|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.6.2008 7:50:24   
novopecena
Dobro jutro
naj vam postrežem s user posted image in naj vam tekne. mali mi spi jutranjo rundo, jest pa s fruštkom pred računalnik.

naš rene pa že 6 dni ni nič kakal user posted image sicer ni tako hudo da bi ga fejst zvijalo, ker ful prdi in si s tem lajša pritisk, samo jest bi bila pa že zelo vesela ene fajn posrane plenice user posted image malo ga zvija takole zjutraj okol 6h pa do 7h, pa pol proti večeru kakšno urco.  vem da so dojeni otroci lahko zaprti tudi do 10-14 dni, kaj pa lahko naredim da bi bil "odprt" kaj prej?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.6.2008 7:57:28   
resnično srečna
Dobro jutro...

user posted image ali čaj?...no ja jaz trenutno glodam kosmiče...pa čaj mi je najdražji tudi že skuhal...Iza je prvi paket kakanja tudi že opravila in se sedajle razmiguje v ležalniku...nova pridobitev, ki je zanimiva za kake pol urice...

Daša gleda Ice age (ledena doba 2) in moram priznat, da je sinhronizacija v slovenščino super...posebno Jonas...

Stolček je točno ta ja Posadka...smo zadnjič na Dolenjskem debatirale o njem in hvala za info...Trnuljčica ja...te krame se kar nabere in marsikaj je neuporabnega...sicer pa na rr ženske marsikaj pokritizirajo...četudi je mogoče uporabna zadeva...

Piknik v travi
...ja super...mi je všeč predlog ja...pa tura okrog jezera tudi...samo še domenit se moramo za datum, pa odplesat en antiindijanski ples, da ne bo dežja naslednji teden in bomo s5 imele srečo z vremenom...

zdaj je pa čas, da gospodični gledalki pripravim kruh z Nutelo...je madam se končno odločila, da je čas za zajtrk...sicer je pa tko čist ok...sem se pa zjutraj nasmejala, ko sem psa peljala na sprehod, pa sem imela bolj občutek, da imam kravo na vrvici...je gospod popasel vso ostrolisto travo...bošček se mu izgleda nekaj pretaka po trebuščku...sem zjutraj mislila, da Iza jamra v košku, pa je bil le nero, ki jo je pazil...grrr...vrag je to če se ti hči in pes oglašata s podobnim zvokom...upam samo, da Iza ne bo lajala, ko  bo malo večja...

Posadka kar se pa mojega posega tiče in nasploh pogleda na življenje...če nam že ne gre najbolje, se vsaj smejemo še lahko...smeh je še zastonj...in včasih dela čudeže...

Prijetno dopoldne kljub vremenski sivini vsem...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 777
13.6.2008 8:11:00   
Jo@n
Jutro!
Hvala za kofetek, moj je že pristavljen na šporhetu...

Naš user posted image  še drnjoha jutranju spanec, zvečer je malce nagajal in ni hotel v sanjsko deželo, ampak potem je joška le naredila svoje user posted image

Tole jezero o katerem govorite.... na katerem koncu naše lepe pa je to? Se vidi, da sem pri zempljepisu na ušesh sedela...

Resnično srečna, prav nasmejala si me s tvojim komentarjem o pasenju kravice na štirih nogah in spuščanju raznoraznih glasov naših najdražjih... Mislim, da se vsi ta pasji po malem bojimo, da bodo še user posted image  začeli lajat, če bodo deležni bolj "pasje" vzgoje...user posted image  user posted image  user posted image  (pripis pasjim neljubkam: "pasja" vzgoja je zame sinonim za doslednost...)

Voda vre, grem mal uživat!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.6.2008 8:32:16   
tasyo
Dobro jutro!
Danes vas je pa že kar nekaj v pogonu. Hvla vsem za kavico in čajček, jaz sem kave krvavo potrebna. Lana je namreč včeraj ugotovila, da tole kislo vreme ni uporabno za nič drugega, kot za spat in je spala, celo dopoldne, pa še popoldan eno uro in ob sedmih zvečer je bila spet mrtva. Tako je globoko drnjohala, da je niti za kopat nisem mogla zbudit. In sem jo pustila spat. Sem bila prepričana, da se bo okoli 11ih ali polnoči zbudila, ampak je kar lepo spala in naredila alarm ob 2h ponoči, ker je bila lakota prehuda, pa še plenička je bila premajhna za toliko lulanja in kakanja, tako da jo je bilo treba preoblečt. Potem sva morali še nosek odpreti in nato mala miss seveda ni bila več prav nič zaspana in je grulila, se smehljala in se igrala do pol petih zjutraj! se ji nisem hotela oglašat pa se igrat z njo, pa ni nič pomagalo. Ona je imela spanca dovolj. Če sem pa luko ugasnila, je pa planila v jok. Skratka, luda kuča. Zdej se je pa ob pol osmih spet malo zdramila in ker sem jo pustila, da malo pojokca, ko gre mami na wc, je zaspala nazaj. Ja, upam da se je zdaj naspala za kakšen dan nazaj... Danes je zvečer ne bo tako lahko odnesla...

