zoom zoom -> RE: Aprilski lumpi 2007 (10.4.2008 14:13:49)
|
Živjo, jaz sem našo eno uro in pol nazaj prisilila, da je zaspala. In je po kakšnih 15 minutah dretja tudi zaspala, ji ni preostalo drugega, pa še tako zaspano tečna je bila. Ni mogla nič več (jo je kar zanašalo, pa kar padala je nekaj - se je tudi kar precej udarila v liček, bo pomoje imela modrico)in sem jo imela zadost in sva šli spat. Sem začuda tudi jaz za ene pol urce zaspala, potem pa me je poštar zbudil, ko je zvonil. Ampak danes nisem na poštarja čisto nič jezna, ker je prinesel dobro novico, in sicer da smo opravičeni za dodatek nekaj čez 90€ za eno leto. AMpak ko prebiraš papir in piše težja ali duševna motnja, huda bolezen,.. me je kar malo zmrazilo, ampak denar nam bo hudičevo prav prišel. Ja, če dajo se ne bom branila. Je pa takrat ko sem vlagala na CSD-ju ful "težila", da je itak brez veze, ker ne odobravaju. Ja nam je uspelo. Kaj pa Lonib in thumbelina, a so vama odobbrili? Srečanje v KRanju: zdej pa res pridem, če res ne pride kaj vmes, načeloma mi je vseeno kateri dan, bi pa če se da okoli 9. ure, 9.30, ker bi bila rada tam do 12.h, 13h doma. Imam pa do Kr slabo urco, ampak jaz itak starejšega oddam v vrtcu malo čez osmo in bi šla recimo potem direkt še v KR. A bi vam ustrezalo? Moram š e t povedat, da naša ni prav nič punčkasta, ker ne mara "punčkastih" igrač, ampak nadvse obožuje avte, kamione, obožuje vožnjo na akomolatorskem motorju in ji ga moram kar skrivat, ker čim ga vidi se hoče peljat (in tudi sama pritiska na pedal in se pelje, se tudi fajn drži, ne zna pa zavijat, tako da jo moram jaz ali kdor koli drug usmerjat,a mpak to je potem adijo hrbtenica. Aja pa seveda se ne zna še gor skopat. Jape: bodi vesela, da imaš lažjega otroka (in vse ostale enako), ker pri nas je bila na zadnjem merjenju velika 79cm in težka 10200g in če dodaš še cunje je potem krepko čez 10,5 kg. To za nosit, dvigovat je pa že kar huda teža. Če bi bila pri miru bi mogoče bilo lažje, ampak se pa kar naprej obrača in je obup za nosit. Sem jo šla pogledat in še kar spi, njen liček, na katerega je padla pa čist rdeč. Upam, da se ji ne bo preveč poznalo. Grem do konca skuhat.
|
|
|
|