|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
10.11.2008 13:03:04   
FLASK_A
Evo, smo od pediatrinje. Ušesa so spet hudo vneta, tako da smo že na tretjem antibiotiku v enem mesecu. Upam, da kmalu mine, ker ga res boli in hodi ko račka, tako ga zanašauser posted image

Lepo bodite!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.11.2008 23:02:16   
Anonimen
Ojla še od nas

FLASK_A  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite. Se vrtite v krogu tako kot smo se mi. Boste enkrat izpregli potem bo pa mir za nekaj časa.

Vidim d aje kar nekaj bolezni na pohodu. Odkar je moja Tara v vrtcu je noro. Prvi mesec je bila ogromno doma, pa oktobra tudi. Sedaj je v vrtcu, samo smo že cel teden na hiconcilu in ventolinu, ker ful kašlja. Je pa vseeno v vrtcu, ker s tem ne ogroža drugih otrok, antibiotik pa itak dobi na 8 ur. Smo pa driskali in bruhali, imeli spet napotnico za bolnico zaradi adeno virusa ki ga je staknila, skratka bilo je noro. Iz tega se je razvil kašelj ki se vleče že kar nekaj časa. Malo sem ga ublažila z just izdelki aampak stvar je bila tako daleč da smo prišli do antibiotika.

Drugače pa je kar pestro. Naš živček daje vzgojiteljicam ogromno dela, saj ima energije za dva. So rekle da vse pošlihta v vrtcu user posted image . Začela je pobirati besede, veliko se pogovarja, da o trmi ne govorim. Včeraj so po sobi leteli svinčniki, stolčki, flaša, cunje, jaz ne vem a jo je luna trkala, je bla tako tečna.
Točno ve kje iskat potuho (tašča user posted image ) in kdo ji česa ne dovoli - največkrat sem črna ovca jaz (no pa saj je razumljivo saj sem skoz jaz z njo). Kako je pa pri vas? A že vejo kaj kdo dovoli in kako se počutite ko vi otroka kregate, mu ne dovolite tega in onega, potem pa najde potuho pri nekomu drugemu? Ali ste ve mogoče ravno na nasprotni strani?
Zobkov nam manjka še 6. Pa komaj čakam da vse prileze ven.

Čas za antibiotik.

Lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.11.2008 7:31:48   
Drnula
Jaka poštimej se čimprej   user posted image

nogica - pri Neci se lepo vidi, kako se različno obnaša pri različnih ljudeh. Varstvo je deljeno na privat varuško in na mojo mamo in ko mi govorita je večkrat slišati, kot bi govorile o drugem otroku. Različno se obnaša za zaspati, za jesti, v ospredju so druge aktivnosti ... prav tako se spet drugače obnaša ko je z mano. Je tudi zelo živahna ampak lahko rečen, da ni zahtevna kar mi potrdita tud obe varuški, ker se sama veliko igra in zamoti. Privat varuška sploh pravi, da je varovati njo pravi užitek, ker te samo v smeh spravlja. Igra se ogromno ... s punčko posebej, vozi jo gor dol, pestuje, poje, pleše, krega, veliko gleda knjige in zraven knjig tudi največ pove, potem pa ostale stvari, kocke, skrivanje za zavesami, preganjanje z mačkom, metanje po pouštrih, brisanje prahu ... oponaša kar vidi
Da bi iskala potuho ... kaj pa vem, za zdaj tega še toliko ne opazim. Če joka ker ji česa ne dovolim potem se začne stiskati, ampak nisem opazila da bi šla k očiju ali da bi bilo obratno. Tudi nimam tašče ali drugih ljudi v svoji hiši. Trenutno niti nimamo še takih situacij. Še pride na vrsto.

Neci se šmrkanje in kašelj vleče že dva tedna. Skozi sicer brez vročine in je kjub temu ves čas dobre volje in razigrana, težava je bila predvsem spanje. Je bolje pa spet slabše. Pred dvema dnevoma je bilo še najslabše, danes je spet dokaj dobro.... morda bo zdaj res pritisnil mraz in bo manj teh virusov. Me že mal skrbi ampak dohtarca me je poslala domov, da ima čista plujča in da se prehaldi radi tako vlečejo. Tako smo pozorni na vročino in na dihanje kar kaže vse ok.

