Roberta69
|
Zadnje čase vam pa čist dogaja - ste prov zabavne . Ko bo stanovanjček fertik, vas z veseljem povabim na kavico. Saj mogoče bo že prej, ker malce razmišljava, da bi polovico izdeloval en mizar, polovico, ki pa ni tako zahtevna (ni visoki sijaj), pa en drug in bi se znali že novembra selit. Bomo pa videli, ker itak graditelji kar nekaj mencajo, potem pa možno, da še kaj ne bo štimalo in se lahko še malo zavleče. Aja, če ima kakšna (Lepa posadka, Simvir...) kako dobro idejo ali kakšen link za spalnice, bom zelo vesela, ker še vedno nisva čist odločena. Meni so splanice vedno kar nekaj... vse po istem principu, dolgočasne in hladne . Edine, ki so mi všeč, so kakšne take, kjer je cela stena okno, pred njim pa neskončno zelena đungla in o taki lahko celo življenje le sanjam . Pohištva pa mi2 ne bova prenašala, bi ga tudi težko, ker je vse že 100x obnovljeno . je pred leti sam obnovil tiste stare, rjave, težke omare, ki so prišle s stanovanjem vred in sploh niso videti napačne, ampak naj ostanejo kar tu, si pošteno zasluži nove. Sva se pa že pogovarjala, da če kupiva kavni aparat in se enkrat v prihodnosti preseliva v hiško , pustiva za sabo sredi kuhinje luknjo , pa naj si kar sami kavo kuhajo. Tasyo, klasičen kofetek je čist super, ampak sva se oba ful navdušila nad aparatkom . Pečico bova imela v višini pulta (tko kot jo večinoma zdaj vsi dajejo) in zelo lepo izgleda, če je potem v kombinaciji recimo še mikrovalovka, ker je pa mi ne prakticiramo, je ena opcija vgradni kavni aparat. NiLe, jaz tudi obožujem barve in mislim, da je čist super, če stene niso samo bele, ampak tile arhitekti se morajo itak neki ven metat, saj veš . Je pa ful lepo za videt (pri tistih, ki imate že več otrok, kako si medsebojno izkazujejo ljubezen ). Takole vam bom postregla kavico (bi drugače najbrž precej neokusno naredila, ker sem jo skuhala le parkrat v življenju ) Škratka sem danes zalotila, da se je obrnil na hrbet . Upam, da ne bo ostalo samo pri poskusu. Sva pa oba že zdrava . Včeraj sem mu prsi namazala z Justovo materino dušico, kasneje pa preberem na netu, da vsebuje vse sorte škodljive snovi - jaz sem pač mal glede tele kozmetike picajzelj, ampak očitno mu je pomagala. Posadka, a si ti enkrat pisala, da Justove kreme uporabljaš? Mi2 sva jih dobila za darilo, pa kao natur kozmetika in to, jaz sem pa na netu dobila malce razočarajoče informacije . Jo@n, sva si trak kar malce prilastila, kaj (me je že moj danes opomnil, da če ga mislim kaj vrnit )? Ta teden bo dostava na vaš konec oz. kje v LJ (kakor bosta določila). Kako ga pa ti pereš? Da ne bom kaj zaJ. A v sušilca ga daš?
|