. Mehurčki namreč napihujejo, v nosečnosti je pa tega napihovanja že brez tega dovolj . Zdaj grem pa napasti goro perila....z likalnikom
|