|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
11.6.2008 18:06:23   
Ketrin
Dan princeske....

No, nekaj se je pa le nabralo za prebrat....

Braby, se pridružujem Lepi posadki in predlagam, da čimprej opustiš vse skrbi in začneš na polno uživati z Lio in Vitom.... user posted image

Dojenje: moja Kaja spi celo noč, pa je samo dojena.... nimamo nobenih pripomočkov... pa upam, da jih ne bo potrebno dobiti....

Menstra: sem tudi jaz slišala, da ima mleko ob user posted image drugačen okus... mogoče ni nujno da je slabši, samo navajeni ga niso.... Upam, da vsaj čez poletje ne pride tetka na obisk...

Joan, hvala za vse nasvete, se vidi, da bereš časopise....user posted image

Bigmamma: hvala za ime tabletk... mi je včeraj tetka, ki dela v lekarni rekla, da jih res pričakujejo...

Srečka: upam, da bo Daša čimprej OK in seveda da ne okuži Ize....

AD3 kapljice:
mi smo že na 7 kapljic na dan, pa nimamo nič krčev.... Je pa res, da sem jih cel mesec zelo počasi uvajala.... Zaenkrat ni problemov, pa po moje jih tudi ne bo...tko da smo veseli in bomo zdaj do 1 leta papcali tele kapljice...

Spalna vreča: pri nas je ne potrebujemo...zaenkrat.

Sračanje: kaj naj rečem.... ODLIČNO je bilo... Resnično uživam v vsakem trenutku, ki ga preživimo skupaj in takole prijetno zabluzimo dan... Hvala Posadki za pogostitev, hvala Kristi za vodo, hvala Roberti za sladoled in vsem ostalim puncam in vsakemu lepemu user posted image posebaj za čudovit dan.... Mi je prav v veselje takele lepe zadeve organizirat... Tko da predlagam, da se naslednjič dobimo v bližini Bigmamme, da se nam lahko pridruži... Ampak nič ne poznam tam na vašem koncu, tko da Bigmamma prosim predlagaj kak lep lokalček ali kraj na prostem...

No po včerajšnjem čudovitem dnevu sva s Kajo komaj uspeli pojesti in že so prišli napovedani obiski.... in do 22 smo posedali, jedli, pili, se veselili in pomalem špegali tudi fuzbal.... potem pa je naša malčica končno zaspala tam malo pred 23... Spala pa do 5 zjutraj in potem do pol 9.... čez dan pa smo mi itak večino časa budni....

Nič. Grem spet malo pospravit in bo dan naokoli....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 726
11.6.2008 21:15:09   
resnično srečna
čer...

jaz ne vem, kaj je moji pupi...ampak že cel dan samo spi...jo podojim, previjem in spet zaspi...in to po 3-4 ure...grrr...se kar bojim, kaj bo ponoči...

dvomim, da je tako uvidevna do sestre in ji prepušča, da ima ona vso najino pozornost danes, ko se ne počuti najbolje...

mogoče jo je pa včerajšnji dan tako zmatral?...no j če je tako potem moramo zagotovo ponoviti čim prej srečanje...

Joan ocene avtosedežev po kategorijah so tudi v zadnji številki Moto športa, ampak me nekako niso prepričali...je preveč kategorij za ocenjevanje in potm skupna ocena nekako izzveni...

Baje se v Tušu sedaj začenja velika akcija pripomočkov za plažo...med njimi tudi razni senčni šotorčki za bazenčke, kar bo po mojem vsem prišlo kar prav...namreč jaz mislim našo smrkljico skrivati pred soncem...pa niti slučajno ne mazati s škodljivimi kremami z visokimi zaščitnimi faktorji...V Pikapolonoci pa imajo znižan fredov plavalni obroč iz 24 Euro na 20 Euro...

zdaj pa grem malo na kavč pred tv...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 727
11.6.2008 21:22:48   
Roberta69
Jaz sem se imela na srečanju super oz. mi je bilo tokratno kar najboljše, ker nismo samo posedali user posted image . Družbica ste bile SUPER in sem vesela, da sem tokrat skoraj z vsemi uspela kakšno rečt, lokacija pa je bila tudi enkratna, tako sprehajališče, kot posadkino domovanje (prava idila user posted image )! Je kar fajn, če se zorganiziramo tako, da pade vmes še kakšen sprehod... Mogoče pa pred morjem pade še kakšno - mi itak še ne moremo it, ker nimamo osebne user posted image , sem ga že dvakrat peljala k fotografu, pa je zaspal... A veste, če je kakšen fotograf kje v bližini AMZS-ja za Bežigradom oz. nekje med obvoznico, pa recimo do stadiona? Kako ste jim že držale glavico, sem pozabila?

