|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
22.2.2009 10:48:24   
pika74
Skorpija tud z moje strani čestitke user posted image user posted image  za user posted image user posted image .

Sulfinija, tebi pa tudi en velik objem in čestitke user posted image user posted image user posted image  za uspešne tedne... Le tako naprej user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 926
22.2.2009 10:49:09   
pika74
neni in GoYa, kdaj gremo skup v kino?

user posted image user posted image user posted image ... jst sm ful zmeri ZA...user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 927
22.2.2009 12:08:51   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Skorpija!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 928
22.2.2009 12:47:11   
Anitka
SKORPIJA ČESTITKE ZA DVA KORENJAKA IN VELIKO VSEGA LEPEGA VAM ŽELIMO

user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
22.2.2009 12:47:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

neni in GoYa, kdaj gremo skup v kino?

user posted image user posted image user posted image ... jst sm ful zmeri ZA...user posted image

Jaz bi tudi šla z vamiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 930
22.2.2009 12:49:18   
Anitka
Sulfinija tebi pa želim lepo nosečnost še naprej. Ja še malo pa bo polovička za vamiuser posted image user posted image user posted image . Pa brcike bodo tu - nekaj res enkratnega. Skratka vse lepo še naprej.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 931
22.2.2009 12:51:39   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: neni

Zdravo
Pišem iz službe, ta nove, je kar v redu. Sej vsega še ne vem, moram bit previdna prijazna.... ko bo pa poskusna doba mimo, bom lahko pa kot user posted image .

Me veseli, da je v službi ok.

Čestitke Skorpiji za dva korenjaka in za srečno speljano nosečnost. Naj ji spita in jesta (ko smo že pri tej debati).

Tem željam se pridružujem tudi jaz.

PIKA vedi, da se velikokrat ko mi ga mali svita spomnim nate in takrat se spomnim kje sem bila. Nikoli več nočem biti tam. Karkoli vragolij lahko naredi, samo da ga imam. Ker ko te stisne in pogleda ...user posted image . Tudi tebi želim čimprej to srečo.

Tudi jaz upam in si želim, da boš lahko kmalu z nami delila občutke teh doživetij s svojo štručko.

Prejšnji teden in čez vikend smo bili bolani, ampak je tati vzel bolniško, ker jaz res nisem mogla že drugi dan klicat, da smo zboleli. Tako da se je izkazal, ponočiin čez vikend sem se seveda jaz malo bolj angažirala in tako smo se poštimali. Zdej je boljše, malo bo še doma, da ne zboli prekmalu spet. Pa AB je dobil zaradi ušesk.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe pozdravčke
Neni

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 932
22.2.2009 12:53:14   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Motor smo pa prodali... tko da... bomo zdaj malo brez. 

A res user posted image ? Kako to? No, mi smo ga tudi lani...pač zdej ni cajta za furanje in ga je škoda met doma v garaži. Komaj čakam pa, da nabavimo novega....seveda, ko bomo lahko.

A zdaj smo pa vse tri v klubu brez motorjev?user posted image user posted image Tudi jaz upam, da ga bomo nekoč spet nabavili.

Ja Pika74 kako to, da sta ga prodala?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.2.2009 19:08:12   
pika74
Ojla Anitka,

motor je imel že 80.000 km, tko da... je bil že mal zmatran.

V kino bi pa res lahko šle babnce user posted image . A gremo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.2.2009 22:26:27   
Anitka

Ojla Anitka,

motor je imel že 80.000 km, tko da... je bil že mal zmatran.

V kino bi pa res lahko šle babnce user posted image . A gremo?

