Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 17:27:02
|
|
|
|
Kati81
|
Drnula mi smo dali 2500E sam je brez name, ta bi nas prišla okrog 600E, ker mora biti otočna sam ma moj posebne želje, naj bi bila čez cel otok(280cm), tko da jo bodo delali po naročilu. Take pa v prodaji ni. Ostalo pa vse isto kot vi. No saj cene so tam tam, če se ne pretirava, nismo ravno poceni vzeli, čist drago pa tud ne. Mi smo šli danes na Rakitno pol smo bli mal na bajtici in ko smo ven prišli je blo že čist oblačno, tko da nismo šli še o jezera, ker se je itak pol tko ulilo da joj.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 17:28:35
|
|
|
|
Kati81
|
Za kavico bi pa jaz predlagala ponedeljek, okrog 10.30 v Supernovi na Rudniku, če je ostalim prav. Da mal spremenimo okolje! Jaz se prijavljam!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 18:35:33
|
|
|
|
n€na
|
KEVIN vse naj naj za obmesečnico KAJA ti si pa legenda, kako lepo hodiš
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 19:08:39
|
|
|
|
Anya22
|
Enej in Kevin vse naj naj za obmesečnico!!!!! Kaja, ti pa kar tako naprej s hojo! Bravo!!!!
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 20:36:06
|
|
|
|
n€na
|
ojla, da nas malo gor dvignem, smo skoraj padle na drugo stran. Se moram pohvalit, da sva se danes z mojim lotla barvat ograjo na terasi., me je tako zmučlo da grem malo počit na kavč pred tv in pol spanje Sem bila prav prijetno presenečena ko mi je tast reku, da če lahko pelje Zalo malo na sprehod. Mi tega ni reku še nikol oz. je sam takrat ko sem mela jaz namen iti drugam In sem mu jo lepo napravla za ven in dala v voziče in je bil z njo dve uri. nič grem malo počit ker me boli hrbet ko
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 21:00:21
|
|
|
|
nky 23
|
jaz sem končno pospravla malo stanovanje, Kevin že eno uro spi, jaz še skočim pod tuš potem pa ajat. KAJA res , za vašo lepo hojo!!!!!!!! Hvala za čestitke!!! Ne pozabite prestavit ure jutri za eno uro naprej!!! moj je vesel da se prestavi, bo samo 11 ur na šihtu
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 21:33:56
|
|
|
|
nky 23
|
lep in miren večer vsem!!!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 22:02:57
|
|
|
|
lenkav
|
dojenje: tudi Vid se še vedno doji; ponoči 1x po 5. uri, kar sicer ne pomeni, da se prej ne zbuja, ampak mu jesti pač ne dam, ker to ni krivo za zbujanje; dojiva se tudi zvečer pred spanjem in še včasih dodatno po kosilu in popoldanski malici menstra: jaz je tudi še nimam in se prav nič ne sekiram varstvo: tudi mi upamo, da dobimo vrtec s septembrom, do takrat pa malo obe babici, po junijskih izpitnih rokih pa še moja sestrična, ki se z Vidom super ujame in bo takega nagajivčka lažje obvladovala... hujšanje: bi bilo fajn, pa se zarad dojenja temu še malo izmikam; drgač pa mislim, da se bom kar ločevalne lotila, ko bo čas in volja kolesarjenje: a ste že kaj razmišljali o skupnem kolesarjenju? boste nabavili sedežke za spredaj ali zadaj? jaz se tega že ful veselim in danes, ko je bilo tako toplo, bi najraje kar Vida popokala in šla vozikat (brez č); no pa še nimamo nič opreme in malo bomo že še počakali jutri vam želim kak lep izlet in dobro kosilce (tudi tistim na dieti)
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 29.3.2008 22:19:04
|
|
|
|
ŠpelaP
|
skupno kolesarjenje - mi imamo še od Tima sedež namontiran zadaj na mojem kolesu. Čelado je pa Sara dobila za pisanko. Tako da smo pripravljeni na kolesarjenje. Sara se je pa danes malo po dvorišču s svojim poganjalcem "vozila" in je bila ful posrečena, ko je šlo prepočasi, je kar cvilila in vstajala. Pa skoz je plozala po trobi.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:13:29
|
|
|
|
nky 23
|
jutro!!! saj to ni res vsak dan svaprej pokonc, no ja danes sva spala do pol sedmih, sam meni se ni vsak dan ure naprej premikat, da bomo spali tako dolgo KAVICA je seveda že kuhana,...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:32:34
|
|
|
|
nky 23
|
ANA dobro jutro!!! kako ste kaj spali? Kako je kaj Svit in kako Pia?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:34:47
|
|
|
|
*ANA*
|
Jutro NKY hvala za kavico, tudi mi imamo budnico in sicer nas Pia budi že ob 5 uri pa tja do 5:30 , ma sploh ne vem kaj jo trka . Do zdaj je pa tako lepo spala- od 8 ure zvečer pa do sedme ure zjutraj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:36:56
|
|
|
|
nky 23
|
