|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
19.9.2008 21:00:22   
Isabellabina
Hej punce kako pa gredo tele zvezdice,mislim na koliko časa se dobi druga

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.9.2008 21:02:50   
Jo@n
Mama, naslednjo imaš pri 500. Bo treba kar pridno pisat in se ne skrivat v ilegali.
Kaj tvoj korenjak še vedno spi?

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
19.9.2008 21:04:54   
Isabellabina
Ja še zmerej sem ga šla glih pogledat.Pa še na trebuh sem ga dala ,ker zmeraj protestira zdej pa spi ko ubit ,tud jakob ga ne zbudi pa stalno nekaj ropotauser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.9.2008 21:09:51   
Ketrin
Joan, ja če pa ti danes ne naklofaš zvezdice pa tud....

Bigmamma, zvezdice so na 250, 500, 1000...potem pa ne vem več, ker nobena od nas ni tolk dalečuser posted image

Tudi jaz Kajo dajem po ceplenju spat na trebušček, da se oteklinica malo odpočije... jaz res mislim, da nimaš kaj skrbet. Izkoristi današnjo noč, oz. večer in se releksiraj in odpočij...

Jabolko, saj res... kako kaže pri Jurčku?

Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.9.2008 21:10:48   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

S temle priznavanjem odvisnosti sem pa naredila pravo akcijo... Prav luškane ste vse s temi priznanji... Ampak se sigurno vse bolje počutite, ko ste priznale svojo odvisnost, ne.... No, za zdravljenje bomo pa poskrbeli 1xna teden na srečanjih.... Več kot bo srečanj, bolj ozdravljene bomouser posted image user posted image user posted image

Priznam, da če ni srečanja vas kar malo pogrešam. Edino, ne vem kdaj bo moj komentiral, če moram na vsako (pasjo) procesijo...

Grem tole oddat pa sčekirat koliko vas je gor.

Kaj boste pa danes počele, ko ni forenzikov?

Joan, men to mami in možek že ceu življenje govorita....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
19.9.2008 21:11:10   
Ketrin

S temle priznavanjem odvisnosti sem pa naredila pravo akcijo... Prav luškane ste vse s temi priznanji... Ampak se sigurno vse bolje počutite, ko ste priznale svojo odvisnost, ne.... No, za zdravljenje bomo pa poskrbeli 1xna teden na srečanjih.... Več kot bo srečanj, bolj ozdravljene bomouser posted image user posted image user posted image

Priznam, da če ni srečanja vas kar malo pogrešam. Edino, ne vem kdaj bo moj komentiral, če moram na vsako (pasjo) procesijo...

Grem tole oddat pa sčekirat koliko vas je gor.

Kaj boste pa danes počele, ko ni forenzikov?

Joan, men to mami in možek že ceu življenje govorita....user posted image user posted image user posted image

Pa nič ne boliuser posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
19.9.2008 21:11:59   
trnuljčica
Čer,
midva greva počasi na flaško in ukinjava dojenje. Je pa posledično bolj jokav... saj bomo rabili nekaj časa da ujamemo ritem in nove ure hranjenja. Do sedaj je naš mali bil kot švicarska ura: vedno iste ure zaspan, lačen... Skoraj na minutkouser posted image . Ah, se bomo že ujeli... Da le jaz ne fašem vnetja...
Revmatolog je sicer rekel, da lahko zraven tbl dojim, ampak po tehtnem razmisleku, študiju vseh božjih člankov sva z user posted image našla le 2, ki pravita, da je to združljivo. Pa še le na 11 ženskah narejeno " raziskavo" in 7x manjšo dozo kot bi jo jaz morala jemati... Vsi ostali članki z proizvajalcem vred pravijo ne oz da ni raziskav...
Pediatrinja se je strinjala z nama. Malo me je potolažila, ko je rekla, da če bi bilo to da si dobra mama odvislo le od tega ali otroka dojiš ali ne, potem bi  v Slo bilo le 25- 30 %dobrih mam. Mi je pa malo hudo zaradi dojenja...user posted image

A 24 še velja? Ma tako sem malo gor na RR, da se mi ne da brati za nazaj.user posted image Kaj pa če bo dež?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
19.9.2008 21:13:08   
Jo@n
Utrujen je revež. Če nima vročine, ga  kar pusti da se spočije. Boš videla da bo jutri dobri stari Jernej. S smehom, vragolijami, jokom in kričanjem vred.

