SpeliG
|
No, da se še jaz javim: ja, danes je bilo prav fajn, smo se kar lepo raspričale in je fino dodat obraze k imenom - konec koncev nas večina debatira že skoraj eno leto?! Srečka, ja z Dašo sva se takoj najdle, se mi vidi, da veliko debatiram z njenimi vrstniki. Danes sva z nečakom (ki je Dašine starosti) na ful razpravljala o vinjetah npr. Hm, v bistvu me je prosil, če sme našo psičko vzet s sabo na morje in posledično vprašal, če ima naša kužica vinjeto... No, malo je pomešal pojme, ampak ni daleč od bistva, ha ha. Aja, pa čestitke za Izin glasen smeh, a ni kot balzam za mamina ušesa? Men je vseen kam se oz. se ne obrača, samo da se mi nasmeji, da vem da je zadovoljna. Tudi pri nas je deževalo, ampak glih ene petnajst minut, tako da smo potem takoj nazaj hopa v voziček. Ker sem ful fajn parkirala v Mostecu (sem iskala res globoko senco), je posledično avto tolk blaten po eni strani, da me je moj vprašal, če sva ble na safariju...Ma sej ima čas, ga bo že spucal, če se že tko rad izogne pokakani ritki... Vglavnem bilo je fajn, bo treba ponovit, otročki so bili vsi po vrsti ful pridni, le fantkov se malo manjka, tko da se bodo vse bejbike zagreble za Jakoba in Jureta. In njami, danes smo tudi pri nas imeli filane paprike, ste me tko sprovocirale včeraj! Lepo spite, upam da bo noč čim mirnejša in daljša!
|