tasyo
|
Uuuuu, sem sam osvežila, pa nove barve - no, meni je ful všeč. Vidim da danes vaši škratki pridno spijo, naša pa je bila skos v akciji, zdej je pa omagala. Nič, jo bom morala še jaz slikat, kako je, ker vas je ful luštno prebirat, še bolj pa gledat, kako jeste. Super, da vsem tako lepo laufa. Pa jaz sem tudi pristaš tega, da ji bom dala za probat, če bo pokazala interes. Čeprav danes ful bruha, ne vem, kaj ji je... Srečka, velkom bek!!!!! Zdej se pa malo pocrkljaj s tvojima srčkoma. Vijolica, iskreno sožalje! Je pa res nekaj na tem, kar je Joan napisala... Joan, čist si mi polepšala dan s temi starimi reklamami. Takih ne delajo več... Sicer pa ste debatirale o čeveljčkih - jaz kakšnih prav konkretnih ne mislim nabavljat, dokler se ne bo začela postavljat na nogice, sem ji pa kupila enake copatke/nogavičke, kot jih ima Tia od NiLe, pa še usnjene škorenjčke, ki so znotraj kosmati in topli. Oboje v H&M. Vse nove čveke, dobrodošle... A smo res tok čvekaste???? Hja, sem imela dopoldan kar grozno srbeče prste, pa nikakor nisem uspela pridet do tele mašine - si bo počas treba umislit lapitopa, da bom lahko tudi zraven Lane buljila v ekran. Groza. Potem pa ste še ve danes čist na spidu, pa mi sploh ne uspe vsega prečekirat.
|