|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
30.7.2008 10:08:27   
sinskaT
Ste face vse po vrst user posted image , sem se zdele nasmejala user posted image . No sem hotla kaj več napisat pa se tamala oglaša, sam toliko, da javim odsotnost z današnjega srečanja user posted image , imam nenapovedane obiske in še Hana ma spet obdobje nespanja čez dan, pol je sitna v vozičku in vam ne privoščim poslušanja njene opere. Naslednjič se bova bolj potrudile in prideva. Lepo se mejte!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
30.7.2008 11:54:49   
tasyo
No, pa je tudi Lana omagala. Upam, da bo zdaj vsaj kakšno urico potegnila, da uspem kaj zlikat in malce pospravit.

Ja, mogoče bi bilo res najbolje, da pokličem k pediatru, sej v razvojni bomo pa itak na vrsti šele, ko pridemo iz dopusta...

Hja, vse se potepate, bo očitno treba res it delat!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
30.7.2008 17:37:21   
Jo@n
A smo vam jo zagodle, ko smo se potepale, pa niste imele kaj za brat, ane??? user posted image  user posted image  user posted image
Sam za skomine delat... bilo je super, načvekale smo se pa še mal za rezervo...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
30.7.2008 18:33:06   
JABOLKO3
Živijo!

Se priklapljam Joan - začele smo ob 10.30, ko sem spet sedla v avto, je pa ura kazala 14.45, ha ha.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
30.7.2008 18:46:07   
lepa posadka
Ženske moje!

Sem vesela, da ste se super imele. Sem nameravala prit. Ta mala je šla včeraj zvečer k prijateljici prespat...in plan je bil, da jo zjutraj poberemo in hitimo v LJ...namesto tega se je zgodil eden groznejših scenarijev in šele sedaj se malo pobiram... Cel dan sem imela prekuževanje hiše in pranje posteljnine, prevlek, dekic...glav...rabim še kaj napisat???!!!

Tako sem bolj brez inspiracije danes...in se samo veselim noči...pa upam,d a bom trdno spala, ker včeraj ponoči me je skoraj mora tlačila zaradi vsega skupaj!!!

Ma ja. Nimaš kaj...vse to paše v komplet...je pa res, da sem mislila, da je to že preživeta stvar, saj to so moji najbolj travmatični (no, edini pravzaprav) spomini na osnovno šolo. Hvala BOgu, sem vse skupaj odkrila po naključju in je še čisto na začetku, tako da upam, da ne bo dolgotrajen postopek, da se zadeve dokončno znebimo!!!!!

Bljak.

Ve pa ostanite v spominih na današnje dopoldne...pa še mene razvedrite. Verjemite, raje bi vaše frocke fotkala :-)))

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
30.7.2008 19:30:00   
resnično srečna
dan dan dan dan...

ja bil je lep dan...v mostecu sploh nisem čutila sopare, ko smo pa domov prišle in sem punci pokala iz avta pa sta bili mokri kot bi jih tuširala...pa sploh ni bil vroč avto...ampak neznosna sopara...

kosilo smo potem spedenali na 1 2 3...krompirjeva musaka z blitvo in mletim mesom...Iza je potem udarila še 1 urno rundo spanja in potem presenečenje...sem jo držala pred ogledalom na hodniku in ji pela tisto butasto pesmico, ki je v tistem filmčku o plavanju 16 mesečnika: "I am cool as a carp..."http://www.youtube.com/watch?v=a1wLVmgChOc&feature=related
in zraven plesala z njo v naročju in ona se je v ogledalu gledala in...smeh...glasen smeh...in ko sem spet ponovila spet ona v krohot...jaooo...pa ravno danes sva z Jo@n imele debato, kako se najina še n smejita na glas...eh solze sreče so res nekaj najlepšega...

v glavnem sedaj je pa tečna, da glava boli...jo niti čebriček ni pomiril...očitno tale napetost v zraku...pa živčen pes, ker je treskalo...sicer leži v košku in se uspava, jaz jo pa z nogo na koleščku gugam ampak ji nekako ne uspeva najbolje...ji bom par uspavank  zavrtela zdajle...pa mogoče rata...http://www.youtube.com/watch?v=zuPwsdsOa3g&feature=related ...tale nama je obema všeč...sploh če jo imam v naročju takrat in ji zraven šepetam...he he...postane čist mehka...just like mom

Posadka niso tele nadlege izkoreninjene...meni jih je 2 leti nazaj Matevž iz Dalmacije privlekel...jaz pa meter dolge lase in sem jih odkrila tudi čisto slučajnopri njem... sem noč presedela v banji s tistim šamponom na glavi preventivno...grrr neprijetno...