Blagor tistim, ki spite celo noč! Sej pri nas ni ne vem kakšne panike, vstanem enkrat okrog 2 ali 3 in potem ob 6-ih ali 7-ih, kriza je le takrat, ko sem čist zdelana, pa user posted image ne more vskočit, da bi ga preoblekel in bi jaz po zadnjem dojenju še malo zaspala. Zdelana sem pa zato, ker se ob vsakem user posted image pisku zbudim in včasih grem zaradi gospodinjenja v noč malce prepozno spat... Potem pa naš user posted image še skoraj celo dopoldne prespi in še popoldne kakšno črtico. Če takole pogledam, prespi polovico dneva. Je pa zadnje čase priden tudi zvečer, zdajle že kakšnih 45 min spi in duda ni bila v igri že celo večnost.

Čebriček: jaz pa nisem ziher, da ga pravilno noter dajem user posted image . Tko kot si mi rekla ti, Srečka, si ne predstavljam čist, ker če bi ga držala tako, da kao "stoji" sploh ni dovolj prostora user posted image . Jaz bi ga rada dala v položaj lupinice in ga držala samo pod bradico, tako kot je videti na sliki v katero je ovit čebriček, ko ga kupiš (jaz imam Tummy Tub)... Sem gledala posnetke na netu, pa nikjer nisem našla prijemov, kako ga daš noter user posted image . Če bo katera naletela na kakšen fajn link, je zelo dobrodošlo.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 728
11.6.2008 21:30:01   
lepa posadka
Dober večer!

Evo, pri nas vsi spijo. Je bil kar OK dan, glede na to, da smo bili sami in, da sem morala vmes na en sestanek z županom in sem prišla domov totalno ''pissed off''!!!!

Pustimo izpad naše zlatolaske glede spanja...je mimo in sedaj mirno spi. Tomaž je bil danes na trenutke kar ubogi in je cel dan zeleno kakal... Ta mami res ne zna nehat!!! Sem v nedeljo dobila za darilo eno veliko košaro s sadjem: naktarine, grenivke, hruške, banane - pa mu vse očitno ni všeč... meni pa tako diši :-)))) No, jutri bom malo abstinirala in bom samo na jabolkih, bananah, češnjah in jagodah...pa bom videla, če bo razlika. Sicer pa je čez dan veliko prespal...jaz pa sem meditirala v senčki :-) Kako se meditirala bolj imenitno sliši kot pa lenarila, hihi.

Tako - tukaj je danes kar malo zatišje. Pa vam vržem eno temo za glodanje... oz. debato. Sem ravno perilo zlagala dopoldan, pa sem ugotovila, da si že dolgo nisem ničesar kupila. Khmmm, saj v bistvu imam vsega dovolj. Sem imela lani napad in sem si par reči nakupila...nič posebnega. Kaj pa ve kupujete? Si redno kupujete kaj novega? Meni osebno ne potegne nič, kar ni čisti bombaž. Sem imela eno zadevo iz tiste mikrotkanine al karkoli že...pa sem se počutila kot ujetnica. Čipke mi ne sedejo... mož me pa itak najraje vidi brez vsega :-)))) Tako najraje zahajam v Skinyja, pa kupim par simpl reči in to je to. Z modrci je pa itak druga zgodba... Ko bo konec dojenja, bom spet na oddelku za pubertetnice iskala modrčke 75A :-))))... mah, malo sem zabluzila... Mejte se fajn. Jaz pa bom danes odšla spat kmalu. Si obljubljam že dolgo, danes pa me ne premami niti pivo v mreži, saj mrzlo piha zunaj, pa še družbe nimam user posted image

Srečka...privoščim, da ima Iza samo poizletniški dan :-)

Srečanje drug teden...če bo vreme, da se ne bi samo v Tivoliju dobival...a je še kakšna takšna fajna točka v LJ? A je morda tam okoli Koseškega bajerja še kakšna luštkana potka s postojanko za sok?... imam tako v bežnem spominu iz študentskih let...joj, kako se to sliši daleč!!!???

OK - imejte se fajn. Lahko noč.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 729
11.6.2008 21:37:35   
lepa posadka
Še ena reč: masaža dojenčkov...

Jaz sem se sicer z vsemi otročki veliko igrala na previjalki...pa telovadila, pa božala...nisem pa nikoli veliko se z masažo ukvarjala, ker tudi nisem znala. Pred časom pa mi ej kolegica prinesla en plakat od Mojce Kurent...ki ima zanimiv CV in na katerem je 50 prijemov in načinov za masažo...vsak ima svoj pomen. Kolegica je menda to gospo prav poklicala na dom in menda ni bilo najbolj poceni, se ji je zdelo pa zelo imenitno in dragoceno. Se da it tudi na tečaj. Sem pa razmišljala kako bi bilo, če bi se nas več mamic zbralo in bi imele eno tako seanso in pouk o masaži dojenčkov - saj je namreč zelo pomembno kako se te točke masirajo.
Roberta, se mi zdi, da si ti že enkrat nekaj podobnega omenjala.

