|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevarana!
28.3.2008 15:16:57   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi27
vem pa tudi da tudi če mu oprostiš ne bo nikoli več isto,vedno ostajajo dvomi...

Res je, da nikoli ni več tako kot je bilo.

Vendar lahko je slabše. In lahko je boljše. Kadar dvomi ostajajo, je slabše. Kadar se stvari uredijo in dvomi izginejo, pa je potem boljše. V mojem primeru je boljše. Veliko boljše. Res pa je, da sva bila nekja let narazen in vsak za sebe dozorela.

IZVIRNO SPOROČILO: sončica1
Take bolečine še nisem občutila nikoli v življenju. ....kaj naj naredim, kako naj se umirim.

Če bi srce lahko počilo od te bolečine ..... bi počilo v trentku. Pa ne. Zato bo bolelo še nekaj časa. Vsako jutro začne boleti in boli cel dan. Zvečer rečeš, no, pa sem ta dan preživela. In naslednji dan. Toliko dni, da se bolečina počasi umiri.

Predvsem ne delaj nobenih nepremišljenih potez. Ni nujno takoj odreagirati. V vsakem primeru, karkoli boš naredila, tudi če ga ven vržeš, vrata pusti vedno odprta. Nobenih vrat si ne zapri. Čez čas lahko vidiš stvari v drugačni luči.

(odgovor članu tanchi27)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.3.2008 15:23:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.
Najtežje je iti stran. Najlažje je ostat. Težko pa je s tem živet, če ostaneš.

Prvič mora biti prepričana o prevari. Ni pomembno zakaj je prepričana. Prvo mora o tem biti prepričana, ne samo dozdevanje in strah.

In drugič, ostati skupaj pomeni da morata OBA veliko delati na tem. OBA. VELIKO. Če nista oba za to, ali če ne zmoreta vložiti veliko, potem bo šlo itak narazen. Ča pa sta oba za to in tudi pripravljena veliko narediti, pa se ustvari povsem nov, DRUG odnos, ki nima nobene povezave s prejšnjim odnosom.

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.3.2008 18:42:29   
Sibil_

Ni res - najtežje je ostat, se soočit s težavami v zakonu in jih premagat.Najlažje je spakirat in moža vržt ven iz bajte.Pa kolikor se čudno sliši-tista, ki je šla čez to, mi bo pritrdila.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.3.2008 18:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Ni res - najtežje je ostat, se soočit s težavami v zakonu in jih premagat.Najlažje je spakirat in moža vržt ven iz bajte.Pa kolikor se čudno sliši-tista, ki je šla čez to, mi bo pritrdila.

LP,
Sibil RR
Res je.

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.3.2008 18:56:08   
kepa*
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

LP,
Sibil RR
Res je.

Nisem bila v taki situaciji, a se absolutno strinjam. Ne vem, kako bi lahko še živela z njim, ker bi me razjedalo od nezaupanja, izgubila bo vso vero vanj. Upam, da mi tega ne bo nikoli potrebno izkusiti. Tako, da tiste, ki to zmorete, ste zame junakinje.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
28.3.2008 19:24:06   
Anonimen

Če bi srce lahko počilo od te bolečine ..... bi počilo v trentku. Pa ne. Zato bo bolelo še nekaj časa. Vsako jutro začne boleti in boli cel dan. Zvečer rečeš, no, pa sem ta dan preživela. In naslednji dan. Toliko dni, da se bolečina počasi umiri.

Predvsem ne delaj nobenih nepremišljenih potez. Ni nujno takoj odreagirati. V vsakem primeru, karkoli boš naredila, tudi če ga ven vržeš, vrata pusti vedno odprta. Nobenih vrat si ne zapri. Čez čas lahko vidiš stvari v drugačni luči.