No punce, lepo se imejte .... jaz gre na delo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
14.11.2008 17:32:13   
FLASK_A
Hvala za pike poke, naš mali lump je očitno že zdravuser posted image user posted image user posted image . Še recept, kako se pozdraviti: Mami mora pustiti Kinder v bližini, kjer (kao) pridno spimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim o tem, da je šel kar oblečen v banjo, tako se mu je mudilo it umituser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
14.11.2008 22:32:12   
KT
"Mami Kinder je zakon" - še večkrat ponovi vajo (beri govori Jaka) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
14.11.2008 22:43:12   
KT
Jebeštrga, mi smo spet pristali v razvojni - pa sem bila septembra prepričana, da smo se NFT znebili. Pa saj ne morem verjet user posted image . Da na kratko povzamem: "Alina je že hodila, ampak zadnji mesec se je premislila in večino prostora pokrila na vseh štirih, ko pa je bila v igri hoja pa je neumorno iskala mojo roko (ali pa tistega v bližini), da se je premikala. Ob rednem pregledu v RA, zdravnica ni bila preveč navdušena in evo - spet moramo hoditi na vaje na NFT. Jest ne vem, no user posted image  Aja, pa še to - po novem ni fino, da Alina toliko spi in jo moramo dvigovati ob 9.00 in jo pustiti, da popoldan spi le max dve uri user posted image  Me je prav mello, da vprašam, če ima še kak tak nasvet. Kaj pa ve mislite?

No, kakorkoli "bottom line" je bil, da moramo začeti naši frajli posvečati manj pozornosti (da ne smemo vseskozi skakat okrog nje, namig je bil, da naredimo novega otroka in celo, da jo damo v vrtec - ampak to se je kasneje premislila, ker otroci kao nimajo nič od jasli) in, da je - po besedah zdravnice - ne smemo prikrajšati teh izkušenj user posted image . Saj vem, da vse skupaj ima nek smisel, ampak kaj naj zdaj - jo pustim jutri na tleh, da od tržnice pride sama za mano do "Zvezde" na tortico user posted image    

< Sporočilo je popravil KT -- 14.11.2008 22:47:37 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.11.2008 8:25:04   
n€na
jutro,

naj se še jaz malo oglasimuser posted image user posted image Mi zmanjkuje časa s to selitvijo. Sem tako utrujena, da ne vem kako lahko sploh še stojim po konci.

KT tole kar ti je pa zdravnica rekla je pa meni čist mimo. Ko je Zala shodila je najraje hodila in iskala oporo vse povsod, potem je zašela se plaziti po vseh štirih in takrat je hoja ni zanimala , če smo kam šli smo morali vzeti voziček sabo, ker se gospodični pač ni ljubilo hoditi zdaj pa ima spet obdobje da bi hodila in hodila in tekala in tako je vsaki dan od jutra do večera.
3Glede spanja , moja mala spi vsaki dan maksimalno 3 ure, včasih potegne tudi na 4 ure in zato je ne mislim zbujat. pač spi kolikor ji paše.
V jaslicah niso prav nič prikrajšani, ker se veliko stvari naučijo hitreje kot doma in verjemi mi ni jim dolg čas. Vsaj v Zalini skupini je tako. Vsaki dan vidim kaj novega ko jo grem iskat.

Edino kar se strinjam z njo je da imaš še enega otroka, saj bo tako Alina imela družbo doma. Zato le veselo na delouser posted image user posted image user posted image , mi delamo že kar nekaj časa

FLASK_A tudi pri nas je kinder zakon, pa tudi happy hipo je čisto bolizu zakonauser posted image user posted image user posted image

Drugače pa ni pri nas nič novega. Lep dan še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
16.11.2008 0:56:40   
ŠpelaP
Ojla, punce!
Se že en lep čas nisem oglasila, saj imam ful pregnano - doma in v službi.
Mulčka sta OK. Sara navihana, razigrana... Samo govoriti se ji ne ljubi najbolj. Seveda, ko pa že s kretnjami doseže, kar potrebuje. No, v svoji žlobudravščini že govori, pa nekaj malega ostalih besed (mama, ata, deda, teta, taša (Tjaša), uža (Žuža), mimi (Timi), ajna (žejna)...). V domačem varstvu kar uživa, so pa vsi trije (moja mami in oči ter moja babica) popoldan, ko prideva midva z možem domov in prevzameva otroke že kar zmatrani. Sara na trenutke že tudi hoče uveljavljati svojo voljo, ampak jo mi v navalu njene trmoglavosti kar pustimo ali pa preusmerimo njeno pozornost in ni hudega. Se pa v zadnjem času že kar fajn igrata s Timom in se razumeta. No, vsaj dokler, da ga ona ne začne cotati. Takrat se pa Timi kar začne cmiziti.
Drugače pa počasi že odštevamo dneve, ko bo naš tavečji mulček upihnil že peto svečko, tamala pa svečko in pol. Res hitro teče ta presneti čas.
Prejšnji teden smo dobili še enega novega družinskega člana - leopardjo gekonko in ker kuščarka je samo živo hrano (čričke, črve mokarje), imamo poleg terarija še dve drugi posodi - v eni žive čričke, v drugi žive črve. Potem moram pa poleg gekonke hraniti še čričke, da mi ne bi pocrkali, preden bi postali živa hrana. V glavnem imamo pravo gužvo.
Se vam bom še kaj oglasila, ko bom spet imela malo časa.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.11.2008 7:31:28   
Drnula
ampak kaj naj zdaj - jo pustim jutri na tleh, da od tržnice pride sama za mano do "Zvezde" na tortico
IZVIRNO SPOROČILO: KT
Ha - KT, men se pa še vedno ne zdi nič čudnega če Alini ni do hoje. Kar nekaj jih poznam, ki so shodili po 18 mesecu, tudi punčko ki ima zdaj 19 m, pa se na noge postavi, je stabilna ampak gre naprej raje po vseh štirih. Pa naj Alino malo vzamejo v roke v RA, da vidijo ali je res vse ok sicer pa ne se sekirat.