ja mogoče pa je tako obdobje? upajma na bolše!!!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:37:38
|
|
|
|
*ANA*
|
NKY Svit je kar OK, včeraj smo se cel dan potepali zunaj, pa tudi s kolesom smo šli in je prav užival -edino kar ga je motilo je bilo to, da mu je slinček gor pihalo na obraz . Pia pa postaja vsak dan bolj trmasta , sploh nič več ne posluša in nekaj po svoje trmoglavi- jao meni . KAko pa Kevin?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:40:41
|
|
|
|
*ANA*
|
Ja upam da je samo obdobje, ker tole ni za nikamor - gremo na sprehod pa kar neki sem in tja laufa , v petek je šla kmalu pod avto ker ne gleda kje hodi in se neki afna , potem pa s sabo vlači še kolo in boga jaz- 20 metrov se pelje in potem moram jaz vse nosit- Svita vozit, Pio gledat in še kolo zraven vlečt
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 7:47:46
|
|
|
|
nky 23
|
ojoj!!! Saj bo!!!! Naš Kevin je pa pravi navihanec, seveda je fajn samo to kar se ne sme, sedaj ga malo zobki matrajo, pa povsod ga je polno... Hm kolo, ja ko ne bi imela kamorkoli bi hotela sam klanc in pa glavno cesto, bi si ga še kupila, tako pa ne vem... meni osebno so bolj rolerji sam spet se nimam tu kje rolat, razen če se kam pelem...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:04:48
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro, tudi mi smo vsaki dan bol zgodej pokonci. Sem misla, da ko se ura prestavi pa bomo spali do osmih, se je pa zbudila že ob šestih sma ce najedle in pol sma se mal v taveliki postlii crklale, sm misla da bo zaspala pa ni . Zdej že pa veselo reklame trga in kako so dobre Kolesarjenje: Mi tudi že študiramo o nakupu sedeža sam še ne vemo katerega bi vzeli a za spredaj ali za zadaj. Punce tiste ki imate izkušnje z njimi svetujte nam kateri je boljši. Zdej grem pa skuhat en lonec kave, sem jo petrebna ko a jo bo še katera?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:05:59
|
|
|
|
*ANA*
|
Ja upam da je res samo obdobje in da gre kmalu mimo- ker drugače si samo ne upam več z obema ven
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:06:15
|
|
|
|
nky 23
|
nena jaz bi še eno
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:09:11
|
|
|
|
*ANA*
|
Nena 26 mi imamo sedež za spredaj in sedež za zadaj . Včeraj sem spredaj peljala Svita ker zadi mislim da se ne bi hotu peljat ker naprej ne bi nič videl . No Svit se je spredaj peljal, Pia pa zadaj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:10:19
|
|
|
|
n€na
|
vsak trenutek bo kuhana
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:18:33
|
|
|
|
n€na
|
SKUHANA JE TALE NAŠA KAVICA, BRAVO JAZ
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 8:42:57
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Kolesarjenje: Mi tudi že študiramo o nakupu sedeža sam še ne vemo katerega bi vzeli a za spredaj ali za zadaj. Punce tiste ki imate izkušnje z njimi svetujte nam kateri je boljši. Osebno pojma nimam kaj je bolje - lahko pa ti posredujem odločitev in pojasnilo prijatelja, ki je skoraj drugi doktorat naredil iz tega: sedež zadaj je res da manj zanimiv za otroka in mogoče manj praktičen za starša a varnejši. Na žalost še vedno velja, da so sedeži za spredaj slabše kakovosti kot tisti, ki se namestijo zadaj. Razen na primer tale ki je trenutno se mi zdi največ na področju sedežev spredaj, a čisto predrag. Pa OK baby http://www.maraton.si/okb826Q52q58wSL.htm je tudi ok (ti imajo tudi sedeže za zadaj, ki jim lahko spreminjaš naklon). Aja, pa še to sedež spredaj je kolikortoliko varen le za male otročke, za večje pa je kraljestvo za očkovim hrbtom zakon Zdej grem pa skuhat en lonec kave, sem jo petrebna ko a jo bo še katera? Nena tale kavica pa iz tvojih ust v bojža ušesa - pri meni vsi spijo sam jest neki pokonci strašim Mi grejo na živce s tem prestavljanjem ure, pa malo naprej, pa malo nazaj - že več kot 10 let vedo, da je to čisto zgrešeno, ampak ne "dejmo še mal to delat, ko smo ljudi že tako fino navadli"
< Sporočilo je popravil KT -- 30.3.2008 8:44:58 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 30.3.2008 9:12:31
|
|
|
|
*ANA*
|
No tale sedež za kolo je pa dober KT. No mi imamo nekega navadnega za spredaj , zadaj pa imamo takega kot si ga na linku dala in je res OK, ima naklone če zaspi- a se nam to še ni zgodilo . No zdaj pa gremo počasi ven ker mi take neumnosti tle not počne da je joj Lep nedeljski sončni dan vsem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?