No, včeraj sem vam hotela pokazat plakat...pa sem potem pozabila.
A bi bila katera za stvar? Ali morda katera od vas že vse te prijeme pozna in je pripeavljena ostale podučit...ali vsaj mene?!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
11.6.2008 21:39:05   
modrooka
Punce živjo,

kako pridne otročke imate ve... Tako lepo vam že spijo ponoči. Ja, Ema se je sicer res rodila proti koncu meseca in je med mlajšimi, ampak ona še vedno je na 3 ure. Podnevi in ponoči. Včeraj je prvič ponoči enkrat v kosu spala 4 ure. Sedaj naenkrat popije od 100-120 ml. Koliko pa vaši?
Moram priznati, da sem kar utrujena in zvečer komaj čakam, da zaspim, da sem pripravljena na nočno delo.
In zvečer imava tudi cele kolobocije glede spanja. Se spravljava spat tudi več kot eno uro. Kar nekaj jokca in ne ve, kaj bi. Sem včasih že čisto živčna na koncu... Pa lepo popijeva, podreva kupčke, pa se kar ne more ločit od mene user posted image . Dokler ne omaga, potem pa ne more več user posted image user posted image user posted image .
Pa veste kaj me zanima... S katerimi cuclji (flaškami) hranite svoje otročke, tiste, ki ne dojite? Jaz imam trenutno Aventove, ampak sem zelo nezadovoljna, ker mislim, da Ema požre ogromno zraka in ima potem velike težave s podiranjem kupčka. Ana teh težav nikoli ni imela, tako, da zgleda, da enemu otročku pašejo, drugemu pa ne. Je imela še katera te težave? Kaj je naredila? Jaz sem sedaj kupila en primerek Nukove flaške in bom jutri poskusila...
Danes sva jo merila - dolga je okrog 58 cm. user posted image  Koliko je pa težka, se mi pa sploh ne sanja.
Meni je patronažna rekla (NiLe, da ne boš zaskrbljena), da se morajo na teden otročki zrediti od 100-140g. Torej je pol kg na mesec dovolj user posted image .

Se še jutri kaj oglasim. Grem zdej pančkat..
user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 731
11.6.2008 21:45:14   
Majček28
Ojla čveke,
samo da se pofočkam :o)
Včeri je blo super in definitivno moramo tole še kdaj ponovit, lokacije za druženje bomo pa še odkrile.

Jutri (baje ) dobim net še v najino stanovnje in bom potem bolj redna čveka, danes pa samo na hitro.

Moja princeska spančke, moj možek verjetno tud na kavču tko da se jima bom verjetno kmal še jaz pridružla.

Mal mi je zoprno ob taki uri pri tastu težit za net zato se bom poslovola, jutri pa ALELUJA........(upam )......mal več čvekanja v vaši družbi.

NOČKO

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 732
11.6.2008 22:29:58   
trnuljčica
Modrooka mi smo na začetku imeli Aventovo flaško. Z njo je spil ogromno zraka in smo menjali za Nukovo z odprtinico na cuclju, da gre odvečen zrak ven. Na njej je pisalo da je protikolična. Je bila takoj očitna razlika. 100%. Probaj.
Naš spije če bi mu dali celi obrok adaptiranega trenutno 150 ml Bebe. Vem ker, če me ravno ni in je alarm mu mož, da adaptirano, če seveda ni mojega načrpanega. Sicer pa itak nikoli ne vem koliko spije, ko se doji, nato pa še malček dodamo ali pa ne.
Naš je ta teden dokončno začel spati celo noč. Od 22 ali 23 do 6.30 ali 7.30. Prej se je ca 3-4x tedensko še zbudil okoli 3 ponoči. Sedaj ne več.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 733
12.6.2008 0:18:29   
JABOLKO3
Živijo!

Torej ste včeraj uživale! Sem pogledala slikice, super ste, pa malčki tudi. Lepa posadka, bravo. Pa sedaj vem tudi zate, Tasyo, kako izgledaš - ker si edina na sliki, ki je še ne poznam osebno, hi hi. No, meni tokrat ni zneslo, žal. Nisem mogla pustit moža samega, ko je prav težko dobil dopust, da doma pred nasednjim dežjem dokončno porihtamo del zemljišča. Sploh, ker sem jaz najbolj sitnarila, da mi gre na živce, ker sta večja otroka kar naprej blatna, ker tam še ni urejeno. Tako sva ves dan vihtela lopate, motike, grablje - je bilo treba najprej prekopati vse skupaj, ker je dež prejšnji teden vse zbil, navoziti zemljo, kjer je manjkalo, nato pa z grabljami poravnati, urediti ustrezne naklone, posejati travo, povaljati... Včeraj nama ni zneslo narediti do konca, ker je moral mož še do konca poštimat zunanja igrala zaradi današnjega obiska otrok iz vrtca, jaz sem morala pa še v trgovino po hrano in pijačo zanje, pa doma vse pripraviti. Na srečo se naju je vreme usmililo in sva danes popoldne pa res dokončala, tako da sedaj do jeseni ne delamo zunaj nič več (razen košnje trave in rihtanja vrtička), le še držimo vse štiri od sebe in uživamo.