Vrtec ... jaz sem zadovoljna da imam privat varstvo in če ga bom imela do 3. leta bo super. Neca je taka uživačka user posted image  Na ta način se veliko ukvarjajo z njo, čeprav to baje ni preveč dobro - a ne KT user posted image , malo manj je bolna, spi kadar ji paše in kolior ji paše ... in da se tu pohvalim. Zdaj običajo čez dan spi nekje 3 ure in zadnje tri noči prespi kot polh. Očitno bomo tud mi prišli do enga reda.

KT - jaz Aline ne bi budila. Morda bi jo skušala zamotiti, da ne bi zaspala tolk hitro, ampak .... se mi zdi tud to kar malo trapasto. Pa itak se ne smeš ukvarjat z njouser posted image . Tole je štosna dohtarcauser posted image . Še nisem slišala, da bi to otroke uspavalo oz ulenilo .

Ja, nič, kar še enaga narest brž. To bo verjetno pomagalo. Saj pri vsej zgodbi puca itak nima nič zraven 

Flask_a, jaz imam kar malo borbe z Neco in sladkarijami... ko je na mizi kosilo ali večerja ona hodi stat pod omarco in kriči don-don, don-don ... na bonbone je čist nora. Jaz ji privoščim piškot s čajem po sprehodu in sem in tja kak bonbon ali kak kinder.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.11.2008 7:34:51   
Drnula
Nena - srečno pri selitvi. Pomisli ... ko boš vse znesla in potem pospravila se boš s taaakim užitkom skrajno zadovoljna zleknila na stol user posted image  

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.11.2008 18:32:05   
mentos
pozdravljeni,

KT, ne sekiraj se, kar ti rečejo zdravniki. Jaz sem že veliko tega dala skozi, od tega, da je hipertonična, do tega, da bo mogla ravno tako hodit na fizioterapije, no ko pa smo obiskali to fizioterapijo, je rekla, joj vaš otrok je zdrav, kar hitro domov. Prav tako je ne budi, bodi vesela da spi, moja tudi spi do 08.30 zjutraj, seveda jo mami zbudi, ker ona bi še kar spala, nato gre še ob 10.30 za 1,5 urce in še enkrat popoldne ob 15 za cca 1-1,5 urce.

Ja, kako pa kaj pri nas. Bol slabo smo. Hana je imela dva dni 39 vročine, zdaj pa hud kašelj. Je pa me groza, ker moj otrok noče nič jest. Vem, da se vam to sliši smešno, vendar jest sem že čist na koncu z živci. Tako se sekiram, da sem celo skupaj padla. Vem, vsi pravijo, je kolikor rabi, vendar naš pišče samo pije,, žlice noče, kar pa dobi v roke pa vse spešta in spluva. Joj ne vem če ima 9,5 kg. Vsi pravijo, joj kako je suha, samo kosti skačejo okoli, potem me pa še bolj potre, ko to rečejo.
Drugače pa je super razpoležena, spi lepo, včasih ponoči malo sitnari, govori pa kot strgan dohtar: ata, mama, teta, stic, voda, Joža, Maluša, šesa, nos, pas, roza, copat, Luka, baba, ...oz. se mi zdi da je začela ponavljat zanami.

Upam, da bom tudi jaz doživela, da bo moj otrok jedel, da bo rekla, da je lačna... Kadar rečem, da gremo jest, govori NE, NE, NE, zapre usta in odkimava z glavo.

zdej mamo pa povhne gate dreka, tako da lep dan vsem.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.11.2008 18:39:32   
ŠpelaP
Mentos - če te kaj tolaži... Naša Sara ima oblečena, s plenico vred okoli 9,4 kg. Pa zgleda čisto OK.
Pa včasih pri kakem kosilu skoraj več poje kot Tim. Pa še noben nam ni rekel, da bi bila suhcana. Jaz mislim, da otrok že poje toliko, kot rabi. Bodi brez skrbi, da bi bila Hana verjetno preklemano sitna, če bi bila lačna.
Jaz menda kot mali otrok nisem nikoli rekla, da sem lačna. Moja mamca je enostavno vedela, kdaj sem lačna, ker sem takrat (če sem slučajno bila lačna) postala sitna kot hudič. 

