Anonimen
|
Ojla Da se vam še jaz malo javim. FLASK_A kako lepa nosečka . Tako lepe slikice, res. Komaj čakam veselo novico iz tvoje strani A ste se dobile danes punce? Jaz itak delam cel vikend, zato se sploh nisem javila, da pridem. Bi pa tudi jaz rada videla vas in vaše čmrlje. Lahko naslednji vikend ali katerega pozneje, kot se boste odločile, samo javite tu gor. tropical mi smo bili letos nenormalno bolni, več kot dva meseca na antibiotikih, iz enega na drugega, nazadnje je imela vnetje ušesk in sem jo rešila pred antibiotiki. Sem jih imela ampak jih nisem niti odprla. Sem jo pa neprestano mazala s kremo tea tre, kremo materine dušice in oljem tea tree okoli usesk in vse po vratu. Njej je to res pomagalo, vse se ji je odpralo in moram potrkat da od takrat je zdrava. Jo pa še vedno preventivno mažem s kremo materine dušice (kot že celo zimo) po predelu prsnega koša in vratu, ter po nogicah. Poskusi, mogoče ti bo pomagalo. Če rabiš izdelke, ti lahko pomagam, je to vse od Justa. Drnula kako lepa punčka je že Neca. Prav rada bi jo videla. Kar se pa odraslosti tiče je pa tako, da eni prej to, drugi pa ono. Recimo tvoja Neca je zelo hitro hodila, moja Tara pa recimo zelo lepo govori za to starost. Res bi jih bilo lepo videt skupaj, bi se najbrž že vse zmenili. Drugače pa je pri nas kar lepo. Tara je dokaj pridna punčka, uboga ko se ji zazdi. Je kar mirna, ampak tudi dovolj razigrana, rada ima družbo drugih otrok, sploh vrstnikov, tako da gre v vrtec zelo rada. Govori že zelo lepo, v stavkih, vse nas pošlihta Zobke imamo vse, zdaj ji samo malo manjka, da bodo 5 dokončno prišle ven v vsej svoji velikosti. Pije ogromnoooooooo, celo preveč. Zelo se mi je poredila, ker je odkar je zdrava, je dobila tak apetit. Drugače pa ni nič posebnega pri nas. Verjemte ali ne, jaz še vedno iščem službo in se mi resno rola od tega, na drugega niti pomislim še ne, tako da res vse po starem Lepo bodite pa se tudi jaz kaj več oglasim.
|