Srečka, ti si res eno poosebljenje dobre volje in optimizma. Prepričana sem, da bo jeseni vse potekalo ok in se tega vraga dokončno znebiš! Aha, da spet ne pozabim - na košaro sem nabila netke in strehica lepo stoji, med prehodom ni nikamor pobegnila. Zaenkrat kaže, da je bila ideja dobra, tako da se lahko tudi ti lotiš projekta. Pa še čisto nič grdo ne izgleda, ker so itak neti tudi na košari. Če hočeš, ti poslikam in pošljem fotko.

NiLe, sej smo ti vse isto povedale, Tia je pa itak čist luškana punca in razen malce po kilaži, ne zaostaja prav nič. Je tako zvedava punčka - ti kar po instinktu. Sicer pa, saj imaš že dva škrata doma - si verjetno večji profi kot marsikatera sestra in pediater...

Masaža- vidim, da se nas bo kar nekaj zbralo. Glede na Robertino znanje in video, bi se projekta res lahko tudi same lotile, če nas je seveda pripravljena podučit. Bo verjetno še toliko bolj zabavno. Zdaj se moramo samo zmenit, kje in kdaj, pa na posel! Če pa kateremu čmrlčku ne bo pasalo, ga bomo pa nehali mučit in malo pocrlkjali in bo. Sej so vsi tako pridni, da me sploh ni strah, da bi bil problem.

Gradiško jezero - odlična ideja. Tudi piknik je super, pa bo spet malce drugače, pa še big mammo bom imela priliko spoznat. Super! Res, vsaka nekaj pripravi, pijača v torbe in gas na izlet! Če je makedam, pa sploh fajn, naša namreč le takrat (občasno) spi... Zdej moramo res samo na lepše vreme počakat, čeprav ne kaže najbolj obetavno. Počakajmo do naslednjega tedna, sej se lahko tik pred zdajci zmenimo. Eno pecivče ali par sendvičkov pa res ne vzame toliko časa.

Stolček - ja, to je ta, o katerem je tekla debata pri tebi, posadka. Ugotavljale smo namreč, da so vsi naši mali nadebudneži blazno radovedni in želijo videti svet, ter da za ta stolček ni potrebno, da znajo sami sedet. Če je res tako uporaben, bo morala pa kakšna, ki ga je sprobala, povedat.

Trenutno pri nas ne kaže, da bi začelo padati, zato upam, da jo dopoldan mahneva še na kakšen sprehod, potem pa greva k mojim, ker naju je oči pustil same, mora na neko fešto. Spotoma se bova ustavili pa še v službi pri moji mami, da se malo považiva, kako smo lepi in čupasti! Sva namreč tudi od njih dobili darilo ob rojstvu in bi se skoraj spodobilo, da se osebno zahvalim, čeprav malce pozno, kajne... Imejte lep dan, pa se pišemo in beremo kasneje, če ne prej, pa jutri!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.6.2008 8:34:14   
lepa posadka
Dobro jutro!

Vidim, da vas je kar nekaj pridnih že... Tudi meni bo danes močno potreben kapučino...noč je bila bolj kot ne zanič!!!??? Pa ne zaradi ta malega...ampak ta velikega fantiča!!! Očitno je bil včerajšnji izlet čist preveč zanimiv? Ko sem odhajala spat, sem že videla, da bomo slabo spali, ker sem ga samo pokrila in je skočil pokonci in nekaj norel...sem ga komaj umirila in hkrati ugotovila kakšen možak je že...skoraj me je podrl. Ko sem tako hodila po sobicah in pokrivala otroke, sem se tudi nasmejala...zadnjič smo z nekaterimi govorili na temo ninic...sem potem vse tri poslikala...še ta velik se je včeraj privil k pikapolonici. Bom dala kasneje v album. Tokrat brez pesmic :-))))

Srečanje naslednji teden: mož gre na inštitut v sredo in četrtek, tako sta ta dneva zame bolj primerna... Sem pa jaz potem omejena s časom, kar se povratka tiče, tako da če bi se lahko dobile dovolj zgodaj...bi bilo meni super. Jaz bi morala cca ob 2h iz LJ.

user posted image

Pot je dolga več kot 4km - naokoli. To pomeni res poštena ura - ravno prav.

