Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mojca, iskrene čestitke tudi od mene!!!! Predvsem pa si si ti s svojim večnim optimizmom to zaslužila. Že zdavnaj, no prišlo je sedaj. Uživaj vseh 9 mesecev. In božaj bušija.
Ja, Sulfinija. No, taka mala pikica je bila, pa je tudi že utripal. Samo moram te opozotiti, da ima moj G zelo kvaliteten in sodoben UZ. Na vseh napravah se to še ne vidi tako zgodaj, da ne boš mislila, da je kaj narobe. LP
Lana38,hvala za informacijo.Tudi moja G ima sedaj novi UZ aparat stari je bil totalno za nič .Ne ne bo panike ker bom itak skoraj v sedmem tednu.Lepo mirno in bo,glavno da mi potrdi na prvem UZ,da je nosčnost v maternici.
LP Mojca
a z goyo še nič novega? Se mi zdi,da nas vse malce fibca! Moje punce spita, jaz pa na net! Malce so prehlajene, pa danes nismo šle ven, ker je ful pihalo! Drugače pa so v redu prestale prvo cepljenje, pri kilaži pa je Victoria malce pobegnila pred Saro,tako da je celih pol kilce težja! Upam,da jo bo Sara kmalu ujela! Kupili smo jima ležalnike na katerem je lok z igračami in sta tok zadovoljni v njem,da se igrata, pa tudi fajn jima je,ker sta na višjem in lahko gledata naokoli, če kdo prišiba mimo! Se pa res lepo smejite in pomalem tudi čebljate, sploh med dojenjem me rade pogledata in kakšno rečemo! Neni, lepo mi pozdravi Goyo! Lp vsem
Ja, Goya je pridna, še vedno 3 v enem. Zdej sm pa že jaz nestrpna, kdaj bo. Ampak za mala dva je seveda najboljše, da sta še malo na toplem. Bom javila takoj ko bo!