|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:41:17   
puncica
Mene pa prav zanima kolk glasov bi omar dobil če ne bi bil trenutno tako popularn, po moje nekje tam pri dnu:zmeden2: Kljub dobremu glasu in stasu.

A se je še kateri zdel da se mu fučka al je prišel naprej al ne:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:41:42   
buča
Že že,da je Abba zmagala,ampak se mi zdi,da če bomo vedno in povsod samo papige namo nkol mogl zmagat.:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 11:00:42   
lucika
meni se zdi butasto, da nuse in podobne, ki so ze sle na evrovizijo in nic naredle, sploh se lahko kandidirajo. imele ste sanso, cao, drugi se naj probajo...

smo pa taki smotkoti, vedno leto za ostalimi. ce lani zmaga, bo,mo drugo leto podobni, in bo. jap...

ce mene vprasate, atomik harmonik al kaj podobnega. ene s harmoniko, pa da so se lepi zraven, pa da malo pojejo... saj ta ruslana tud ni zmagala zadar svojga glasa...:( ponavadi zmaga nekdo, ki ima nekaj narodnega v svoji pesmi. sam svojega. ne pa da bomo mi kopirali, pa bo saska mal po bosansko zavijala. to naj imajo oni, nasa drzava nima tega... sicer pa, dokler bo tv slovenija tole vodla, pa predini in podobni kandidate zbirali...skoda. tak lepo je bilo, ceprav sem bila cisto mala, ko smo navijali za jogoslavvijo in je riva dobivala tocke. juhu, smo pesti drzali in navijali. zaj se pa lahko samo od slabega norca delamo. pa se tolazimo, ja, saj smo mala drzava. saj nic ne mormo. seveda ne, ce smo pa tak povprecni in ne upamo z svojim nastopat. res al ni?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 11:05:05   
Anonimen
buča,če spremljaš evrovizijo in poslušaš komentar,a si že zasledila,da so pri nekaterih popevkah,ki so se potem visoko uvrstile,komentirali,da so plagijat,kakšne že zdavnaj odpete pesmi ali komada?Vsaj refren je kakšnkrat pobran iz že znanih komadov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 11:13:11   
*HONEY*
Se skoraj strinjam s pupico. Zato se meni zdi bedno da hodijo na Emo pevci,ki so že dalj časa na sceni ali so jih celo gledalci izbrali za zvezde kot npr Omarja. Za eurosong bi morali izbirat novince(še brez fenov),tako da bi res lahko izbrali najbolj pevno pesem,kar mora bit in ne izbirat med samimi iz rumenih časopisov,ki so že polni slabih ali dobrih reklam....
Zdaj je že kar je upajmo na najbolje:zmeden2:

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 12:06:39   
buča
Itak,neva6.;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 12:08:18   
puri
Puncica, men se je tut čist zdel, da se Omarju fučka, če bo zmagal al pa ne, pomojem, bi še rajš videl, če ne bi zmagal,....njemu se je že pri Mariu šlo samo za to, da bi ga ljudje spoznali, pol bi pa on pel po svoje, pol je pa zmagal in je vbistvu moral na Emo, no zdaj je pa še tuki zmagal,....jaz sem imela občutek, da mu je že vzga dovolj in da bi on raje pel bolj v miru,...zdej se bo moral pa spet še za na Eurovizijo pripravljat!

Sem slišala, da ko je imel en intervju, da je povedal, da ima že sedaj vsega dovolj, ker kamorkoli gre in karkoli počne, se vedno vse da v javnost in da nima čist nič več zasebnosti,....s to zmago bo pa zdej še slabš!

Men je Omar full dobr, pa tut prejšnja pesem mi je tok dobra, pa njegov glas je nekaj posebnega,... ta pesem,pa res ni kej preveč, sam ne vem, a so mu jo to drugi napisali, al jo je tut sam, za tisto taprvo vem, da jo je sam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 12:14:29   
lefairyon
ja tudi meni je prva pesem všeč...sej tudi ta ni nevem kako zanič, ampak ni to pesem za evrovizijo...je preveč zgulen stil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 12:41:20   
clea
Meni je pa pesem od Omarja fuuuul všeč.Fant zna peti.Sicer bi bila zadovoljna tudi z Rebeko ali pa Regino (pa žal ni prišla v finale).Smo pa doma glasovali za Omarja.