Obisk otrok iz vrtca je zelo uspel, najprej smo se dobili pred Arboretumom, naredili sprehod po parku, nato pa se še ustavili na igrišču. Potem sem šla jaz z Juretom domov, da sva se na hitro v miru podojila, mož in naš ta srednji pa sta se pripeljala z njimi z avtobusom. Za malico sem jim naštimala hot dog, ker so lahko prijeli v roko in tekali naokrog (nimamo prostora pri mizi za toliko otrok), za pit sem jim pa kupila pollitrske plastenke s tistim zamaškom za pitje in smo vsakemu na flašo napisali ime, da jih niso pomešali. Pa skleda jagod in marelic in pladenj peciva, pa je bilo. So se ful lepo igrali in se zabavali, nova zunanja igrala so se tudi izkazala za odlična. Jure je pa medtem zapeljeval vzgojiteljici.
Jutri se greva pa končno še malo v službo pokazat, sploh še nisva bila. Saj glede na vremensko napoved, dan tako ne bo za uživanje na prostem.

Sem pravkar ugotovila, kako je že pozno, pa že sinoči sem šla spat, ko je bilo že krepko danes. Bom samo na hitro še tole pokomentirala.

Big mamma - če imaš dovolj mleka, se mali ne zbuja in doji ponoči zato, ker bi bil lačen. Naš prvorojenec se je precej zbujal, pa sem takrat marsikaj prebrala na to temo, sicer sem že precej pozabila, vendar še vem, da je pisalo, da spijo malčki ponoči v nekakšnih fazah globokega in bolj plitvega spanca in da se ti valovi izmenjujejo precej pogosto ter da se v fazi plitvega spanca lahko prebudijo. Potem ugotovijo, da je fino, da se tudi ponoči vsake toliko stisnejo k mamici v topli postelji, popijejo malo toplega mlekca in v objemu zaspijo. Da ne nakladam, pomaga, da mu ponoči ne ponudiš dojke vsakič, ko se zbudi, če ni spal vsaj 3 do 4 ure, kar pa ni preprosto. Poskusiš ga uspavat nazaj z dudo, ali mu daš vodo v flaši, ali mu poješ, ga zibaš... in ga ne dvigaš iz posteljice, če ni nujno. Če ne gre in začne jokat, naj ga dvigne očka in ga poskusi uspavat, da ga malo nosi naokrog (ne dvigaj ga ti, ker pri tebi bo hotel dojko). In le če ni druge, ga pristaviš, vendar ne leže v postelji. Pri nas je pri ta prvem trajalo kakšne 3 - 4 noči, nato se je sprijaznil, da je noč za spanje.  Če pa si v dvomih, ali imaš zvečer dovolj mleka, pokliči patronažno, da ti preko vikenda posodi tehtnico, pa malo povagaj obroke, pa boš videla. Glede menstruasije in dojenja pa - pri prvem sem jo dobila po treh mesecih, pa sem ga dojila 15 mesecev brez kakšnih problemov.

Majček - kaj naj rečem, da si le spet z nami! In to kljub Bushu!

Fredov plavalni obroč - jaz sem ga kupila pri ta prvem, pa moram rečt, da se nam za na morje sploh ni obnesel, tudi pri ta drugem ne - ker je voda bolj mrzla in veliiiika, se raje kopajo v varnem in toplem naročju ali pa v čolničku oz. bazenčku. Sta pa uživala v njem v toplicah, tako da po mojih izkušnjah se ga za na morje ne splača kupovati, za v toplice pa ja. Kakšne izkušnje imate ostale?

Sedaj moram pa res spat, lahko noč.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
12.6.2008 7:46:42   
scorpiogirl
Dobro jutro user posted image naj vam danes jaz postrežem user posted image
mali še spi ... kaz pa sem očitno šla včeraj dovolj zgodaj spat in ne rabim več spanca user posted image se je pa naš mali prehladil user posted image tako težko diha, da sem mu ponoči dvakrat čistila nosek, ker ni mogel spati, pa kašlja malo ... upam, da je bil včerajšnji veterček kriv in bo hitro dober ...

vozičkarice, super, da ste uživale (tudi midva sva, čeprav nisva mogla z vami user posted image ), na slikcah ste pa sploh krasne user posted image

mi bomo pa jutri sprobali dat malega za par uric popoldne v varstvo ... morava z user posted image nafilat hladilnik pa jaz rabim kakšne nove hlače ... no, včasih pa tako ali tako paše, če mi ga mami za kakšno urico odpelje, tako da pomoje ne bo imela težav user posted image

nočno spanje ... naš je eden izmed redkih (med aprilčki, očitno), ki mu ponoči ne uspe spat več kot štiri ure (pa še to redko) skupaj ... sicer se večinoma podojiva in zaspi nazaj, vendar ne bi bila nič huda, če bi počasi začel spuščati tisto hranjenje okrog polnoči ... ali pa tistega ob 3h user posted image glede na to, da mu čez dan ne uspe naredit kakšne konkretne runde spanja, sploh ne bi bilo slabo, da bi ponoči malo več spal ... pa je zgleda pobral preveč ovnovega karakterja user posted image user posted image user posted image res še nisem videla tako zelo živahnega otročka, bi kar poletel, če bi šlo user posted image

Majček, super, da si nazaj user posted image

no, zdaj si pa pripravim še tapravo kavico (virtualna ne bo dovolj user posted image ) pa kaj naredim, preden mali vstane ...
imejte se krasno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 735
12.6.2008 8:48:56   
lepa posadka
Dobro jutro!

