|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.9.2008 15:58:30   
tasyo
Daaan!

Joj, kuk so slikice cute... In Lana celo ne joka! Sicer pa si prav ugotovila, clericv6, katera je moja. So pa taki modeli naši fantje, sam poglejte jih. Že zdej ena luštna bandica navihana. A pa veste, da do zdej v bistvu nikol nisem opazila, da so res samo punce tkole lasate. Noro. Komaj čakam nadaljevanje.

Ja, naša sobota poteka malce noro - dopoldan še neki novi dogovori okoli hiške - pa ne vem, če nam bo finančno zneslo..., kosilo je kar moja mami s seboj na obisk prinesla, tako da smo jedli golaž in polento, Lana je zmazala malo polentice, sicer pa se je najedla banane in jabolčka v duetu. Ja, to ji pa gre. Zdaj pa je zahladilo in sta se šla z mojim pogret v posteljo ter oba zaspala. Sta tko luštna!

Kar se tiče Laninega tečkanja - verjamem, da sem vse skupaj sama doživljala bolj intenzivno, sam je tut res, da je mala sprožila en val tečkanja, tko da... No, kljub vsemu se bova še vedno udeleževali srečanj in se boste mogle kar navadit, da se malce počveka tudi ob huronskem joku. Vsaka odvisnost je namreč tudi grenka...

Joan, upamda tvoj ni primrznil ob živo mejo!

Smo pa tudi pri nas spekli kruhek, en del z zeliščnim maslom-mmmmm
Jutri pa pecivo od Jabolka, kuk bo šele to mmmm (pol bom pa v drugi polovici tenda težila, kako grejo kile v napačno smer)

Tudi pri nas smo kar leteči, čeprav moram priznat, da mi med vikendi pa kar paše malo ležernega ritma. Uživam, ko gledam Lano in njenega očka, kako sta spletla čisto drugačno pa vendar neizmerno lepo in čvrsto vez. Se mu tako dobrika, lumpa mala... Mal pohajamo okoli, obiske pa ponavadi raje opravljamo ob petkih ali med tednom, če se da.

Evo, ostalo pokomentiram zvečer, se neki oglaša iz spalnice, pa jo hitro mahnemo še malo ven!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
20.9.2008 19:27:45   
Jo@n
Vidim, da se še vse potepate ali pa crkljate naše aprilčke.
Mali princ vleče neko popoldansko večerno kitico, pa čakam da se zbudi, da ga prštimam za spat. Je popoldne zmogel le polurni spanec, in se mu je do večera kar nabralo... Jaz pa se tudi ne pritožujem, če imam nekaj trenutkov frej user posted image

Jabolčna gibanica je uspela, komentar mojega pa, da bi zanj moralo bit bolj sladko user posted image . Pa a mora imet vse po cukru in čokoladi okus??? OK, pol mu je oproščeno, je sfriziral živo mejo (Tasyo, ni primrznil) smo imeli prav lep sonček, potem se je pa še vse popoldne po podstrehi plazil. In se še vedno...

Upam, da ga vsaj ponoči dobim nazajuser posted image

Šibam, alarm, se beremo kasneje

Pridem po zvezdicouser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
20.9.2008 20:34:32   
novopecena
čer
no Rene je bil pa danes tako priden in mi je čez dan odspel 4 urce (4x po1) in sem lepo naredila generalko stanovanja-je bil že hudo potreben cunje in malo čistila user posted image

se kar pozna ko je spet vikend da je tak zatišje tu gori-no upam da bo vreme zdržalo brez dežja in da ga bomo lahko maximalno izkoristili. mi jutri spet potujemo v rodni kraj tako da bo zatišje tudi z moje strani.

a pol srečanje 24. velja?

Jo@a danes pa ma da dobiš 3.zvezdico-pa magari sam 2 posta napiš dober večer user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
20.9.2008 20:49:06   
simvir
Čer!