SpeliG super, da sta z Martino prišli...naša Daša se vaju je kar prisvojila na začetku...pa upam, da bosta sedaj redni udeleženki he he

NiLe...Daša ne more pozabit Lee... je stalno Lea sem in Lea tja...

Jo@n in JABOLKO...hvala za moško udeležbo...pišuka lem kam so poniknili vsi fantički...

Sky in Krista...danes sem šele videla, kako vražje zoprno je imeti tako majhno razliko in kako si v bistvu razdvojen s kom bi se ukvarjal...ampak čez nekaj let bosta pa srečni, saj z njimi ne bo dela, ker bosta en drugemu družba...

Majček...mislim da je tvoja Brina rekorderka...najmlajši bebe v kinu he he...če ne štejemo tistih v trebuščku...

SinskaT...ma smo te pogrešali in če bo drugič Hana operna pevka kar pridi...veš v družbi se mi zdi, da delajo vtis in so vsi veliko bolj pridni...

dež smo priklicale v glavnem...ni pa bilo hudega a ne...pa še pasalo je po tisti sopari...

moja lepotička je zaspala..na svoj nenavaden način in z rokico na učkih...in upam, da kmalu popadajo tudi vaši polhki...

sedaj me pa čaka perilo...zlaganje, sortiranje po omarah in polnjenje nove runde...

se tipkamo...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
30.7.2008 19:55:40   
sky77
Ojla

Ja danes je bilo luštno. Sicer je bilo res enega tekanja za Rokom, ampak smo navajeni. Je bil pa Rok čisto navdušen nad Nano (beri Leo). Kje je našel nano nimam pojma. Ampak se šele učimo govorit tako da mu je še oproščeno. Je pa toliko dogajal, da je spustil opoldansko spanje. Upam da bo noč zaradi tega bolj mirna

Fotke sem že dala v album. Sicer nisem posadka, ampak se dajo pogledat user posted image  Aja še link: http://april2008.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2107
30.7.2008 19:56:16   
JABOLKO3
Še en hec z današnjega srečanja - na poti nazaj naletimo na dve teti, ki sta ob svoji stojnici izvajali brezplačno merjenje % maščobe v telesu. Pa pristopi naša Sky, ki je tako vitka, da svojo garderobo kupuje na otroškem oddelku (števiko 12), in izmerijo, da ima preveč maščobe, ha ha. Jaz sem hitro rekla nasvidenje in obrnila.

Neposredna povezava do sporočila: 2108
30.7.2008 19:56:24   
NiLe
Heeej ... še jaz hitro izkoristim priliko, saj sem si prisvojila 1 urco fraj  od vseh otrok in skočila podaljšat registracijo za mojga avtočka -  sem ob skoraj 300 evrovuser posted image , nato zavila še v knjižnico in trgovino po zaloge sladoleda in piva - my favorite staff user posted image user posted image user posted image

V glavnem, dopoldne, ki se je prevesil v sredino popoldneva v Mostecu je bil super ... družba enkratna, otročki razpoloženi, mamice smo čvekale ... ni kaj, luštno sem se imela. Pa prav fino smo se izognile sopari in vročini!

Srečka; hvala za CD user posted image ... tudi naša Lea omenja Dašo in ko se je spravljala k popoldanskemu počitku je razlagala o tem, da žal nista imeli sreče in srečali medveda v Mostecu ... no ja, pa drugič user posted image

Krista; hvala za kofi user posted image

Jabolko; hvala za sladoled user posted image , ki je bil sicer namenjen Lei, pojesti sem ga morala pa jaz. A meni težko!!! user posted image user posted image user posted image

Posadka; uf, tole pa ni nič prijetno ... pri mojem sinetu so celo šol. leto bezljale tele uši, pa jih HB ni prinesel domov.