Pri nas kuka sonček skozi oblake. Ravno prav, da bom lahko pozajtrkovala zunaj. V akciji smo že od sedmih, tako da Tomaž že spi prvo dopoldansko spanje.

Otroci so v vrtcih in šoli...saj res: kakšno imate vreme v LJ? Naši prvošolčki so šli danes na zaključni izlet v LJ živalski vrt. Kar jaz pomnim, se hodi v prvem razredu v živalski vrt. Kam pa hodijo ljubljanski otroci na končni izlet?

Big mamma - glede nočnega prebujanja bi ti rekla tako, kot je napisala Jabolko... pobič ima verjetno manj trden spanec - kot moj prvorojenec...pri nas je delovalo le, če je vskočil ati in ga ponosil. Sicer pa sva se dojila in čez eno uro spet... Juhuhu. Upam, da naš Tomaž ne bo podobne sorte, saj dekleti sta me z lepšim spancem kar razvadili. Bomo videli.

Se beremo še kasneje...spodaj v zibki nekaj pokašljuje :-)

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 736
12.6.2008 9:37:01   
pikica030407
Dobro jutro!
Moram vam postrečti z eno toplo user posted image , ker se že tako dolgo nisem javla.

Kako ste kaj? Mene zanima tiste, ki dojite, kdaj ste doble user posted image ?  Mene ze cel teden matra, pa ze par dni mam rahlo krvavitev. Pa še eno vprašanje za našo Tio Zojo. Že 2 dni opažam, da ma Tia full tekočo blato-drisko pa me zanima, če je to normalno za dojenega otroka?

Za seznamček pri 5.tednih 4650g in 54,5cm, hvala Barby.

Lepo bodite.
Zdaj pa se grema počasi rihtat in v shoping.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 737
12.6.2008 9:44:32   
tasyo
Ojla!
Tudi pri nas že dremamo prvo dopoldansko rundo. Lana je zadnje dva dni pravi cukerček, čeprav včeraj zvečer kar ni in ni hotela zaspati. Kaj pa vem, kaj jo je mučilo. Ona bi se samo crkljala, pa me ni bilo težko prepričati. Mi je bilo dopoldan kar malce dolgčas, ko je spala 3 ure v komadu.

Srečka, upam da je Iza imela res samo malo pavzice po izletu in bo danes že po starem... Meni je bilo na našem srečanu tudi zelo fajn, ker smo opravile še sprehod in nismo le posedale. Paše vsem - in malim pokecom in nam, vsaj meni, no. Se mi zdi, da se itak čist premalo gibam. Sej sem skos v pogonu, samo kaj, ko je treba toliko reči postorit doma, pa ko se kam odpravim, je to največrat peš izlet v trgovino, kar pa ni to. No, fajn je le to, da imamo tu en nasip ob Savi (sej sem že pravila) in se lahko res sprehodiš malce bolj v naravi. Ampak tja se mi pa ne da sami, ko pa je moj možek doma, pa ponavadi že piha lai pa se pripravlja k dežju, tako da raje ne siliva v težave in smo bližje domu.
Aja, Ketrin, ti si me spraševala za tisto žabo, ki drži dudo. Imajo jih (vsaj pred enim tednom so jih imeli) v Leclercu, tam, kjer so ponavadi akcijski izdelki. Sam ni bila nič akcijska cena... Ne vem točno, koliko je stala, ker sem kupila še precej drugih reči.

Jabolko, upam, da se tudi me kamlu srečava v živo. Zdej smo namreč že tako veliki, da brez problema sami dve rajžava po celi sloveniji. Pa tudi na flaško smo se nekak navadili - ja, tudi Lana spije po aventovi flaški precej zraka, čeprav je antikolična. Pomagalo je, da smo ji zamenjali cucelj za takšnega z več luknjami in je bolje. Sicer pa smo tudi že poskusili z zamenjavo flaške za nuk-ovo in tommy tippie, pa ni bilo nikakršne razlike. Naša pač želi, da ji hrana teče v grlo.
Se je pa nam tudi začel mašiti nosek in je bila zjutraj kar zahripana, ker je celo noč dihala skozi ustka, revčica mala. Ampak iz noska pa nisva spravili ne vem koliko, no... Mogoče bi bil tu dobrodošel baby-vac, ampak s sesanjem na usta, ne vem. Meni se zdi, da ima tisto sluz zabetonirano čisto nekje zadaj v grlu.