Tako! Srečka, smeh je res najboljše zdravilo in kličem ti 3x hura!

Grem se okrepčat, dokler še mali drnjoha v vozičku. Je zaspal že, ko sva peljala otroke v šolo in vrtec.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.6.2008 8:36:21   
sasy20
Dobro jutro!

Hvala za kavico....sem sedaj brala 1 uro vse od ponedelkja ker nisem imela dostopa do netauser posted image .
Se je kar nekaj tem odprlo in upam da bom vse pokomentirala.....

Najpraj dolenske čvekice super zgledate in verjamem da ste uživale 100 na
uro. user posted image  Glede gesla pa...ja sem probala ampak user posted image  blond kokr sem ni šlo pa je pesmica pomagala hvala....

Čebriček..jaz imam tudi težave kako se pravilno pikca notr da...ker men se Nik vedno stegne ko ga hočm v čebriček posedet tako da nama to lih ne gre dobr user posted image

....seveda se je moj mali zbudil ravno ko sem začela komentirat...no pa sem že nazaj....

Pikica jaz sem dobila user posted image  točno 1 m po porodu...Nik pa mi normalno pije sem pa tudi jaz slišala da je mleko drugačnega okusa. Glede kontracepcije..jaz sem imela v pon pregled in mi je G rekla da ko pridejo nove tabletke ( v juniju zač. julija ) mi pošlje recept do takrat pa....znajdi se user posted image . Mislim da govorimo o istih tabletkah samo jaz ne vem kako se jim reče user posted image

Linia negra pri meni še vedno vidna....

Resnično srečna kako mi je fino brati tvoje poste....res si ena pozitivna oseba, naj bo jeseni poseg uspešen in čimprejšnje okrevanje...user posted image

Zokica user posted image  za Reneja in da ne bo imela nobenih težav s šumom....

Ketrin mislim da si ti spraševala za kopanje...jaz bom našega letos le v bazenčku kopala tako da bo malo čofotal....

Big mammma Domonikanska se res super sliši...lahko geslo prosim da vidim to poroko ki je bila vrejetno nepozabna glede na to da sose ji uresničile dolgoletne sanje....

Majček dobrodošla spet nazaj....

Bela vrtnica naj krčki čim hitreje minejo...AD3 mi smo na 7 kaplic in nimamo več težav s krčki user posted image

Barby78 mene je poslala na RA ker naš ne stegne pesti in ker glavo ful nazaj tišči in se zvija. Imava jo 20.6 pa ti potem povem kaj je narobe...če sploh je....pomoje rabi samo malo prave telovadbe ali masaže...mislim da nekateri to prej odprejo pest nekateri kasneje ni pa nič narobe...no mislim tako...

Pa še nekaj ste komentirale avto sedeže...midva imava concord avto sedež in sva ful zadovolna...je pa od 0 -18 kg.....

Joj mislim da sem komentirala vse.,...danes gremo za vikend na morje in upam na lepo vreme....

Uživajte v vikendu papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.6.2008 8:38:37   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Naš šolar je že v šoli, Jure spi, jaz pa se ne morem odločit, ali bi se mu še malo pridružila ali bi se kar lotila likanja (če malo pomislim, dilema niti ni pretežka, hi hi).

Gradiško jezero je v bližini izvoza z avtoceste v Lukovici, gre pa za umetno jezero, mislim, da obstaja šele nekaj let.

Srečka - tvoje pisanje je vselej zabavno brat, pa naj gre za pasjo kravico ali pa poseg na spremenjenih celicah. Bravo!

Big mamma - kot vidiš, smo tvoj predlog za srečanje že malo oglodale, daj se sedaj še ti oglasi, če si za in kateri dan bi tebi ustrezalo.

Lep dan!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.6.2008 8:38:44   
tasyo
Sem pozabila....

Tekoče blato ni pri tako majhnih nič posebnega in če ne kaka vsaj 10x dnevno, to ni driska. Je samo znak, da črevo še ni zrelo in ne prebavi vseh snovi, ki so v mleku.

Očki in dojenček - naša dva sta pa zelo povezana in se oči kar stopi, ker ga Lana tako opazuje, ko pride domov in se mu dobrika in nasmiha... Pa se malo pogovarjata in bedarita po postelji, pa skos jo daje na trebušček in me kliče, naj pridem pogledat, kako je že močna in kako napreduje. Mi kar srce igra, ko ju gledam skupaj. Je pa tudi on tak, da sam prizna, da bo še bolj užival, ko bo začela govorit in hodit.

