|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
4.4.2009 18:37:38   
Anya22
Pozdrav tudi od mene in Žana. V glavnem pri 20 mesecih teža 12900 g, višina 87 cm!!!

No, mi smo pa preboleli rota virus. Smo bili 3 dni v bolnišnici z vročino, bruhanjem in drisko. Vročino je imel od 38.5 pa do 40. Grozno je bilo. Sedaj je že veliko bolje, amapak še vedno driskamo. V ponedeljek imamo kontrolo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
4.4.2009 23:46:27   
ŠpelaP
Pozdrav po dolgem času!
Vsak dan pogledam na "našo" stran, za pisanje pa skoraj ne najdem časa. Zdaj si pa ravno barvam lase in čakam, da se barva prime, pa imam malo cajta za kako besedo.
Pri nas smo kar OK. Od časa do časa kak prehlad staknemo, ali pa kako buško, drugače smo pa kar zdravi. Smo v fazi poslavljanja od vrtca - Tim in pripravljanja na vrtec - Sara. Tim gre jeseni v šolo, Sara pa v vrtec in imamo v sredo srečanje v vrtcu. Sara je vedno večja navihanka in vedno kako ušpiči. Tudi Timu kdaj pa kdaj kaj ponagaja, no, pa on tudi njej. V splošnem se imata pa precej rada. Je pa hec, da se večkrat on kaj cmizi zaradi nje, kot ona zaradi njega. Imamo pravi cirkus.
Počasi se pripravljamo na delo okoli hiše - pomlad kliče. Otroka sta pa itak najraje zunaj.

Upam, da nam bo letos ratalo skupaj spraviti srečanje junijk2007! Bo počasi že čas za kake dogovore v zvezi s tem, a ne da?!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 4.4.2009 23:47:13 >

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
5.4.2009 12:04:17   
mentos
pozdravljene,

naša Hana trenutno spi, potem pa gremo v živalski vrt. Dali smo skozi 4  cepljenje, 5 smo že imeli. Ja, preden so jo cepili so jo našopali z zdravili, nato pa cepili in sva morali počakati cca. 1 uro. Takoj je ratala flekasta po ličkah, je kar žarela. Ko smo prišli domov je teklo iz nosa, oči, skratka bila je pravi revček. Zdaj ne vem a je to prehlad, ker nosek ji še vedno pušča, prav tako pa malo kašlja. Imela je pa takoj vročino. Upam da bo vse ok in da je zdaj vse to za nami. Moram pa se pohvali da je Hana začela piti sojino mleko in ne več Pregomin. No spije ga nam vsako jutro in zvečer cca 140-150 ml. Saj nekaj. Sem vesela, da mi ne bo več treba kupovat Pregomina ki stane škatla 18 eur.
Danes sva že nesle butrco k žegnu in bile sva celo 1 urco v cerkvi. Sploh ni hotela ven, samo čeblala je in ponavljala za drugim. Ko so brali, ne vem kako se reče, pomoje pasjon in so zavpili KRIŽAJ GA, nato je postalo vse tiho in se Hana zadere KRIŽAJ GA. Vsi so se obrnili in naju gledali ter se smejali. Pravi cukrček je bila, nato jim je govorila poj , še poj, otroci pojejo, ejga Joža, Mijo(Marija), ...

Jutri sem fraj ker imava s Hano prvega zobarja. Joj me je kar strah, kajti ima vse gnile zobe. Ne vem zakaj, vendar so ji zgnile v 3 tednih. Vse ima črno. Pucamo ji redno zvečer, sladkarij je bolj malo, kakšenga bonbončka, mogoče je od čaja, frutka, ali pa zato ker nima prave hrane-od alergij. Bomo videli, kaj rečejo. Mi je kar hudo, ko jo pogledam in vidim vse črno.