Scorpio, tudi tvoj bo počasi osvojil noč, boš videla. Don't worry.

Ja, idejo o masaži dojenčkov pa pozdravljam user posted image  in se bova z Lano z velikim veseljem pridružile, če se res dogovorimo in skupaj poskusimo osvojiti te metode. Vsekakor bi bilo pa fino, če katera to že zna. Roberta? Midve se sicer kar veliko igrava in telovadiva na previjalni in na tleh, ampak to ni isto...

Lepa posadka, sama sem tudi prava zagovornica bombaža in si ponavadi tudi kupujem same takšne stvari, sicer pa nisem mahnjena na obleke in kupim pač kar potrebujem, da je čimlažje za kombinirat in da se čimbolje počutim. Zato sem vedno bolj šprtna. Najbolj mi je zoprno, ko moram bit na kongresih in ostalih izobraževanjih v kostimu. In ker je to ponavadi bolj fensi šmensi, še ves čas v enem ne moreš bit, pa za zvečer se je treba zrihtat. To ni ne za moj karakter, ne za postavo in niti ne za žep.

Evo, zdej grem pa malo likat, dokler Lana drnjoha - se vidi, da je slabo vreme... Se beremo kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 738
12.6.2008 10:17:32   
simvir
Jutro!

Pri nas dežuje, tako da bova očitno kar notri. In ker mali spančka sem se lotila pospravljanja, takšnega ki pride bolj poredko na vrsto - vmes pa seveda na net user posted image .

Pri nas smo sedaj osvojili večerno samouspavanje. Moram rečt, da odkar sem zvečer uvedla dudo, Tevža po hranjenju samo položim v posteljico, mu dam dudo in jo malo podložim s pleničko (sem vedno govorila, da tega pa jaz ne bom počelauser posted image ). Morda še enkrat zajoka, večinoma pa mi ni treba več nazaj k njemu in sam zaspiuser posted image . Prej sem pa celo večnost čakala da zaspi pri meni, ker v posteljici je bil pa vedno jok. Vmes je pa seveda že tavečji klical, naj pridem še k njemu. In potem sem non stop hodila iz ene sobe v drugo in nazajuser posted image .

Perilo in obleke - sp. perilo tudi jaz gledam da je iz bombaža. Sploh po prvem porodu sem začela iskati perilo, ki ga lahko kuham na 90°, ker sem imela večkrat vnetja. Sem ravno prejšnji teden malo sortirala in nekaj zmetala stran, tako da bom kmalu morala v nabavo.
Oblačila pa tudi jaz najraje nosim bolj športna, pa tudi za v službo se mi ni potrebno preveč lepo oblačiti, ker grem večkrat tudi ven na teren. Se pa rada tudi bolj zrihtam, če je taka priložnost.

Danes imava pa z user posted image obletnico poroke - že četrto. Kako je to hitro minilo, sploh ne vem kdaj. Moram se spomniti kaj še za kakšno majho presenečenje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 739
12.6.2008 10:20:17   
Isabellabina
Mamice dobro jutro

kavica je že v želodčku ,samo še nekaj moram pojest pa bo ,samo nisem še imela priložnost ,ker me je taščica morila kaj bi spet posadila spredaj pred hišo in ,ko ji povem ,kaj bi jaz naredila ji ni všeč ,sicer pa bi jaz kar travo nasadila in nebi blo nobenga vpitja ,ko se tamau z traktorčkom zapelje ,čez rože in potem upije ,ko user posted image

Sicer pa hvala za vsa vaša mnenja

Sem pa včeraj kupila MILUMIL 1 ,ki je baje najbolj nasitno mleko in kaj se je zgodilo---ob 21.00 je bil čas za hranjenje in sem mu dala samo po flaški 130ml.Popil je 125ml in lepo v postelji zaspal in ,ko je izgledalo da bo lepo spal se je zbudu ob 22.15 in spet iskal.Ni pomagala ne duda ,ne nošenje ,ne obračanje na drug bok ,tako da sem mu dala dojko in je lepo pojedel in zaspal do 00.15 ,ko se je spet vse ponovilo,spet sva jedla in lepo je zaspal za urco in pol ,in potem spet enako......Kaj sem se naučila včeraj?---Da tudi flaška ne pomaga ,da bi spali več v enem kosu in bom lepo pustila flaško pri miru ,saj nič ne pomaga in bomo pač jedli kakor si bo zaželel!user posted image

Jabolko 3 --sem poskusila to metodo že pri prejšnjem user posted image pa ni nič pomagalo ,tako da mojemu dragemu sploh ne omenim ,da bi kdaj pa lahko tudi on vstal namesto mene ,saj sem že pri prvem otroku dobila odgovor ,da mora on v službo jaz pa sem domauser posted image in pri tem je ostalo ,da za otroke lepo skrbim jaz ,pa četudi sem naslednji dan crknjena ,da sebe komaj prenašam!

