tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 (17.7.2008 8:56:07)
|
Da ne boste mislile, da se mi je kaj zgodilo... Včeraj sva bile spet bolj leteče, malo čekirale majstre, malo čvekale s kolegico in njenim 5in pol mesečnim sinkom, potem pa sem bila takooo utrujena, da tudi sedet več nisem mogla, Lana pa ne in ne spat. Cel dan ni spala nič do petih popoldan, potem je pa končno mrknila, in to za cele tri ure! Sem jo že skoraj šla zbudit, pa je že sama očke odprla. No, pol sva se malo poigrali, skopali in začuda je 9.15 že spala dalje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Do treh, potem je pojedla, ob štirih jo je pa začelo zvijat in se je premetavala, jokcala, jamrala, tako da sem jo vzela k sebi v posteljo. Pa ni glih fajn pomagalo, malo pa. Moj se je potem kar vstal, ker je ni mogel več poslušat, kako jamra... Okoli sedmih pa je mirno zaspala za pol ure in od takrat je v pogonu... Ja, moja malčica nima časa spat. Sicer je pa ful pridna. Sem hotela povedat še to, da se ne obremenjujte toliko s težo malčkov- jaz še vedno mislim, da otrok vzame toliko, kot potrebuje. Saj so vsi različni, zato bodo šli tudi s težo različno gor. Don't worry, zdej ste vse že toliko izkušene pri dojenju, da ni panike! Krst, no, mi bomo to verjetno tudi preskočili. Sej nimam nič proti veri, samo cerkev je pa neki drugega, tako da bomo te odločitve prepustili malčici. Šport in glasba - jaz se pa žal ne morem strinjat, da imajo vsi ljudje posluh in ga je le treba razvijat. Imam prijateljico, ki je malega dala že v glasbeni vrtec, potem v glasbeno šolo, pa so ji po enem letu učenja kitare povedali, da mali pač nima posluha in ne bo nikoli dobro igral, ker pač ne sliši, kje dela napake... Nekateri res ostanejo na nivoju otroških pesmic, pa jih lahko še tako spodbujaš. Moj očka ful rad poje, ampak blazno fuša. A moja Lana ima to fušanje tako rada... Tako da - pomanjkanje posluha še ne pomeni, da se z nečem ne moreš ukvarjat, sigurno pa v tem ne boš blestel. Vprašanje tudi, če boš užival... S športom pa je res fajn, da se začne čimprej in mi bomo tudi Lano kam vpisali, v jeseni pa bova šli v plavat, ker v vodi zelo uživa. Potem, ko bo večja, naj pa sama izbere, če se želi ukvarjat s tem ali ne. Pa plesat jo bomo naučili...
|
|
|
|