Vsaka ti čast Tehnofil še meni si pomagal pri določenih stvareh.
Tnx.user posted image

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
28.3.2008 19:43:53   
Netopirčy81
Žal mi je zate in za user posted image , ker moreta vse to doživljat!! Men bi se tut malce svet podru, če bi se mi to zgodilo...no ja, upam, da se ne bo. 
V primeru prevare bi ga sigurno zapustila. Če vara 1x, bo zmeri. Sicer pa, kako boš lahko sploh še zaupal takemu človeku?Ali lahko živiš v dvomih in skrbeh kje je, a je spet z drugo?Ne vem no, jest ne bi mogla, raje živim sama s svojim sončkom.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.3.2008 21:09:17   
Suzy.

LP,
Sibil RR

Jaz se pač s tem ne strinjam. Sem šla sama čez to. Meni bi bilo veliko težje iti stran. Je pa verjetno tudi odvisno od situacije v kateri si. Pri meni recimo, bi to potegnilo za sabo ogromno komplikacij z deljenjem premoženja, krediti, da pa sploh ne omenjam, da potem ostaneš sam z otrokom (v mojem primeru z dvema). Se pa seveda to nanaša na tisti pri korak, ki ga narediš. Takrat je najlažje naredit nič. Ker boli tako ali tako. Druga stvar pa je, kako potem s tem živiš.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.3.2008 21:11:38   
vaney
pogovori se svojim...če ugotoviš, da te res vara, ga postavi pred vrata in adijo (močno upam, da je stanovanje tvoje oz. da imaš kam it). SREČNO!!!

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 59
1.4.2008 16:27:58   
naivka
MOLK SPODBUJA PREVARO.

Kdor enkrat vara, vedno vara.

VOLK DLAKO MENJA, NRAVI PA NE.

Saj se lahko do tebe lepo obnaša,ampak tako se je tudi v času varanja!?
Boš celo življenje v strahu in žalosti preživela? Sebi lagala, da je vse ok.?

MIR JE VREDEN VEČ KOT VSE OSTALO.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 60
1.4.2008 16:59:03   
sinnerka
sem bila v taki situaciji pa sem spakirala in odšla ampak on je naslednji dan za mano prišel celiuser posted image in mu je bilo vidno žal, ostala sva skupaj ker s tem je pokazal koliku mu pomenim s tem ko je prišel za mano

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
1.4.2008 17:18:10   
Skratek46
Ne vem kaj naj rečem-po eni strani bi ti najraje rekla, da ga zapusti,ker sama trenutno nebi mogla skozi to-ampak zdej počasi vstopam v zakonsko življenje in vidim koliko mi pomeni in ko bova imela otroke bo vse to spotencirano verjetno tako, da bom morda takrat drugače razmišljala. Moja mama je takoj spokala in šla-za svojo dušo je imela čisto prav, ampak posledice so ble katastrofalne za oba in sedaj ti nebi znala točno povedat, če je s tem kaj pridobila. Sej ima zdej krasnega partnerja-sam je pa dejstvo, da se potem vgotovi, da ima vsak človek svoje napake in da sta oba vrgla 25 let žrtvovanja in težkega dela dobesedno v smeti. Upam, da se ti bo vse izšlo v najlepšem redu-na žalost ti pa kaj več ne morem povedat-mi je pa zelo hudo za vsako, ki se ji to zgodi.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
1.4.2008 19:44:38   
Taula
sem bila v taki situaciji pa sem spakirala in odšla ampak on je naslednji dan za mano prišel celi in mu je bilo vidno žal, ostala sva skupaj ker s tem je pokazal koliku mu pomenim s tem ko je prišel za mano

Jaz bi takemu tipi rekla, naj bi prej mislil z glavo. Ampak jaz sem pač taka. Prevare ne odpustim, to dragi ve in ve kaj sledi če ugotovim da me je varal.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 63
2.4.2008 7:17:11   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka

sem bila v taki situaciji pa sem spakirala in odšla ampak on je naslednji dan za mano prišel celiuser posted image in mu je bilo vidno žal, ostala sva skupaj ker s tem je pokazal koliku mu pomenim s tem ko je prišel za mano

Eh, itak da je prišel za tabo, saj ni imel več kaj izgubit. Vsi so isti ,ko jim voda v grlo teče. S tem mu sporočaš samo eno reč:  tudi če še kdaj posračkam, bom malo po kolenih plazil, malo jokcal, pa bo prišla nazaj. Pa bistveno bolj previden bo postal.

