Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:09:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika, flajštre kr gor pust, nč tam prijemat. Šive pejt dat ven k splošnemu zdravniku, 7-8 dni po operaciji. Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:09:17
|
|
|
|
baguSka
|
Oj! Pika74 lepo da si že tok pri močeh da si prisotna z obemi rokami!;):bravo: Sm slišala nekje, da šivi odpadejo sami..:zmeden: Pia73 a si glede fantka 100%? Moj sodelavec je bil do poroda 100% da je punčka, potem je pa prijokal dojenček z lulčkom..:zmeden: Obratno je bilo pri mojem bratrancu..:ups: Lp.:rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:09:18
|
|
|
|
pika74
|
O tinkamiška8), Od včeraj nič več ne krvavim. Pričakujem pa M te dni. Zadnjo KT sem vzela v četrtek zvečer (dan pred operacijo). Mi je reku G, da bom zdej mal dlje krvavela pri tej M. Da ne bo panike. Mi je pa hotu predpisat KT za 2 mesca, da ne bi slučajn zanosila, ker se mora maternica po odstranitvi pregrade zacelt. Pa sm ga fuuuul milo prosila, če mava lahko samo prekinjen odnos (hitri umik, al kako se že reče), da ne bi spet te kemije jemala. Jst sm rajš abstinent, kokr da morm 2 mesca ene KT žret. Mi niso glih pisane na kožo, pa je reku, da lohk tud tko nardimo. Samo zanosit ne smem. Šivi me pa nč ne bolijo. Mam pa take fajn spodnje hlačke - so nam jih v bolnici dal. Kok so luštne. Nč ne tiščijo. Kt ene pleničke;). Sm dobla še dvoje za povrh9nebesa. Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:09:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pia si me prehitela:)-
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:12:40
|
|
|
|
Pia73
|
Ja baguska sem 1000%, da bo fant. Imam G, ki full dobro vidi na UZ. Ne pozanm nobene, ki bi se ji zmotila. Zadnjič ni bila prepričana, danes pa je bila 100% nama je pokazala moda in penis. Res, to se že vse vidi,... Čeprav jaz ne bi bila nič jezna, če bi se zmotila,.. :)-
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:13:02
|
|
|
|
pika74
|
A veste kaj vse so men delal. Odstranil so mi pregrado v maternici. Odstranil so mi zarastline, ker sem imela - zaraščene jajcevode z jajčniki - zaraščene jajčnike z peritorijem al kaj je že - zaraščene jajcevode s črevesjem Madonca, jst sm bla čist zaraščena. Kapo dol tem dohtarjem, da so odstranil te zarastline:bravo::bravo::bravo:.
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:13:09
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja une hlačke so res fajn:)-, sam jst sem bla mal alergična nanje, pa sem morala met svoje. Ja, super, da ti ne bo treba jemat KT. A ti boš pa že zdej mela M? Jst jo pa čakam šele okrog 16.1. Ti sam pazi nase, pa bo, pol čez dva mesca pa:sloncek::sloncek::sloncek: in:modri::roza: se bojo pokazale! Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:13:40
|
|
|
|
Pia73
|
Drage moje zaenkrat nimam vročine, samo včeraj jo tudi nisem imela dopoldne,.. :bravo: Ima katera kak domač recept kako naj se rešim zamašenega nosa? :zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:14:18
|
|
|
|
pika74
|
Ja, jaz sem imela operacijo na 20. dan ciklusa. Zdej bi počas mogla pridit v vsej svoji lepoti:)-:)- tale tetka iz Krvavca.
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:16:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Aja, Pika to sem pa pozabla. Naj le pride Franca, zdej je dobrodošla:bravo::bravo::bravo:. Pia, pojma nimam, sem mela zdej tud nos zamašen in se mi je mešalo. Še sreča, da sem lahko Operi kaplice oporabljala. Upam, da ti bo katera pomagala:rozica: Tinka
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:16:32
|
|
|
|
Pia73
|
Pika74 mogoče pa si imela, vidiš sedaj se pa ne spomnim :zmeden2::zmeden2::zmeden2: endrimertrozo, ne saj se ne reče tako ampak nekaj podobnega,... To je to, ko sluznica vse zaraste in je eden od pogostih vzrokov neplodnosti,... Je pisalo tudi v tistem zdravju, ko si mi ga poslala. Pa res kapo dol doktorjem,... Zdaj pa bo, boš videla. Mi je samo žal, da te niso prej porihtal,...