Moj paketek je prišel domov ... se pišemo kasneje!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2109
30.7.2008 19:58:26   
sky77
Jabček, ja imam preveč maščob. Pa majček tudi. user posted image  Namesto 20 mi je namerila kar nekaj čez 30. Samo indeks telesne teže je pa ok. Vsaj to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
30.7.2008 21:02:23   
Jo@n
Sky, hvala za fotke! Si lepo nadomeščala posadko...

Ja, tisto z merjenjem maščob je bilo pa res user posted image , nekatere smo se kar stran pobrale... Morda sem preblizu sky stala, pa je izmerilo še moje user posted image .

Srečka, o kakšnem dežju pa ti nekaj sanjaš???

Posadka, upam da si uspešno opravila deratizacijo doma in družinskih članov.

Punce danes so pa tako utrudile našega princa, da je že pol ure v mižalah... Upam, da bo utrujenost trajala do jutra. Lepo se imejte, šibam pod tuš sprati današnjo soparo s sebe...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
30.7.2008 21:12:25   
JABOLKO3
Joan - pri nas je zvečer kar pošteno deževalo, a pri vas ni?

Posadka - pri nas v šoli je bilo letos kar nekajkrat na vratih obvestilo, naj pregledujemo glave svojih otrok, tako da stvar še zdaleč ni preteklost. Se pa spomnim tega še iz mojih šolskih časov - jih nisem nikoli dobila, čeprav smo jih nekajkrat imeli v razredu (očitnio jim moja frizura ni bila všeč) in sem bila zato razočarana, ker so tisti, ki so jih dobili, lahko par dni ostali doma, jaz sem morala pa skoz v šolo hodit. Krivica pa taka.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
30.7.2008 21:13:47   
JABOLKO3
Uf, se kar nekaj praskam po glavi, ko tole berem pa pišem!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
30.7.2008 21:48:45   
SpeliG
No, da se še jaz javim: ja, danes je bilo prav fajn, smo se kar lepo raspričale in je fino dodat obraze k imenom - konec koncev nas večina debatira že skoraj eno leto?!

Srečka, ja z Dašo sva se takoj najdle, se mi vidi, da veliko debatiram z njenimi vrstniki. Danes sva z nečakom (ki je Dašine starosti) na ful razpravljala o vinjetah npr. Hm, v bistvu me je prosil, če sme našo psičko vzet s sabo na morje in posledično vprašal, če ima naša kužica vinjeto...
No, malo je pomešal pojme, ampak ni daleč od bistva, ha ha.
Aja, pa čestitke za Izin glasen smeh, a ni kot balzam za mamina ušesa? Men je vseen kam se oz. se ne obrača, samo da se mi nasmeji, da vem da je zadovoljna.

Tudi pri nas je deževalo, ampak glih ene petnajst minut, tako da smo potem takoj nazaj hopa v voziček. Ker sem ful fajn parkirala v Mostecu (sem iskala res globoko senco), je posledično avto tolk blaten po eni strani, da me je moj vprašal, če sva ble na safariju...Ma sej ima čas, ga bo že spucal, če se že tko rad izogne pokakani ritki...

Vglavnem bilo je fajn, bo treba ponovit, otročki so bili vsi po vrsti ful pridni, le fantkov se malo manjka, tko da se bodo vse bejbike zagreble za Jakoba in Jureta.

In njami, danes smo tudi pri nas imeli filane paprike, ste me tko sprovocirale včeraj!

Lepo spite, upam da bo noč čim mirnejša in daljša!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
30.7.2008 22:18:30   
novopecena
ojla čveke

jah sem sam malo preletela zadnjih par strani tko da komentirala prav veliko ne bomuser posted image user posted image
jah kaj nej rečem vidim da ste uživale 100/h in so se tudi malo večji čmrlji naigrali. fotke so superca sam škoda ko še naju z Renejem ni na njih user posted image fajn bi blo da bi se enkrat dobile malo bližje našemu koncu oz. v bolj zgodnji uri ker pri nas nastane problem ko naš avto ne premore klime in ko se okoli 14-15h razidemo se midva dobesedno skuhava v njemuser posted image ni prijetno v glavnem.

