|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevarana!
28.3.2008 9:10:15   
sončica1
Doma imam 10 mescev staro hčerko in sem izvedela da me mož vara. Seveda vse zanika. Zgodba je dolga. Vse sem mu povedala da vse vem a on zanika in se obnaša kot da se ni nič zgodilo. Kaj naj naredim?
Take bolečine še nisem občutila nikoli v življenju. Tako zelo boli. Na videz jo poznam in vem da ima tudi ona kake dva meseca mlajšega otroka. Ni poročena sam je v vezi.
Dajte mi mal povedat tiste ki ste s podobnimi izkušnjami, kaj naj naredim, kako naj se umirim.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevarana!
28.3.2008 9:28:50   
piamaria
sončica uf...žal mi je...user posted image
ampak veselo na delo, enostavno ga postavi s kovčkom ven, zakleni in počakaj kaj bo.
Prvi korak je težak+boleč+in s solzami...
Pa upam, da ni prijateljica ?
No tako...sledi + pokliči njenega dragega in povej, kaj se ti dozdeva+ ohranila boš svoj zakon in prišla resnici do dna+ ne čakaj vsak dsan je pomemben
Tako mu dš drugo priložnost, do takrat naj biva kjer hoče.
Saj vem, da je boleče, ampak moraš preko sebe...ne gre drugače...Prej opraviš, prej bo tehtno razmislil o zadevi.
Srečno, moji sestri je uspelo, bila pa je še v večjem blatu.
Danes sta srečna in nihče več ne pomni, se je pač zalomilo!user posted image

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2008 9:36:11   
taja27
No tako...sledi + pokliči njenega dragega in povej, kaj se ti dozdeva+ ohranila boš svoj zakon in prišla resnici do dna

vidiš, tega jst ne razumem ...

to kar se dogaja sončici je ful boleče, težko ... ampak to je stvar nje in njenega moža. in onadva sta tista, ki morata rešit zadevo, to je njuna stvar... ne pa kar nekoga okol klicat...

sončica ... jst ti iz srca želim, da potegneš iz tega ven vse najboljše kar se da ... kar ti bo uspelo ... pa če oprostiš ali pa če boš začela novo poglavje v življenju. prej pa moraš seveda sama pri sebi ugotoviti, kaj želiš ... in dokler tega ne veš, nikar klicarit ljudi in delat štale.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2008 9:36:32   
maruškaŠ
Če ma dedec pri 10 mesečni hčerkici čas skakat čez plot - potem tut ostala področja medsebojnih odnosov ne štimajo...

Postavi ga pred vrata, se zjokaj kolikor boš rabila, potem pa se začni ukvarjat s seboj. Najdi hobi, uživaj s hčerkico, počni mnogo stvari - samo ne sedi pri miru in se smili sama sebi. Samo čas bo ozdravil bolečino. Veliko sreče!

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2008 9:41:16   
maruškaŠ

to kar se dogaja sončici je ful boleče, težko ... ampak to je stvar nje in njenega moža. in onadva sta tista, ki morata rešit zadevo, to je njuna stvar... ne pa kar nekoga okol klicat...

Jaz bi ti tudi svetovala tkole... Sam, če bi bla pa sama v takšni situaciji bi se pa sigurno maščevala obema - pa samo zato, da bi imela zadoščenje.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2008 9:50:28   
BaNeLa
Mene pa zanima kje tiči vzrok, da tukaj velikokrat opazim, da so ženske prevarane ali pa jih možje zapustijo kmalu po rojstvu otroka. Ali se mož ustraši spremembe, ali postane ženski edini smisel otrok in zanemari moža?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2008 9:51:50   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

No tako...sledi + pokliči njenega dragega in povej, kaj se ti dozdeva+ ohranila boš svoj zakon in prišla resnici do dna

sončica ... jst ti iz srca želim, da potegneš iz tega ven vse najboljše kar se da ... kar ti bo uspelo ... pa če oprostiš ali pa če boš začela novo poglavje v življenju. prej pa moraš seveda sama pri sebi ugotoviti, kaj želiš ... in dokler tega ne veš, nikar klicarit ljudi in delat štale.

se kr strinjam s tajo

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2008 9:53:44   
smigli
Uf kaj naj ti rečem? Drži glavo pokonci, ne delaj ničesar, kar boš lahko kasneje obžalovala, sploh pa ne kliči njenega partnerja, ne ponižuj se še dodatno. Bodi odločna, vprašaj se kaj bi svetovala prijateljici, ki bi bila na tvojem mestu. Morda bosta imela to za vajin nov začetek, da ugotovista zakaj je prišlo do tega, če sta za skupaj, če boš lahko s tem živela. 
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2008 9:55:49   
tanchi27
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Če ma dedec pri 10 mesečni hčerkici čas skakat čez plot - potem tut ostala področja medsebojnih odnosov ne štimajo...