Tudi mi smo bili danes kar pridni. Dopoldne smo pospravili in umili poletne stvari. Ko se vse posuši, bo do naslednjega poletja romalo na podstrešjeuser posted image .
Popoldne pa sva šla v obi po tehničnih nakupih. Sva bila prav smešna, ko sva vozila domov, saj sva vrata ki sva jih kupila, privezala kar na strehouser posted image .

Sedaj mali že aja, tavečja dva sta pa še na eni prireditvi tu v bližini, upam da kmalu prideta, bi moral biti N. že v postelji.

Jo@n daj natipkaj še tista dva posta, da končno dobiš zvezdicouser posted image . Vidim, da ste tudi pri vas kar naprej delavni.

Roberta vidva sta pa to prav fensi zastavilauser posted image . Glede spalnice nabavita odvisno od vajinega okusa. Meni tudi tiste klasične sp. niso všeč. Midva sva kupila le posteljo + nočne omarice, ki pa niso čisto klasične, omaro pa sva dala narediti, ker imava malo mansarde, ter nišo, katero smo zapolnili z omaro po meri.
Ko sva kupovala oz izbirala posteljo je moj po salonih kar plezal pod postelje user posted image  in gledal kako so narejene, ker večina je bolj tako tako. No ta, ki sva jo kupila je ustrezala njegovim kriterijem - masivne noge, na sredini podprta, nič majava,...je pa od KIG.

Tole sladico od Jabolka moram pa tudi jaz probat speči, vidim da vas je že kar nekaj peklo.
Krista daj še ti napiši recept za pecivo, tiso je bilo tudi njami.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
20.9.2008 21:01:23   
JABOLKO3
Hoj!

Pri nas je bil danes tako lep dan, najprej smo šli na sprehod po bližnji okolici, ta večja s kolesi, midva z Juretom z vozičkom, ati je pa za večjima tekal. Smo pa odkrili eno prav fajn sprehajalno pot okrog enega bajerja, ki se začne dobrih 500m od doma in je dolga kakšne 3 km. Če bomo kdaj brez idej za vozičkanje, gremo lahko tja, je tudi ena ribiška koča, pred katero je veliko klopc. Potem smo bili pa doma pridni - so vsi sosedje dopoldne prilezli na plano in pedenali okrog svojih hišk, pa smo morali še mi, da ne bi dajali vtisa, da smo eni lenuhi. Jaz sem moj zelenjavni in zeliščni vrtiček uredila, pa okopala ribez in še nekaj tega jagodičevja, pa malo sem se na plevel na travici kar z nožem spravla, ati je pa podstreho nad garažo pospravil in počistil, ker namerava v naslednjih dneh gor začet z izdelavo plezalne stene, pa garažo je pospravil in pometel, pa pod nastreškom, pa avta posesal. Jure je vriskal v vozičku, večja sta pa malo pomagala, malo delala škodo. No, jaz sem bila ves dan zunaj v kratkih rokavih, sonček je res prijetno grel.

Joan - v nadev za gibanco lahko daš sladkorja po želji, jaz kar malo vsujem iz posode, tako za kakšne 3 žlice, kakor se pač vsuje. Lahko probaš naslednjič malo bolj sladkat, pa boš videla. Pa daj že tista dva posta spacaj, da bo pol mir z zvezdicami.

Tasyo - res se ne toliko sekirat, če mala ni bila najbolj navdušena nad tako veliko družbo, jaz zase lahko rečem, da sploh nisem opazila, da bi bila Lana kaj posebej sitna. Je pač enkrat eden, drugič pa drug. Naš Jure je nekaj časa v vozičku vedno sitnaril, pa je bil včasih edini na vozičkanju, ki je bil glasen, pa sem se vseeno veselo udeleževala srečanj. Kaj pa naj drugo, kot jokajo, saj govorit pa še ne znajo.

