|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
29.7.2008 19:29:41   
tasyo
Barby, spet si naju spustila iz seznama-Lana 3. mesec - 5910g in 60 cm. Hvala za popravek!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
29.7.2008 20:30:32   
JABOLKO3
Živijo!

Čeprav sem od zjutraj začasno brez enega od mulčkov, mi do sedaj ni zneslo, da vas malo prečekiram. Pa še sedaj me nekaj preganjajo stran - so menda vsi trije lačni. Tako da le najvažnejše - jutri pridem, z Jurčkom in našim 5-letnikom!

Uživajte!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
29.7.2008 21:32:29   
Jo@n
Barby, naš user posted image  bi se tudi updatal na seznamu, pri 3,5 M 7030g in 66 cm...

Aprilke, se vidimo jutri!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
29.7.2008 22:50:25   
resnično srečna
kaj zdej ženske...a že spimo*?*

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
29.7.2008 22:54:34   
Jo@n
Ne še, smo pa pridne...user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
29.7.2008 23:00:46   
NiLe
Ne spimo še, počasi bo pa treba it pančat, da bomo jutri spočite user posted image

Pismu, sem rabila kar neki časa, da sem prebrala današnje pisanje ... ja, ko se Srečka in Majček razpišeta, pol je takoj akcija user posted image user posted image user posted image in mi je prav fino, da imam večerno čtivo user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
29.7.2008 23:01:46   
Krista28
Evo mojga sm ušišala zdej pa spat, da bom jutr dva krotilauser posted image user posted image ...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
29.7.2008 23:07:07   
resnično srečna
he he ženske...zgleda da sva midve z majčkom mogle uno kvoto nadoknadit k sva vmes mankali...in eto pol NiLe namesto trivialnih romanov bere najine nakladancije...

She
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.7.2008 23:08:52   
NiLe
Upsss, sem prehitro pritisnila potrdi ...

No, vidim, da se je za Mostec pofočkalo še nakaj mamic in se prav veselim jutrišnjega srečanja. Glede na to, da nas bo kar nekaj imelo s seboj še večje otroke, bo pa sploh pestro in zabavno user posted image
Posadka; ti si res občudovanja vredna user posted image user posted image user posted image ... valda, da si rasturala s svojmi fotkami ... jaz se priporočam za ogled. Si me pa kar ganila ob tem, da je starejša jokala ob odhodu najstarejšega ... to se pri nas ne more zgoditi user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da sta si zadnje čase non stop v laseh in samo iščeta, kdo bo naredil večjo neumnost.
Upam, da se jutri vidimo!

SpeliG; poslala sem ti cifro na ZS.

Filane paprike ... mnjaaamiii, smo jih imeli včeraj za kosilo. Moram pa priznati, da jih sama še nikoli nisem naredila, ampak 1x se bom opogumila in upam, da mi uspejo vsaj pol tako dobre kot jih naredi moj padre.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.7.2008 23:11:34   
resnično srečna
NiLe...sej od posadke fotke imaš na Picassu...so pa super lepe...pejt na un link od aprilk kjer so fotke iz Novega mesta in Gradiškega jezera...če nimaš ti jaz na zs dam bližnjico...

Paprik jest tud še nisem delala...ampak sem ziher da jih Jo@n raztura pa bo šef kuhinje...mi bomo pa delale he he...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
29.7.2008 23:12:31   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

he he ženske...zgleda da sva midve z majčkom mogle uno kvoto nadoknadit k sva vmes mankali...in eto pol NiLe namesto trivialnih romanov bere najine nakladancije...

ITAK user posted image user posted image user posted image ... glede mojega branja kakšne konkretne knjige me  je pa kar malo sram, ker nikakor ne spacam do konca knjige, ki jo začnem brati user posted image ..

Moram priznati, da prav uživam v tem čveku, ki nikakor ni nakladanje ... sploh pa uživam ob tvojih iskrivih stavkih
user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2086
29.7.2008 23:14:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe...sej od posadke fotke imaš na Picassu...so pa super lepe...pejt na un link od aprilk kjer so fotke iz Novega mesta in Gradiškega jezera...če nimaš ti jaz na zs dam bližnjico...

Dej, pliiiiiiz!

Paprik jest tud še nisem delala...ampak sem ziher da jih Jo@n raztura pa bo šef kuhinje...mi bomo pa delale he he...

Sem takoj ZA!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2087
29.7.2008 23:19:10   
resnično srečna
NiLe...želeli ste...imate na zs...so pa fotke res profi originalno fenomenalne...bi si kako takole kar dala v sobo...se mi zdijo otroci tak fajn motiv...tko da sme danes malo na youtubu srfala, ker sem za Izo ene uspavanke iskala...se je začela odzivat na moje petje in skušam biti malo bolj originalna...in sem našla kup lepih zadev...

pa še plavanje za dojenčke brez obroča...in bom po mojem malo testirala našo tamalo...pa da vidim kaj gre in kaj ne...ker se vode ne boji...ampak bomo pa to delal zlo z občutkom....

