|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Omaaaaaaaaar
6.2.2005 23:16:53   
mami Lea
Jaz sem pa navijala za Sašo ker je imela najbolj evrosong pesem. Mi je šla takoj v uho. Meni osebno je Omar super fant. Res super, da takole uspeš iz nič. Končno en dober in simpatičen vokal. Pesem mi je bila pa bolj tako, malo ritma manjka, kot da bi hotel nekaj zalavfati pol pa ne gere. Rebeka mi je pa že apriori zoprna, ne vem zakaj ampak vsak ima svojega favorita. Sem imela pri njej takoj asociacijo na Karmen Stavec in njen Nanana, ki je bil obupen. Kot, da se bo ravnokar dol dala z moškim delom občinstva.

Ena od Saš je za odstranitev. Upam, da je ne bomo več videli in poslušali, ker definitivno ne sodi na tale oder. Malo zdravega humorja že ampak taka kurja zmedenost in nepotešenost je pa že višek. Sem mislila, da bo vsakega moškega šla spraševat, če je zvečer fraj, da ma sobo rezervirano...
Einsidlerca se je mogla pa skoz ven vleč se mi je kar smilila. Po mojem si je mislila, pa kdo mi je to kuro na vrat nalepu?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   Omaaaaaaaaar
6.2.2005 23:20:25   
polona2
Ne, res mi je všeč pesem od Omarja:love:, točno taka kot je, pa tudi dečko:ups: se mi zdi tak :), sicer je pa na Eurosongu vsako leto več zvrsti, od-do, "ni da ni", tja bo pa prav fino spadala, ne ga takoj zbombardirat;), mladinca, pustimo se presenetiti:)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Omaaaaaaaaar
6.2.2005 23:28:32   
*HONEY*
Jaz sem od Omarja pričakovala malo več:(( Žalostno,ker je ful cool dečko,pa sem mislila,da bo on malo naši mali državici pomagal...ampak s tako pesmijo:zmeden:...premalo enerjije ima in popevka mora imet enrgijo...
Recimo Rebeke sploh ne prenesem, amapak sem danes zanjo glasovala ker je imela full pevno pesem. No pa z Aliyo bi bla jaz tudi zadovoljna...
Slovenija je še neprepoznavna...in Aliyo bi si vsi zapomnili in že to bi nam lahko prineslo malo boljši rezultat...kot npr sestre(so ble cool)
S tako balado pa ne vem če ravno bo kaj...drugače pa je ta Omarjeva ful dobra:bravo:

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 0:03:11   
Anonimen
Pelo se je le v slovenščini

Na razpis za EMO 2005 so letos prijavili rekordne 103 skladbe, strokovna žirija je izbrala 13 finalistov, štirinajsto mesto pa je bilo rezervirano za zmagovalca Bitke talentov. Zasedel ga je Omar Naber. Naj za konec dodamo le še, da so bile letos vse skladbe odpete v slovenščini. To določa novo pravilo EME, kar pa je med glasbenimi ustvarjalci že dvignilo mnogo prahu. (STA)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 0:29:00   
*missy*
Jaz bom pa tko rekla: Joškarc pa takih in drugačnih živih pesmi smo imel že polno na tem evrosongu pa nobena (razn seveda Nuše in Švajgrce ki sta pevsko zelooo podkovani) ni dosegla nič - niti Stavčeva z umetnimi!!!!!!:zmeden::zmeden:
Tko da jaz mislim da čeprav pesem ni preveč energična jo zna Omar dobro izkoristit, predvsem če mu bodo naši znali dobro reklamo naredit (mladih in postavnih fantov na evroviziji je malo), sicer pa je tudi željko lani prišel na 2 mesto z počasno muziko in brez prevedene pesmi!!

Počakajmo kaj bo ampak mislim da nima smisla Omarja kritizerat ker ga je v končni fazi zbralo skoraj
30 000 slovencev in podporo pač ima!!

JAZ MU ŽELIM LE NAJBOLJŠE pa tudi če se zgodi da bo zadnji!!!!:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 6:26:05   
ery
Meni je bila Rebeka najboljša. Omar ima prepočasno pesem in sploh mi ni všeč....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 7:09:44   
Lunca1
Jaz sem vidla pa samo konec:) Tole Gerdejko je pa res za spluvat. Kdorkoli drug bi bil 100x boljši. Halooo!