Tako, zdaj pa dovolj neta, grem raje kavico spit!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.6.2008 8:39:11   
barby78
jutro punce!

Evo,mami uživa za računalnikom,s user posted image  na mizici,sine je že v šoli (hvalabogu,da je petek.sedaj pa samo še 1 teden in POČITNICE SO TU!!!),Lia pa tudi že drema v ležalniku.

resnično s.,tvoje poste nadvse rada berem,ker vedno kaj takega napišeš,da se moram nasmejat.Glede operacije pa-iz srca ti želim,da bo vse Ok (kar pri tebi nedvomno bo,saj si zelo pozitivna oseba,polna energije.čeprav te osebno ne poznam,se da to razbrat iz tvojih postov.mogoče se pa kdaj tud spoznamo.upam.),pa čimprejšnje okrevanje po posegu. user posted image

lepa posdka,res lep kraj za srečanje ste si izbrale.bi se vam kr pridružla,pa ne vem če bi šla še kaka štajerka z mano.mi ni sami za hodit.mogoče pa...

Tako,sedaj pa skočim pod tuš in hop na sprehod,dokler še ni dežja.

se še čujemo,pa-pa
user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.6.2008 8:42:48   
tasyo
Posadka, midve greva lahko skupaj, pa potem nisi vezana strogo na 2 uro za nazaj. Če želiš...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.6.2008 8:54:37   
barby78
Big mamma,hvala za geslo.madona,sta pa res oba kot iz kakšne telenovele.ful sta luštna user posted image user posted image user posted image

Očki in dojenček-to sem še hotela pokomentirat,pa sem pozabila.ja,zgleda,da je pri večini tako,da komaj čakajo,da malce zrastejo.pa ne zato,ker jim sedaj ne bi bili zanimivi.saj pri nas je tud tako kot pri Tasyo.je ati tud čist mehek,ko pride iz službe in mu Lia nameni tisti brezzobi nasmešek.pa me tud pol kr v sobo kliče (ali kje pač sta),da naj pridem gledat,kaj delata.pa pol laufam iz kuhinje (kjer se ponavadi zadržujem,ko pride user posted image  domov).ampak ati komaj čaka da zraste zato,da jo bo lahko baje metal po postelji (ja,zdaj bo pa počasi odpadlo metanje mamice po postelji user posted image user posted image user posted image ).

Aja,pa še to-moram povedati,da je naš Vito res navdušen nad sestrico in skoraj ne mine dan,da je ne bi vsaj enkrat nahranil in previl.in seveda mu dovolim,saj ju je tak fajn gledat user posted image

LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.6.2008 9:03:09   
Jo@n
Sem prej pozabila odpret še eno temo za čvekanje...

Vse ki imate ali apa poznate štorklje, slinge in pouche, a mi lahko napišete razliko, oz. kateri je najbolj primeren. Meni se zdi, da je razlika bolj v poimenovanju ter ali je slo izdelek ali ne. Pa v ceni user posted image  Zlasti me zanima, če ste uporabnice štorklje (big mama ali lepa posadka, sem že malo pomešala) zadovoljne s štorkljo?

Ker če se zadeva obnese bi šla v nakup, saj z vozkom ne pridem povsod, kadar pa škrata doma nosim, imam pa roke do taaaaal. S štorkljo so potem izvedljivi tudi sprehodi z našo zlatico po bližnjem gozdu.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.6.2008 9:07:51   
JABOLKO3
Big mamma - hvala za geslo, sem pogledala slikice, res zanimivo, da sta se takole spoznala in poročila. Pogumna punca, tvoja sestra. Moram pa povedat, da si je tudi moja sestra lepo število let dopisovala z enim brazilcem in bila čisto zaljubljena - ga je šla med študijem tudi obiskat v Rio in prišla nazaj z načrti za poroko. Smo bili doma kar malo iz sebe, potem je pa šla na neko prireditev v Indijo in tam spoznala sedanjega moža, ki pa je s Hrvaške. Jaz sem pa mojega kar v službi snela - kako nezanimivo.

Čao.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 788
13.6.2008 9:38:28   
barby78
še enkrat jaz-ja,saj zdaj sem pa že mal tečna

zanima me samo kaj mislite o nakupu kengurujčka v Leclercu.trenutno ga imajo v akcij za 25 €.cenovno je res ugodno,sam kvaliteta je vprašljiva.no,včasih je pa tud kak cenejši izdelek ravno tako dober,kot kakšen priznane blagovne znamke user posted image

trnuljčica,nisem vedela da obstaja tudi antirefluksen aventov cucelj.kako pa zgleda? a mogoč veš če ga imajo v BC ali v Pikapolonici?

LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.6.2008 9:53:57   
trnuljčica
Pozdravljene,
user posted image ravno pijem saj mali spi. Bili smo pa že na sprehodu.
Včerajšnji dan je bil prava katastrofa. Že zjutraj je začel polivati. In sicer je ob 9 ih polil  več kot 2,5 uri po obroku. Nato po dojenju 2x, potem sem naredila pavzo z hranjenjem, saj to ni vodilo nikamor da polije 3/4 spitega... On pa lečen ... grozno. Vsako hranjenje enako. Spil malo, pa polil. Kupčka pa ni in ni mogel podreti... Spal nič, potem pa do jutra. In sedaj pa dojenju in vozičkanju zopet spi. Kar mu ni v navadi. Se mi je pa včeraj tako smilil, da ga je moral zvečer kar očka hraniti po flaški, ker jaz več tega nisem mogla gledati. Tako se mi je smilil, kar solzne oči sem dobila. Še sedaj, ko se spomnim, na včerajšnji dan. user posted image Saj je bil že 5 dni hripav. Prehlajen pa ni bil. A si nismo nič mislili... Poliva sicer od ca 1 meseca dalje, vendar malo in ne po vsakem obroku. Hvala bogu, danes kaže, da smo v starih vsaj približno normalnih tirnicah. Vendar se ne upam preveč hvalit...user posted image

Špeli a tvoja je začela polivat praktično čez noč?

No ravno sem zadnjič, ko sem bila čisto na psu od utrujenosti (ker je mali tako aktiven in rabi animacijo celi čas, da o zažganih kosilih ne govorim...user posted image ), a ja dobila tudi herpes na ustnici, rekla možu, da moram igrati loto samo takrat, ko sem na dnu. Ker vsako kolo dobim. In to na sistemu. Včeraj, ko je bilo tako sr...., pa dobim še pošto, da so me izbrali za neko anketo, ki jo dela Fakulteta za družbene vede in mi v znak zahvale prilagajo še finančno darilo. In v kuverti 5 EVROV -pravih. Saj ni veliko, ampak, kdaj ti pa kdo kar tako pošlje denar.user posted image

Sicer sem imela prejšnjo noč bizarno resnične sanje. Sanjala sem, da mi je gin na pregledu, ki bo v pon, ugotovila, da sem zopet noseča. Saj nisem bila nesrečna zaradi tega prej obratno, ampak v skrbeh, da me ne bodo kregali v ambulantiuser posted image . Je pa res, da se že 2 dni ubadam s tem, kako da nimam M, če ne dojim polno. Sva pa enkrat... saj veste. Očitno podzavest vpliva na sanje... A naj kupim test...pa saj sploh ne vem kdaj ga potem narediš. Toliko da se pomirim... Pa si dopovedujem, da prva M po porodu verjetno ni ovulatorna, ampak...

Sasy tiste tbl so Cerazette.
Zokica user posted image user posted image user posted image za Reneja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 790
13.6.2008 9:56:19   
trnuljčica
Barbi ma sem se zaštrikalapri pisanjuuser posted image , menda ni antirefluksni temveč protikolični. Sori. Sem pa samo pisala po spominu, kar je rekla Tasjo. Menda ga ima. Jaz nimam pojma kako zgleda.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.6.2008 10:04:06   
trnuljčica
Barbi sedaj sem šele videla tvojo slikico- kondom. No, če boš brala, kar sem zgoraj napisala, ti bo jasno kaj sem ob tem pomislila...user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.6.2008 10:11:08   
Ketrin
Dobro jutro...

Madona včerajšnji večer in današnje jutro pa je bilo plodno za pisanje... Upam, da mi uspe vse pokomentirat...

Srečka - itak si carica.... nima kaj drugega rečt... saj veš da te imam v mislih...

Srečanje: podprem predlog od Jabolko... piknik je super ideja.... Samo vreme..... joj, upam da se bo kaj uredilo.... NIč, računajte drug teden enkrat, pa se na hitrco zmenmo ko bo vreme, kot je že ena predlagala...