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
29.7.2008 23:29:37   
NiLe
Srečka, tnx!
Posadka, uuuauuu, fenomenalne fotkeuser posted image user posted image user posted image ! Tista s Tomažkom je pa sploh kjut...da bi si jo kar na steno dala user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2089
29.7.2008 23:31:48   
Krista28
Ful hude fotke, ta zadnja je pa dobra - velika in mala noga.... Dobra si...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
29.7.2008 23:35:32   
NiLe
Bejbe, jst ne morem več user posted image user posted image user posted image ... grem v mižule!

Prijetno noč in se vidimoooo jutri!

user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.7.2008 0:11:09   
JABOLKO3
Čer!

Že spet vedrim, pol se pa pritožujem, da sem utrujena. Hotela sem le to napisati - Posadka, slike so res ful ful dobre, nisem imela pojma, da si tak profi, tudi meni je tazadnja fenomenalna, najbolj prisrčna je pa taprva. Ja, pol se pa čudim, da so najboljše Juretove slike tiste od tebe. Pa le zrihtaj za jutri, da se vidimo.

Mirno noč!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
30.7.2008 0:26:36   
resnično srečna
le hitro spat JABOLKO...

pa lahko noć...če te pa muha pič pa na rr kaj napiš...

pipssssssssss

G.

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
30.7.2008 7:13:35   
sasy20
Jutro!

user posted image  naj vam tekne......

No sedaj pa se že pozna da so čvekice iz dopusta prišle user posted image  takoj sta 2 strani naklofani.

Srečka....handing....joj to je men bila ful uganka in dvigovanje iz stolčka-lupince mi je še vedno. Dvigne se ga isto kot iz postelce...roko daš med nogami in pod glavico user posted image  men je to ful težko. Ko leži še nekako gre, iz stolčka pa user posted image . Tm se zdi vse tako na izi ko pokažejo. Jaz ga iz stola tudi dvignem tako da ga primem pod ramo, drugače ne morem. Nik je že kar konkreten in 7,8 kg dvigovati kot pravijo na RA je težko.
Midva sva bolj vstrajala pri telovadbi....handing pa le toliko da ga nisem dajala na ramo in da sem ga držala v lunci. Itak je pa nevrofiziatrinja...kamor me je iz RA poslala naprej rekla da nekateri zdravniki nimajo zabrisane meje kdo resnično rabi fizioterapijo in kdo ne. ZA Nika je rekla da nekdo pri 6 mesecih ni tako aktiven kot je bil Nik pri njej tako da so naju res čisto preventivno poslali naprej. Pa zato da sem se jaz še dodatno sekirala da naš otroka pa ne bo........

Ja dons uživajte, midva potem v petek šibava na morje. Mi je Ketrin pisala, ker je s Kajo še na morju,  tako da se bomo sigurno kaj dobile user posted image .

No toliko za enkrat pa se še kaj oglasim papa

Neposredna povezava do sporočila: 2094
30.7.2008 7:34:02   
NaTaŠa*
Jutro

Sasy hvala za kav sem jo bla res potrebna, glede na to da se naša vsako jutro zbudi enkrat med 5-6h zjutraj in pol seveda ne nazaj spat.

Spanje pri nas čez dan je ratal velik problem. Zaspi mi za 10-15 min in to je to, pol pa ob 17h in ona bi kr spala. Sem pa rekla da jo bom pustila spat od 17- 19h in pol auf tuširanje papcanje mal telovadbe in okrog 22h v postlo. Pol bom pa vidla do kdaj bo spala. Ker če bo zjutraj dalj časa spala jo bom pa pol tko da bo šla takrat spat. Sem zadnjič user posted image omenila da sploh ne rabi budilke zjutaj, da ga bo user posted image zbudu user posted image .

Punce in user posted image danes uživajte 100/uro, čim več fotk.

Grem mal pospravt dokler spi. Upam da bo vsaj 1-2h spala da imam mir, ker sem res čist crknjena, hodm kukr en zombi......... da o podočnjakih sploh ne govorim.

Aja, danes prideta tašča in tast. Tast sploh še ni vidu nč unukinje, tašča jo je pa vidla k sem rodila oz. je šla na dopust k je mela user posted image 14dni.

Lep dan še naprej!

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
30.7.2008 7:35:20   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

No sedaj pa se že pozna da so čvekice iz dopusta prišle user posted image  takoj sta 2 strani naklofani.

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
30.7.2008 8:00:12   
tasyo
Dobro jutro še iz moje strani in hvala za kavico, jaz sem jo krvavo potrebna. Naša mala madam je imela danes čist zmešano noč in sva jedli ob 2h, pa 5ih, vmes se je vrtela po posteljici in z nogami tolkla v prečke, da sem jo šla dvakrat obrnit, pa stokala je in skos neki, tako da od dveh sploh nisem spala. Potem pa sem okoli šestih protestno zapustila spalnico in šla spat v dnevno sobo, ati se je pa z Lano igral, ker je bila že čist naspidirana. No, vsaj pol urice sem se naspala. Upam da ji tole ne pride v navado.