Me kličejo gor, še vedno ni miru v posteljah. Pridem še kasneje pogledat.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
20.9.2008 21:21:46   
Jo@n
Čakam da se peglezn ogreje, pa sem prišla še po zadnjo točko pred zvezdico. Kam me pa priganjate, potem me pa ustavit ne boste mogle s čvekanjem???

Jabolko, vidim da ste bili tudi pri vas pridni danes. Ja, če sosedje delajo, je pa res treba... Saj jaz sem danes bolj zabušavala, je bil v moji domeni le J., pa malo likanja in skakanja po bajti, zato sem se odločila da dragega pocrkljam s tvojo sladico. Verjemi mi, da je bilo v gibanici več kot 3 žlice cukra... user posted image  Kot kaže ima moj bolj grenko življenjeuser posted image . Ne kličem user posted image , ampak verjetno bi bila ena hujših stvari, če bi mu nekoč našli cukr in bi se moral sladkarijam odreči... Je zanimivo, jaz sem mahnjena bolj na čokolado pa kakšen biskvit in SLADOLED, moj pa zmaže vse po vrsti, od poceni piškotov naprej, samo da je... Se mu to tudi na kilcah pozna, ampak so zaradi njegove višine bolj lepo porazdeljene kot na mojih centimetrih...

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Kaj pa naj drugo, kot jokajo, saj govorit pa še ne znajo.

Tole izjavo bom pa povečala in razobesila POVSOD po stanovanju... Še posebej kadar bosta mami in tašča na obisku...

Vas berem kasneje, moram vsaj kakšno user posted image  srajco speglat in najti nekaj spodobnega za oblečt za jutri. V kavbojkah se ravno ne morem namalati na jutrišnjem  cirkusu... se pa že sedaj sprašujem, kaj bo šlo na mojo rit. In joškeuser posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
20.9.2008 21:27:29   
scorpiogirl
helow user posted image

pa končno spimo tudi pri nas ... je trajalo tole uspavanje skoraj celo uro ... je že skoraj spal, pa je začel tečkat, tko da sem bila skoz na relaciji spalnica-dnevna soba. se mi zdi, da ga nosek moti, ker se mu maši, pa sem ga fajn spucala pa zalila s fiziološko pred spanjem ... upam, da bo ponoči lahko spal.
sva šla pa dopoldne kljub zamašenemu nosku ven. je bil tak lep sonček, nič vetrčka. potem pa k našim, mami je popazila na malega, midva pa v hrib user posted image se je moj kar malo pritoževal, da je preveč v hrib user posted image user posted image no, za nagrado je dobil kosilo, zdej, ko mali spi, se bova pa še malo pocrkljala user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3
Pa daj že tista dva posta spacaj, da bo pol mir z zvezdicami.

user posted image user posted image user posted image pol pride pa katera druga na vrsto za zvezdico ... nč miru, nč miru user posted image user posted image user posted image

Jabolko, super si, da tako reagiraš s temi flekci pri Juretu, jaz bi pomoje totalno paniko zagnala ...

pa tele slikice od srečanja zadnjič sem si pogledala ... so takooooooooooo krasne user posted image bravo, mamice, bejbiji, Posadka pa sploh user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, Krista, kje v Litiji pa bo od Posadke razstava??? res upam, da ne pride nič vmes in se vidimo takrat user posted image

