|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevarana!
28.3.2008 10:33:50   
Anonimen
Jaz se strinjam tud z Splišni. Samo najprej je treba bit res 100%. In imeti trdne dokaze v rokah. Ker kot je že ena napisala ljudje so lahko tudi "žleht"...
In če imaš trdne dokaze ali pa stvar celo vidiš na lastne oči...potem bi ga jaz kot sem rekla postavila pred vrata, se nimava kaj pogovarjat... za pogovor je imel čas če mu kaj ni pasalo predno je šel k drugi...
In kot pravi Splišni če bi imela res trden dokaz bi tudi drugega prevaranca o tem obvestila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
28.3.2008 10:34:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
In ja Splišni, meni bi se tudi zdelo pošteno povedati možu (partnerju) ljubice - kaj bo pa on s to informacijo - je pa tko potem na njem.

Ja, jaz tudi tako mislim.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
28.3.2008 10:35:32   
BaNeLa

IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

Mene pa zanima kje tiči vzrok, da tukaj velikokrat opazim, da so ženske prevarane ali pa jih možje zapustijo kmalu po rojstvu otroka. Ali se mož ustraši spremembe, ali postane ženski edini smisel otrok in zanemari moža?

Pri 10 mesecih je tolk dela in obveznosti z otrokom, da itak oba partnerja zanemarjata en drugega. Lahko pa se pogovorita in poskušata najti kakšen skupen trenutek. In če se on počuti zanemarjenega, ker se ona ukvarja samo z otrokom - pri starosti 10mes - je to otročje in egoistično. Morda pa se ona ukvarja samo z otrokom, ker je tudi samo ona tista, ki se ukvarja z otrokom.

p.s. še vedno - če ima on pri 10 mesecih čas skakat čez plot - je dejstvo da je zanemaril svojega otroka - sicer tega časa ne bi imel.

Saj sama vem kakšni so 10 mesečniki in tudi to kakšni so, če so takrat otroci s pp. Imam 2 otroka, tako da se ne morem čist strinjat, da pri dobrem odnosu, lahko toliko dela vzame en otrok. Jaz sem si tisti čas še vedno našla za partnerja, za počitnice v dvoje in za stvari, ki so naju oba veselile....in mnogo je ostalo časa za otroke.
Torej gre pri tem dejansko za odnos, ki je že pred tem zelo škripal....

Jaz bi se prepričala, če je to res 100% , da niso samo govorice ali sumničenja, potem pa ena odločiev za naprej....to pa ona in on najbolj sama vesta ....

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 28
28.3.2008 10:41:23   
taja27
Zakaj bi se ponižala,če bi njenemu partnerju povedala kako prevarantko ima doma?? Men se zdi bolj ponižujoče to,da kao to spregleda in možu odpusti,ona lubica pa lepo odnese, ja pa ja.

pa kaj ima ta ženska s sončico ... nič ... ona je ni varala ... varal jo je njen partner ... in on je tisti, ki mora za to odgovarjat ...

enostavno ne razumem te politike ... če mam jst štalo, jo je treba še drugim narest ... če gre nam slabo, naj gre drugim še slabše ...

če bi ljudje vlagali več vase in v svoje odnose in manj v to, da bomo 'zajebali' še druge ... nam bi bilo sem lažje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.3.2008 10:43:19   
maruškaŠ
enostavno ne razumem te politike ... če mam jst štalo, jo je treba še drugim narest ... če gre nam slabo, naj gre drugim še slabše ...

Ta politika gre nekako takole - če si priča kriminalnemu dejanju - in tega ne poveš - si sokriv, ane?

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.3.2008 10:44:26   
taja27

IZVIRNO SPOROČILO: taja27

Kufre pred vrata pa ključavnico zamenjat.

**** ... ja prva reakcija v glavi ... ampak sej sama dobro veš, da ni tako enostavno ...

Ni tako enostavno samo kadar nočemo, da je tako enostavno, ker v svoji glavi še nismo pripravljeni sprejeti, da je konec in potem kar prelagamo neizbežno. Lahko pa je tako enostavno, če hočemo da je tako enostavno in stojimo za tem.

