beli
|
Težko je rečt naženi ga, ker pravijo, da je še velikokrat po takšnem potresu veza boljša. Pravijo tudi, da 90 % partnerjev vsaj enkrat prevara partnerja. Tak, da je za premislit. Vsakemu se lahko zgodi in jaz sem na vse pripravljena. Vsi smo krvavi pod kožo. In če partner prevara, to ni nujno,da pomeni, da je v vezi kaj narobe, lahko je tako močna privlačnost in to sploh ni nujno, da žene nima rad. To vam povem, ker imam dva moška za prijatelja, ki mi veliko povesta, tak da že malo bolje poznam moško filozofijo. Niso pa vsi enaki, tako kot ženske ne. Ti sama najbolje veš, če lahko greš mimo tega in živiš v harmoniji naprej in vsak vidi, kaj bi naredil, ko pride sam v ta položaj. Tak da je težko zdaj pametovat kaj bi mi naredile-. Bogve kaj bi, če bi se nam to zgodilo. Bolje je nikoli izvedeti, ker ne boli! Je pa dosti lažja odločitev,če še nimaš otrok, ko pa so tu tudi otroci, pa je dobro za premislit (če je še ljubezen med partnerjem, če si pomagata, če se partner rad ukvarja z otroci, če pridno dela, služi, če ni lenuh in je pozoren) potem je vreden, da razmisliš.
|