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.11.2008 14:50:46   
Drnula
zdej mamo pa povhne gate dreka, tako da lep dan vsem.

To je dobro, se pravi, da nekaj je pa le pojedla.

Morda ima tudi že malo odpor - a? Dobro razpoloženje se meni tudi zdi dober znak, da ni nič narobe user posted image  Si si jo že upala pustiti, da postane orgn lačna in potem poje večji obrok, al se bojiš da bi ti znalo trajat predolgo?

Meni se tudi velikokrat zdi da Neca poje zelo malo pa ima po moje nekje med 12-13 kg. Tako, da si predstavljam, da se ti vse skup ne zdi nič.
Necin bratranec je v drugem razredu in poje približno toliko kot ona. Skoraj nič. Je suh, droben, res  skoraj nič  ne poje in še tisto po eno uro skup traja preden zmaže... pa je od nekdaj zdrav, nič mu ne manka ...  tak pač je.

Punce kje ste?
Kaj je s tisto kavo? user posted image
lpp

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.11.2008 20:59:18   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Kavaaaaaaa! Kdaj? Jaz sem takoj za - hitro določimo datum in potem kdor pride pride! Jaz imam tako fleksi službo, zato je najbolje, da ve določite datum - torej KDAJ?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.11.2008 21:00:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Kavaaaaaaa! Kdaj? Jaz sem takoj za - hitro določimo datum in potem kdor pride pride! Jaz imam tako fleksi službo, zato je najbolje, da ve določite datum - torej KDAJ?

Jaaaa. jaz bi tud. Samo mi lahko bolj popoldan. A bi ve s škrati prišle?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
20.11.2008 22:37:22   
Anonimen
In jaz bi prišla, ampak tudi bolj popoldne. Pa če pridem s Taro je obvezno da smo nekje kjer je kakšna igralnica, ker moj škrat ni pri miru niti sekunde.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.11.2008 10:28:47   
FLASK_A
Kofi tajmuser posted image user posted image user posted image

Lahko rečemo MONS ob 6h zvečer- tam je mirno in imajo igralni kotičekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.11.2008 21:58:38   
Anonimen
Jaz sem za Mons FLASK_A, samo jaz bi eno urco prej (če bi katera hotela), ker bi šle midve ob 7-ih že nazaj domov. Gre ob osmih spat, drugače je joj.
Kateri dan pa? Upam, da med tednom, ker vikende delam.
kaj pa npr.... naslednji teden v sredo ali četrtek?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.11.2008 22:08:44   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz sem za Mons FLASK_A, samo jaz bi eno urco prej (če bi katera hotela), ker bi šle midve ob 7-ih že nazaj domov. Gre ob osmih spat, drugače je joj.
Kateri dan pa? Upam, da med tednom, ker vikende delam.
kaj pa npr.... naslednji teden v sredo ali četrtek?

Ja, toooooo. Vse uredu, ob 17h torej - super - samo še dan povejte. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.11.2008 22:17:34   
N _ B
nogica: pri nas imamo podoben problem. Jaka hodi spat med 19.00 in 19.30 in mi je ob 18-ih prepozno. Običajno gledamo, da smo do 18.30 doma, da se v miru zrihtamo za spanje, ker drugače ....user posted image
Naslednji teden jaz ne morem, ker delam do 16-ih in sem okoli pol petih šele doma. Se pridruživa kdaj drugič.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.11.2008 22:17:52   
KT
JUNIJKE 2007  

user posted image              

Liona
08.05. user posted image Svit user posted image
rojstvo: 45 cm, 2090 g
1.mesec: 51 cm, 3200 g 
2.mesec: 56 cm, 4600 g
3.mesec in pol: 60.5 cm, 6400 g
5.mesec: 65.5 cm, 7300 g 
6 mesecev & pol: 70.5 cm, 7960 g 
8.mesec: 74 cm, 8400 g

Andreja75
16.05. user posted image Maj  user posted image Galuser posted image
Maj                                             Gal   
rojstvo: 46 cm, 2220 g                46 cm, 2200 g
1.mesec: 51 cm, 3340 g              48 cm, 2980 g
2.mese: 53cm, 5190 g                 52 cm, 4720 g
3.mesec: 60 cm, 6950 g              60 cm, 6440 g           
26.11. prvi zobek                        8.11. prvi zobek
27.11. drugi zobek                      9.11. drugi zobek 