Točno tako.Podpišem!

no, če v svoji glavi nekdo še ni pripravljen tega sprejet ... potem ni enostavno

sicer pa, dokler sam nisi v takšni situaciji, itak ne veš, kako bi reagiral ... ko so zraven še čustva, ljudje lahko velikokrat še sami sebe presenetimo s svojo reakcijo  ...

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.3.2008 10:46:37   
taja27

Ta politika gre nekako takole - če si priča kriminalnemu dejanju - in tega ne poveš - si sokriv, ane?

jst tega dvojega res ne morem povezovati ...

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.3.2008 10:53:19   
Anonimen

Ne gre za maščevanje in za štalo delat. Gre za poštenost. Poštenost do človeka, ki je prevaran, pa za to ne ve. Ima pravico vedet.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
28.3.2008 10:53:20   
mojamura
nezavidljiva situacije...

nekateri ti pravijo, da se pogovori o tem z tvojim dragim. s tem sicer ni nič narobe, razen to, da ti on že v štartu itaq vse zanika in se verjetno tudi noče pogovarjati o tej zadevi. Potrebuješ nekaj s čimer mu boš dokazala njegovo početje, šele takrat, po moje, bo on pristal na pogovor.
Srečno!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.3.2008 10:59:51   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

nekateri ti pravijo, da se pogovori o tem z tvojim dragim. s tem sicer ni nič narobe, razen to, da ti on že v štartu itaq vse zanika in se verjetno tudi noče pogovarjati o tej zadevi. Potrebuješ nekaj s čimer mu boš dokazala njegovo početje, šele takrat, po moje, bo on pristal na pogovor.
Srečno!!

Ja itak in zdej bom jaz zbirala dokaze, da bo on sploh pripravljen na pogovor?!?! Pol je pa neodgovorno kufre pokat ja, čez okno zmetat, ne pred vrata dat! Priložnost za pogovor je imel preden ga je drugam namakal.

Če sm jst prepričana, da me vara je čist vseen al mam dokaze al ne - važno je kaj jaz verjamem. Res pa je, da jaz zase bi hotla bit prepričana - in bi tudi povedala in reagirala šele, ko bi bila prepričana - sam pol ni več poti nazaj.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.3.2008 11:03:41   
taja27

Ne gre za maščevanje in za štalo delat. Gre za poštenost. Poštenost do človeka, ki je prevaran, pa za to ne ve. Ima pravico vedet.

glej ... jst pač razmišljam tako ... poštenost je vrednota med partnerjema ... in vse te zadeve se rešuje v partnerstvu ... in partnerja sta tista, ki imata svoje vrednote in svoje meje dopustnega in nedopustnega ... in sončica piše o prevari svojega moža do nje ... in mož je tisti, ki je varal njo ... in jst sem pač mnenja, da se takšne stvari rešujejo med tistimi, ki so si obljubili zvestobo, monogamost ali karkoli že ... in vara partner, ker je on edini, ki je dal tebi obljubo ...

sicer pa ... še vedno sem menja, da je lahko govoriti, če nisi sam v takšni situaciji ... jst ne morem rečt zase, kaj bi naredila ... ker res ne vem, kako bi lahko reagirala ... lahko bi jokala, lahko bi oprostila, lahko bi metala čez okno cunje al pa njega ... ne vem ... mislim pa, da javno ne bi prala perila

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.3.2008 11:12:41   
Anonimen

poštenost je vrednota med partnerjema

Uf, kje pa, poštenost je osnovna vredota. Ne samo med partnerjema. Vsaj jaz tako razmišljam. Ker se naivna. Ampak to bo moj moto do konca življenja, pa če se vse na glavo obrne.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
28.3.2008 11:21:18   
taja27

Uf, kje pa, poštenost je osnovna vredota. Ne samo med partnerjema. Vsaj jaz tako razmišljam. Ker se naivna. Ampak to bo moj moto do konca življenja, pa če se vse na glavo obrne.

itak, da je ... ne obračaj stvari ... tle pač debatiramo o prevari in zato govorim o poštenosti, kot o vrednoti med partnerjema ...

samo na račun poštenosti, se jst pač ne bi vmešavala v druge ljudi ... ampak, bi situacijo poizkušala rešiti v okviru tistih (torej med partnerjema) ki so si dali 'zaobljubo'.

in ne me razumet, kot da podpiram varanje ... govorim samo o reševanju konflikta, ki naj bi ostalo med partnerjema