Verjemi da je tako, pa čeprav ti tega res ne želim.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
2.4.2008 8:13:03   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Eh, itak da je prišel za tabo, saj ni imel več kaj izgubit. Vsi so isti ,ko jim voda v grlo teče. S tem mu sporočaš samo eno reč:  tudi če še kdaj posračkam, bom malo po kolenih plazil, malo jokcal, pa bo prišla nazaj. Pa bistveno bolj previden bo postal.

Verjemi da je tako, pa čeprav ti tega res ne želim.

Tisti, ki varajo so vedno nagnjeni k temu, da če ga zalotiš tudi klečeplazijo, moledujejo in jokajo.... To ne pomeni, da mu pač toliko pomeniš - ampak da itak nima samospoštovanja.

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 65
2.4.2008 10:14:53   
sinnerka
ja ampak je tudi možnost da se sopremenijao a je ni in itak  je to bilo na začetku zveze

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 66
2.4.2008 10:40:31   
loredana

ja ampak je tudi možnost da se sopremenijao a je ni in itak  je to bilo na začetku zveze

Če ti to verjameš je edin to pomembno. Jaz ne.

Se mi zdi preveliko naključje da bi se spremenil ravno tedaj ko je razkrinkan. In ne en dan prej.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
2.4.2008 12:37:08   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
če ga zalotiš tudi klečeplazijo, moledujejo in jokajo....

IZVIRNO SPOROČILO: loredana
Se mi zdi preveliko naključje da bi se spremenil ravno tedaj ko je razkrinkan. In ne en dan prej.

Lahko je načrtno, preračunljivo. V splošnem pa ljudje spoznamo, kaj nam pomeni takrat, ko tisto izgubljamo. Tako, da se spremeni ravno ob razkrinkanju (zaradi razkrinkanja) je po človeški naravi bolj pričakovano kot ne.

Vprašanje je samo ali je pristno. To pa pokaže čas in dejanja. Vsakodnevno dokazovanje, da se je res spremenil. Vsakodnevno.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 2.4.2008 12:38:39 >

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 68
2.4.2008 13:46:32   
lory05

LP,
Sibil RR
Res je.

Ni res. Jaz se pač s tem ne strinjam, pa sem šla tudi sama čez to.
Odvisno od posameznika, jaz pa še vedno mislim, da za naredit ta korak, rabiš veliko moči, ki je marsikdo nima. Najlažje je ostat, da ti ni treba naredit nič, pol se pa že kako prepričaš, da je tako prav in iščev milijon izgovorov, pa otroci, krediti, hiše - vse je krivo.
Saj je tako tudi prav, če lahko ti potem s tem tudi živiš in si res srečen, ne samo da okolico prepričaš. Jaz recimo, se nisem mogla prepričat, pa sem se prepričevala dve leti, ni mi ratalo. Poleg tega nisem mogla več živet niti sama s seboj, kaj šele z njim. Sama sebi nisem mogla oprostit, da delam tako budalo iz sebe, ker je to pač skregano z mojimi moralnimi načeli. Sem pač čudna, priznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
2.4.2008 16:38:27   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: lory05

Ni res - najtežje je ostat,

Res je.

Ni res.

Vse je težko. Pomembno je, da izbereš tisto pot, ki ti prinese rešitev. Tisto, ki je za tebe prav. Pa naj bodo boljši odnosi v tem razmerju ali si poiskati novo razmerje. Nič ni lažje in nič ni težje. Če ostaneš moraš veliko delati na odnostu. Oba. Če greš, moraš pustiti tisto kar imaš rad. (mislim, da zaradi prevare ne moreš nekoga nehati imeti rad. Če ga imaš rad, te boli, če pa ga nimaš rad pa čutiš užaljenost. V obeh primerih pa čutiš ponižanje.