Lep vikend vsem-naj vas sonček greje.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
5.4.2009 13:13:25   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: mentos

pozdravljene,

Danes sva že nesle butrco k žegnu in bile sva celo 1 urco v cerkvi. Sploh ni hotela ven, samo čeblala je in ponavljala za drugim. Ko so brali, ne vem kako se reče, pomoje pasjon in so zavpili KRIŽAJ GA, nato je postalo vse tiho in se Hana zadere KRIŽAJ GA. Vsi so se obrnili in naju gledali ter se smejali. Pravi cukrček je bila, nato jim je govorila poj , še poj, otroci pojejo, ejga Joža, Mijo(Marija), ...

Mentos
prav nasmejala sem se. Ker se spomnim na našega, ko v cerkvi pojejo poje še on, ko pojejo aleluja pol ko je konec poje še on aleluja luja, vse ponavlja za gospodom kot papiga, da včasih bi se pogreznila v zemljo. PA saj ni ničč narobe.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
6.4.2009 7:30:17   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: mentos

pozdravljene,

Mentos
prav nasmejala sem se. Ker se spomnim na našega, ko v cerkvi pojejo poje še on, ko pojejo aleluja pol ko je konec poje še on aleluja luja, vse ponavlja za gospodom kot papiga, da včasih bi se pogreznila v zemljo. PA saj ni ničč narobe.

dan...

seveda ni nič narobe..tako naši malčki sodelujejouser posted image user posted image user posted image

sem se  pa tudi jaz nasmejala.....

Včeraj sva pa z Zalo nesle oljčno vejico v cerkev...sploh ne morem verjet kako je bila pridna...razen tega, da je enega možakarja z vejico po glavi, ker je ni nič pogledaluser posted image ...malo je ponavljala za nami in si nekaj mrmrala...ampak po tiho in ni motila nikogar...res je bila pridnauser posted image user posted image user posted image

Je pa začela tudi ona dosti čebljat in vsaki dan pove kakšno novo besedo...nabolj zanimiva mi je ko jo vprašam Kako je ime tvoji mami...Zala:"MAMA"!user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
8.4.2009 8:34:19   
melaverde
jutrooo

da nas malo dvignem....
kako ste? meni je tako lepo ob sončnih dnevih, da bi kar doma ostala...čez vikend je vedno napovedano slabo user posted image

punce, vsaka vam čast, da si upate z malimi k maši...jaz si ne! čeprav se pol bojim, da bo vedno težje...

čebljanje, pri nas je kar klepetanje na veliko...zadnje dni me glavobol daje in ko pridem domov, mi ima Val tolko za povedat.....mami, mami lej kaj naredu Val.....pidi, pidi gemo zuni (hiše sploh ne potrebujemo) da o njegovih pevskih vajah sploh ne govorim...al se mu je komaj sedaj odprlo in sedaj prepeva vse pesmice od septembra user posted image user posted image

pa strigli smo se spet samo na pol....sem že čisto obupana user posted image

bodice v cvetju!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
10.4.2009 23:48:26   
tropical
user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.4.2009 8:42:53   
n€na
jutro,

kako ste kaj preživele te velikonočne praznike...naša miška je  100 na urouser posted image user posted image . So prišli na obisk moji in jih je bila full vesela...po kosilu so pa ji dali darilo, ki ga ni pričakovala...dobila je gugalnico.user posted image user posted image ..veliko darilo, še jaz sem bila presenečena. Sem rekla da nebi bilo treba pa so rekli, da jo vidijo malo in zato tudi manj dobi, ko pa dobi pa naj bo darilo fajnouser posted image user posted image .

Mi je pomagal pri vse opravilih...pri pečenju kruha, pince, pri barvanju jajčk..včeraj mi je pomagala kuhati kosilo...sma pohale kuro in je full uživala ko je meso dajala v moko...sam ne me vprašat kako stanovanje sem imelauser posted image user posted image user posted image

važno da se imajo naši škrati fajn....

slikice dam kasneje gor...sedaj gremo sadit krompiruser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.4.2009 23:29:14   
tropical
Kolk je bila aktivna ta tema lani letos pa vsake tolk se kakšna oglasi. Kje ste vse?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.4.2009 7:38:13   
n€na
jutro,