Kati81 (28.7.1981) user posted image

17.05.user posted image Kaja Tanauser posted image
rojstvo: 47 cm, 2720 g         GH: 17.9. rižolino Milupa
1.mesec: 50 cm, 3380 g
2.mesec: 52 cm, 4380 g       1.2. ob 9.49 prvi zobek 
3.mesec: 56 cm, 5300 g       2. & 4. 5. še dva zobka 
4.mesec: 61 cm, 6360 g               
5 mesecev & pol: 64 cm, 6950 g, OG 42 cm, OP 44 cm
6 mesecev & pol: 66,5 cm, 7200 g, OG 43 cm
7.mesec: 70 cm, 7800 g       3.3. prvi koraki  
9.mesec: 70 cm, 8150 g
12.mesec: 75 cm, 9300 g, OG 46 cm 

nky (15.02.1984) user posted image  
29.05. user posted image    Kevinuser posted image
rojstvo: 51 cm, 3540 g               9.2. prvi zobek 
1.mesec: 55 cm, 4160 g           13.2. drugi zobek  
3.mesec: 60,5 cm, 6230 g          2.6. še dva zobka 
4.mesece & pol: 64 cm, 7340 g + cepljenje
6.mesec: 68 cm, 7820 g + cepljenje
9.mesec: 73,5 cm, 9100 g
12.mesec: 76 cm, 9870 g   

Palčica
30.05. user posted image  Aljažuser posted image
rojstvo: 50 cm, 3280 g
1.mesec: 53 cm, 3800 g
2.mesec: 56 cm, 5700 g
3.mesec: 62 cm, 6900 g
4.mesec: 64,5 cm, 7500 g
6.mesec: 68 cm, 7950 g  

nogica (31.01.1981) user posted image   
31.05.user posted image  Tarauser posted image

rojstvo: 51cm, 3620g          GH: 10.11. (Rižolino)   
1.mesec: 55 cm, 4900g       4.5. Tara shodi

2.mesec: 58,5 cm, 5400g
3.mesec: 60 cm, 6000 g, OG 39,5 cm

16.10. prvi zobek (in sploh prvi zobek v "konkurenci" vseh junijskih user posted image   18.10. drugi zobek 19.2. tretji zobek
22.3.- zgoraj prvi levi sekalec
28.3.- zgoraj drugi levi sekalec
5.4.- zgoraj prvi desni sekalec
29.4.-spodaj drugi desni sekalec 

5.mesec: 63 cm, 6600 g + drugo cepljenje
6 mesecev & pol: 65,5 cm, 7400 g, OG 42,5 cm
7 mesecev & pol: 68 cm, 7800 g + 3.cepljenje
9.mesec: 70,5 cm, 8439 g                26.7. 12 zobkov 

Padme (02.10.1974)user posted image   
01.06.user posted image
 Jakauser posted image

rojstvo: 51 cm, 3315 g           GH: 02.10. rižolino Milupa    
1.mesec: 53 cm, 4320 g         02.12. prvi nadstandardni zobek

2.mesec: 55 cm, 5300g          23.12. drugi nadstandardni zobek 
3.mesec: 62 cm, 6450

4.mesec: 64 cm, 7100 g
5.mesec: 66,5 cm, 7630 g
6.mesec: 67 cm, 8300 g
7.mesec: 71 cm, 8800 g
8.mesec: 73 cm, 9200 g
9.mesec: 73 cm, 9820 g
10.mesec: 74 cm, 9800 g
11.mesec: 76 cm, 10300 g
12.mesec: 76 cm, 10590 g 
januška78 (15.09.1978)user posted image
01.06.user posted image
 Mancauser posted image
rojstvo: 55 cm, 3800 g                   GH: 25.11.      
1 mesec & pol: 57,5 cm, 5685 g  
3.mesec: 62 cm, 7110 g             31.3. prvi zobek

4.mesec: 63 cm, 7700 g             25.4. drugi zobek 
5.mesec: 66 cm, 8200 g               2.5. tretji zobek 
6.mesec: 67 cm, 8500 g             30.5. četrti zobek  
7.mesec: 68 cm, 8900 g               5.6. peti zobek   
8.mesecev: 70 cm, 9300 g
9.mesec: 71,5 cm, 9050 g
10.mesec: 73 cm, 9400 g
12.mesec: 75 cm, 9650 g  

N & B user posted image  
02.06.user posted image
   Jakauser posted image

rojstvo: 51 cm, 3200 g
1.mesec: 56 cm, 4300 g 
2.mesec: 60 cm, 5700 g,
3.mesec: 64 cm, 6400 g   

4.mesec: 64,5 cm, 6900 g
5.mesec: 66 cm, 7500 g
6.mesec: 68 cm, 7750 g
6 mesecev & pol: 69,5 cm, 8100 g, OG 45 cm
7.mesec: 70,5 cm, 8400 g
8.mesec: 72 cm, 8700 g
9.mesec: 74 cm, 9200 g
10.mesec: 74 cm, 9100 g
11.mesec: 75 cm, 9700 g          24.8. Jaka shodi!
12,mesecev & 3t: 78 cm, 9900 g, OG 48 cm    