Tasyo, hvala za info glede žabice za dudo... veš mi dude sploh ne uporabljamo, ampak mi je pa ful luškan tisti žepek... bi ga kar imela, čeprav ne vem kaj bi notr dala...user posted image

Očki in dojenček... pri nas je isto kot pri Barby in Tasyo... moram iz kuhinje priletet pogledat kako se Kaja nasmehne očitu, ko jo ogovori, ko pride iz službe.... in takšni magični nasmeški delujejo, da pozabi na vse skrbi in službo... Drugače pa moram priznat, da tudi jaz komaj čakam, da bodo naši škrati bolj kompaktni in da ga bodo začeli sračkat, tekat naokoli, govoriti.... Najbrž pa ima vsako obdobje svoje + in -. Kot vse v življenju, kajne?user posted image
Jabolko user posted image user posted image user posted image za nov računalnik...

Stolček: ja ta bo ta pravi... ampak je res kar drag... Sicer pa se bom po moje morala kmalu navaditi, da so vse baby zadeve cenovno čist precenjene in predrage....pa kaj čmo, za naše nadobudneže vse, kajne....

Glavica: isto kot ti Novopečena... drži jo večino časa, včasih pa zmanjka moči... user posted image

Masaža: kar določimo datum al kako.... No jaz sem še naslednji teden v LJ, potem gremo za 14 dni na dopust.... če pa se boste zmenile ravno v tistem času, mi bo pa ena kasneje demonstrirala....

Štorklja: mi bo ena kolegica posodila, da vidim če bi pri nas funkcioniralo.... potem pa se morda odločim za nakup... je pa res fino, ker imaš obe roki frej, sploh za šoping in takšne variante....

Spanje: ne boste verjele, naša Kaja je včeraj popoldne odspala eno 4 urno... Uauuuu. In potem, ko sem bla že prepirčana, da bo treba peti pesmice dolgo v noč, zaspala že ob 20.30.... No, posledično, smo se morali ponoči dvakrat podojiti, ampak ni bilo panike.... skratka, vreme resnično vpliva.... user posted image

Nič. Midve s Kajo danes odhajava na primorsko...najprej v Trst malo v šoping in nato v Vilenico na krasu, pogledat mojo ekipo, ki ima koncert.... Jutri pa odhajamo na morje.... Tko da se najbrž pišemo šele v torek.... če ne bo sprememb seveda....

Lep vikend, pa srečen petek 13.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 793
13.6.2008 11:09:51   
sasy20
BIgmamma hvala za geslo...joj kok sta bla luštna. Naj bosta srečna user posted image

Tako midva sedaj odhajava in se slišimo v nedeljo ali ponedeljek.

Papa

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.6.2008 11:40:14   
barby78
Sasy in ketrin,uživajta na vikend paketu user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 795
13.6.2008 11:48:23   
Krista28
aslednje srečanje - ful pozdravljam predlog od Ketrin, da se dobilmo blizu Big mamme, da se nam bo lahko pridružila. Gradiško jezero, ki ga je predlagala Big mamma, poznam tudi jaz, smo tam že večkrat kolesarili. Res je zelo lepo, makadamska pot okrog in okrog, ker pa ni gostilne, predlagam, da naredimo enkrat tako malo bolj po taborniško, pa vzamemo s seboj kaj za prigriznit pa za popit pa kakšno dekco, pa se zleknemo v senčko, podojimo, počvekamo... Kaj menite? Je pa še vedno varianta tudi Arboretum, ker nam zadnjič ni uspelo (ni bilo Ketrin, da bi organizirala) - je sprehoda, kolikor ga hočete, pa tudi okrepčat se da med potjo.
Pa, Big mamma, za geslo bi prosila.

Evo to je tud men padl na pamet, pa nism upala predlagat. Kaj pravte.....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.6.2008 12:16:07   
lepa posadka
Uffff! Danes pa je plodno tukaj gor!

Danes spet ni moje čistačice...in špilam to vlogo jest. Ker vse teče od mene, sem si privoščila pavzo.

Za drug teden kaže takole, tako da ni vrag, da nam ne rata.
7-dnevna vremenska napoved

user posted image
11/18
Petek

user posted image
10/17
Sobota

user posted image
8/19
Nedelja

user posted image
12/20
Ponedeljek

user posted image
14/22
Torek

user posted image
14/24
Sreda

user posted image
14/25
Četrtek

Tasyo...druga ura je bolj zaradi tega, ker moram it po otroke v vrtcu in šoli. No, saj se bomo že sproti pokombinirali. Če mi rata drugače, bom vesela, če bova šli skupaj.

