taška30
|
Vse najlepše Matičku za 1.osvojeno svečko!!! Veliko zdravja, veselja in iskric v očeh. Pri nas nič posebnega, luštna nedelja, čeprav smo bili skos noter. Fajn smo se najedli, naigrali...men je tolk hecno, ker se Manca in Julija dejansko zdaj že igrata skupaj. Tam v Mancini sobi sta in ne vem kaj počneta, ampak režita se ko pečeni piški, menda žgečkata ena drugo al kaj?!? Ful sta zabavni. Sem pa že včeraj malo zaropotala in ukinila TV čez dan, razen risank zjutraj, pa poročila mora moj nujno pogledat, potem pa nič do lumpijeve risanke na TVSLO ob 18.40. Najprej sta se največja odvisnika kar fejst pritoževala (Manca in mož), potem smo pa prižgal radio in se prav fajn imeli. Ker sem ugotovila, da tale TV prav ubija, moj kr neki bulji brezveze, pol še jaz, da ne govorimo o Manci, ki bi risanke non stop. Je pa zanimivo, da Julija TV-ja sploh ne mara, sploh ga ne porajta, tudi kakšni Telebajski, ki bi bili zanjo že primerni je ne ganejo. Za razliko od svoje sestre, ki je že od rojstva televiziomanijak. Lonib, ja hitro se zgodi kakšna nezgoda, nimaš kaj, to spada zraven saj veš, edino škoda je če bi si kakšen zobek razbila, buške se bodo pa vse pozdravile. KatjaPV, ja zelo poznano. Samo men je to ful hecno. Včasih v hecu pravim, da so to 'rainman' fore, saj veš film Rainman o avtističnem bratu Dustinu Hoffmanu, kjer je moralo biti vse točno tako in točno takrat ko si je zamislil, drugače je bilo zanjga konec sveta. Pri nas so te fore v glavnem že mimo, so mi bile pa zmer ful zabavne, kako se lahko za eno totalno brezveznost tako iskreno in iz srca razjoče, kot da se ji je cel svet podrl. Sej so bogi po svoje. Thumbelina, že kaj bolje danes? Sem ti hotela včeraj en spodbuden odgovor napisat, pa se je Julija neki zbujala, pol pa nisem mela časa, skratka, ne biti žalostna. To so trenutne fore in tamala niti približno tako resno ne misli, kot ti vzameš (npr. s tem ko ni rekla hvala). Preizkuša meje, to je del razvoja, pa sej to sama veš. Saj bo. Probaj čimvečkrat na hec obrnit, bolj kot boš ti resna in prizadeta, bolj bo imela veselje testirat do kam se da prit.
|