Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 10:48:24
|
|
|
|
pika74
|
Skorpija tud z moje strani čestitke za . Sulfinija, tebi pa tudi en velik objem in čestitke za uspešne tedne... Le tako naprej
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 10:49:09
|
|
|
|
pika74
|
neni in GoYa, kdaj gremo skup v kino? ... jst sm ful zmeri ZA...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:08:51
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Skorpija! tudi od mene!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:47:11
|
|
|
|
Anitka
|
SKORPIJA ČESTITKE ZA DVA KORENJAKA IN VELIKO VSEGA LEPEGA VAM ŽELIMO
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:47:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 neni in GoYa, kdaj gremo skup v kino? ... jst sm ful zmeri ZA... Jaz bi tudi šla z vami
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:49:18
|
|
|
|
Anitka
|
Sulfinija tebi pa želim lepo nosečnost še naprej. Ja še malo pa bo polovička za vami . Pa brcike bodo tu - nekaj res enkratnega. Skratka vse lepo še naprej.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:51:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neni Zdravo Pišem iz službe, ta nove, je kar v redu. Sej vsega še ne vem, moram bit previdna prijazna.... ko bo pa poskusna doba mimo, bom lahko pa kot . Me veseli, da je v službi ok. Čestitke Skorpiji za dva korenjaka in za srečno speljano nosečnost. Naj ji spita in jesta (ko smo že pri tej debati). Tem željam se pridružujem tudi jaz. PIKA vedi, da se velikokrat ko mi ga mali svita spomnim nate in takrat se spomnim kje sem bila. Nikoli več nočem biti tam. Karkoli vragolij lahko naredi, samo da ga imam. Ker ko te stisne in pogleda ... . Tudi tebi želim čimprej to srečo. Tudi jaz upam in si želim, da boš lahko kmalu z nami delila občutke teh doživetij s svojo štručko. Prejšnji teden in čez vikend smo bili bolani, ampak je tati vzel bolniško, ker jaz res nisem mogla že drugi dan klicat, da smo zboleli. Tako da se je izkazal, ponočiin čez vikend sem se seveda jaz malo bolj angažirala in tako smo se poštimali. Zdej je boljše, malo bo še doma, da ne zboli prekmalu spet. Pa AB je dobil zaradi ušesk. Lepe pozdravčke Neni
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 12:53:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Motor smo pa prodali... tko da... bomo zdaj malo brez. A res ? Kako to? No, mi smo ga tudi lani...pač zdej ni cajta za furanje in ga je škoda met doma v garaži. Komaj čakam pa, da nabavimo novega....seveda, ko bomo lahko. A zdaj smo pa vse tri v klubu brez motorjev? Tudi jaz upam, da ga bomo nekoč spet nabavili. Ja Pika74 kako to, da sta ga prodala?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 19:08:12
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Anitka, motor je imel že 80.000 km, tko da... je bil že mal zmatran. V kino bi pa res lahko šle babnce . A gremo?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.2.2009 22:26:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ojla Anitka, motor je imel že 80.000 km, tko da... je bil že mal zmatran. V kino bi pa res lahko šle babnce . A gremo? A tako. A bosta takoj drugega kupila ali bosta prišparala za voziček? Ja v kino bi pa res z vami šla. Pa ste tako daleč od mene doma.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.2.2009 19:07:45
|
|
|
|
koala
|
Anonimna hvala za nasvet, samo pri mojem to ne vžge, ker če je pa preutrujen pol pa sploh ni šanse da bi kaj pojedel ali pa zaspal, bolj nori podnevi, majn spi ponoči .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.2.2009 19:22:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojla Danes je za nas prv poseben dan, moja punčka ni več dojenček, postala je otrok Zaenkrat nisemo kaj veliko praznovali, ker smo v nedeljo prvič zakuhali in je še včeraj zelo slabo izgledalo, zato smo odpovedali vse aktivnosti, danes pa je hvala bogu že cel dan brez vročine Je pa dobila najlepše darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se lepo vidi, da bo konec septembra dobila bratca ali sestrico Sem tako vesela, da sem se mogla pofočkat, ker sem se več kot 1 mesec "skrivala"
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.2.2009 20:41:04
|
|
|
|
Anitka
|
TARA vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu in pa iskrene čestitke za
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.2.2009 7:24:26
|
|
|
|
lana38
|
Tara vse najboljše z majhno zamudo! dolenjka, tebi pa čestitke za ! LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.2.2009 8:29:14
|
|
|
|
emaa
|
Dolenjka čestitke za in Tari vse najboljše za rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.2.2009 21:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Dolenjka, čestitke! Pa tvoji hčerkici vse najboljše za 1.svečko!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.2.2009 21:48:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Drage moje, najlepša hvala za dvojne čestitke Anitka draga, ti pa vedno najdeš taka unikatna voščila Hvala Praznovali bomo ta vikend, pa vam bom kako slikico naslednji teden privoščila Kako že pravi Pika74 ? Za stimulacijo da se mi kmalu katera pridruži
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.2.2009 8:49:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Drage moje, najlepša hvala za dvojne čestitke Anitka draga, ti pa vedno najdeš taka unikatna voščila Hvala Praznovali bomo ta vikend, pa vam bom kako slikico naslednji teden privoščila Kako že pravi Pika74 ? Za stimulacijo da se mi kmalu katera pridruži Ni za kaj . Lepo praznujte in upam, da se ti kmalu katera pridruži . Še najrare bi bila, da bi bila to naša Pika, vesela bom pa tudi vsake druge
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.2.2009 19:26:13
|
|
|
|
koala
|
Tara vse najboljše, čeprav z zamudo dolenjka tebi pa čuuuuudovito nosečnot, pa eno zdravo in dišečo štručko
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.3.2009 10:15:53
|
|
|
|
pika74
|
Helou pupike... jst sm bla pa dons zjutrej pr frizerju in zgledam tkole : iiiii P.S. sm mogla najdit en razlog, da vas prestavim mal višje
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.3.2009 8:47:54
|
|
|
|
koala
|
Pika za novo frizuro! Jaz se tudi spravljam, pa mi ne uspeva. Kako pa Koko? Moram se pohvalit, moj sonček je včeraj shodil
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.3.2009 10:30:37
|
|
|
|
GoYa
|
kinoooooo, jaaaaaaaaaaa......dejmo se zment dolenjka, čestitke tebi in tvojemu otroku za 1. svečko
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.3.2009 13:43:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce moje hvala za dvojne čestitke Tara je ta vikend odpraznovala, žal v znamenju prve vročine jaz pa tudi smrkam, ampak kopriva ne pozebe Obljubljene slikice pa prilimam, samo da se malo sestavimo
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.3.2009 16:38:27
|
|
|
|
Skorpija
|
da se samo pofočkam na hitro - hvala za čestitke! Vsi trije smo super, fanta lepo napredujeta, jutri bosta stara dva tedna, čez slab teden bosta tehtala nekje tri kile, sta zdrava in vesela in naj bo le tako še naprej! Dolenjka čestitke za lepo nosečnost ti želim!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.3.2009 18:25:58
|
|
|
|
lana38
|
V albumu Tim10 so nove slikice. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?