Štorklja - Jo@n...sem jo demonstrirala že nekaterim mamicam...jaz jo imam že od prvega otroka...sem zelo zadovoljna... se je pa nekatere mamice ne morejo navadit. Če moreš, jo odbi kje za posodit od začetka - tako kot Ketrin...
Več informacij pa na tem naslovu (tu jo ahko tudi naročiš): http://www.zurpeljhan.org/navodila.php
Za kakšen nasvet pa lahko tudi mene pocukaš.

Sasy...Ketrin...smrk, smrk...malo sem vama fovš...UŽIVAJTA. No, saj jest bom pa tudi kmalu šla.

Trnuljčica...tole z evrčki se pa fajn sliši. Čestitam. Glede menstruacije po porodu in zanositve... Jaz sem vedno opazovala sluz...imam zelo očitno v dnevih ovulacije in takrat sva pač pazila. Če pa te vseeno skrbi...potem bi moral CB 18 dni po domnevnem spočetju že pokazat ali vama je res uspelo ali ne :-))) Sicer pa to, da če dojiš, ne dobiš M in kontra - to nujno ne drži. Poznam kar nekaj mamic, ki so jo kljub polenmu dojenju dobile od 6t po porodu dalje. Jaz jo dobim vedno po dobrem letu... Moram pa priznat, da bi si jo tam po 6 mesecih že kar želela. se mi vsakič zdi, da mi kar nekaj manjka. Pa nikoli nisi povsem prepričan koliko je ura :-)))) Torej, Trnuljčica - privoščim dober rezultat.

Še zadnjič masaža: čakamo še na odgovor Roberte, sicer bom klicala kar to gospo. Lokacija - pri tebi Jabolko ali pridete spet na Dol?

Ups...v zibki je začelo pokašljevat...jaz pa moram še pomit vse po tleh...letiiiiim.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.6.2008 12:45:47   
Krista28
grrr.....sm jezna....vse pokomentirala...pol pa vrže ven.....v glavnem....

naša pa dons ful spi, tud sicer podni večino prespi.....a je to normalno?...ta večji namreč od 1. meseca dalje podnevi v bistvu ni kaj dosti spal....tud ponoči je Nadja kar pridna (med 22. in 6. uro se zbudi 1x.....redko 2x).

Štorklja: jst sm jo nabavla,...in moram še mal potrenirat. Včeraj sm jo skoz neki probavala, pa me je mala mela očitno zadost.......dons mi je pa v prvem poskusu uspelo namestih (ne vem če prav) in je po 10 minutah zaspala....še zdaj spi v vozku....

Očka in dojenček: Moj ni niti pri prvem imel zadržkov že prvi dna po porodu in je prav ponosen ko jo po CR pestva celo uro in pol....Sem opazila da je to zanj bil prav poseben občutek....će že skupaj nisva mogla bit....Pa tud jst ga kar vklopim oz. poturim male za previt,....no zdaj Nadje niti ne previja, ker je itak s tavelkim skoz neki za počet....

Se pa Nadja že ful odziva. Tako se razveseli Kristjana ko pride domo da kar maha in brca.....on pa tudi pol kaže svoje igrače, pa jo za roke cuka, pa boža, pa lubčka....Jo moram zdaj vedno v ležalnik v dnevi na tla dat, da on to vse doseže....v sredo se je hotu kar v ležalnik zraven nje zleknit.Moram kar mirkat. ..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.6.2008 13:00:34   
Isabellabina
Oj vsem skupaj

Ma danes nisem zjutraj nič uspela komentirat ,ker se mi  je računalnik ful počas odzival ,zato sem ga izklopla in zdajle še enkrat poskusila in je 100% boljeuser posted image

No čokoladni puding je skuhan,ga otroci obožujejo ,povrhu dajo še smetano in polijejo z sladkim grehom z okusom gozdnih sadežev ,pol pa akcija in v minuti ga ni več.
Rižota pa tudi in samo še čakam ,da prikobacajo otroci domov!

Gradiško jezero je v bližini izvoza z avtoceste v Lukovici, gre pa za umetno jezero, mislim, da obstaja šele nekaj let.

Res je Jabolko3,tako kot si napisala ,sem pa ful vesela ,da ste vse pripravljene priti v moj konec samo zato ,da bi se srečanja lahko udeležila še jaz.
Punce ve ste ZAKON!!!!!

Glede dneva pa kar recite bom 100% prišla!