Tropical, jaz sem full žalostna, ker nobena nič ne napiše, vse samo kukajo, za pisanje pa nimajo časauser posted image ...nobena ne da nobene slikice goruser posted image ...razen oprostimo KT, ki je zgubila kable za fotoaparat in ne more naložit slik. pa še potuje dostiuser posted image user posted image ....jaz vsaki dan pogledam sem vendar ne napišem nič, ker se mi ne da imeti monologovuser posted image

dogovarjale smo se za srečanje v aprilu.......in zdaj ko je april nikjer nobene...dajmo punce konec praznikov jeuser posted image user posted image  prite kaj na čvekuser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.4.2009 11:50:53   
FLASK_A
Helov!

Samo da se malo javim. Odštevamo do konca- saj se spomnite zadnjega meseca aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se imamo kar fajn, Jaka postaja mali lumpek, presliši čist vse, kar se njemu zdi primerno za preslišatuser posted image Isti je kot atiuser posted image

Prazniki so bili lepi, predvsem družinski. Smo bili veliko skupaj in na sončku, prenažirali pa se nismo... Tako da sem naredila samo tri jajčka v teranu, potičko smo itak dobili, meso prav tako. Sem morala ričet narest iz mesa, ker sva ga toliko dobilauser posted image Brez veze kuhat in pripravljat, vam pravim. Vse k riti dobimouser posted image Jaka se je pa v varstvu zabaval in barval svoj pirh.

Tako, zaenkrat toliko. Zoo pa očitno odpade al kakouser posted image Jaz pa vsake toliko poškilim, kdaj je datum za srečanje- pa ga kar ni in niuser posted image A čakate, da rodim?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
15.4.2009 7:08:46   
Drnula
Živjo,
ker menda vseeno nekaj kukate tu gor tud druge se še jaz malo javim.
MI smo praznike preživeli tako bolj ... praznično. Prenajedali se tud nismo, imeli smo samo občajni zajtrk pri naših starših. TA ni bil tako skromen, je pa zato kosilo odpadlouser posted image
Neca ga je začela nekaj biksat ponoči. Večkrat ima nek preklop in kar začne jokat in ni konca. samo če z mazincem pomigam že ni prav, že kriči ne-ne-ne-ne. To se nam je že večkrat zgodilo, in preden se umiri in zaspi nazaj je mimo vsaj ena ura, jaz pa itak ne morem več zaspati nazaj. Ne vem kaj je to. Tud ponoči je začela pogosteje hodit k nama in se pri nama premetavat. Bliže ko je user posted image  bolj je zahtevna

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zoo pa očitno odpade al kakouser posted image Jaz pa vsake toliko poškilim, kdaj je datum za srečanje- pa ga kar ni in niuser posted image A čakate, da rodim?

Ja ne vem. Jaz mislim, da ne odpade. Zmenjene smo enkrat proti koncu aprila - ne vem če ne kar to soboto. Ali naslednji teden? Jaz bi  prisla, sicer raje bolj zgodaj dopoldan in za ca 2 uri, več težje . Pa saj mislim, da je čist dovolj. Sam mal mi je nerodno k se bojim, da imam večji trebuh kot Faska user posted image  Kdaj imaš že rok? Tokrat kar narazen lezem. Res da sem vse prej kot dolga ampak vam povem, da bom zdaj zdaj bom širša kot daljša user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 15.4.2009 7:09:30 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
15.4.2009 7:26:25   
Drnula
No, pa ko rade slikce gledate
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
15.4.2009 9:45:22   
melaverde
user posted image user posted image user posted image user posted image

ma kako je lepaaaa.... user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
15.4.2009 11:20:22   
Drnula
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
15.4.2009 12:16:25   
melaverde
meni deluje ful starejša od mojega Vala... user posted image
ni preveč motiviran za hojo v naravi....skozi teži mami opa, opa...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
15.4.2009 13:30:12   
Drnula
Neca kar rada hodi ampak se tud rada nosi user posted image  
še posebej v mojem naročju zdaj ko je to zame skoraj nemogoče. Večinoma jo nosim za vratom. Sicer jo pa še veliko nosimo v ruzaku, kjer rada prepeva in spi user posted image  Ko gre tako sama jo pa itak nese vse povsod, vse pobira, vsaka mravlja jo zmoti, odpravi se kar po svoje ... težko se kam pride user posted image

