Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:04:57
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kaj imate pa za vikend v planu? Ob osmih ima Nika plavanje in jo bo mož spotoma peljal, ko gre v službo. Z Jakom bova šla v trgovino po par stvari in potem po Niko. Dopoldan tako in tako hitro mine. Za jutri imamo v planu odpret žar sezono in bo oči pomagal pri kosilu. Popoldan pa bomo šli verjetno malo na potep s kolesi (če bo Jaka ok) in na kak sprehod. V nedeljo je pa napovedano slabo vreme in tako bo zjutraj na sporedu Živ Žav ter lenarjenje, dopoldan verjetno kakšna kavica, popoldan pa bomo šli na kak obisk. tole vreme. Za cel naslednji teden je napovedan dež.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:08:23
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Za jutri imamo v planu odpret žar sezono in bo oči pomagal pri kosilu. No, pa smo spet pri čevapih in pečenih paprikah - a si me res morala spomnit na vse te dobrote - grem v hladilnik gledat, če je kaj uporabnega Popoldan pa bomo šli verjetno malo na potep s kolesi (če bo Jaka ok) in na kak sprehod. V nedeljo je pa napovedano slabo vreme in tako bo zjutraj na sporedu Živ Žav ter lenarjenje, dopoldan verjetno kakšna kavica, popoldan pa bomo šli na kak obisk. tole vreme. Za cel naslednji teden je napovedan dež. Za pop kar verjet nisem mogla, pa to ni res - s tem, da so napovedali, da se bodo temperature poleti znižale - a se samo motim, a vsi govorijo o globalnem ogrevanju
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:15:58
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Za jutri imamo v planu odpret žar sezono in bo oči pomagal pri kosilu. No, pa smo spet pri čevapih in pečenih paprikah - a si me res morala spomnit na vse te dobrote - grem v hladilnik gledat, če je kaj uporabnega Jaz bom jutri tudi že na juhi in sadju. V nedeljo se pa žaru ne bom uprla. Definitivno ne! tole vreme. Za cel naslednji teden je napovedan dež. Za pop kar verjet nisem mogla, pa to ni res - s tem, da so napovedali, da se bodo temperature poleti znižale - a se samo motim, a vsi govorijo o globalnem ogrevanju Veš, da za poletje sploh nisem še nič slišala. Kakšno je pa napovedano? Jaz gledam tisto 15-dnevno napoved in je naslednji vikend napovedan kar lep, potem pa spet dež. Kaj hočem-april je. Ampak, če to pomeni lepo poletje, naj se kar zlije.
< Sporočilo je popravil N & B -- 4.4.2008 22:16:09 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:25:01
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Za jutri imamo v planu odpret žar sezono in bo oči pomagal pri kosilu. No, pa smo spet pri čevapih in pečenih paprikah - a si me res morala spomnit na vse te dobrote - grem v hladilnik gledat, če je kaj uporabnega Jaz bom jutri tudi že na juhi in sadju. V nedeljo se pa žaru ne bom uprla. Definitivno ne! tole vreme. Za cel naslednji teden je napovedan dež. Za pop kar verjet nisem mogla, pa to ni res - s tem, da so napovedali, da se bodo temperature poleti znižale - a se samo motim, a vsi govorijo o globalnem ogrevanju Veš, da za poletje sploh nisem še nič slišala. Kakšno je pa napovedano? Jaz gledam tisto 15-dnevno napoved in je naslednji vikend napovedan kar lep, potem pa spet dež. Kaj hočem-april je. Ampak, če to pomeni lepo poletje, naj se kar zlije. Ravnokar je bilo spet na Pop-u, da se bodo teperature po svetu znižale zaradi tistih dveh vragov v Pacifiku: Generalni sekretar Svetovne meteorološke organizacije Michel Jarraud je za BBC povedal, da se bo La Nina, močni morski tok v Pacifiškem oceanu, “zavlekla“ tudi v poletje. La Nina je za razliko od toplega El Nina hladen morski tok, njen učinek pa naj bi se poznal v nižjih temperaturah. Leta 2008 naj bi povprečna temperatura tako padla. Tudi pri nas? “La Nina se pojavlja periodično, zlasti na območju Pacifiškega oceana, vendar lahko ima na naš predel Evrope zgolj malenkosten vpliv. V Sloveniji se njen vpliv ne bo poznal, saj je La Nina lokalen pojav. Morda poletje pri nas ne bo ravno ekstremno vroče, vendar bo vpliv pacifiškega morskega toka minimalen,“ je za 24ur.com pojasnila klimatologinja dr. Lučka Kajfež Bogataj. Pri nas mogoče le ne bo taka drama, ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:26:03
|
|
|
|
KT
|
Grem Alini mal družbo delat sam, da se ne bo spet hotla s tistimi kroglicami igrat, ker jest to ne znam
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:27:46
|
|
|
|
N _ B
|
Grem tudi jaz. Nočko.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.4.2008 8:30:05
|
|
|
|
n€na
|
dobro jutro, kavica je kuhana, sonček že sije na veliko in se nam že mudi ven in upam da ne piha. Spanje -spet smo bili pokonci dve uri vidim da nobene ni, bom prišla nazaj mal kasneje
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.4.2008 10:23:39
|
|
|
|
ŠpelaP
|
ojla! Se vidi, da je danes zunaj prelep dan, ko ni nobene tu! Midva tudi brzima z mulčkom v Avstrijo kupit plenice za Saro, pa še nekaj drugih malenkosti! En lep sončen sobotni dan želim vsem!