sva jo pa kar spet popihala na gorenjsko (bravo srečka-imaš nosuser posted image ) za par dni ker je le kako stopinjo hladneje kot tu, čeprav ko si na določenem mestu ti je vroče tako ali tako. moj user posted image ogromno dela in posledično sva veliko kar sama in to pridno izkoriščava za carklanje na jesenicah. no saj ko smo pa doma me pa tudi on razvaja: ta trenutek se orti okoli šporgeta in peče 2 ribici (oradi) za večerjo
mmmmmmmmmmm že prav lepo diši tko da bo vsak čas servirano na mizo tko da jo bom popihala, ve pa bodte nasmejane in fejst kot do zdaj-imam fino večerno čtivouser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
30.7.2008 22:25:01   
Majček28
čer še od mene,

sem šele zdele prišla do 'kište', da mal napišem;
smo dobili prvo pikico in seveda se je oglasila tudi 'sirena', ki pa jo je zvita pediatrinja takoj utišala z 'magičnim' zvončkom (no, navaden zvonček za pocingljat ) ampak 100% deluje. Brina je bila superrrrrr.user posted image
Barby za seznamček:
3m in 3/4: 5.995g, 60,5cm in 41cm glavica.
Sema mal vprašala kako kaj naša teža in je pediatrinja rekla da je super in da tko tud zgleda. Se ji je Brina skoz tko smejčkala, da kej druzga sploh ni mogla rečt user posted image user posted image user posted image
No, je pa rekla da so možni stranski učinki velik spanja, neutolažljiv jok, vročina,....pri nas pa zaenkrat nič spanja, nič vročine in samo smeh, smeh, smeh....upam, da takole tudi ostane....no, spanje upam da se popravi user posted image

Še poročilo od včeraj: kino pod zvezdami fulll romantično, ampak filem ni bil glih za romantiko zganjar (šlo se je o ugrabljeni majhni deklici user posted image  ), je pa najina Brina bila z nama in je bilo pozno zvečer, ob prijetni temperaturi zelo lepo se vozičkat po bolj kot ne praznih ulicah Ljubljane. Ko smo pa domol prišli je pa naša Brina hotla celo vsebino filma povedat user posted image

Mostec user posted image user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet, da smo tolk časa klepetale. Treba bo ponovit, pa mal več moro hodt, da se znebimo maščob, a ne?user posted image user posted image
Punce moje, vse ste ful fajn in ful sem vesela, da smo se tkole najdle.

Grem pogledat od posadke fotke....

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
30.7.2008 22:30:53   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

dan dan dan dan...

ja bil je lep dan...v mostecu sploh nisem čutila sopare, ko smo pa domov prišle in sem punci pokala iz avta pa sta bili mokri kot bi jih tuširala...pa sploh ni bil vroč avto...ampak neznosna sopara.......res je....

presenečenje.......in zraven plesala z njo v naročju in ona se je v ogledalu gledala in...smeh...glasen smeh...in ko sem spet ponovila spet ona v krohot...jaooo...pa ravno danes sva z Jo@n imele debato, kako se najina še n smejita na glas...eh solze sreče so res nekaj najlepšega...

haha...naša se je pa doma iz trebuha na hrbet prvič obrnila čist sama.....obratno se že nekaj časa...

Sky in Krista...danes sem šele videla, kako vražje zoprno je imeti tako majhno razliko in kako si v bistvu razdvojen s kom bi se ukvarjal...ampak čez nekaj let bosta pa srečni, saj z njimi ne bo dela, ker bosta en drugemu družba...

Jaz tega zdaj sploh ne opazim....bom verjetno čez leta......ma mi je kar fajn....no včasih mi živci skuri...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Vglavnem bilo je fajn, bo treba ponovit, otročki so bili vsi po vrsti ful pridni, le fantkov se malo manjka, tko da se bodo vse bejbike zagreble za Jakoba in Jureta.

Smo imele Sky, Jabček pa jaz starejše s samo....saj tko boj paše

Skyuser posted image user posted image user posted image za slikanje.....jaz še zdaleč nimam tolk smisla.....no spomin je pa vseeno.....btw....kdaj si pa tolk imela čas fotkat? Jst sm morala mojga okol koles lovituser posted image Bodo moje slikce tud glih zdej...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 30.7.2008 22:35:48 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 2117
30.7.2008 22:32:30   
Majček28
Posadka, čudovite fotke, kapo dol. Ob priliki te bom poprosila, če bi lahko kakšno profi fotko nardila z nama z Brino...seveda nič ni zastonj user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
30.7.2008 22:37:21   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

haha...naša se je pa doma iz trebuha na hrbet prvič obrnila čist sama.....obratno se že nekaj časa...