Zraven nas je doma fant, ki je 10 dni mlajši od nece, 10cm večji od nje in 2 kg lažji, govori pa v stavkih že lep čas. On pa zgleda starejši. KO ga slišim kako fant govori, kar ne morem verjeti. Dva ali bolj kar kake tri mesece nazaj je, ko je prišel do Nece, ki se je nekaj puntala, počepnil je k nje in rekel *Kaj je najobe? Zakaj joka Neca?*
Neca govori že veliko, vse ponavlja, zlaga vsaj dve besedi skupaj amak stavke pa le še ne.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
15.4.2009 22:04:38   
zabica26
Vidim, da se (vsaj) še en očka rad igra z legicami. user posted image user posted image
No, mi imamo celo sklaidšče kock, ker baje je ena škatla fuuuull premalo, tako da imamo tri različne škatle, pa vse avte in živali in tiste utripajoče lučke in ene rožice in možičke...skratka, našim fantom dogaja. Glavni je pa najmlajši, ki vse veselo razdira.

Nosečnice, uživite in spite!!! Pol ne bo časa. user posted image Men se počasi že vse skupaj izteka in sem kar malo žalostna. Tako polni dve leti sem imela, da bo težko še kdaj toliko vsega naenkrat doživeti. No, sej kakšno leto je lahko malo bolj mirno.

Sicer se pa zdej spanje ponoči normalizira, oba tudi lepo jesta-smo imeli malo težav z zbirčnostjo.

Sicer pa imamo tudi mi (samo) povprečna otroka. Starejši čveka, ampak tut slučajno še ne govori v stavkih. user posted image Pač, eni pa to že vse obvladajo. Mlajši ima 10m pa se tut še en plazi...pa kaj. Važn, da sta moja lupčka in me ubogata in trpita tut moje muhe, ko jih spakiram v avto in morta v šoping. Tko je, nej takoj vidta, kdo je glavni. user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
16.4.2009 7:21:03   
Drnula
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Nosečnice, uživite in spite!!! Pol ne bo časa. user posted image

Aja? user posted image  
Jaz bi spala pa nisem prav uspešna. Neca zvečer neče spat pa tud ponoči vendno slabše spi. Mater sem jezna user posted image  Danes je spet zarogovilila ob 1h in hotela dol in hotela risanke in jok jok jok jok za nepotolažit, kar koli rečeš še preden končaš kriči ne ne ne Sem jo poatavila sredi sobe in se je nacepetala in potem splezalan name in se umirila . Po 15 min pa spet in smo ponovili vajo in potem je zaleglo. Jaz ne vem kaj naj si mislim, kaj je to, zakaj se gre ... kako bi pristopila k temu ...

Moj se z Neco ogromno igra, več kot jaz. Res se veliko igrata in veliko gledata, bereta knjigice ... Jaz sem zdaj itak malo bolj sprežena, sploh zvečer.

Letim delat. Od včeraj uvajam namestnico za porodniško.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
16.4.2009 7:25:12   
n€na
oj,

kako je lepa Hanauser posted image user posted image user posted image  pa kako je velika, da o čupci ne govorim...mi zalo strižemo samo spredaj pa nima take čupe kot Hana...tudi jaz komaj čakam da ji bom lahko začela delat kitkeuser posted image user posted image

Drugače smo pa tudi mi dosti v naravi...kolesarimo, se gungamo, sprehajamo in raziskujemo...sadimo rožice, jih zalivamo....govorimo pa tudi mi še nič, nekaj besed in to je to, edina razlika je da je začela full ponavljat za nami in je prava mala papigauser posted image user posted image user posted image

žabica- kaj tebi se je že izteklo...joj kako hitro mine a neuser posted image  jaz bi tudi bila doma, a to je res da ko imaš drugega si doma 13Muser posted image  Daj povej ti to veš s prve rokeuser posted image .

