hariba -> RE: Aprilski lumpi 2007 (9.4.2008 22:23:36)
|
Joj pri nas je katastrofa,imamo bolnico v malem doma, Zoja tako kašlja,da je vso večerjo zbruhala. Kot pa da to še ni dovolj,je začela proti večeru še Lara vpit, da jo ušesa bolijo. Sem klicala dežurnega kajnaj nardim,je rekel naj dam lekadol in če ne bo v roku 1 ure nič bolje naj jo pripeljem. Sem jo komaj prepričala,da ga je vzela, je trdila, da ji ne bo pomagal. Je pa kmalu po njem zaspala. Zoja tudi končno spi, vsi štirje spijo hvala bogu. Žiga je sicer tudi ves smrkav in solzen zaradi alergije,Denis je paprehlajen ful.Jaz tudi malo pa nimam časa mislit kaj mi majnka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Upam, da bo homeopat lahko Žigatu pomagal naslednji teden. Ravno sva šli z Zojo od zdravnika,ko je klicala sestra od homeopata,da ga lahko žedanesob 18 h pripeljem, ker je nekdo odpovedal vendar nisem mogla,ker ne bi imela varstva za bolano Zojo. bojana1 Zoja je dobila v ambulanti inhalacijo z ventolinom. Zadomov pa hiconcil antibiotik in ventolin pumpico za 3 x na dan. Pumpic obi ji naj dajala skozi jogurtni lonček,vendar ni šlo,ker je ozka odprtina in je šlo zaradi njenega umikanja glave vse mimo,zato sem nardila luknjood posode za skuto, ki je širša,tam pa upam,da je malo dobila.Je bil to cel projekt, je na meni sedela, sem z svojimi nogami stiskala njene,z rokami držala njene, Žiga ji je držalglavo,Denis se je pa afnal pred njo. Sem ji pa v kopalnici 2x naredila kamilične inhalacije,prvič je kar prenašala,drugič je pa po parih minutah bil strahovit jok. Kontrolo ima v petek in če bo potrebno bo še dobila ventolin inhalacijo. mojčca Me veseli, da si se spet javila. Zdaj grempa pod tuš,dase malo sprostim, pol vas pridem pa morda še malo brat.
|
|
|
|