resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 (16.7.2008 20:34:37)
|
Eto nas... he he...smo se malo potepali in obiskali Gorenjsko...Iza seveda čez dan ni skoraj nič spala, tako da je danes gospodična padla v košek...malo potečkala in sedaj spi spanje utrujene bejbe polne vtisov...naju je pa danes klicala pediatrinja in imava že jutri pregled...po vsej verjetnosti ne bom dovolila, da jo cepijo, ker se mi ne zdi "prava"...sicer ne kašlja in smrka ampak včasih malo zahrope pa sedaj ne vem...bomo videli, kaj bo jutrei rekla pediatrinja...pa malce se bom pogovorila o vaših težavicah glede strašenja o teži...sicer mi2 nimava težav ampak sem sigurna, da nekateri delajo bav bav in strašijo mamice za brezveze...potem pa le ta res naredi traparijo in izgubi mleko... Majček jaz sem sigurna, da tvoja lepotička dobi dovolj in je prirast čisto zadovoljiv...sploh če si toliko načrpala iz ene dojke... Novopečena...plakat imam jaz...tip, ki nam naj bi ga skopiral je na dopustu in takoj ko mi jih da grem v akcijo za eno srečanje, da vam jih razdelim...kar se pitja na eno dojko tiče je pa tako, da mu očitno iz ene lepše teče...in potem raje pije od tam... Jo@n...teža se seveda ne dviguje vsak mesec toliko...saj bi Jakob potem imel pri enem letu okrog 16 kg...tako da se nič ne boj in zaupaj v svoje telo, ki za Jakoba sedaj pripravlja obroke...zagotovo se je dovolj zredil...in sem sigurna, da ti bo potrdila to tudi tvoja pediatrinja... Telovadba ali plavanje...jaz in Iza sva takoj ZA...plavanje pride v poštev od 4. meseca tako da lahko po mojem septembra začnemo z raziskovanjem kje se bo kaj dogajalo in kako nam ustreza...sem pa seveda za to, da kaj obiskujemo skupaj...saj je to sigurno dodatna vzpodbuda za vsako od nas, kadar bi nas slučajno napadel virus lenoritisa... Uspavanje...mi smo začeli z drilom, da se madam začne uspavati sama...sicer malo tečka in gruli in dlje traja ampak danes je uspelo že 3x...tako da upam, da nam uspe tole osvojiti...in bo princeska kmalu zaspala veliko lažje...se pa moram počasi tudi tukaj navaditi rituala...branja pravljice ali petja pesmice...da bo ločila kdaj jo dam v koš za igro in kdaj hočem od nje, da zaspi... Olevit kapljice...mi so se odločili, da bomo sedaj spet poskusili z D3..če pa nam ne rata se pa Skorpio lahko enkrat zmenimo na kakih palačinkah v Jesiharni in hkrati kupim tiste kapljice...prijetno s koristnim... Branje in ukvarjanje z dojenčkom...trenutno meni ne ležijo strokovne knjige...sem jih predelala kar nekaj že pri matevžu in moram priznati, da me je zelo impresionirala knjiga: V vrtcu bo morda že prepozno...govori namreč o tem, da otrok razvije skoraj 80% vseh svojih možganskih kapacitet do svojega 4. leta...moram priznati, da sem jaz tudi Matevža v šport porinila z 1 letom,,,takrat smo imeli v vrtcu vadbo: Očka, mamica telovadimo skupaj...nadaljevala sva pa na fakulteti za šport..nato smo ga vpisali na gimnastiko in v Pionirski dom na tuj jezik...in kasneje na plavanje, ki razvija vse skupine mišic in ne more priti do pretiravanja... ...po mojem bomo z Izo delali podobno...ker sem mnenja, da prej ko otrok osvoji neko dejavnost, lažje mu je...saj izbira kasneje lahko sam in se najde v nečem...brez veze pa je, da se čaka na otroka, da sam izrazi željo...ker je nekateri pač ne, čeprav bi radi kaj počeli... SpeliG čestitke za krst... Pumpica...jaz imam električno Aventovo in si sčrpam brez problema...samo malce pa traja in je tako ot je rekla Majček...prvih nekaj stiskov gre v prazno...potem pa šprica...aja by the potka...je mogoče katera videla moj adapter za pumpico [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...nekam smo ga založili he he... Barby upam, da si preživela...baje Bog vzame tiste prej k sebi, ki jih ima rad... ekola...genug za enkrat...pa kaj napišite...he he...ker v petek spet odhajam pa me ne bo 10 dni...moram qvoto nadoknadit za naslednji teden he he pip G.
|
|
|
|