Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.5.2010 21:40:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrav! Za praznike uživali maksimalno bili na kresovanju,na prvi maj se kopali v Radencih celi dan Val užival maksimalno.Drugače se imamo lepo,bližamo se pihanju prve svečke le še 36.dni in bomo pihali.Porodniška se počasi bliža koncu. Sem pa naredile album malo pokukajte da vidite našega malega,velikega junaka. LP mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.5.2010 17:31:08
|
|
|
|
citrončica
|
Sem pogledala slikice, pravi cortek je, enega cmokca od mene mu daj!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.6.2010 8:33:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sem nas našla čisto na dnu druge strani.Punce kje ste vse tale ema je čisti izumrla. Le še 7.dni loči najinega junaka do pihanje prve svečke.Kako hitro čas beži,jaz pa do ponedeljka v porodniški in potem dopust morje in intezivno iskanje službe.Punce najin junak že lepo lula in kaka na kahlico prvič jo je uporabil 15.5 ga na dan parkrat dajem gor,in včeraj je prvič pil soka na slamico res gre vse prehitro. Drugače je zelo v redu,lepo je,spi,....in zganja vragolije.V nedeljo 13.6 na maminim rojstni dan bo pa praznoval svojega prvega in smo v velikih pripravah kajti imeli bomo povabljenih kar precej ljudi. Punce kje ste vse:Lana,Andreja,Citrončica,Anitka.....Upam,da še kdaj tale tema tako oživi nazaj kot je bila nekdaj.Nekoč bilo je zelo lepo,... LP mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.6.2010 9:02:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Vsem lep pozdrav. Naš navijač bo ta teden star šest mesecev, vedno bolj je vesel in debel . Pri nas nič posebej novega.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.6.2010 9:59:52
|
|
|
|
koala
|
Lepo dete, uf kako čas beži.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2010 10:53:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.6.2010 11:04:15
|
|
|
|
koala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pri nas se kar dogaja. V četrtek imam namreč ET v MB. Srčno upam, da se bo kaj celic oplodilo... ex - IIIIIIIIIIIIIIIIIIII stiskam pestke da bo čez petnajst dni betaHCG vrtoglavo visok.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.6.2010 11:19:40
|
|
|
|
lana38
|
držimo pestke! Jaz sem tu, samo nič kaj ni bilo nikoli napisano, pa nisem nič pisala sem gor. Naš Tim pa nima nič interesa, da bi kakal na WC ali kahlico. Polula se, če da ga daš gor, kakat pa hodi v kot, v plenico seveda. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2010 9:49:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.6.2010 9:54:38
|
|
|
|
koala
|
lana tudi moj ne kaže zanimanja za WC ali kahlico, pa mokra ali pokakana plenica ga člisto nič ne motita. Če pa ga posedem na WC pa itak protestira. Jaz bom poskusila zdaj poleti ko bo toplo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.6.2010 17:04:59
|
|
|
|
citrončica
|
Evo, tudi jaz sem tukaj, občasno še kaj pokukam sem gor, je pa res, da je tema bolj izumrla, vse imate veliko dela s svojimi škratki, me stare borke pa si možgančke zaposlimo s čim drugim.... registrirana, stiskam pestke, močno, močno!!! lp
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.6.2010 6:51:46
|
|
|
|
lana38
|
koala, Tim je imel en čas obdoje, ko je celo užival, da je bil pokakan. Sploh ni hotel, da ga preoblečem. No, zdaj pa že pove, da ga kakaec pika in naj ga dam ven. Morda pa bo kmalu tudi rekel, da gre na WC. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.6.2010 9:22:25
|
|
|
|
koala
|
Registrirana danes je tvoj dan! Pridno grej svoje jajčke. Čez 14 dni bo pa veeeeeeeeeelik plus!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.6.2010 16:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
lana38 Prosim če mi lahko malce pomagaš, na temi sem zasledila da je tvoj osebni gin. Dr. Lukman, jaz sem vceraj delala test nosečnosti in je pokazal plusek zdaj pa me zanima če lahko ta gin tudi vse preiskave opravlja (kri, voda NS)in predvsem kje saj nima tam laboratorija. V bistvu me zanima kje dam kri in vodo. Oprosti za to malo bolj noro vprašanje.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.6.2010 18:05:54
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pri nas se kar dogaja. V četrtek imam namreč ET v MB. Srčno upam, da se bo kaj celic oplodilo... ex - Kako je bilo? Upam, da je rezultat čim boljši!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.6.2010 9:57:07
|
|
|
|
lana38
|
anonimen, vse opravi sestra tam. Ima zadaj prostor za te preiskeve. Pa dr. Lukman ima tudi licenco za NS. Ima enega najsodobnejših UZ v Sloveniji. Jaz sem zelo zadovoljna z njim, pa tudi s sestro, ki tam dela. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2010 12:26:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.6.2010 12:33:54
|
|
|
|
lana38
|
Registrirana!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.6.2010 15:20:05
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Registrirana! lepo, bravo!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.6.2010 20:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
lana HVALA
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.6.2010 10:36:22
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: Registirana Pri nas se kar dogaja. V četrtek imam namreč ET v MB. Srčno upam, da se bo kaj celic oplodilo... ex - Kako je bilo? Upam, da je rezultat čim boljši! Od 15 celic jih je bilo 14 zrelih, 13 se jih je oplodilo. Na koncu sva imela 9 zarodkov! Enega so mi včeraj vstavili, test imam 16.06. Super, bomo držale pesti! Ostale so zamrznili verjetno, ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.6.2010 11:27:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.6.2010 19:20:34
|
|
|
|
citrončica
|
Sulfinija, zdaj pa že čakamo na slikice od pihanja 1. svečke, spomni se kaj v nedeljo (ponedeljek) in kaj napopaj sem gor ..... pa vse naj naj obema!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.6.2010 21:34:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrav! Ja in leto se je obrnilo prehitro,najin Val je včeraj praznoval svoj 1.rojstni dan.Praznovali bomo v nedeljo,soj prvi rojstni dan bo praznoval na mojega 32.torej imela boma skupno raznovanje.Slikice sledijo po fešti sigurno. dragi sonček Val,polepšal si nama življenje zakar sma ti neizmerno hvaležna in ti sporočava,ostani še naprej najin zlati sonček....rada te imava.... LP Mojca
< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 9.6.2010 21:35:31 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.6.2010 7:02:49
|
|
|
|
lana38
|
Ja, leta pa res bežijo. Naš Tim bo letos že 3 leta star, Blaž pa je že 13. To vse gre prehitro. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?