tasyo
|
Dobro jutro! Danes vas je pa že kar nekaj v pogonu. Hvla vsem za kavico in čajček, jaz sem kave krvavo potrebna. Lana je namreč včeraj ugotovila, da tole kislo vreme ni uporabno za nič drugega, kot za spat in je spala, celo dopoldne, pa še popoldan eno uro in ob sedmih zvečer je bila spet mrtva. Tako je globoko drnjohala, da je niti za kopat nisem mogla zbudit. In sem jo pustila spat. Sem bila prepričana, da se bo okoli 11ih ali polnoči zbudila, ampak je kar lepo spala in naredila alarm ob 2h ponoči, ker je bila lakota prehuda, pa še plenička je bila premajhna za toliko lulanja in kakanja, tako da jo je bilo treba preoblečt. Potem sva morali še nosek odpreti in nato mala miss seveda ni bila več prav nič zaspana in je grulila, se smehljala in se igrala do pol petih zjutraj! se ji nisem hotela oglašat pa se igrat z njo, pa ni nič pomagalo. Ona je imela spanca dovolj. Če sem pa luko ugasnila, je pa planila v jok. Skratka, luda kuča. Zdej se je pa ob pol osmih spet malo zdramila in ker sem jo pustila, da malo pojokca, ko gre mami na wc, je zaspala nazaj. Ja, upam da se je zdaj naspala za kakšen dan nazaj... Danes je zvečer ne bo tako lahko odnesla... Srečka, ti si res eno poosebljenje dobre volje in optimizma. Prepričana sem, da bo jeseni vse potekalo ok in se tega vraga dokončno znebiš! Aha, da spet ne pozabim - na košaro sem nabila netke in strehica lepo stoji, med prehodom ni nikamor pobegnila. Zaenkrat kaže, da je bila ideja dobra, tako da se lahko tudi ti lotiš projekta. Pa še čisto nič grdo ne izgleda, ker so itak neti tudi na košari. Če hočeš, ti poslikam in pošljem fotko. NiLe, sej smo ti vse isto povedale, Tia je pa itak čist luškana punca in razen malce po kilaži, ne zaostaja prav nič. Je tako zvedava punčka - ti kar po instinktu. Sicer pa, saj imaš že dva škrata doma - si verjetno večji profi kot marsikatera sestra in pediater... Masaža- vidim, da se nas bo kar nekaj zbralo. Glede na Robertino znanje in video, bi se projekta res lahko tudi same lotile, če nas je seveda pripravljena podučit. Bo verjetno še toliko bolj zabavno. Zdaj se moramo samo zmenit, kje in kdaj, pa na posel! Če pa kateremu čmrlčku ne bo pasalo, ga bomo pa nehali mučit in malo pocrlkjali in bo. Sej so vsi tako pridni, da me sploh ni strah, da bi bil problem. Gradiško jezero - odlična ideja. Tudi piknik je super, pa bo spet malce drugače, pa še big mammo bom imela priliko spoznat. Super! Res, vsaka nekaj pripravi, pijača v torbe in gas na izlet! Če je makedam, pa sploh fajn, naša namreč le takrat (občasno) spi... Zdej moramo res samo na lepše vreme počakat, čeprav ne kaže najbolj obetavno. Počakajmo do naslednjega tedna, sej se lahko tik pred zdajci zmenimo. Eno pecivče ali par sendvičkov pa res ne vzame toliko časa. Stolček - ja, to je ta, o katerem je tekla debata pri tebi, posadka. Ugotavljale smo namreč, da so vsi naši mali nadebudneži blazno radovedni in želijo videti svet, ter da za ta stolček ni potrebno, da znajo sami sedet. Če je res tako uporaben, bo morala pa kakšna, ki ga je sprobala, povedat. Trenutno pri nas ne kaže, da bi začelo padati, zato upam, da jo dopoldan mahneva še na kakšen sprehod, potem pa greva k mojim, ker naju je oči pustil same, mora na neko fešto. Spotoma se bova ustavili pa še v službi pri moji mami, da se malo považiva, kako smo lepi in čupasti! Sva namreč tudi od njih dobili darilo ob rojstvu in bi se skoraj spodobilo, da se osebno zahvalim, čeprav malce pozno, kajne... Imejte lep dan, pa se pišemo in beremo kasneje, če ne prej, pa jutri!
|