Posadka- fenomenalne fotke! Šele ko poskusiš sam ulovit kakšen moment v fotoaparat ti postane jasno, kako je to zahtevno. Moje fotke so vedno brez duše... Mislim, da vam je jasno, kaj želim povedat, kajne. Skratka, še enkrat user posted image user posted image user posted image

Ja, čvekice, ste mal noter padle, lepo. Mi smo se pa včeraj celo popoldne potepali, danes se gremo pa kopat, Lana seveda v svoj bazenček.

Srečka, kako pa to, da si na morju Izi dala kopalno pleničko za v vodo? Jaz sem jo imeli brez in sem tudi v bodoče nameravala, da bo kar nagec. Ker je to tako luštno in ker bo še prehitro prerasla in hotela kopalkice.

No, Majček, a je bilo luštno?

Ja, danes se imejte maksimalno lepo, žal se vam ne moreva pridružit, ker enostavno ne znese, prideva pa po dopustih ziher. Sej takrat pa bo treba spet kej bolj konkretnega zorganizirat.

Moram letet, Lani je dolgčas... Aja, sem pa prav žalostna, ker je zdaj, ko se je začela obračat na bok, začela ful držat glavico nazaj. Prej tega ni delala nikoli. Jo je kar groza pogledat. Kako naj jo tega odvadim?

Pozdravček!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
30.7.2008 8:18:07   
Jo@n
Jutro!
Pišuka, sem bila do poznega večera gor, pa ste po tem še celo stran naklofale user posted image  user posted image  user posted image  Še dobr, da bodo v mostecu lulčki zraven, drugače bi ošpičene prekle dol letele, take čveke smo user posted image  

Posadka, fenomenalne slike!!!

Filane paprike so zelo dobre, še posebej, če jih kdo drug dela...  Srečka hvala za zaupanje, ampak tudi jaz jih moram enkrat prvič naredit...

Fajn se imejte, bomo potem še malo not prinesle, grem zajtrkovat, dokler še lahko v miru...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
30.7.2008 8:43:18   
Tanja555
Dobro jutro user posted image . Punce, jaz pa ne najdem slik od Posadkeuser posted image . Res ste pridne s tem čvekanjem, uživajte danes v Mostecuuser posted image . Jaz bom tudi šla na kavo (upam) z eno aprilčico, ki pa ni iz foruma, da se mal pomeniva o najinih aprilčicahuser posted image . Zdaj pa letim pod tuš in pa malo pospravit, ker mala še spiuser posted image .
Lep pozdrav in lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
30.7.2008 8:48:18   
resnično srečna
Jutro babure in pritikline take in drugačne vrste...

no mi smo spali kot običajno...ob 2.30 me vrže pokonci...ob 20.00 zaspi...v glavnem lep košček prespi...potem pa ona kot vedno ob 5.30 spet malo popije...nato spet spi in sedaj je tukaj že 4 runda...tako da trkam, da se kaj ne sfiži...

Mostec danes...vreme očitno bo, tako da le glejte da pridete...

Čveke...hmmm a sem spadam tud jest??user posted image ???user posted image ???user posted image ???

CD...sem jih 8 spakirala...po mojem jih bo za današnje udeleženke dovolj...

Filovana paprika...he he Jo@n a tud ti se boš pustila krstit...ja potem bo pa zgleda kar Krista naša inštruktorica he he...dobro, da se je včeraj izdala...sicer pa prav ji bodi...kaj nas je pa zrajcala in nam potem nič ni po e-mailu poslala za probat...

Sasy...potem imava kar podobne izkušnje...men je iz lupinice ne gre in ne gre dvignit...drugače mi še nekako gre...uživajte na morju in pozdravi ketrin...mi smo veliko v Strunjanu (v petek s5 pridemo) ampak moja lena rit še ni naredila Izi nobenega dokumenta in tako vas ne moreva prit pogledat he he...bi se pa lahko 1x v portobetonu dobili na kaki kavi...

Tasyo pokliči k pediatru, razloži zadevo in prosi, da ti da napotnico za RA...saj ni odveč, če te naučijo par vaj...bolje kot pa da Lana dobi oz. pojača ektensivni vzorec...

Majčekkkkkkkkkkkkkkkkkk sem mislila, da se bo včeraj babura kaj javila pa je zgleda od romatike bla tko zadrogana da je direkt v posteljo letela...upam,da jima vsaj danes uspe prit...

tkole: čveke, ki bodo danes poskušale priklicati dež: Jakob pripelje Jo@n,  Tia Nile in Leo,  Martina SpeliG,  Brina Majčko,  pa Brina2 Sky in Roka,  Jurček JABOLKO in bratca,  Nadja pa cel kup ljudi he he...aja pa Iza mene in Dašo če ji bo uspelo vstat...SinskaT se ni nič oglasila...upam, da jima  uspe  s Hano...in če sem dobro štela...je fantov spet za vzorec....c c c... upam, da katere nisem pozabila...če sem...nije bilo namerno častna pionirska (a sem fosil že a ne)...

zdej moram pa ta večjega otroka nafutrat...pravi, da so jo kamele čist izstradale...

ajde se vidjamo...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......