Neposredna povezava do sporočila: 4383
19.9.2008 21:20:46   
trnuljčica

[align=center][align=left]S temle priznavanjem odvisnosti sem pa naredila pravo akcijo... Prav luškane ste vse s temi priznanji... Ampak se sigurno vse bolje počutite, ko ste priznale svojo odvisnost, ne.... No, za zdravljenje bomo pa poskrbeli 1xna teden na srečanjih.... Več kot bo srečanj, bolj ozdravljene bomouser posted image user posted image user posted image

No, saj priznati odvisnost je prvi korak k ozdravitvi.... user posted image Samo drugi je pa ta, da se izogibaš drogi... user posted image A ste ziher da bi bile rade ozdravljene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
19.9.2008 21:43:25   
trnuljčica
Vidim, da imam monologe...user posted image user posted image user posted image No, ja naš likalnik rabi sprehod...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
19.9.2008 21:43:26   
NiLe

Punce, kaj... a dons nardimo 200tko, al kaj?user posted image

Let¨s gooooo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
19.9.2008 21:44:06   
trnuljčica
Nile, a si kaj boljš?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
19.9.2008 21:45:32   
Ketrin
Trnuljčica, ja 24. velja.... če bo pa dežek bi blo pa po moje smotrno prestaviti...No, saj bomo kmalu vedeli kakšno vreme bo...

Če bi ble rade ozdravljene... hmmmm, dobro vprašanje... sej v drogo lahko hitr spet nazaj padešuser posted image user posted image

Glede dojenja pa: pravilno sta se odločila. In tudi zdravnica ti je lepo povedala....dovolj si naredila za malčka, saj si ga dojila 5 mesecev.... Verjamem, da ti je hudo, ampak naj ti ne bo...zdaj boste uživali v drugačnem obdobju in skupaj spoznavali nove okuse in osvajali tehniko hranjenja...tudi to bo eno lepo doživetje in seveda boste uživali... vsi 3 skupajuser posted image

Punce, dons nič ne kaže da bomo prišle do 200tke... neki štrajkateuser posted image

No, midve spet samujeva... možek si je ogledal soočenje Bahor - Janša in zdaj odšel s fanti na en žur... Tko da če ne boste ble prov aktivne se bom kar kmalu poslovila in se malo odločila....

Neposredna povezava do sporočila: 4388
19.9.2008 21:47:29   
NiLe

Ja dejte kaj napisat no, pa ne bom se sama s sabo menila za zvezdico...user posted image

Veš, da ti bomo pomagale ... sej ti še čiiist malooo faliii user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
19.9.2008 21:50:58   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Nile, a si kaj boljš?

Trnuljčica, hvala ... ja, sem bolje ... roka me skoraj ne boli več (edino mezinec me zjutraj boli, da komaj stisnem pest user posted image )... me pa zadnje dni matra križ, ampak s kosmodiskom normalno prefuram dan ... pa sej ni tko hudo user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 4390
19.9.2008 22:03:38   
NiLe
Tolk o današnji debatiuser posted image  user posted image ... nč, grem pod tuš, pa pridem čekirat, če kaj dogaja ...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.9.2008 22:07:17   
Ketrin
Jah, nič ne bo.... IZgleda da smo se včeraj na srečanju iztrošileuser posted image

Jaz odhaja v toplo postco....

NOčko

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
19.9.2008 22:10:51   
JABOLKO3
Hoj!

Jure... ko sem ga prej slekla za kopanje sem se prav zgrozila - pike na trebuščku so prešle v flekce, nastale so pikice po prsnem košu, po hrbtu in rokah, v pregibu komolca, kolena in v dimeljskih gubicah je vse rdeče - na kratko - vse hujša alergijska reakcija. In ko sem ga slekla, so tiste male rokice takoj začele praskati po  flekih na trebuščku, sem ga po kopanju fajn namazala z bepantenom, da ga ne bo srbelo. In jaz vse bolj sumim cepljenje, kar pomeni eno veliko sranje, ker pri nas ne rečejo, da če ima otrok tako reakcijo, da ga potem ni potrebno cepiti, ne, potem odredijo, da mora biti cepljen na kliniki, kar pomeni, da ga pred vsakim cepljenjem hospitalizirajo, naredijo kožne teste in krvne preiskave in potem cepijo, nato mora pa ostat 1 - 3 dni v bolnici, da gledajo reakcijo. Štala. Tako da upam, da se motim in je vseeno alergija na kakšno hrano. Že ves večer razmišljam, kaj sem v zadnjem času vse jedla, pa ne najdem nič takega, kar ne bi jedla že prej. Njemu sem dala pa le malo jabolka in banane - če je kaj od tega, bo še najmanjši problem. Sem danes že klicala v Rogaško Slatino, pa ta glavne terapevtke ni bilo več tam, tako da pokličem v ponedeljek in čimprej šibava na testiranje. Upam, da ne bo jutri vse skupaj še slabše.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
19.9.2008 22:15:00   
JABOLKO3
Vidim, da bosta nocoj Joan in Trnuljčica pisali, da dobita novi zvezdici, me bomo pa veselo brale. Dajmo, dajmo punci, do konca dneva je manj kot dve uri.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
19.9.2008 22:22:45   
trnuljčica
Joj, Jabček res upam da ni tole po cepljenju... A zaspal pa je? Malo ga čekiraj čez noč, če je otečen okoli učk in po ustnicah- potem brzinsko v hospital... Pa brez čakanja..user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
19.9.2008 22:30:03   
NiLe

Jah, nič ne bo.... IZgleda da smo se včeraj na srečanju iztrošileuser posted image

Jaz odhaja v toplo postco....