no, imejte se krasno, lep večerček in čimboljšo noč user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
20.9.2008 21:27:50   
tasyo
joj, mi še vedno ne spimo, tako da se verjetno javim jutri, ker še nič ne kaže, da namerava kej kmalu zaspat- sem ju popoldan predolgo pustila počivat...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
20.9.2008 22:10:36   
trnuljčica
Ja verjetno ste opazile, da se sedaj javljam ponavadi le zvečer. Ko se vse umiri, pospravim, preberem časopis od zjutraj...user posted image user posted image
Sicer je naš malček tečkav...stalno nekaj riga, poliva... nikakor ne morem ugotoviti koliko rabi...skratka tole Am je eno sr... Res mi ni jasno kako je to nekaterim boljše od dojenja... Pa tisti jok dokler narediš flaško...user posted image
Pa uspavanje po kosilu, da ne govorim... Do sedaj je šel le po kosilu z mano spat..priklopila sem ga in ni imel izbire ker sem zaspala pred njim, sedaj pa user posted image . Grozno zaspan, pa namesto da zaspi joče... Sem ga peljala na rundooooo z vozičkom tudi po kosilu, da je zaspal. HB. Edino ne vem kdaj naj grem jaz potem spat...
Sicer sem danes zvečer vzela prvo tbl... mislim da sem tako grozno utrujena čez dan zaradi bolezni... pa to 4 -5 urno vozičkanje, da zaspi ima tudi prste zraven...
Ah, saj bo, saj me razumete, moram malo pojamrat, potem ko napišem in gre ven iz mene mi je 1000% lažje.user posted image
Ma ni vrag, da vse porihtam... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
20.9.2008 22:16:44   
trnuljčica
Tasyo, sem prebrala, da si se sekirala, zaradi  slabega dneva male na srečanju... Jaz sem ravno včeraj razmišljala, kako naj greva sedaj, ko pa zaradi menjavanja režima prehrane tečka. Poliva še 2 uri po hrani, joka ko je zaspan... pa sem se odločila, da bom optimist in to porihtava do 24. Če pa ne, pa bodo aprilčki spoznali našega malega in bo v družbi postal vzorenuser posted image . Kot vedno, ko je v družbi.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
20.9.2008 22:28:24   
Majček28
čer punce,
da se malo javim. Sem včeri tkooooo dolg post napisala, preventivno vse ctrl+c in potredi pa me je spet vn vrgl user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol sem pa do pol noči poskušala spet gor pridet pa mi ni ratal....mi je pa ratal 4 žehte speglat....sej ne vem kdo jebil bl utrujen jaz al likalnik...hi hi hi

Skratka ne bom še enkrat pisala (ko sem dons pritisnla ctrl+v se ni nč več pokazal user posted image  ) ampak:
Big mamma: naša je po vsakem ceplenju do zdaj tolk spala, da je men vmes že dolgčas ratal...hi hi hi....Upam, da je ta sindrom tudi pri Jerneju, ki pa je že pravi dec in te si radi vzamejo čas zase user posted image

Jabček: me je kar mal skrbel za Jurčka, pa vidm da je z njim že boljš, upam da bo tko tud ostal oz. da bo šlo še na boljš. Jaz vem, da bi sigurn k dohtrju letela....pač nimam še izkušenj, zato bravo za tko skulirano reakcijo.

Srečka, hvala za super dan, to morava še kdaj ponovit user posted image , pa vitaminčki so prav pasal. Kar se pa tiče slovnice se pa mal s Toporišičem povež pa dodatek h SSKJ napiš user posted image user posted image user posted image

Nile, prtičke so imel same bedne, dons sem pa zamudila škofijsko knjigarno, tko da se bom odpravla na sprehod v ponedeljek ali torek pogledat kaj imajo, ti sporočim.

Ketrin, ja ja sem čist prerojena user posted image , sem pa takoj pod nos dobila (ne tist kar ve zdele mislte user posted image  ) ampak, da če bi bla manj na netu..............

joj, gledam vmes še en skeri film, pa tipkam tole ze pol ure user posted image

sem pozabla že kaj ste včeri pisale ....F5

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
20.9.2008 22:32:42   
Majček28
a ja, Posadka, suppppppperrrrr slikce, komi čakam še še še

Trnuljčica, po mojem bodo vsi rabil določen čas, da se navadjo na nov režim. Mogoče smo se pa mi razvadle, ker dejstvo je, da bo vedno več akcije user posted image
Kako pa kaj tvoje zdravje? tolkrat pomislim nate.....