A tako. A bosta takoj drugega kupila ali bosta prišparala za voziček?user posted image

Ja v kino bi pa res z vami šla. Pa ste tako daleč od mene doma.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 935
23.2.2009 19:07:45   
koala
Anonimna hvala za nasvet, samo pri mojem to ne vžge, ker če je pa preutrujen pol pa sploh ni šanse da bi kaj pojedel ali pa zaspal, bolj nori podnevi, majn spi ponočiuser posted image user posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
24.2.2009 19:22:55   
dolenjka
Ojla user posted image

Danes je za nas prv poseben dan, moja punčka ni več dojenček, postala je otrok user posted image  user posted image  user posted image  Zaenkrat nisemo kaj veliko praznovali, ker smo v nedeljo prvič zakuhali in je še včeraj zelo slabo izgledalo, zato smo odpovedali vse aktivnosti, danes pa je hvala bogu že cel dan brez vročine user posted image  

Je pa dobila najlepše darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se lepo vidi, da bo konec septembra dobila bratca ali sestrico user posted image  user posted image  user posted image

Sem tako vesela, da sem se mogla pofočkat, ker sem se več kot 1 mesec "skrivala" user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 937
24.2.2009 20:41:04   
Anitka
TARA vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu
user posted image

in pa iskrene čestitke za user posted image user posted image

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.2.2009 7:24:26   
lana38
Tara vse najboljše z majhno zamudo!user posted image user posted image

dolenjka, tebi pa čestitke za user posted image !user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.2.2009 8:29:14   
emaa
Dolenjka čestitke za user posted image in Tari vse najboljše za rojstni dan.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.2.2009 21:38:01   
Anonimen
Dolenjka, čestitke! Pa tvoji hčerkici vse najboljše za 1.svečko! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
25.2.2009 21:48:01   
dolenjka
Drage moje, najlepša hvala za dvojne čestitke user posted image  Anitka draga, ti pa vedno najdeš taka unikatna voščila user posted image  Hvala user posted image
Praznovali bomo ta vikend, pa vam bom kako slikico naslednji teden privoščila user posted image  Kako že pravi Pika74 ? Za stimulacijo user posted image  da se mi kmalu katera pridruži user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
26.2.2009 8:49:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Drage moje, najlepša hvala za dvojne čestitke user posted image  Anitka draga, ti pa vedno najdeš taka unikatna voščila user posted image  Hvala user posted image
Praznovali bomo ta vikend, pa vam bom kako slikico naslednji teden privoščila user posted image  Kako že pravi Pika74 ? Za stimulacijo user posted image  da se mi kmalu katera pridruži user posted image

Ni za kajuser posted image . Lepo praznujte in upam, da se ti kmalu katera pridružiuser posted image . Še najrare bi bila, da bi bila to naša Pika, vesela bom pa tudi vsake druge user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
26.2.2009 19:26:13   
koala
Tara vse najboljše, čeprav z zamudo
user posted image
dolenjka tebi pa čuuuuudovito nosečnot, pa eno zdravo in dišečo štručko
user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.3.2009 10:15:53   
pika74
Helou pupike... jst sm bla pa dons zjutrej pr frizerju in zgledam tkole : user posted image

iiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.
sm mogla najdit en razlog, da vas prestavim mal višje user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.3.2009 8:47:54   
koala
Pika user posted image user posted image  za novo frizuro! Jaz se tudi spravljam, pa mi ne uspeva. Kako pa Koko?

Moram se pohvalit, moj sonček je včeraj shodiluser posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.3.2009 10:30:37   
GoYa
kinoooooo, jaaaaaaaaaaa......dejmo se zment

dolenjka, čestitke user posted image user posted image user posted image   tebi in tvojemu otroku za 1. svečko

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.3.2009 13:43:59   
dolenjka
Punce moje hvala za dvojne čestitke user posted image  Tara je ta vikend odpraznovala, žal v znamenju prve vročine user posted image  jaz pa tudi smrkam, ampak kopriva ne pozebe user posted image
Obljubljene slikice pa prilimam, samo da se malo sestavimo user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.3.2009 16:38:27   
Skorpija
da se samo pofočkam na hitro - hvala za čestitke! Vsi trije smo super, fanta lepo napredujeta, jutri bosta stara dva tedna, čez slab teden bosta tehtala nekje tri kile, sta zdrava in vesela in naj bo le tako še naprej!

Dolenjka čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.3.2009 18:25:58   
lana38
V albumu Tim10 so nove slikice.
LP

lana38

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?