Bibyka user posted image
02.06.user posted image Januser posted image

rojstvo: 48 cm, 2880 g, OG 33 cm        25.1. prvi zobek 
1.mesec: 53 cm, 4270 g, OG 35 cm      13.2. drugi zobek 
2.mesec: 56 cm, 5470 g, OG 38 cm      17.3. tretji zobek 
3.mesec: 61 cm, 6390 g,                      31.3. četrti zobek 
OG 39,5 cm + prvo cepljenje                  3.4. peti zobek 
4 mesece & pol: 64,2 cm, 6840 g, OG 42 cm + drugo cepljenje
6.mesec: 67,5 cm, 7520 g
10 mesecev & 1t: 72 cm, 9200 g   

babajči 
03.06.user posted image    Emauser posted image

rojstvo: 46 cm, 2300 g
1.mesec: 50 cm, 3350 g
2.mesec: 55 cm, 4400 g
3.mesec: 59 cm, 5680 g, OG 38,5 cm
6.mesec: 65 cm, 7440 g, OG 41,5 cm

FLASK_A (29.06.) user posted image  
04.06. user posted image  Jakauser posted image

rojstvo: 55 cm, 4690 g         28.11. prva zobka 
1.mesec: 60 cm, 5700 g, OG 40 cm 
2.mesec: 64 cm, 6700 g
3.mesec: 67,5 cm, 7480 g, OG 43 cm

5 mesecev & pol: 70 cm, 7790 g, OG 44,5 cm + prvo cepljenje

Drnula (08.05.1977)  user posted image
05.06. user posted image Necauser posted image    
rojstvo: 48 cm, 2980 g        19.11. prvi zobek 
1.mesec: 54 cm, 4360 g
2.mesec: 60 cm, 5870 g      21.3. Neca shodila 
3.mesec: 60 cm, 6260 g
4.mesec & 10 dni: 64,7 cm, 6980 g
5 mesecev & pol: 67,6 cm, 7690 g, OG 42,6 cm
9.mesecev & pol: 71 cm, 9140 g, OG 45,2 cm
11.mesec: 74 cm, 9880 g   

Melaverde
09.06.
user posted image  Valuser posted image
rojstvo: 50 cm, 3465 g        14.1. dva zobka 
1.mesec: 56 cm, 4800 g
2.mesec: 64 cm, 5850 g
3.mesec: 67 cm, 6900 g
5.mesec: 71 cm, 7750 g + 2. cepljenje
6.mesec: 76 cm, 8200 g + 3.cepljenje
9.mesecov & 1 teden: 78 cm, 8700 g
13.mesec: 84 cm, 9700 g, OG 49 cm, OP 52 cm 

*Ana* (12.04.1983)user posted image
10.06.user posted image  Svituser posted image
rojstvo: 54 cm, 3960 g          28.12. prvi zobek 
1.mesec: 56 cm, 4750 g        29.12. drugi zobek 
2.mesec: 59 cm, 5840 g        23.3. tretji zobek 
3.mesec: 65 cm, 7700 g, OG 42.5 cm
8.mesec: 73 cm, 10500g       5.6. Svit shodil       

durosh (04.01.1979)user posted image  
10.06. user posted image  Nikolajauser posted image
rojstvo: 53 cm, 3850 g, OG 36 cm       21.1. prvi zobek   
1.mesec: 54,5 cm, 4700 g                   23.1. drugi zobek 
2.mesec: 60,5 cm, 6200 g                   10.3. 3&4 zobek                 
3.mesec: 61,6 cm, 6700 g, OG 41 cm  15.3. 5 zobek  
4.mesec: 66 cm, 7400 g
5.mesec: 70 cm, 7800 g
9.mesecev & pol: 71 cm, 9100 g 

ŠpelaP (6.2.1975)user posted image
11.06. user posted image  Sarauser posted image
rojstvo: 50 cm, 3680 g, OG 35 cm         2.3. prvi zobek 
1.mesec: 52 cm, 4300 g, OG 36,5 cm    3.3. drugi zobek 
2.mesec: 59 cm, 5100 g, OG 39 cm
3.mesec: 61 cm, 5700 g, OG 40 cm

5.mesec: 65 cm, 6610 g, OG 41,5 cm + drugo cepljenje
6.mesec: 67,5 cm, 6920 g, OG 42,5 cm
7.mesec: 68,5 cm, 7220 g, OG 43 cm + tretje cepljenje 
8.mesec: 69 cm, 7650 g
11.mesec: 72 cm, 8400 g
13.mesec: 74 cm, 8450 g     24.8. Sara shodi!    

