Anitka -> ZA NAS (183. nadaljevanje) (6.2.2005 15:11:14)
|
Hojla! Kako ste kaj ve tem lepem sončnem nedeljskem popoldnevu? Jaz sem kar dobro, se mi zdi, da že kar nekaj časa nisem bila tako dobre volje :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa še en cartkan komad poslušam o malem krokodilčku Schnappiju. Mi je tako všeč, eni pa pravijo, da jim gre na živce :( Se kar vidi, da delam v vrtcu :)-:)- BAMBI upam, da sta s tvojim že sklenila premirje. Sicer pa pridejo tud taki dnevi, da morda moraš to storiti. PIKA 74, a kaj počivaš? Je imela v četrtek ena moja prijateljica v MB laparoskopijo in jo je od ležanja na drugi dan že vse bolelo. Bi pa ona morala imelti laparo že v sredo pa ni prišla n vrsto, zato so ji delali šele v četrtek. Za pop... Ti zdaj kar lepo počivaj, pusti se razvajati, za dva meseca pa imaš da razturaš.:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek: Boš potemtakem aprilska/majska srečka :nosecka: TIA kako pa kaj tvoje vnetje? Upam, da so antibiotiki dobro prijeli in da kmalu ozdraviš. Pa pobožaj bušija namesto mene. PIA 73 ti pa tudi povej :duda: da jo lepo pozdravljam. A vam povem kaj sem včeraj počela? Najprej sem šla ob desetih na nego obraza in sem tam ležala do pol enih. Sem bila že cela trda in bi me skoraj žerjav moral dvigniti. No in potem sva šla z dragim nabavljat smučarsko opremo. On si je kupil že čisto vse vključno z oblačili, jaz pa "le še" smuče, pancerje in palice. Tako se bom sedaj na stara leta učila smučati. A mislite, da mi bo šlo? Mi je prijateljica rekla, da me ne pusti smučat, ker je zdaj itak čas za :duda: ;) In kaj je sedaj z našim srečanjem v MB? Upam, da bo. Punce lepo mo bodite, vsem en lep pozdrav in se beremo spet kasneje. Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|