LP Lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 7:12:35   
SANDY
:zmeden::zmeden: no comment

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 8:39:54   
Anonimen
meni je omar zakon:bravo::bravo::bravo: mislim, da od vseh zapetih pesmi na emi ima samo on šanse na evrosongu. takšne kot sta jih rebeka in saška zapeli jih je bilo v preteklih letih ogromno, z balado pa je še vedno vsak prišel med finaliste, kar poglejte si lansko pesem hrvaške, ki je bla za bruhat pa se je dober uvrstila.
lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 8:49:28   
Anonimen
Slovenščina je na žalost najbolj grob jezik za petje,prav nič ni melodičen,zato gre težko v "uho"pol so pa še pri izbiranju najboljše politične spletke,preference itd.nikoli ne bomo doživeli uspeha.:(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 8:58:42   
Anonimen
Hej Neva :grrr: kako da ni melodičen in da je grob??? :zmeden: Meni pa se zdi čudovit!!! Smo letos z zborom prepevali evropske božične pesmi - eno kitico v originalu (v tujem jeziku) in eno prevedeno v slovenščino. In koliko lepše :love: so bile po slovensko!!!
Sploh pa Primorci, tako lepo melodično govorite :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:06:26   
ajat
SE TOTALNO STRINJAM Z mami Lea!!!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Naj povem, da cele Eme nisem gledala, je pa moj fant glasbenik in je vse kritiziral. Najboljša za na evrovizijo se mu je pa zdela Lendero.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:08:35   
Anonimen
Samo prav domače viže,ki smo jih navajeni lepo izpadejo,popevke pa ne...no ja tiste iz starih časov:Marjana Deržaj.Pepel in kri....tastare so bile čudovite.V tujini pa našega jezika ne slišijo,kot melodičnega,prej hrvaškega sprejmejo..pa ne vem zakaj:zmeden:Pač nismo popularni v svetu,boš videla koliko točk nam bodo dodelile tuje države:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:25:04   
Anonimen
:zaspan::zaspan::zaspan: Škoda, da je zmagal Omar. Oz. sem vedla, da bo zmagal, še predno sem pesem slišala. Itak se vse punčke kar topijo, ko ga slišjo in vidjo.:zmeden:
Sicer je tud meni všeč, njegova pesem "Vse kar si želiš" je luštna, ampak tale, ki gre na EU:zmeden::zmeden: :zaspan::zaspan:

Jst sm navijala za Rebeko. Tipična evrosongska, dinamična, prisrčna, poskočna, pa še luštna povrhu. Škoda za Rebeko, res :((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:34:00   
Anonimen
No seveda, to pa vem, koliko točk nam bodo dodelili. Ampak glede tega bi lahko Omar pel tudi v vseh možnih evropskih jezikih naenkrat, pa ne bi bil zato nič boljše uvrščen. :zmeden:
Popušili bomo itak. Ne glede na to, kdo gre. Dokler se ne prjavim jest. :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:40:07   
Anonimen
hi Meta,kaj pa veš ,če opaziš so danes popularni tudi tisti,ki nimajo niti mrvice talenta(s tem ne mislim nate,da veš)Vsa leta že govorim pri euroviziji je glavna politika mi pa smo nezanimivi za evropo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 9:59:12   
lelaval

Jaz sem tudi navijala za Rebeko, ker nisem do finalnega glasovanja upala pomislit, da bo Omar zmagal.
Sicer mi je kot pevec ful všeč. :bravo::bravo:
In vsaj zaenkrat še ni domišljav, ampak je tudi zmago sprejel lepo mirno.

Zakaj pravite, da je pesem prepočasna za Evrovozijo?
Spomnite se lanskega izbora - Željko Joksimović je imel tudi ful mirno pesem, država znana le po vojni in je SKORAJDA zmagal.

Saj vem, da Slovenci ne bomo zmagali, a upajmo, da se bo naš predstavnik najbolje odrezal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:05:21   
Anonimen
Meni je Omar lep, lepo poje, le tale pesmica ni ravno za na evrovizijo. Škoda. Ampak naj gre fant tja, mogoče ga bo pa še kdo opazil. Sicer se je tudi meni zdela za na tako prireditev najboljša Saša Lendero.
Ma Rebeka mi je bila pa ista kot takrat Karmen Stavec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:07:56   
puncica
Pa še moj piskrček.

Pesmi so bli kr vredu, se mi zdi iz leta v leto boljše. Spet sem vedela katere tri bodo finalisti, tako kot lani. Izbirat pa ne znamo.