user posted image user posted image user posted image user posted image  naši je dons tud ratal, očitno je deloval, da sem jo 'opravljala', da tega ne zan. Zdej upam, da bo znanje uporabila tud ponoč in da ne bo mene klicala na pomoč user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
30.7.2008 22:38:56   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Jabček, ja imam preveč maščob. Pa majček tudi. user posted image  Namesto 20 mi je namerila kar nekaj čez 30. Samo indeks telesne teže je pa ok. Vsaj to user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni ista diagnoza user posted image maščob fuuul, telesna teža pa idealna. Mah, kaj bi se sekiral ... upam, da bo dojenje čim bolj dolgotrajno, da nam tile naši user posted image posrkajo čim več maščobe ... Dobra tolažba, a ne user posted image user posted image

Sky, super fotke, pa res si jih ogromno naredila ... pridna si bila user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
30.7.2008 22:43:19   
lepa posadka
Živjo dekleta...počasi bom šla spat. Sem cel večer grabila travo zunaj, da sem malo misli preusmerila drugam. Oprala sem 7 žeht...HB je bilo vreme super, da sem tudi vse posušila. Namočila sem 4 glave in jih potem spirala in česala...ta velikega ni doma...pa sem na tabor poklicala, da povem...niso bili ravno veseli, ma so bili hvaležni...so ga pregledali in niso nič našli. HB!!! Torej...upam, da sem res našla v prvi fazi in, da bo s kakšno ponovitvijo pranja vse za nami. Veš Jabolko...jaz sem imela pa vedno take goste in dolge lase...pa vsedno so me našle... To so pa res morasti spomini!!! In ni blo luštno takrat ostat doma!
No, sedaj imam nek električni glavniček in se bomo še ene dva tedna z njim redno česali, da se ne bi kaj obnovilo!

Sicer pa...MOstec - izgleda zelo simpatično in z veseljem bi se vam kdaj pridružila. Sky - pridna, si res veliko podokumentirala. Speli...sedaj te tudi jest poznam :-)))

Majček...nisem profi, zato težko naredim profi slikce. Lahko se pa potrudim. Sem pa imela res fajnega mentoraj prejšnji teden, ki me je dobro vodil. Je bil iz Belgije...po rodu pa iz Ruande...res krasen človek.

Grem na sladoled...me kliče možek...
Lahko noč.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
30.7.2008 22:45:15   
NiLe
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

No, je pa rekla da so možni stranski učinki velik spanja, neutolažljiv jok, vročina,....pri nas pa zaenkrat nič spanja, nič vročine in samo smeh, smeh, smeh....upam, da takole tudi ostane....no, spanje upam da se popravi user posted image

user posted image user posted image user posted image za opravljen pregled in super mere. No, a vidiš, da se ti sploh ni treba sekirat.

Punce moje, vse ste ful fajn in ful sem vesela, da smo se tkole najdle.

A ne, kolk smo fletna druščina
user posted image Super je, da lahko izmenjujemo svoja mnenja in izkušnje in ugotovimo, da so si naši user posted image več ali manj podobni!

[/quote]

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
30.7.2008 23:09:51   
NiLe
No, pa sem ostala sama user posted image ... sama s sabo se pa glih ne bi pogovarjala user posted image user posted image user posted image

Grem spit še enega dizla pol pa v svet sanj!

Nočko!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
30.7.2008 23:17:56   
Majček28
Nile, tud jaz sem se že sama s smo na rr pogovarjala...je fajn, ker ti noben ne oporeka user posted image user posted image user posted image
A ti boš pa kar z dizlim večer zaključila user posted image ...potem bo pa Tia celo nočko spančkala, teb bo pa mlekarne razgnal user posted image

A ne kako se časi spreminjajo; prvo smo za lahko noč pil mleko, potem vodo no zdej pa že pivo user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
30.7.2008 23:26:28   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Nile, tud jaz sem se že sama s smo na rr pogovarjala...je fajn, ker ti noben ne oporeka user posted image user posted image user posted image

Pa še prav imaš user posted image user posted image user posted image !

A ti boš pa kar z dizlim večer zaključila user posted image ...potem bo pa Tia celo nočko spančkala, teb bo pa mlekarne razgnal user posted image

Če mi je pa tooook zapasal!!! Upam, da me ne raznese user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......