mentos
|
pozdravljene, naša Hana trenutno spi, potem pa gremo v živalski vrt. Dali smo skozi 4 cepljenje, 5 smo že imeli. Ja, preden so jo cepili so jo našopali z zdravili, nato pa cepili in sva morali počakati cca. 1 uro. Takoj je ratala flekasta po ličkah, je kar žarela. Ko smo prišli domov je teklo iz nosa, oči, skratka bila je pravi revček. Zdaj ne vem a je to prehlad, ker nosek ji še vedno pušča, prav tako pa malo kašlja. Imela je pa takoj vročino. Upam da bo vse ok in da je zdaj vse to za nami. Moram pa se pohvali da je Hana začela piti sojino mleko in ne več Pregomin. No spije ga nam vsako jutro in zvečer cca 140-150 ml. Saj nekaj. Sem vesela, da mi ne bo več treba kupovat Pregomina ki stane škatla 18 eur. Danes sva že nesle butrco k žegnu in bile sva celo 1 urco v cerkvi. Sploh ni hotela ven, samo čeblala je in ponavljala za drugim. Ko so brali, ne vem kako se reče, pomoje pasjon in so zavpili KRIŽAJ GA, nato je postalo vse tiho in se Hana zadere KRIŽAJ GA. Vsi so se obrnili in naju gledali ter se smejali. Pravi cukrček je bila, nato jim je govorila poj , še poj, otroci pojejo, ejga Joža, Mijo(Marija), ... Jutri sem fraj ker imava s Hano prvega zobarja. Joj me je kar strah, kajti ima vse gnile zobe. Ne vem zakaj, vendar so ji zgnile v 3 tednih. Vse ima črno. Pucamo ji redno zvečer, sladkarij je bolj malo, kakšenga bonbončka, mogoče je od čaja, frutka, ali pa zato ker nima prave hrane-od alergij. Bomo videli, kaj rečejo. Mi je kar hudo, ko jo pogledam in vidim vse črno. Lep vikend vsem-naj vas sonček greje.
|