Anonimen -> RE: Junijski škrati 2007 (3.del) (28.3.2008 19:22:20)
|
Ola pupe ste že na tretji strani. Enej ma danes 9. mesecev kmalu bo leto kako gre hitro. Bravo Kaja za samostojno hojo. Naš se noče plazit niti da bi pomislil na rokce da bi se dvignil gor. IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 IZVIRNO SPOROČILO: nky 23 anya kakšna je pa ta dieta???? JAZ bi namreč rada izgubila še 10kg, pa iščem nekakšno rešitev!!! res bi te prosla!!! Ti napišem!! PONEDELJEK: - zajtrk: kava brez omejitve - kosilo: 2 trdo kuhani jajci, kuhana špinača -večerja: 1 zrezek ali biftek na olju, zelena solata TOREK: - zajtrk:kava, 1 mala žemlja - kosilo: 1 zrezek, zelena solata, sadje - večerja: kuhana šunka v poljubnih količinah SREDA: - zajtrk: kava, 2 mala žemlja - kosilo: 2 trdo kuhani jajci, solata, 1 paradajz - večerja: kuhana šunka, solata ČETRTEK: - zajtrk: kava, 1 mala žemlja - kosilo: 1 trdo kuhano jajce, kuhana repa, 10 dag sira - večerja: sveže sadje jogurt PETEK: - zajtrk: kava, presna repa z limono - kosilo: kuhana riba ali pečena, vendar z malo olja, 1 paradajz - večerja: 1 zrezek. zelena solata SOBOTA: - zajtrk: kava, 1 žemjica - kosilo: piščanec na žaru - večerja: 2 trdo kuhani jajci, repa NEDELJA: - zajtrk: čaj z limono - kosilo: 1 zrezek na žaru, sadje - večrja: po izbiri kar imaš najraje na jedilniku Kava se pije brez sladkorja, solato pripravi z kisom, žličko olja in soljo. Meso z poprom in soljo. Pij navdano vodo. 8 dan začnidieto znova in nadaljuj še en teden. Po 14 dneh začni noramalno jest. Če se diete držiš po pravilih izgubiš v 14 dneh 9 kg. Meni je delovalo, čeprav se jo nisem glih striktno držala!!! Ta dieta je super ampak je zelo huda. Če si navajen da ješ še kar veliko, in pol da se kar odrečeš hrani je hudoo. Drgač je pa res učinkovita. Jaz delam ločevalno dieto in sem do sedaj izgubila 5 kg zdaj se je ustavilo.
|
|
|
|