Srečanje--sem ful vesela ko ste se imele fajn ,sem kar nekajkrat se spomnila na vas ,sicer pa destinacije ,kje blizu mojega doma ni nič kaj rožnara ,saj ni nikjer kraja ,kjer bi se lahko usedle in kaj popile.Sicer je v bližini Gradiško jezero ,ki je dolgo okrog 4 km-urco in pol ampak ni nič gostilne za kaj popit ,samo tura je pa vredu ,ker je malo sonca in tudi senčke.

Neposredna povezava do sporočila: 740
12.6.2008 10:25:04   
Isabellabina
Aja Lepa posadka--ne vem a sem tak butelj .ampak kakorkoli obrnem geslo ,ga mi noče odpreti.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
12.6.2008 10:48:11   
NaTaŠa*
pozdravljene

nisem imela časa da bi se prav poglobila v debato, sem samo preletela. V naslednih dneh upam da mi rata prebrat in pa pokomentirat. Sem pa zasledila da je Lepa posadka dale gor slike od srečanja. Sam mi tko kukr pa big mammi ni ratal razvozlati gesla. tako da te prosim lepa posadka če mi magar na ZS pošleš geslo.

Hvala.

Lep dan še naprej pa čeprav je deževen.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 742
12.6.2008 10:57:16   
lepa posadka
Tam ob mlaki
rega kvak, rega kvak
skoči žabica korak,
rega kvak.
Si pretegne levi krak,
si pretegne desni krak
in nato spet
rega kvak, rega kvak.
Vsakič skoči le korak
rega kvak.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 743
12.6.2008 11:35:06   
Isabellabina
lepa posadka--user posted image user posted image ,no zdej je tud men odprlo stran ampak ful počas ,pa sem že prej napisala isto geslo kot sedajuser posted image ste ful dobre ja Tasyo zdej tud jaz vem katera siuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
12.6.2008 11:39:58   
zokica
Pozdravljene na ta turoben deževen danuser posted image
Mi, smo polno zaposleni, naš gospod lepo raste, imela sva malo težav zaradi polivanja in sedaj smo spet na Aptamil AR. Za tiste, ki tudi dajete APTAMIL AR, pri nas v Pikapolonici, BC ter v lekarnah 600g stane okrog 16e, v Avstriji v Bipi pa 500g 9,99e, se bolj splača, tako da če le imate možnost, priporočam nakup mleka v Avstriji, jaz imam na srečo do Avstrije samo 4 km.
24.6. imamo slikanje srca v Mariboru, ker ima Rene majhen šum na srcu, potem spet pri 12 tednih slikanje kolkov v Mariboru. Sedaj mišek spi, jaz sem vas malo prebrala, potem pa grem počasi kuhat kosilo.
Glede spanja, naš je okrog devetih, desetih zvečer in spi nekje do treh, včeraj je spal celo do pol petih.
No, zdaj pa grem uživajte papauser posted image user posted image

Mamici v veselje, atiju v ponos
pokukal si na svet brez zobkov in bos.
Vedno boš naš sonček mali,
saj smo te komaj dočakali.

Neposredna povezava do sporočila: 745
12.6.2008 11:45:25   
Jo@n
Lepa posadka, lepa pesmica, čeprav vem, da je bila objaljena z namenom. user posted image

Naš user posted image  je naspan, previt in sit, sedaj pa čakava, da morda za kakšno urico preneha deževat, da jo mahneva ven. Drugače pa pregrinjalo pa marela... Samo ne vem, kako naj z eno roko rinim voziček v klanec... Menda se vse da, če se le hoče.

A katera ve, kje se je izgubila Bubica, je že lep čas ni bilo gor?

Šibam princa potolažit.

Neposredna povezava do sporočila: 746
12.6.2008 11:52:12   
Isabellabina
No prej sem pozabila napisat ,da se je v soboto zgodila še ena poroka v moji družini ,samo ,da na njej nisem bila, to pa iz razloga ,ker se je sestra poročila v Dominikanski republikiuser posted image user posted image .In kako je zašla tja?????Kot punca petnajstletnica je oboževala telenovele-španske in vedno je govorila ,da bo enkrat tud ona se poročila tako kot se poročijo v telenovelah.In preko interneta je zašla v klepetalnico in spoznala fanta iz že omenjene republike in z njim kontaktirala po mesengerju dokler ni bla stara 18 let in je lahko šla v Španijo.Tam je študirala španski jezik ,pazila na otroke ,in lepo zaslužila.Seveda je vmes šla tudi na resnično spoznavanje s internetnim fantom.In zadeva je pripeljala tako daleč ,da sta se poročila in njene sanje so se uresničile!(Dodala sem nekaj slik v album ,če katera želi---geslo ji ga pošljem)

Neposredna povezava do sporočila: 747
12.6.2008 12:03:03   
SpeliG
Zokica, ti se pa zdej en cajt nisi javila, a ne? No, naša pupa ima tudi Aptamil AR ker ima baje refluks (nisva bile v bolnici, to je bolj predpostavka, ki verjetno drži), kupujemo ga pa v Muellerju, kjer stane 10,99 EUR, mislim da 600g.
A pri vas pomaga? Pri nas imamo boljše in slabše dneve, čeprav naša ne poliva, samo želodček ne more zadržat hrane in se vrača nazaj v požiralnik.