NOčko

Eeej, čak mal ... kam bežiš? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
19.9.2008 22:33:06   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Joj, Jabček res upam da ni tole po cepljenju... A zaspal pa je? Malo ga čekiraj čez noč, če je otečen okoli učk in po ustnicah- potem brzinsko v hospital... Pa brez čakanja..user posted image

Jabček, reees nikar ne čakaj do ponedeljka ... na tvojem mestu bi šla jutri dopoldne k dežurnemu pediatru ... naj ga pregleda, ti boš bolj mirna ... držim pesti, da bo mirna noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4397
19.9.2008 22:44:16   
trnuljčica

Glede dojenja pa: pravilno sta se odločila. In tudi zdravnica ti je lepo povedala....dovolj si naredila za malčka, saj si ga dojila 5 mesecev.... Verjamem, da ti je hudo, ampak naj ti ne bo...zdaj boste uživali v drugačnem obdobju in skupaj spoznavali nove okuse in osvajali tehniko hranjenja...tudi to bo eno lepo doživetje in seveda boste uživali... vsi 3 skupajuser posted image

Hvala Ketrin. user posted image Saj veš kako je, eno je racionalno gledati na konec dojenja, drugo pa čustveno... Ma saj me bo minilo... user posted image Mi je verjetno tako hudo, ker sem se jaz res trudilaaaaaa za to, da je bil sploh dojen...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
19.9.2008 22:54:08   
Roberta69
Zadnje čase vam pa čist dogaja - ste prov zabavne user posted image user posted image user posted image .

Ko bo stanovanjček fertik, vas z veseljem povabim na kavico. Saj mogoče bo že prej, ker malce razmišljava, da bi polovico izdeloval en mizar, polovico, ki pa ni tako zahtevna (ni visoki sijaj), pa en drug in bi se znali že novembra selit. Bomo pa videli, ker itak graditelji kar nekaj mencajo, potem pa možno, da še kaj ne bo štimalo in se lahko še malo zavleče. Aja, če ima kakšna (Lepa posadka, Simvir...) kako dobro idejo ali kakšen link za spalnice, bom zelo vesela, ker še vedno nisva čist odločena. Meni so splanice vedno kar nekaj... vse po istem principu, dolgočasne in hladne user posted image . Edine, ki so mi všeč, so kakšne take, kjer je cela stena okno, pred njim pa neskončno zelena đungla in o taki lahko celo življenje le sanjam user posted image . Pohištva pa mi2 ne bova prenašala, bi ga tudi težko, ker je vse že 100x obnovljeno user posted imageuser posted image je pred leti sam obnovil tiste stare, rjave, težke omare, ki so prišle s stanovanjem vred in sploh niso videti napačne, ampak naj ostanejo kar tu, si user posted image pošteno zasluži nove. Sva se pa že pogovarjala, da če kupiva kavni aparat in se enkrat v prihodnosti preseliva v hiško user posted image , pustiva za sabo sredi kuhinje luknjo user posted image , pa naj si kar sami kavo kuhajo. Tasyo, klasičen kofetek je čist super, ampak sva se oba ful navdušila nad aparatkom user posted image .  Pečico bova imela v višini pulta (tko kot jo večinoma zdaj vsi dajejo) in zelo lepo izgleda, če je potem v kombinaciji recimo še mikrovalovka, ker je pa mi ne prakticiramo, je ena opcija vgradni kavni aparat. NiLe, jaz tudi obožujem barve in mislim, da je čist super, če stene niso samo bele, ampak tile arhitekti se morajo itak neki ven metat, saj veš user posted image . Je pa ful lepo za videt (pri tistih, ki imate že več otrok, kako si medsebojno izkazujejo ljubezen user posted image ).

Takole vam bom postregla kavico (bi drugače najbrž precej neokusno naredila, ker sem jo skuhala le parkrat v življenju user posted image )

user posted image
user posted image

Škratka sem danes zalotila, da se je obrnil na hrbetuser posted image . Upam, da ne bo ostalo samo pri poskusu. Sva pa oba že zdrava user posted image . Včeraj sem mu prsi namazala z Justovo materino dušico, kasneje pa preberem na netu, da vsebuje vse sorte škodljive snovi user posted image - jaz sem pač mal glede tele kozmetike picajzelj, ampak očitno mu je pomagala. Posadka, a si ti enkrat pisala, da Justove kreme uporabljaš? Mi2 sva jih dobila za darilo, pa kao natur kozmetika in to, jaz sem pa na netu dobila malce razočarajoče informacije user posted image .

Jo@n, sva si trak kar malce prilastila, kaj (me je že moj danes opomnil, da če ga mislim kaj vrnit user posted image )? Ta teden bo dostava na vaš konec oz. kje v LJ (kakor bosta določila). Kako ga pa ti pereš? Da ne bom kaj zaJ. A v sušilca ga daš?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
19.9.2008 23:02:49   
NiLe
No, odvisnice moje drage, zgleda da se gre danes večina odvisniško "kuro" tko da s čvekom najbrž ne bo nič.
Pa drugič user posted image .

Nočko user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!