Moje slikice si lahko ogledate na spodnji povezaviuser posted image user posted image  ki je v podpisu

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
16.4.2009 7:54:23   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Helov!

Samo da se malo javim. Odštevamo do konca- saj se spomnite zadnjega meseca aneuser posted image user posted image user posted image user posted image
 ja FLASK_A še malo pa bo maj tukaj in kot bi mignil boš k sebi stiskala malo štručko...mimo grede a si nam še mogoče povedala kaj pričakuješ user posted image aliuser posted image  ali je skrivnost

Drugače se imamo kar fajn, Jaka postaja mali lumpek, presliši čist vse, kar se njemu zdi primerno za preslišatuser posted image

Tudi mi smo na trenutke gluhi oziroma se delamo da ne slišimo user posted image user posted image

Tako, zaenkrat toliko. Zoo pa očitno odpade al kakouser posted image Jaz pa vsake toliko poškilim, kdaj je datum za srečanje- pa ga kar ni in niuser posted image A čakate, da rodim?

a se dobimo ta vikenduser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
16.4.2009 7:58:26   
n€na
Neca ga je začela nekaj biksat ponoči. Večkrat ima nek preklop in kar začne jokat in ni konca. samo če z mazincem pomigam že ni prav, že kriči ne-ne-ne-ne. To se nam je že večkrat zgodilo, in preden se umiri in zaspi nazaj je mimo vsaj ena ura, jaz pa itak ne morem več zaspati nazaj. Ne vem kaj je to.

tudi to se nam dogaja....pravijo pa, da če se jim čez dan dosti dogaja, vse to podoživljajo med spanjem. Med smehom in jokom je pa tako tanka meja, da ko se vživijo v svoje sanje največkrat zajokajo. Bi kar verjela v to, ker nam se full dogaja in vsako noč neki cmiziuser posted image  Jaz jo ponavadi dam k nama v pojstlo in ko se potolaži in zaspi nazaj jo prestavim nazajv njejo pojstlo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
16.4.2009 8:03:04   
n€na
Jaz bi  prisla, sicer raje bolj zgodaj dopoldan in za ca 2 uri, več težje . Pa saj mislim, da je čist dovolj. Sam mal mi je nerodno k se bojim, da imam večji trebuh kot Faska user posted image

jaz bi tudi full rada prišla in tudi meni bi pasl dopoldne in dve urci je več kot dovolj...niti naši škrati nebi več zdržaliuser posted image user posted image
Za trebuh se pa ne rabiš sekirat, vsaka nosečnost je drugačnauser posted image user posted image  Ti jaz rajši ne povem kaka sem bila pri Zali....širša kot daljša pa nisem tako majnauser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
16.4.2009 10:17:31   
FLASK_A
O, pa se le nekaj dogaja tukajuser posted image

Kaka frajla je že Neca! Ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš tudi ponoči nekaj cmizdi, do zdaj smo mu dali še dudo in je bilo OK. Zdaj zadnji teden se nama pa ne da več ustajat s postelje, tako da malo pojokca tiste par minut, potem je pa tišina. Očitno naju ne rabi, samo kaj sanja in potem joka. Saj se umiriuser posted image

Nena, spoluser posted image Presenečenje bo, tako da boste izvedeli po porodu. Sem pa dala nekaj slikic v album- da vidite nosečkicouser posted image Sem si prav všeč, me je poslikal kot da mi ne bi nič falilo... Sem pa že čist naveličana trebuha...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
16.4.2009 10:19:07   
FLASK_A
Jaz bi tudi prišla, sicer z mojimuser posted image (prevoz pa touser posted image ), ampak saj ne bi motilo, ali pačuser posted image Lahko pa še katera svojega s sabo vzame, pa bomo tri grupice- malčki, očkati in mamice. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?