Big mamma, pri vas očitno tudi flaška ne bo delala čudežev, bo pač fantič moral malo zrast da bo več spal, pa sej bo. Potem bi bilo res škoda da bi ga navadila na flaško, če itak ni efekta (spanja) in je boljše da ga lepo dojiš.
Gotovo pa moraš bit ful utrujena ob taklem tempu, upam da se bo hitro navadil na daljše spanje - pa sej ful hitro rastejo!

Trnuljčica, praviš da ste menjali Aventovo flaško za Nukovo in da je dobil pri hranjenju manj zraka? Potem moramo probati, Martina ima že ves čas Aventove flaške, ampak kakšen teden požre ogromno zraka med hranjenjem, nevem zakaj sprememba. Sicer pri nas uspešno podiramo kupčke (ker jo nosimo po pol ure in se podre tudi zadnji kupček-tako misliš, dokler se ji ne začne po eni uri kolcatuser posted image ), ji je pediatrinja pregledala trebušček in je rekla, da ni nič napihnjen in da smo pridni.

Joan, naša Martina je tudi bolj spalni model, tako kot tvojuser posted image , kar se je pri naši kazalo že v času nosečnosti. Prespala je vse ultrazvoke, nobene konkretne brce, seveda ker je skoz spala, sempatja se je malo pretegnila, lenobica.

Imam vprašanje za tiste, ki ste v času nosečnosti dobile linea negro; a se vam še pozna? Jaz sem imela ful izrazito in sem opazila, da začenja izginjati, tako da upam da se je do poletnega dopusta (september) znebim.

Uživajte v lenarjenju na ta deževen dan, ki pa ne rabi biti tudi turoben, naredite si ga lepega!!

(odgovor članu zokica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
12.6.2008 12:29:51   
resnično srečna
Dan...

Iza ima še vedno napad spanja...včeraj j popoldne vlekla do malo čez 21.00 in potem je takoj spet zaspala...se zbudila ob 4.30 zjutraj, pojedla in spet zaspala in sedaj spet spi...vmes sva se pa 2x previli, ker je bila pokakana do vratu...saj ne vem kaj jo daje...ampak moj pravi da sem grozna, ko se pritožujem, ker toliko spi...

upam, da bo spala tudi danes popoldan saj me čaka na G. kliniki pregled za mojega rakca...da vidimo kakšno je stanje in če bo potreba določimo datum operacije...pa veste da mi sploh ni za it...me žr sedaj zvija...

Daša je danes boljša, temperature nima, celo zajtrk je pojedla in sedaj je tudi ona šla oddremat opoldansko spanje (pri njej to traja cca 3 ure)...drugače pa vrtca nič ne pogreša...danes je odkrila škatlo Matevževih avtomobilčkov in je bil mir celo dopoldne...

ju3 pa če bo Iza pustila pa grem proti večeru na valeto našega največjega...sicer je rekel, da me ne bo tako zelo pogrešal in da se me na Izin račun zlahka odpove ampak vseeno...danes ima generalko in najbolj ga skrbi kako bo plesal...he he...se vidi, da postaja  moški...

oblačila in perilo pri meni je tudi večinoma  bombažno, prej športno kot elegantno...čeprav včasih seveda paše tudi kaj bolj elegantnega na vsake kvatre na rit navleči...

masaža...všeč mi je Posadkin predlog in bi bila takoj za, če bi dobile nekoga, da nas bi skupinsko podučil...sicer se tudi mi2 z izo veliko masirava po tistem Niveinem plakatu ampak po mojem to ni to...ima pa Iza rada tiste klasične igrice (vožnja kolesa, kako je punčka velika, kako leze biba, ...) in pri tem zdrži že kakih 15 minut potem ima pa vsega dovolj, se podoji in zaspi...

morbidne slike (kot se je izrazil moj najdražji)...mislim na tiste črno bele grafike, do katerih je bil zadnjič narejen tukaj link...pa na našo Izo prav zanimivo vplivajo...vsak dan ji dam v košek eno in ona jo gleda in zraven zaspi...he he...hura za morbidnost...

eto dovolj za enkrat...grem silos zalaufat...pa mal noge zrihtat...pa tuš me čaka...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 749
12.6.2008 12:34:08   
Krista28
Živjo,

Glede obiska v NM so vse povedale že ostale in hvala Lepi posadki za povabilo in pozitivno energijo, ki ji imaš neomejenouser posted image user posted image . Moram rečt, da so tudi ostale ki jih poznam same fejst mamiceuser posted image .

Big mamma - glede dojenja se čist strinjam z Jabčkom.....

Jst pa dons ful neki delam, pa se kar nič ne poznauser posted image user posted image

Lepa posadka......tuki je vreme za en drek....user posted image user posted image pa baje se bo še shladilo....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.