Maya82*
12.06.user posted image Pia user posted image
rojstvo: 53cm, 3660g 
1.mesec: 58cm, 4630g  
3.mesec: 66,5cm, 6350g 
4.mesec: 68cm, 7030g 
6.mesec: 71cm, 7690g     

janapan
13.06.user posted image  Anika user posted image
rojstvo: 53cm, 4170g              19.12. prvi zobek 
1.mesec: 58cm, 4950g  
3.mesec: 62cm, 6100g 
6.mesec: 68cm, 7500g 
9.mesec: 71cm, 8170g

Anya22 (27.9.1983)user posted image
14.06. user posted image  Žan user posted image
rojstvo: 51 cm, 3530 g        GH: pri 4,5 mesecih 
1.mesec: 54,5 cm, 4150 g      11.12. prvi zobek 
2.mesec: 57 cm, 5110 g         17.12. drugi zobek
3.mesec: 62 cm, 6450 g        
4 mesece & pol: 67,5 cm, 7460 g 
6.mesec: 68,5 cm, 8340 g      22.3. prva beseda MAMA

9.mesec: 74 cm, 9710 g, OG 46 cm + 3.cepljenje
10.mesec: 75,5 cm, 10200 g  17.6. Žan shodil 
24.5. prvi samostojni koraki
12.mesec: 82 cm, 11185 g, OG 47 cm, OP 49 cm
13.mesec: 84 cm, 11960 g, OG 47.5 cm  

nena26 

15.06.user posted image Zalauser posted image  
rojstvo: 49 cm, 2620 g             14.12. prvi zobek 
1.mesec: 54 cm, 3725 g           29.12. drugi zobek 
2.mesec & 5d: 58 cm, 5400 g   17.3. tretji zobek 
3.mesec & 10d: 61 cm, 6540 g 26.3. četrti zobek  
5.mesec & 5d: 66 cm, 7500 g   31.3. peti zobek 
7.mesec: 70 cm, 8870 g           26.4. šesti zobek 
11.10. 1.cepljenje       8m5t2d: prva beseda ATA       
3.12. 2.cepljenje                      8.6. Zala shodila   
9.mesecev & 3 dni: 72,5 cm, 9800 g
10.mesec: 74 cm, 10200 g      10.6. sedmi zobek 
11.mesec: 76 cm, 11000 g
12.mesec: 78.5 cm, 10900 g

lenkav (27.4.1976) user posted image  
16.06.user posted image Viduser posted image
rojstvo: 54 cm, 3810 g
1.mesec: 56 cm, 4420 g
3.mesec: 62 cm, 5940 g + cepljenje
4.mesec: 64 cm, 6260 g + cepljenje
6.mesec: 66 cm, 6880 g + cepljenje
9 mesecev & pol: 71 cm, 8300 g, OG 45,5 cm
12.mesec: 74 cm, 8600 g 

lidijad (09.12.1977) user posted image  
22.06.user posted image  Ajda user posted image
rojstvo: 53 cm, 3420 g
1.mesec: 55 cm, 3900 g
3.mesec: 62 cm, 5810 g
4.mesec: 65 cm, 6590 g
6 mesecev & 3t: 68 cm, 7650 g + 3.cepljenje

Petraa
22.06.user posted image    Timuser posted image
rojstvo: 49 cm, 3330 g          6.mesec: dva zobka
3 tedne: 56 cm, 4440 g
2.mesec: 60 cm, 5660 g 

3.mesec: 62 cm, 5885 g
4.mesec: 65 cm, 6300 g
6.mesec: 70 cm, 6880 g
7.mesec: 70 cm, 7090 g
8.mesec: 70,5 cm, 7300 g
9.mesec: 71,5 cm, 7430 g
10.mesec: 72 cm, 7350 g 

KT  user posted image  
23.06.user posted image  Alinauser posted image
rojstvo: 53 cm, 3700 g               GH: 08.11. rižolino Milupa 
2.mesec: 60 cm, 5200 g
3.mesec: 64 cm, 5920 g, OG 40 cm

4.mesec: 66 cm, 6700 g
5.mesec: 69 cm, 6900 g
6 mesecev & 3t: 71 cm, 7700 g, OG 44 cm
8.mesec: 73 cm, 8100 g
9.mesec: 74,5 cm, 8800 g, OG 45 cm
10.mesec: 74,5 cm, 9100 g, OG 45,5 cm
11.mesec: 75 cm, 9200 g
12.mesec: 76 cm, 9700 g, OG 47 cm, OP 48 cm
16.mesec: 84 cm, 11180 g, OG 47,5 cm    

neja24062007 (25.10.1981)user posted image
24.06.user posted image  Nejauser posted image
rojstvo: 46 cm, 2810 g                GH: 15.10. rižolino Milupa 
1.mesec: 49,5 cm, 3330 g,

3.mesec: 55 cm, 4680 g, OG 38 cm
4.mesec: 56,5 cm, 5200 g + cepljenje 
19.11.2007: 58 cm, 6020 g, OG 41 cm + RA
5 mesecev & pol: 62,5 cm, 6.400 g + cepljenje