Tasyo, dej no oglej Lano,iiiiiiii kakšen cuker

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
20.9.2008 22:48:05   
trnuljčica
Majček pravzaprav je naš mali vedno boljši user posted image (le da sem jaz na - bateriji). Navadil se je na voziček.user posted image Glede na prej, bi sedaj 3x podnevi spal po pol urceuser posted image . Le da se pred tem muči in včasih ga mine zaspanost in potem je pač tečkast. Deprivacija spanja... kaj češ. Saj mu velikokrat pravim, da zaradi mene lahko zaspi. Mu bom rade volje povedala vse kar je zamudil...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zadnjič se je v Lj na obisku pri starših tako jokallllll, ko je prišla ura za spanje, da ga je slišala cela soseska. Res. Oče je mislil, da je kaj bolan... Japajade. Na koncu, po rokah, ujčkanju, petju, ... sem ga pobasala v avto in je zaspal nekje v Tomačevem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oče ni mogel verjet, da je možno toliko krokodiljih solz in toliko bencina spustiti zaradi 15 min spanja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolezen... upam da bo šlo samo  na boljše. Danes sem začela z terapijo.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
20.9.2008 22:52:24   
trnuljčica
Vedno nekaj pozabim... Da me ne boste obtožile, da nabiram zvezdice...user posted image

Posadka slike so super.user posted image Ti bi se z mojim dobro razumela. On je tudi fotografski stručko. On bi vse ročno naštimaval na fotoaparatu, pa saj sploh ne znam povedati kaj počne...user posted image

Jabček HB da je Jurčku boljše.

Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.9.2008 23:17:21   
Krista28
Čeer,

Posadka, fotke so svetovneuser posted image user posted image . Zdaj vidim da je bilo tako veliko bolje, kot pa če bi bil vsak po svoje oblečen v pisane bodije...

Jabolko, a Juretu so pike in fleki izveneli? Upam da ne bo kakih alergij, pa da je bila samo kaka kratka reakcija...

Trnuljčica, upam da se ti res v red spraviš in kolikor se da pozdraviš.....joj, ti kar želim še enga babyja...user posted image

Simvir, napišem recept, sam da ga najdem. jst priznam da še nisem tega pekla. Ful velik kuham pa pečem (zadnje čase sem neki švoh), ampak tole kvašeno testo mi kar ne gre. Nikoli mi ne haja....moj pa ful dobr testo za pizzo nardi, tako da sva dons skupi kruh pekla, pa je ratal ful raheluser posted image ...ha smešno, da mož uči ženo pečtuser posted image user posted image Zdej bom probala pa še rogljičke nardit.....ma enkrat bo ratal, pa makar 10 kg. moke v nč ponucam..user posted image

Sem na hitrco prebarla, zdaj sem pa verjetn pozabla komentirat.....

aja....srečka, jutri si lepo odpočij in uživaj....pon. bo tik tak mimo, boš vidla....

joan.....ja tvoj je pa res priden dons....le glej da ga pocrkljaš zvečer - no pol verjetn že to delaš....zvezdica bo že šeuser posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 4440
21.9.2008 0:07:09   
Majček28
ja sj, zdej k pa men vse dela pa nikjer nobene user posted image

Trnuljčica, ja iz kje pa si, da se po Tomačevmu voziš? Jaz sem (bila )iz Črnuč, mogoče se pa poznava user posted image

no kakorkoli, sama ne bom zvezdic nabijala, čeprav vidm da je Jabček prjavljena (bdw, kako kaj Jurček? )
.....mi je glih kar možek reku: Ženka pejt spat, da ne boš zjutri spet vsa čudna user posted image user posted image user posted image

.....no ga moram ubogat, da bom še kdaj 'prerojena' user posted image user posted image user posted image

Nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
21.9.2008 0:31:08   
resnično srečna
...joj babe...