Postavi ga pred vrata, se zjokaj kolikor boš rabila, potem pa se začni ukvarjat s seboj. Najdi hobi, uživaj s hčerkico, počni mnogo stvari - samo ne sedi pri miru in se smili sama sebi. Samo čas bo ozdravil bolečino. Veliko sreče!

se popolnoma strinjam. tud jst sem že bila prevarana in vem da boli,vem pa tudi da tudi če mu oprostiš ne bo nikoli več isto,vedno ostajajo dvomi...da o kakem zaupanju ne govorim...želim ti veliko sreče,jaz vem da bi ga postavila pred vrata,sploh nebi razlage poslušala..zdaj je vse črno,čez čas vidiš stvari z drugačnimi očmi..no tko bi jst nardila,pač moje mnenje.

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 28.3.2008 12:26:04 >

junija bomo trije!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2008 9:59:43   
Anonimen
Verjamem, da je hudo, ampak kar kovčke pripraviti in si najti nove hobije, to se mi zdi tudi malce neodgovorno od tistih, ki to predlagajo. Še manj pa bi pristala na to, da bi poklicala tisto, s katero jo mož vara - tako nizko ne bi padla. Še posebej ne, če ima tudi ona doma dojenčka. Vzrok verjetno nekje tiči.

(odgovor članu jajula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2008 10:03:36   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

Mene pa zanima kje tiči vzrok, da tukaj velikokrat opazim, da so ženske prevarane ali pa jih možje zapustijo kmalu po rojstvu otroka. Ali se mož ustraši spremembe, ali postane ženski edini smisel otrok in zanemari moža?

Pri 10 mesecih je tolk dela in obveznosti z otrokom, da itak oba partnerja zanemarjata en drugega. Lahko pa se pogovorita in poskušata najti kakšen skupen trenutek. In če se on počuti zanemarjenega, ker se ona ukvarja samo z otrokom - pri starosti 10mes - je to otročje in egoistično. Morda pa se ona ukvarja samo z otrokom, ker je tudi samo ona tista, ki se ukvarja z otrokom.

p.s. še vedno - če ima on pri 10 mesecih čas skakat čez plot - je dejstvo da je zanemaril svojega otroka - sicer tega časa ne bi imel.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2008 10:05:09   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Verjamem, da je hudo, ampak kar kovčke pripraviti in si najti nove hobije, to se mi zdi tudi malce neodgovorno od tistih, ki to predlagajo. Še manj pa bi pristala na to, da bi poklicala tisto, s katero jo mož vara - tako nizko ne bi padla. Še posebej ne, če ima tudi ona doma dojenčka. Vzrok verjetno nekje tiči.

Kako pa odgovorno postaviš pred vrata dedca, ki se je gonil naokoli medtem ko si bila ti polno zaposlena z dojenčkom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2008 10:10:50   
Anonimen
Kufre pred vrata pa ključavnico zamenjat.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2008 10:12:18   
karinka
No kar reči: "Pripravi mu kovčke in ga postavi pred vrata !" pa tudi ni odgovor.
Dokler nismo v njeni koži je zelo težko pametovati. Ko si pa sam v tem zosu, pa gledaš drugače.

Usedita se in pogovorita. Mogoče pa le ni vse izgubljeno.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2008 10:12:20   
taja27

**** ... ja prva reakcija v glavi ... ampak sej sama dobro veš, da ni tako enostavno ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2008 10:14:20   
massylou
Pujs!
Tudi sama bi mojemu dala vetra, če bi NAJU z malecko tako prevaral. In ko bi se stvar malo polegla, bi mu dala jasno vedet, da ima trenutno na 1. mestu odgovornosti (dom, otrok, žena) in da če tega ne zna sprejeti, naj si lepo spakira in ciao macho. Kaj mu bom jaz pakirala.

Je pa ziher, da se mata za pogovorit; veliko veliko. Zakaj, kako, ... je do tega prišlo, kako se počutita, ... Če ne bo zaleglo, pa k svetovalcu. Kar naj se potrudi, da proba pokrpat, kar je naredu. Ti mu pa tudi prisluhni.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2008 10:17:58   
smigli

**** ... ja prva reakcija v glavi ... ampak sej sama dobro veš, da ni tako enostavno ...

ne res ni enostavno, ko se sam znajdeš na tem

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2008 10:18:59   
Anonimen

Zame je...Bolelo bo ali ga gleda doma ali pa če ga nikoli več ne vidi...
Samo nekaj bi pa še dodala...Če on zanika. Mora imeti ona res trdne dokaze ali pa da je videla na lastne oči da jo vara. In v takem primer kakor sem rekla kufre pred vrata in nova ključavnica.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2008 10:19:20   
maruškaŠ

Ni tako enostavno samo kadar nočemo, da je tako enostavno, ker v svoji glavi še nismo pripravljeni sprejeti, da je konec in potem kar prelagamo neizbežno. Lahko pa je tako enostavno, če hočemo da je tako enostavno in stojimo za tem.