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.3.2008 11:26:43   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
28.3.2008 11:32:09   
Anonimen

itak, da je ... ne obračaj stvari ... tle pač debatiramo o prevari in zato govorim o poštenosti, kot o vrednoti med partnerjema ...

samo na račun poštenosti, se jst pač ne bi vmešavala v druge ljudi ... ampak, bi situacijo poizkušala rešiti v okviru tistih (torej med partnerjema) ki so si dali 'zaobljubo'.

in ne me razumet, kot da podpiram varanje ... govorim samo o reševanju konflikta, ki naj bi ostalo med partnerjema

Ja no, saj mogoče razumem, kaj želiš povedat. Saj sem jaz tudi včasih tako razmišljala. Ampak danes pa pač ne več. Danes pa mislim, da imajo prevarani pravico izvedet, da so prevarani.
Pač drugače razmišljava, nič takega.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
28.3.2008 11:32:36   
smigli

Če je to to, ampak v takih primerih gre ponavadi za maščevanje, za prelaganje jeze, kot je napisala Taja, če imam jaz štalo, pa imej jo še ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
28.3.2008 11:34:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Če je to to, ampak v takih primerih gre ponavadi za maščevanje, za prelaganje jeze, kot je napisala Taja, če imam jaz štalo, pa imej jo še ti.

Ja, vem. Če si prizadet osebno, gotovo na to drugače gledaš. Jaz zdaj to razmišljam čisto tako s tretjega zornega kota, neprizadeto, objektivno.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
28.3.2008 11:34:52   
tanikaa

Ko tako premišljujem, res več ne vem, če ni pošteno tudi moža od une, ki vara, o tem obvestiti. Če bi jaz bila na njegovem mestu, bi hotela vedeti.
Sploh se mi zdi pred nekom prikrivat nako stvar isto, kot če bi mu lagal.

V glavnem, če bi mene partner varal, bi to želela vedeti. A ve pa ne?

Meni s eje vedno zdelo grdo, da se en dec goni naokoli, žena pa ga doma pridno čaka in nič ne ve o tem. Po moje ima pravico vedet.

Absolutno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
28.3.2008 11:53:07   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Srečno!!

Ja itak in zdej bom jaz zbirala dokaze, da bo on sploh pripravljen na pogovor?!?! Pol je pa neodgovorno kufre pokat ja, čez okno zmetat, ne pred vrata dat! Priložnost za pogovor je imel preden ga je drugam namakal.

Če sm jst prepričana, da me vara je čist vseen al mam dokaze al ne - važno je kaj jaz verjamem. Res pa je, da jaz zase bi hotla bit prepričana - in bi tudi povedala in reagirala šele, ko bi bila prepričana - sam pol ni več poti nazaj.

mislim, da njen partner ne bo hotel nič slišati o temu, da jo je prevaral, kaj šele da bi se z njo pogovarjal....tudi tu gre za metodo napad je najboljša obramba.
Če vidi, da za to zvezo ni več upanja, pa pač naj naredi tako kot si ti napisala (odebeljeni del texta)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.3.2008 12:24:45   
srki

IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

Mene pa zanima kje tiči vzrok, da tukaj velikokrat opazim, da so ženske prevarane ali pa jih možje zapustijo kmalu po rojstvu otroka. Ali se mož ustraši spremembe, ali postane ženski edini smisel otrok in zanemari moža?

Pri 10 mesecih je tolk dela in obveznosti z otrokom, da itak oba partnerja zanemarjata en drugega. Lahko pa se pogovorita in poskušata najti kakšen skupen trenutek. In če se on počuti zanemarjenega, ker se ona ukvarja samo z otrokom - pri starosti 10mes - je to otročje in egoistično. Morda pa se ona ukvarja samo z otrokom, ker je tudi samo ona tista, ki se ukvarja z otrokom.

p.s. še vedno - če ima on pri 10 mesecih čas skakat čez plot - je dejstvo da je zanemaril svojega otroka - sicer tega časa ne bi imel.

user posted image

Kaj naj ti drugega rečem kot, čas bo prinesel svoje. Vsekakor pa se morata pogovorit, pa ne samo o tem, ali je res ali ne, če si 100 %, potem itak ni važno, da še on prizna. Važno, da veš ti, želim pa ti, da kakorkoli se boš odločila, da boš v nadalje srečna...