Jo@n...he he pa ti s...jah sej ne morem verjet...nas pustila s 499 posti...a to zvezdico si si pa za dobro jutro zaželela al kako?...al bo povolilna...no ju3 uživej...ko boš gledala kdo bo prišel dat svoj glas pa kdo ne...he he politika...mene brige NE...ampak bo pa zanimivo videti, če se bo kaj spremenilo tko da fajn volite vse...

Trnuljčica...nikoli nam ni prav a?...če imajo radi voziček...al pa če ga ne marajo he he...drugače pa verjamem, da ga vzenmirja menjava hrane...mi smo danes za večerni obrok pred kopanjem Izi po flaši dali 60 ml kašice za Lahko noč od Hippa...jo je zmazala kot velika...ampak po kopanju je z užitkom pomljaskala tud dojko...he he pa je imela gospodična Pepelka (po fotru zgleda ob polnoči) že prvo tankanje....tko da očitno čez joško je ni...bo ona lepo sam mleko dobivala...tale kašica bo pa za ponedeljek, ko bo očka futral, da mogoče malo več zdrži...

drugače pa če dečko joka...pa ga le avto pomiri...hmmm dobro, da ni Iza taka...ker ona men zaspi šele v Kopru...veš kolk benza je šele to he he...ampak naša je pridna v svoji posteljici...zaspi tik tak..si poskušala kdaj uspavati z ninico...al pa v vozičku...meni tud najprej ni hotela...potem smo ji pa ninico dali...kar tko malo čez obrazek pokrili...ona si jo stisne...in zaspi kot polhek...neverjetno res...

dojenje je super zadeva...ampak zdrava mamica brez bolečin pa še bolj...in ko bo tole delanje umetnega rutina...in se boš ti bolje počutila, dečko pa navadil bo spet vse bp...boš videla...

Ponedeljek...me niti ne skrbi...ju3 bom malo bolj na postu...pa zvečer si bom en šnel home made klistir naredila...pa tisti svečki skurla...pa bo...potem pa smao upam, da me hitro uspavajo...pa odrešijo...da ne bom celo dopoldne čakala na operacijo (kar se dogaja drugače)...in se kmalu prebudim...da princesa ne bo predolgo na zmrznjenem mleku visela...

nč...zdej grem pa nadaljevat s spanjem...sem zaspala že bolj na začetku Ameriške pite...tko da sem sedaj sam prebrala večerni suma sumarum...

lahko noč...pa dobro jutro...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
21.9.2008 0:35:12   
JABOLKO3
Jaz grem tudi spat, le to še - Jure je bolje, pikice se komaj še opazijo, flekci so čisto bledi, v gubicah ni nič več rdečega - mi je sestra svetovala, da slikamo spremembe, da bom lahko zdravnici naslednjič pokazala, kakšna je bila reakcija, pa nismo imeli kaj več slikat.

Big mamma - danes se nisi nič javila - kako je pa sedaj z Jernejem?

lahko noč

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
21.9.2008 7:05:29   
sasy20
Jutro!

Ena kavica za vse.....

Evo mi smo z morja, sezona zaključena prikolica pospravljena user posted image  za par mesecev potem pa spet na juriš user posted image  morček.

Ej a ve lovite 200 sicer sem bila optimost da preberem vse...pa sem začela od ponedeljka ko sem se z morja javila pa mmmmmmmm nekako ne gre ker je naklofanih tok strani da je joj....user posted image  bravo čveke...no sej zdej bom pa lahko aktivno sledila saj dopoldan.

Grem sedaj malo stroj zalaufat....pa mal stvari pospravt...tako da če ne danes pa jutri uspem saj mal prebrat....