8.mesec: 66,5 cm, 7750 g + cepljenje 

zabica26
27.06. user posted image  Žan Lukauser posted image
rojstvo: 52 cm, 3460 g
6.teden: 55 cm, 4510 g

3.mesec: 59 cm, 5630 g
6 mesecev & 3t: 65 cm, 7620 g  

mikena08
28.06. user posted image  Enejuser posted image   
rojstvo: 53 cm, 2970g    domov: 53cm, 3260g
2.mesec: 58cm, 5080g + 1.cepljenje
3.mesec: 63cm, 7340g + 2.cepljenje
4.mesec: 68cm, 8200g
5.mesec: 70cm, 9000g
6.mesec: 72cm, 9300g + 3.cepljenje

7.mesec: 73 cm, 9500 g
9.mesec: 75 cm, 9970 g, OG 43 cm

Mentos (10.08.1980)user posted image
02.07.user posted image  Hanauser posted image
rojstvo: 50 cm, 3250 g                    3.3. prvi zobek 
1,5 mesec: 56 cm, 4400 g             11.3. drugi zobek 
3.mesec: 61,5 cm, 5425 g             26.3. tretji zobek 
4 meseci & pol: 6250 g + 2.cepl.   27.3. četrti zobek  
5 mesecev & pol: 68,5 cm, 6500 g, OG 42 cm
6 mesecev & 1 t: 70 cm, 7000 g, OG 42 cm + 3.cepljenje
11.mesec: 77 cm, 8600 g             20.7. Hana shodi!
12.mesec: 78 cm, 8665 g, OG 44 cm (9 zobkov) 

Ronja
06.07. user posted image  Ronjauser posted image  
rojstvo: 52 cm, 3480 g
3 tedni: 52 cm, 3890 g
4 tedni: 52 cm, 4085 g
6 tednov: 56 cm, 4460 g
3 meseci & pol: 60 cm, 5595 g
4 meseci & 3 tedne: 63 cm, 6360 g
5 mesecev in 3/4: 6680 g

< Sporočilo je popravil KT -- 21.11.2008 22:19:43 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.11.2008 22:18:41   
KT
Punce moje zlate, mal nadgradnje prosim - kje so novi podatki user posted image  Malo smo zaspale, ane?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.11.2008 9:35:49   
nky 23
lep pozdrav

kako ste kaj?

no pa bomo atari leto in pol, joj kako čas beži... Naš Kevin je prav navihan fant, zna trmarit, zna se prikupit da je joj, zanima ga dobesedno VSE...

dude nima več je rekel da je bek in je tako že dva mesca nima, čeprav še skoraj nič ne govori, njegov besednjak vsebuje mama, ata, deda, baba, muuuuu teta in par oponašanj živali, ostalo pa... čakamo da bo karkoli rekel, saj mislim da bo počasi že čas?

ima pa še vedno flaško, s katere pije vodo ali čaj, ogoče sok in te flaške ga ne morem odvadit, čeprav bi to res rada zaradi zobkov ampak ne vem kako imam od magičnega do športnega lončka pa ne gre, je tak jok če je ne dobi, včasih ga vprašam, če bova dala flašo muci, kužeku, ali pa kakemu dojenčeku in od zvesto NE, NE, NE, NE,..

Drugače pa trkam na les sicer ampak smo zdravi, se vidi da je doma, v vrtec gre šele drugo leto verjetno nekje septembra, mormo ga sedaj vpisat pa bom vidla kako bodo rekli, gre namreč v dvojezični vrtec nem-slo,

za božička nimam ideje kaj naj mu kupimo, še sanja se mi ne, sem mu mislila on avto ali motor na baterije, pa bo dobil raje za roj. dan saj v stanovanju ne more koristi tega, pleti pa bo ravno prav, tako da res ne vem kaj, namreč tudi gugalnega konja ima, delavnico prav tako hmmmmmmmmmm...

V ponedeljek imava posvetovalnico in seveda ceplenje tako da bom takrat podala mere, so pa nekje okoli 11kg saj zelo rad je, velik pa je ravno toliko da odpre vrata od kopalniceuser posted image .

no zdaj pa grem me čaka pospravljanje pranje perila, kuhanje kosila ter še se najde... seveda pa Kevin zahteva ogromno časauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.11.2008 10:18:12   
FLASK_A
srečanje

midva pa lahko v sredo ob 17h. Prav super bi bilo.

zaenkrat smo:

KT
Nogica
Flask_a
?

Še katera?
N&B, a ti res ne bi moglauser posted image

Kaj pa če se zmenimo en teden kasneje, pa prideta še vidva?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.11.2008 19:35:58   
Anonimen
Kaj pa če se zmenimo en teden kasneje, pa prideta še vidva?

Zaradi mene tudi lahko, mogoče še raje vidim, ker tudi jaz ta teden delam do štirih pa bi mogla pol ful laufat. Mi je pa načelomm vseeno.

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?