No evo otroci že zvonijo ,na vratih grem odpret se še potem slišimo!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.6.2008 13:30:06   
resnično srečna
Eto mene opet...he he...

sem odkrila pri izi, ko se mi je zasmejala soor...in sem takoj stopila v akcijo...prekuhala vodo in dala noter tono sladkorja (baje to naredi potem v ustik pravo floro, da se glivice ne pojavljajo več) ter v to tekočino namočila zloženec in ga ovila okrog prsta ter nežno zdrgnila oblogico...sedaj ji bom to delala po vsakem previjanju in upam, da ne bo treba gela...itaq pa imava v torek posvetovalnico in bova videli na čem smo...

danes smo šle pa me 3 kar ven...Daša že dva dni ni vročična...samo še malo ji nosek spušča...pa ji dajem kar žličko smrekovih vršičkov z medom in smo očitno šli čez hujše, ker smo takoj ukrepali...sicer je med igranjem na igralih malce pršilo ampak res tako nežno, da nismo bile mokre in domov smo prispele ravno, ko se je ulilo...

Posadka
...obilo užitkov ob čiščenju...vem kako je ko šibaš in si moker od la pa še od strahu, da se otrok ne zbudi ravno ko si nekje na sredini...grozaaa...jaz sesam vsak dan 3x ker se naš pes sedaj tako guli, da imam občutek, da je po celem stanovanju perzijska preproga...pa ga 2x na dan krtačimo ampak ne pomaga...dlakavec jedan...

Joan Posadka res obvlada in bi bilo super, če se nam naslednji teden pridružiš, da vidimo tvojega jakoba in tebe in na mestu sprobaš, pa še inštrukcije ti bo nudila...je pa zanimivo videti, kako Tomaž uživa v štorklji...sicer pa je to super naravni položaj...sem zadnjič gledala eno oddajo o Angoli in so večji bratci in sestrice tako nosili svoje mlajše...pa sem bila vsa solzna...ker so vsi taki cukri temni in skodrani...pa v taki revšćini živijo...mi pa kompliciramo zaradi vsake malenkosti...tisti dojenčki pa polni muhic...

Trnuljčica verjamem, da te zmozga...ti si utrujena, otrok je lačen, smili se ti, izgubljaš živce...te bom potolažila in upam, da bosta imela z malim takih dni le za vzorec...toliko da ceniš tiste, ko je sit in vseeno teži samo vsaj veš, da mu nič ne manjka...pa držim pesti, da se vama zadeva ne ponovi oz. ne postane del vsakdana...ker če bo pa tole še en dojenček z refluksom potem imamo pa aprilke res smolo...
kar pa se tiče menstruacije je pa res tako, kot pravi Posadka...jaz sem samo dojila 5 mesecev, potem pa ob gosti hrani še do 10tega meseca pa sem jo prvič dobila že po 3 mesecih...nekatere dodajajo ali pa sploh ne dojijo pa jo dobijo veliko kasneje...ni pravila...

Sasy in Katrin lepo se imejte...mi smo se odločili, da ne gremo zaradi napovedi vremena in dašinega zdravja...pa ne da bi kmplicirali ampak doma imamo vseeno več pripomočkov za animacijo kot pa na morju, če tam dežuje...

Barby
kengu.rujček je drugače ok, samo naši otroci so majhni poleti...takrat je pa tiščanje eden ob drugega naporno, ker je obema vroče...jeseni bodo pa za kengurujčka že kar preveliki...je pa potem bolje kupit rukzak za na hrbet...ker bodo že sami sedeli in so dovolj stari in zvedavi...pa še pretežki za kenguruja...moje mnenje...

kakanje...naša Iza je danes že 4x kakala...redko, rumeno...ampak pri dojenem je številka tega zelo širok pojem...lahko 14 dni nič (recimo primer Reneja, ki že 7 dni ni) ali pa 7x dnevno...vse to je za dojene otročke popolnoma normalno...tako da se vam ni treba s tem obremenjevati...saj imamo tudi odrasli različne prebave...

Krista jaz Ize in Daše tudi ne puščam same, vsaj tako ne, da bi lahko Iza kam zgrmela, saj taki otroci niti pomislijo ne, da se lahko kaj zgodi, čeprav nimajo namena kaj narediti otročku...daša še ko sem zraven včasih svojo rito odloži tako na kavč, da skoraj pomendra Izo, ki jo jaz dojim recimo...

jah tole vreme je grozno, tako da hvala bogu, da so moji 3je (punci + pes) pridni in spijo kot zadeti...

kosilo: tortelini v paradižnikovi omaki z mletim mesom in gratinirani s sirom ter solata...desert...puding s sadjem iz kompota...

Tasyo se priporočam za fotko ja...drugače pa če ne prej bom na pikniku videla, če se nam uspe zbrati he he...

ekola...grem jaz naredit en sprehod s sesalcem...revež je že lačen dlak...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.