Lepo nedeljo...pa ne pozabite na volitve user posted image . Papa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
21.9.2008 8:31:49   
resnično srečna
dobro jutro...

naša princesa valda s5 spi...je mal zjutrej nas nasmejala, pa potem zadrnjohala...pa sej mi to kar prav pride...se še malo valjam po postelji, gledam otroške tv oddaje pa igram čuvaja v živalskem vrtu (ne, ne ne pazim Joca in psa...)

danes se bom pa lotila prvič v lajfu kuhanja polnjenih paprik...he he...da bo najdražji jutri imel še kaj pripravljenega...pa da si še s tem ne bo razbijal glave...samo upam, da mi bodo uspele...ker danes itaq ne bova kaj veliko jedla, ker je popoldan piknik...jaz moram bit pa itaq bolj kot ne sčiščena...

Sasy...wb...sedaj se bomo pa večkrat videli kaj ne?...aja...pa operacija je ju3...smo skenslali prejšnji teden...tako da si zastonj držala pesti he he...ampak ni vrag, da to tud jutri ne velja...

Big mama...tudi jaz sem se spomnila z mislimi nate...včeraj se nisi nič javila in držim pesti, da je vse ok...pa da je Jernej ok in ni bila kaka reakcija...

majček...valda da bomo tole še ponovili...sva tud mi2 z Izo na ful uživali...

Posadka...uau...tko so cort, da je moj mislil, da je naša druga z leve...he he...moški pač...pa tole res na CD...bi jest mela kak set črnobelih he he...da naredim en Iza`s picture wall...sem se danes spomnila, da je nimam niti na eni printani fotki...da bi jo lahko s seboj v bolnico vzela...pa moj pravi, da bolje, da ne...ker bom jaz itaq veliko bolj pogrešala našo knedlo kot pa ona mene...

hmmm...nč...kasnej še kaj...zdajle grem pa...lenaritttttttt...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
21.9.2008 9:23:24   
clericv6
Dobro jutro, aprilčki z mamicami.

Kar se kave tiče, bom počakala, da jo servira Violica, ker zraven postreže tudi zajtrk user posted image . Se pa res pozna, da je vikend, ker je bilo tako zatišje.

Srečka: veliko sreče jutri, čeprav je ne boš rabila (imam zelo dober občutek, tako da bo sigurno vse ok), za Izo pa ne skrbi. Vem, da jo boš hudo pogrešala, vendar bo v najboljših možnih rokah, to bo pa tudi hitro minio. Saj vem, da je meni lahko pametovati, ker nisem v tvoji situaciji, ampak zaupam svojemu občutku (se redko zmotim). Torej user posted image zate  in za Izo z after eight barvo oči user posted image .

Jabolko: super za Jureta, me veseli, da je izvenelo.

Trnuljčica: žal mi je, da si morala nehati dojiti, vendar mi verjemi, da so tudi dobre plati (s tem sem se jaz potolažila). Sicer se popolnoma strinjam, da je dojenje najboljše, vendar če ne gre, pač ne gre. Se mi zdi, da se moramo ženske, ki nehamo dojiti (jaz sem naprimer dojila samo en mesec, pa še to je bilo treba dodajati), najprej spopasti s slabo vestjo. Zadnje čase je propaganda za dojenje zelo agresivna, zato nam včasih (vsaj meni) pride do živega. Ampak zato res še nismo slabe mame. Kar se pa tebe tiče- dojila si celih 5 mesecev, kar je super! Boš videla, da ni vse tako črno. Ko se bosta enkrat navadila, boš videla, da si bo Sven ustvaril točno določen urnik. Nedojeni otroci ponavadi jejo ob točno določenih urah, pa tudi noč prespijo bolj pogosto kot dojeni. Kar se pa polivanja tiče, imam pa jaz kar veliko izkušenj, tudi Kiara ima namreč refluks (kot Martina od SpeliG). Jaz hrano pripravim vnaprej v 2 steklenički kar s hladno vodo in jo dam v hladilnik, kjer je lahko do 24 ur (itak jo porabimo prej). Potem jo pa samo pogrejem v vodi na štedilniku in je gotovo (pri našem mleku je drugače treba počakati 7 minut, če ga delaš svežega). Tak sistem imajo tudi v pediatrični in je čisto v redu. S tem se je pri nas tudi omililo polivanje (razen zdaj, ko je najraje na trebuščku), vendar vseeno pazi, da vedno podreš kupček, potem pa ga imej še nekaj časa v pokončnem položaju. Na, zdaj sem pa natrosila toliko "modrosti", da je bolje, da grem user posted image . Upam, da sem ti vsaj malo pomagala, boš videla, da se bo vse v redu. Še posebno zdaj, ko boste počasi začeli tudi z gosto hrano. Veliko sreče user posted image .