Zanima pa me kaj si mislite o voditeljicah?????GROZA!POLOMIJA!Einsiedlerjeva je bila kar OK,za Gerdejevo pa nimam besed.:zmeden::(:zmeden::(:zmeden:

Kaj mislite ve?

LP,Clea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 12:57:32   
puncica
voditlce - no coment:zmeden2: Lani sta bla una dva 100000 krat boljša.
No kot sem rekla, če ga noben ne bi poznal tako kot sergejo al pa jonija bravota, potem bi omar po moje dobil kljub lepemu glasu in stasu zelo malo točk. Tako pa bo po moje tudi na evroviziji, pesem pač ni preveč dobra, da bi bila odmevna in privlačna za tiste ki bodo evrovizijo gledali. Na TV je treba nardit šou in to je to. Nekaj drugačnega. Sem pa tud jaz včeraj razmišljala atomic harmonik bi mogl poslat:bravo::bravo::)- To bi blo neki novga, ne vem če je že bla kaka frajtonarca na takem festivalu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 13:14:07   
Anonimen
Saša Einsiedler je bila zelo, zelo dobra. Samo meni gredo tele "štosni" dialogi med napovedovalci na živce. Ne vem zakaj ne bi mogli samo napovedovati, saj vendar niso oni glavni dogodek. Veliko bolj bi mi bilo všeč, če bi bilo vse skupaj bolj glamurozno, na enem višjem nivoju. Kaj pa mene briga, če una Saša Gerdej za fanti rada gleda. Zaradi mene, če je bi ali lezbijka ali če ima 1000 tipov na eno noč. To se gledalcev na izboru slovenske popevke za Evrovizijo po moje čisto nič ne tiče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 15:05:27   
Anonimen
Evo ena od časopisnih kritik EME.

Z labodno obnovitvijo plesne točke Majne Sevnik-prve plesne točke Jugovizije leta 1961-se je začel izbor slovenskega zastopnika za Eurosong.V nostalgično neatraktivno obarvanih notah dveh televizijskih ur in zelo kmečkem vodenju dveh pozabljenih sašk se je solidno predstavilo vsah 14 slovenskih izvajalcev.

Po zelo vročem telefonskem boju(glasovanju)treh superfinalistov Saše Lendero,Rebeke Dremelj in Mariovega talenta Omarja Naberja je med prsato zelo vročima dekletoma zmaga prpadla fantu.
Tako bo slovenijo na ljubilejnem-pedesetem izboru za pesem Eurovizije v Kijevu zastopal glasbeni naturščik Omar Naber,ki je s pesmijo STOP zbral kar 29.945 glasov-gledalcev.Glasbeni atrakciji pustno-emovskega televizijskega večera sta bila,nastopa divje Ruslane(zmagovalke Eurosonga 2004) in šarmantnega Željka Joksimoviča.

LP:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 15:54:59   
Anonimen
Meni je Omar zelo fejst fant, ki lepo poje, njegova pesmica lepa, vendar žal ne v stilu Eurosonga....se mi zdi, da bi s tisto svojo rockovsko pesmico bolj uspel na Eurosongu....sicer je pa tudi sam dejal, da bi bilo treba na zmagovalni pesmi, izvedbi narediti še marsikaj, da bi jo lahko dostojno zastopal...
Drugače pa je moje mnenje, da je bila kar OK evrosongovska pesmica Metulj - S. Lendero, dobra koreografija, vendar bi bilo po mojem bolje, da bi jo zapela Nuša Derenda, saj je bila prvotno pisana in pripravljena zanjo - žal vokal Saše Lendero ni...ni...
Voditeljici pa....Saša E..dobro zgleda - sploh za 3x mamico, Saša G. je pa mal zabluzila - ampak nobena ni bila OK za vodenje....tko takšna ena žalost...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 16:25:00   
Urša
Se z vsem strinjam z Mišo99. Omar pa... je z Lj, pa na to osnovno šolo je hodu, na kateri jst učim.;) Sam ga nism jst učila. Je bil pa baje zelo vzoren učenec. :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 16:48:17   
Anonimen
Aja, to sm hotla še povedat:)

Da sm skoz čakala, da bo Omar kar naenkrat začel res ''pet''! Da bo mal bolj živahno:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?