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2008 10:20:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Uf kaj naj ti rečem? Drži glavo pokonci, ne delaj ničesar, kar boš lahko kasneje obžalovala, sploh pa ne kliči njenega partnerja, ne ponižuj se še dodatno. Bodi odločna, vprašaj se kaj bi svetovala prijateljici, ki bi bila na tvojem mestu. Morda bosta imela to za vajin nov začetek, da ugotovista zakaj je prišlo do tega, če sta za skupaj, če boš lahko s tem živela. 

Zakaj bi se ponižala,če bi njenemu partnerju povedala kako prevarantko ima doma?? Men se zdi bolj ponižujoče to,da kao to spregleda in možu odpusti,ona lubica pa lepo odnese, ja pa ja.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.3.2008 10:20:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ni tako enostavno samo kadar nočemo, da je tako enostavno, ker v svoji glavi še nismo pripravljeni sprejeti, da je konec in potem kar prelagamo neizbežno. Lahko pa je tako enostavno, če hočemo da je tako enostavno in stojimo za tem.

Točno tako.Podpišem!

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
28.3.2008 10:21:31   
Polona31
Ali si res 100% prepričana? Si ju dobila skupaj? Ker če ti je kdo povedal, pa ....bla, bla...ne verjemi ničesar!!! Ljudje so hudobni, nevoščljivi če je kdo srečen in hitro posejejo seme dvoma, prepira. Bodi res 10000% prepričana preden kar koli ukrepaš. Ker malo dvomim da bi ženska ki ima otroka mlajšega kot ti, imela čas in voljo za skoke čez plotuser posted image user posted image

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.3.2008 10:27:42   
Anonimen
Ko tako premišljujem, res več ne vem, če ni pošteno tudi moža od une, ki vara, o tem obvestiti. Če bi jaz bila na njegovem mestu, bi hotela vedeti.
Sploh se mi zdi pred nekom prikrivat nako stvar isto, kot če bi mu lagal.

V glavnem, če bi mene partner varal, bi to želela vedeti. A ve pa ne?

Meni s eje vedno zdelo grdo, da se en dec goni naokoli, žena pa ga doma pridno čaka in nič ne ve o tem. Po moje ima pravico vedet.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
28.3.2008 10:29:57   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Ali si res 100% prepričana? Si ju dobila skupaj? Ker če ti je kdo povedal, pa ....bla, bla...ne verjemi ničesar!!! Ljudje so hudobni, nevoščljivi če je kdo srečen in hitro posejejo seme dvoma, prepira. Bodi res 10000% prepričana preden kar koli ukrepaš. Ker malo dvomim da bi ženska ki ima otroka mlajšega kot ti, imela čas in voljo za skoke čez plotuser posted image user posted image

Ja in potem svizec zavije čokolado .... (takšni so ponvadi izgovori varajočih)

In ja Splišni, meni bi se tudi zdelo pošteno povedati možu (partnerju) ljubice - kaj bo pa on s to informacijo - je pa tko potem na njem.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.3.2008 10:32:30   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: ena pač

IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Zakaj bi se ponižala,če bi njenemu partnerju povedala kako prevarantko ima doma?? Men se zdi bolj ponižujoče to,da kao to spregleda in možu odpusti,ona lubica pa lepo odnese, ja pa ja.    TO JE PA ITAK PONIŽUJOČE

Ker je to njuna stvar med njima, ker zanjo je na prvem mestu kriv njen mož, zato mora z njim obračunat. Klicati onega drugega, bi blo dejanje iz samega maščevanja, iz jeze. Saj ne da si tista druga ne zasluži "ene okrog ušes", jo in še kako, sam meni bi blo neumno klicat nekam in povedat to in to. Morda kasneje z namenom, da pomagaš prevaranemu, da mu odpreš oči. V prvi vrsti se bi jaz osredotočila na krivdo  mojega partnerja. Klicanje onega drugega vidim kot stresanje krivde na ljubico. Lahko da se motim, ampak tako jaz razmišljam. Iz lastnih izkušen vem, da dejanja v navalu jeze nam kasneje niso ravno v čast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!