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:17:48
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz sem tudi včeraj Operil kapljice za otroke uporabila pred spanjem. Bom danes zdravnico vprašala, če jih še lahko uporabljam,...:zmeden2:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:19:56
|
|
|
|
Gea1
|
Pia inhaliraj. Pa bo! To je še najbolj naravna metoda.
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:21:22
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Pia73, Ne, mislm, da ni bla endometrioza al kaj je že. Sam a si predstavljaš, da maš jajcevod zraščen z jajčnikom. Pa jajcevod s črevesjem:zmeden:. Se pa spomnem, da sm mela pr 13-ih ene probleme z vnetjem trebušne slinavke in peritorij mislm, da ma ene zveze s tem. Morm še mal G vprašat drugič glede tega. Sam so pa najdl še 3 drobne miome na zadnji strani maternice. Upam, da se ne bojo spomnl kej rastit. Ker če miomi zrastejo na cca. 4 cm, pa če so štirje, pol je že kr hudič. Nej mi vsej te miomi dajo mir. No, sej sm slišala, da ma to 50% žensk. Pa smo spet tam. Skratka, dal so mi hude tablete proti vnetju, da ne bi slučajn spet nazaj pršle te zarastline in antibiotike, da ne bi blo kej narobe. Upam, da bom čez 2 mesca ready to become a :nosecka: :miska:. Pol se pa paste, ko bo invazija nosečk (ane fosilke:miska::miska::miska:) Lp Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:21:59
|
|
|
|
Pia73
|
OOOOOOO pozdravljena Gea1 kaj pa naj inhaliram, razen kakih čajev nimam nič podobnega. Sam sem včeraj probala, pa ima to le kratkotrajen učinek,... Tak, da še spat ne morem,...
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:22:25
|
|
|
|
Gea1
|
Ja Pika vse čestitke. Boga reva, kaj je bilo vse s tabo. Bo pa zdej boljš. In poleti bož že 9nebesa z bušijem :nosecka:. Sicer bomo pa tako vse, a ne? Kako pa to, da si imela vse zaraščeno? A so ti povedali za razlog. Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:23:19
|
|
|
|
baguSka
|
Ja Pia73 inhaliranje al pa tista krema za pod nos, al pa un mini inhalator..:zmeden: za nos! To sigurno ne more škodit! Jst se pa z vročino še bojujem.. Aja glede spola: tud pr njih so bli G 1000%, pa je bilo na koncu drugače..:zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:23:35
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, Pika zdaj 2 meseca počakaj, pol pa hitro v akcijo, te butaste zarastline se baje rade ponovijo,...:(
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:24:08
|
|
|
|
Gea1
|
Pia povprašaj v lekarni, ker ne vem.
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:24:47
|
|
|
|
baguSka
|
Pia al pa v kakšni drogeriji.. Nek evkaliptus al kej pdb..:zmeden:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:24:55
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, baguska saj ti verjamem, sam midva sva vidla, veš, to pa je drugače,.. A si ti tudi bolana baguska? :zmeden: Gea1 povej nam malo kako si kaj? :rozica:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:24:56
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Gea1, nč niso povedal, zakaj to pride. Sam men je kr čudn. A si morš mislt, jajcevod pa črevesje skupi. Pa kako to narazn dajo, ne da bi poškodoval en al pa drug organ:zmeden::zmeden:. Dobri so tele dohtarji. Kapo dol. LP Pika74 :metulj:
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:26:08
|
|
|
|
pika74
|
Ja, Pia73, upam, da ujamemo vlak preden pridejo zarastline nazaj:miska:. Je pa reku moj G, da bomo septembra ponovil HSG, če ne bo ratal do takrat. Skratka, action.
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:27:07
|
|
|
|
Pia73
|
Danes ne grem nikamor več, je zunaj mrzlo, ko :hudicek: pol sem si pa šal na usta tiščala pa sem skor bruhala,... :hudicek: Bom pa mojo zdravnico zaslišala kako in kaj,... Aja sam po tamalga bom pa mogla iti, pol bom pa že probala koga najdit, da mi bo šel v lekarno,.... Šmentana muha kako se vse zakomlicira, če je mama bolana,....
|
|
|
|
ZA NAS (183. nadaljevanje) 7.2.2005 11:28:04
|
|
|
|
Pia73
|
pika74 ti bom dala mir, da bo le čas za :sloncek::sloncek::sloncek: :)-:)-:)-
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?