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 5.4.2008 10:28:28 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.4.2008 16:42:32
|
|
|
|
n€na
|
pa dobro punce kam vas je odpihilo, jaz sem sama doma in nimam s kom spit kavice, že zjutraj ni bilo nobene sem prav žalostna, celi dan že pijem sama to kavo .
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 5.4.2008 19:16:21
|
|
|
|
Anya22
|
No, da nas malo vržem naprej. Z Žanom je že bolje, teče samo še iz noseka, no, malo pokašljava, ampak ni hudega. Sva celi dan pohajala in se vozičkala. Je bilo prav fajn na takem lepem sončku.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 6.4.2008 7:08:59
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro, Kavica kuhana Kofetarce na plano - spet sonček sije zunaj, pa tak dež so napovedovali. Tole je pa kar malo hecno kako se za vikend porazgubimo - kar lahko pomeni samo eno: užžžžžživamo!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 6.4.2008 8:26:08
|
|
|
|
n€na
|
evo še en lonček kave za vas
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 6.4.2008 15:29:35
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Ja punce, kje pa ste vse?! Uživate?! Tako je prav! Mi se tudi spravljamo na zrak, da malo naše prehlajene noske prezračimo!
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 6.4.2008 15:30:16 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 7:25:47
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Kava je kuhana.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 7:31:22
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro N&B hvala za kavico Ja res čez vikend vsi uživamo in prav je tako . Mi smo bli v soboto cel dopoldan zunaj smo prišli pojest in potem spančkat, ko se je pa Svit zbudil je tako jokal in težko dihal,da se je dušil in ko je vdihnil in izdihnil je bilo slišat tak zamolkel zvok(kot pri psu ko kašlja) in potem mu dam ventolin in ni bli nič bolje,vedno težje je dihal, zato smo ga popokali v avto in šli v bolnico, pridemo tja je bilo skoraj OK, le malo je še težko dihal, tako da ga je P poslušal in pregledal in rekel- ASTMATSKI NAPAD, tako da smo dobili navodila in šli domov. Potem je bilo pa vse v redu, tako da smo šli še na en rojstni dan . Včeraj pa spet pohajanje in razvajanje
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:00:11
|
|
|
|
n€na
|
jutro, končno ne bom kavice pila sama , tudi mi smo bili cele dneve zunaj edino kar smo prišli domov pojest in spat. Danes pa že spet burja bpiha in nas bo verjetno odneslo. Drugače pa mi zadnje čase spimo dobro, ne smem preveč hvalit, da ne bom že to noč pokonci Svit ti si tak božek, vedno te nekaj matra in nikakor da ti zdravje ne neha nagajat, zato ti želim čimprejšnje okrevanje in da nebi bilo več takih asmatskih napadov in veliko za srečo pri zdravju. Mamici pa le nagajaj, da bo vedala kakega cukrčka ima
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:01:18
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Dobro jutro. Kava je kuhana. Nate pa človek res lahko računa - tale vreme me čist meša pol me pa še glava boli, mah bo že. Kako ste spali?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:02:33
|
|
|
|
KT
|
Ja bogi naš Svit, upam, da ti vse te pomagajo, da hitro ozdraviž.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:04:09
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako ste spali? do 5:15 je bilo uredu, potem pa akcija, ker je bil do vratu moker. Po pol leta mu je spustila plenica. Spat nismo šli nazaj in sem sedajle čist podrta. Pa še tale dež gledam skozi okno....pojma nimam kaj bova danes počela. No, Jaka sedajle globoko razmišlja kaj bo. Bom videla njegov predlog, ko se zbudi.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:05:07
|
|
|
|
N _ B
|
Bogi Svit. A imate to v družini?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:12:31
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako ste spali? do 5:15 je bilo uredu, potem pa akcija, ker je bil do vratu moker. Po pol leta mu je spustila plenica. Spat nismo šli nazaj in sem sedajle čist podrta. Pa še tale dež gledam skozi okno....pojma nimam kaj bova danes počela. No, Jaka sedajle globoko razmišlja kaj bo. Bom videla njegov predlog, ko se zbudi. Enako razmišljam - ne vem še kam se bova dali, ampak doma ziher ne bova cel dan, ker je Alina potem čisto slabe volje, ker ji skoz neki težim
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:15:25
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT ampak doma ziher ne bova cel dan, ker je Alina potem čisto slabe volje, ker ji skoz neki težim Mami, dej razum. Alina se raje potepa kot telovadi. V avtu je bolj fino, k slike mim tebe letijo.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:26:33
|
|
|
|
*ANA*
|
Hvala vsem za lepe želje in . Saj zdaj smo v redu- le da malo težje diha ampak nas je vse presenetilo. N&B ja jaz sem bila astmatik kot otrok, tako da je dedno , in pri meni je bil ta napad drugačen, tako da zdaj res nisem vedela kaj mu je , zato smo ga spoklai v bolnico in zdaj vsaj vemo kaj to je . Tekom dopoldneva pa gremo rezervirat morje -če nas ne bo odpihnilo
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:32:09
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA* Tekom dopoldneva pa gremo rezervirat morje -če nas ne bo odpihnilo Jaz sem ravno sinoči poslala povpraševanje za naš dopust. V igri imamo tri termine in bi rada vedela, kako je še prosto, da se zmenim v službi. Kam nameravate?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 7.4.2008 8:33:36
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA* Tekom dopoldneva pa gremo rezervirat morje -če nas ne bo odpihnilo *ANA* kam greste? - meni se že kar sanja od morja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?