tasyo
|
Dobro jutro še iz moje strani in hvala za kavico, jaz sem jo krvavo potrebna. Naša mala madam je imela danes čist zmešano noč in sva jedli ob 2h, pa 5ih, vmes se je vrtela po posteljici in z nogami tolkla v prečke, da sem jo šla dvakrat obrnit, pa stokala je in skos neki, tako da od dveh sploh nisem spala. Potem pa sem okoli šestih protestno zapustila spalnico in šla spat v dnevno sobo, ati se je pa z Lano igral, ker je bila že čist naspidirana. No, vsaj pol urice sem se naspala. Upam da ji tole ne pride v navado. Posadka- fenomenalne fotke! Šele ko poskusiš sam ulovit kakšen moment v fotoaparat ti postane jasno, kako je to zahtevno. Moje fotke so vedno brez duše... Mislim, da vam je jasno, kaj želim povedat, kajne. Skratka, še enkrat Ja, čvekice, ste mal noter padle, lepo. Mi smo se pa včeraj celo popoldne potepali, danes se gremo pa kopat, Lana seveda v svoj bazenček. Srečka, kako pa to, da si na morju Izi dala kopalno pleničko za v vodo? Jaz sem jo imeli brez in sem tudi v bodoče nameravala, da bo kar nagec. Ker je to tako luštno in ker bo še prehitro prerasla in hotela kopalkice. No, Majček, a je bilo luštno? Ja, danes se imejte maksimalno lepo, žal se vam ne moreva pridružit, ker enostavno ne znese, prideva pa po dopustih ziher. Sej takrat pa bo treba spet kej bolj konkretnega zorganizirat. Moram letet, Lani je dolgčas... Aja, sem pa prav žalostna, ker je zdaj, ko se je začela obračat na bok, začela ful držat glavico nazaj. Prej tega ni delala nikoli. Jo je kar groza pogledat. Kako naj jo tega odvadim? Pozdravček!
|