Tako da je bolj odvisno kaj čutiš. Če čutiš užaljenost, potem je zveza itak.... Če čutiš več bolečine in razočaranja pa se morda splača prenesti bolečino. Ne zanj. Za sebe. Ker ga imaš ti rada, daš še eno priložnost, ne njemu, ampak sebi - seveda ob predpostavki, da te ima rad in da je pripravljeno to neprestano dokazovati. Če pa misli še kdaj prihajati ob čudnih urah domov ali se dovolj samo postavljati v situacije priložnosti, potem je bolje konec. Tudi v situacije, ki ustvarjajo priložnosti se ne sme več postavljati. Vse dokler ze zaupanje ne vzpostavi nazaj. To pa lahko traja dolgo - odvisno kako intenzivno je pripravljen dokazovati, da se je spremenil.

Če pa zanika. Potem je konec, takoj. To samo pomeni, da istočasno še podcenjuje. Seveda ob predpostavki da res trdno VEŠ in ne gre za ugibanja.

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 70
3.4.2008 21:24:15   
cina
Sočustvujem s tabo...user posted image user posted image user posted image

Če si prepričana, da te vara, pojdi stran. Čimprej. Kot vidim, si se pokusila pogovoriti. Torej s pogovorom ni šlo.
Zaslužiš si boljšega.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 71
3.4.2008 23:30:37   
naivka
Saj tisti ki varajo se radi igrajo. Varanje jim je zabava.Malo pojokcajo  tu, malo tam , potem ženi pa je vse ok.
Saj ni nič lepšega kot  če te žena vzame nazaj. Hja,kakšni  frajerji !!!.In še bolj korajžno lažejo in varajo.
Gledam enega takega frajerja (sorodnika) že dve desetletji. Žena si mi nič več ne smili, bolj vse  tiste zlorabljene ženske po katerih se najrajši pljuva.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 72
3.4.2008 23:31:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: lory05

Ni res - najtežje je ostat,

Res je.

Ni res.

Vse je težko.

Res je...user posted image .

Najtezje se je odlocit, kaj bi rad in kaj ti je pomembno.

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
4.4.2008 14:33:31   
honey
Govorim iz izkušenj: tudi sama sem bila na tem, kot si ti, sončica1. Priznam, ni bilo lahko, čeprav takrat še nisva imela otroka. Bila sva skupaj 2 leti, ko sem ugotovila, da me je prevaral. Vedno sem bila pametna: če me bo moj prevaral, bom spokala in šla, tega si pa ne bom dovolila. Ampak sem ostala. In sva skupaj še danes, 11. leto. Res je, od začetka je bilo zelo hudo, sumila sem za vsak klic, vsakič, ko je rekel, da gre s prijatelji na pivo, sem pomislila: kaj pa, če gre k njej in mi laže? Ampak potem sem pa sama s seboj razčistila, da sem pač to sprejela, bila je napaka. Poti nazaj ni bilo več. Imela sem edino še izbiro: ali se bom s tem sprijaznila in mu odpustila ali pa bom spokala in šla. In sem mu odpustila. To pa ne pomeni, da sem pozabila. Tega pa mislim, da se ne da. Še danes me vsake toliko časa prešine spoznanje, da sem bila prevarana in še danes zaboli, čeprav veliko manj in vse redkeje. Potrebno se je pogovorit in si po tem priti na jasno, kaj sploh želiš. Še najbolj je pa pomembno to, če se ti zdi, da si mu zmožna oz. pripravljena odpustiti prevaro. Ker če ne, potem pa res ni izbire.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Svinjska gripa
Sanikaa

Se boste cepili proti "svinjski" gripi?

Da, vsi družinski člani. (3%)

Da , samo odrasli. Otroke ne. (2%)

Samo otroke. (0%)

Ne! (87%)

Še ne vem. (9%)

Število vseh glasov: 383

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!