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
21.9.2008 9:23:28   
NiLe
Jutroooo!

Po dolgem času sem včeraj zvečer omagala skupaj z mojo princesko, tako da sem sedaj na hitrco preletela včerjašnje dogajanje na RR... HB, da niste bile preveč pridne user posted image user posted image
Noč je bila super, saj se je pikica zbudila šele ob 6.45 in potem ne nazaj zaspat in sedaj spi že prvo rudno več kot pol urce.

Najprej posadka: fotke so fenomenalneeee ... naši sončki pa tolk kjut ... jaooo sem se kar stopila user posted image user posted image

Srečka; naj ti filane paprike uspejo ... uživaj na pikniku ... naj bo noč saj za silo naspana... jutri zjutraj pa naj čim prej opravijo ... in verjamem, da se bosta Iza in očka super imela in da boste v torek že skupaj v vašem toplem domu in se neizmerno cartali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jabolko; prav fino, da je Jurček bolje user posted image

Majček; kolk si pa ti pridna ... hvala, sem ti dolžna pijačko user posted image

Sasy; no, lepo, da si zaključila sezono morčka ... saj bo zima hitro naokoli user posted image

... zmanjkalo časa ... tasrednja se oglaša iz svoje sobe, tastarejši pa želi zajrtk ... gremo v akcijoooo ...
preživite lepo nedeljo!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
21.9.2008 9:54:04   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Dobro jutro, aprilčki z mamicami.

Kar se kave tiče, bom počakala, da jo servira Violica, ker zraven postreže tudi zajtrk . Se pa res pozna, da je vikend, ker je bilo tako zatišje.

clericv6 evo ker si spomnila. Tako da vse dobite zajtrk pol pa zbirajte kaj bote zraven pile (kava, čaj ali kakav).

Lepo nedeljo

IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

pa ne pozabite na volitve . Papa

Se podpišem pod tole

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
21.9.2008 9:57:14   
Isabellabina
Dobr jutr oz.že dober dan

Ja včeraj se nisem javila ,ker nas do večera sploh ni bilo doma.sta našedva--mož pa tavelka hči odjahala na konjenico in smo pol kar veselo veseličili še pri orgarnizatorju konjenice.Ko smo pa zvečer prišli domov ,pa sem bila ful utrujena in sem računalnika pustila da počiva.

Hja---kar se Jerneja tiče pa---petkovo noč je prespal od 21.30--2,30--potem pa se je nadaljevalo njegovo rajanje do 6.30 ,ko je spet omagal.Tudi sobotna in današnja noč je bila podobna,tako ,da ste imele kar prav ko ste rekle .da bo vse vredu in da bo kmalu stari Jernej.

Jabček--super da je Jurček O.K.

Srečka--bom jutri mislila nate in želim ,da se vse dobro izteče!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdajle Jernej spi ,jaz sem polikala že perilo ,ostali so pri maši ,Jakob pa mi tukaj malce nagajauser posted image user posted image

Ja zdaj se bo pa treba prestavit za šporget!

Današnje kosilo---Goveja juhica,panirani puranji zrezki ,tenstan krompir ,sirova omakica ,solatka ,za sladico pa bo puding

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
21.9.2008 10:10:13   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Sem prišla malo preverit, če ste vsi dobro, pa moram hitro nazaj, ker bo sedaj sestanek hišnega sveta, kaj bomo danes počeli. Lepo nedeljo vsem.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

katana37*2

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!