Za moje pojme sta bile najboljš pesm za evrovizijo od Saše Lendero, zažigalna, s koreogravijo in joškami:)-.

Sem pričakovala od Omarja in Nuše kaj več a mi je bila pesem pri obeh totaln podn. Od Omarja sem pričakovala kej v stilu te psmi ki je popularna zdej - Vse kar si želiš, ne pa neki ko mrtvak tam gor na odru, se ne prestavi za pet cm. Skratka prepočasno za moje pojme.

Alya je imela lani stokrat boljšo. Čeprav je pset imela neki posebnega s tisto postlo na odru.

Jadranka je mela fajn koreografijo in ful dobro obleko, sam glupo pesm,Anika Horvat je imela tud fajn pesem, s tisto črnko z violino na odru, ostalih pa tak ni za govorit:
- Johnny Bravo - hm, kdo je še to
- Nude - ma ni za evrovizijo, čeprav so dobri
- Regina - mal preveč drenja spet, skoraj nič akcije
- Billy's Private Parking jih sploh nisem cele poslušala, ker so bli kr neki
- Express - ženska zafušala ko hudič :)-
- Sergeja - kr neki

No ne bom kritizirala Omarja, smo ga pač izbrali, no ste ga izbrali a ne. Fant ima čudovit glas in res dobro poje. Samo pesem je pa ubijalska PREPOČASNA, neki manjka. Una ženska super poje, no sej rečem da sta oba enkrat ena, ampak neki manjka :zmeden2:Če ga primerjamo z Želkotom, je Želkotova pesem 100 krat boljša, bolj nekako spevna, ima neki noter v sebi, tiste violine ful palijo, kar te potegne, jaz sem takoj vedela da bo nekje na vrhu. Sem navijala zanj.

VSO SREČO OMAR IN UPAM DA NAS RES PRESENETIŠ.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:10:03   
puncica
Ma ja rebeko sem pozabla:)-:)-:)-
Ua ua ua ua je pres čist spominjo na nananana od karmen:)-:)-:)-:)- Sem se režala ko zmešana, ko sem to poslušala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:17:28   
Anonimen
Jaz moram pa še enkrat poudariti, da so mi tisti Nude totalno mimo, sploh ne vem, kaj je to: kr neki. Sicer jih toliko ne poznam, ko sem jih pred nekaj leti prvič slišala, je bilo isto: kr neki. Takoj sem pomislila, ja pa kaj, a ta ima ene bogate starše, pa bi rad bil pevec, ali kaj? Toliko brez veze ni nobeden drug, vsaj kolikor jaz glasbo poslušam. Še Fredy je bolši. Pa un Štefan ali kaj je že. Saj res, škoda da ni bilo Fredyja!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:21:11   
buča
Haloo,punce????Da bi Rebeko poslal?Sj je ista kot je bla Abba 100 let nazaj.Pa vse so mi ble nekam podobne lanski zmagovalki(Ruslani)Omar je bil kr tabol,pa čist nič se nebi pritoževala če bi Lenderko poslal.Je bla zelo lepa pa poje tud ne slabo.Nuša mi je bla sicer všeč,ampak je bla pesem ista kt Energy.:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:23:01   
Anonimen
Abba je zmagala na euroviziji...pa še vedno ali že spet so ful popularni po evropi.Kaj pa če bi??:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:24:14   
Anonimen
Ma ne vem, neva6, una Karmen Stavec v roza z eno tako sladko pesmico tudi ni zažgala. Obratno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   Omaaaaaaaaar
7.2.2005 10:37:24   
filipinka
Še jaz...nobena pesem ni bila ne vem kaj. rebekina je bla taka lahka, ki hitro gre v uho, zato se pa je tako visoko uvrstila, potem lendero je bla nekaj posebnega, zarad jošk (nastalih z masažo:)-) in zaradi koreografije, Omar pa :zmeden2:...smo itak vedeli, da bodo najstnice klicale, ko nore, samo, da boi zmagal...poslušal ga itak ni nihče!:hudicek:
Ampak vseeno, fant lepo poje, vendar prepočasi...pa še oblečen je bil totalno mimo :ups: kot da bi šel na :kava: s frendom!
Danes sem že slišala STOP...pa moram priznati, da ni slaba :love: kar nekam seže...
Sicer je pa treba vsako pesem večkrat slišat...jaz sem že tako...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?