Se strinjam tudi s Splišni in pravim, da jaz bi tudi hotela vedeti, ali me vara ali ne. Ne prenesem tega "česar ne veš, ne boli", meni je to grdo, da ne vem, da me vara, pol se pa še po meni slini.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.3.2008 12:27:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sončica1

Doma imam 10 mescev staro hčerko in sem izvedela da me mož vara. Seveda vse zanika. Zgodba je dolga. Vse sem mu povedala da vse vem a on zanika in se obnaša kot da se ni nič zgodilo. Kaj naj naredim?
Take bolečine še nisem občutila nikoli v življenju. Tako zelo boli. Na videz jo poznam in vem da ima tudi ona kake dva meseca mlajšega otroka. Ni poročena sam je v vezi.
Dajte mi mal povedat tiste ki ste s podobnimi izkušnjami, kaj naj naredim, kako naj se umirim.

lp

poznam enega takegauser posted image , ki vem da vara z ljubico, ki ima malenkost mlašega otročka od njega user posted image

(odgovor članu sončica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
28.3.2008 12:58:28   
piamaria
Punce, vsaka ima svoje mnenje, jaz imam pač takšno, ostale pa drugačnega- tako je.
Jaz napišem, kar vem, kar ne vem in ne znam svetovat, pa pač ne napišem.
Odločila se bo pa sama, jasno ne?
No tako je to, se zgodi prehitro, da bi človek mislil ja.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Prevarana!
28.3.2008 14:28:35   
beli
Težko je rečt naženi ga, ker pravijo, da je še velikokrat po takšnem potresu veza boljša. Pravijo tudi, da 90 % partnerjev vsaj enkrat prevara partnerja. Tak, da je za premislit. Vsakemu se lahko zgodi in jaz sem na vse pripravljena. Vsi smo krvavi pod kožo. In če partner prevara, to ni nujno,da pomeni, da je v vezi kaj narobe, lahko je tako močna privlačnost in to sploh ni nujno, da žene nima rad. To vam povem, ker imam dva moška za prijatelja, ki mi veliko povesta, tak da že malo bolje poznam moško filozofijo. Niso pa vsi enaki, tako kot
ženske ne. Ti sama najbolje veš, če lahko greš mimo tega in živiš v harmoniji naprej in vsak vidi, kaj bi naredil, ko pride sam v ta položaj. Tak da je težko zdaj pametovat kaj bi mi naredile-. Bogve kaj bi, če bi se nam to zgodilo. Bolje je nikoli izvedeti, ker ne boli! Je pa dosti lažja odločitev,če še nimaš otrok, ko pa so tu tudi otroci, pa je dobro za premislit (če je še ljubezen med partnerjem, če si pomagata, če se partner rad ukvarja z otroci, če pridno dela, služi, če ni lenuh in je pozoren) potem je vreden, da razmisliš.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 48
28.3.2008 15:08:06   
Suzy.
Sončica žal mi je. Pred kratkim sem bila na istem s tem, da sem jaz (midva) takrat imela 3 mesece starega otroka in že enega od prej.

Težko je svetovat, kaj naredi. Naredi tisto, kar sama misliš, da je prav. Midva sva ostala skupaj, pa imam velikokrat dvome, da bova ostala skupaj. Sploh pa se mi zadnje čase zopet dozdeva, da mi ni zvest.

Najtežje je iti stran. Najlažje je ostat. Težko pa je s tem živet, če ostaneš.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.3.2008 15:15:34   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: Suzy.

Sončica žal mi je. Pred kratkim sem bila na istem s tem, da sem jaz (midva) takrat imela 3 mesece starega otroka in že enega od prej.

Težko je svetovat, kaj naredi. Naredi tisto, kar sama misliš, da je prav. Midva sva ostala skupaj, pa imam velikokrat dvome, da bova ostala skupaj. Sploh pa se mi zadnje čase zopet dozdeva, da mi ni zvest.

Najtežje je iti stran. Najlažje je ostat. Težko pa je s tem živet, če ostaneš.

lepo napisano

< Sporočilo je popravil smigli -- 28.3.2008 15:16:16 >

(odgovor članu Suzy.)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Spontani splav
Michonne RR

Ali ste kdaj doživele spontani splav?

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!