Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 11:36:06
|
|
|
|
Anya22
|
Imam eno vprašanje. A vaši škratje spijo že v svoji sobici ali še z vami? Ker naš Žan je še v najini sobi, ampak v svoji posteljici. Kdaj jih boste dale v svoje sobice???
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 11:49:51
|
|
|
|
n€na
|
Zala zaenkrat še spi z nami v naši sobi ampak v svoji postelji, mogoče kdaj ko se meni ne ljubi takoj vstap pride malo se pocrkljat v taveliko posteljo. jo bom pa kmalu prestaivla v svojo sobico, verjetno takrat ko bom šla v službo in bomo še bolj intenzivno začeli delati brateca , da bom spet kmalu doma
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 12:56:19
|
|
|
|
Kati81
|
Vlažilec zraka je od LANAFORMa in je super, ker je tudi ionizator, se pravi da tudi čisti zrak, ter vlako in čas vlaženja lahko naštimaš po želji. Jaz sem z njim full zadovoljna, sem ga pa kupila v BCju in je bil tud kar drag, sam se je splačalo. Tudi ko je KAja mal prehlajena ga zalaufam in full bolje spi. Kaja je kar pri nam v spalnici in meni je super. Pa zaenkrat niti nima svoje sobice tko da je kar pri nas, meni pa ni potreba nikamor hoditi ponoči.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 14:30:37
|
|
|
|
Petraa
|
Dan junijke evo,končno speti mir.Tim spi,je danes bil pridne z varuško,ko sem šla s starejšim na sistematiko. Tim pa še vedno spi z nama in ne razmišljam da bi ga dala v posteljico No,grem kosilo delat,ker drugače ne bom mogla končat,če se tim zbudi LP
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 14:30:55
|
|
|
|
Anya22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Vlažilec zraka je od LANAFORMa in je super, ker je tudi ionizator, se pravi da tudi čisti zrak, ter vlako in čas vlaženja lahko naštimaš po želji. Jaz sem z njim full zadovoljna, sem ga pa kupila v BCju in je bil tud kar drag, sam se je splačalo. Tudi ko je KAja mal prehlajena ga zalaufam in full bolje spi. Kaja je kar pri nam v spalnici in meni je super. Pa zaenkrat niti nima svoje sobice tko da je kar pri nas, meni pa ni potreba nikamor hoditi ponoči. Ja, sej v bistvu sem tudi gledala od Lanaform, ker sem slišala kar lepe besede o njem. Glede spanja pa tako, tudi Žan bo spal še pri nas, ker prav tako, nima še svoje sobice, ker zaenkrat živimo pri tastu in tašči in ko bomo dobili hišo zase oz. dovolj finnanc za gradnjo pol a seveda gremo na svoje, ampak zaenkrat še ne.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 18:26:02
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Spanje v svoji postelji, sobi - mi smo zaenkrat še vsi štirje v spalnici. Tim in Sara imata oba vsak svojo posteljo, vendar se oba rada pocartljata pri nama. Tako smo velikokrat kot vesela sardelja družinica v konzervi (beri v postelji širine 140cm). V bližnji prihodnosti imamo plan narediti sobo za Tima in Saro, vendar je za to potreba dolga verižna reakcija: pospraviti klet; stvari iz enega kabineta prestaviti v klet, kuhinjo od mojih staršev (ki je do zdaj združena z dnevno sobo) prestaviti v kabinet in spalnico od mojih staršev prestaviti (torej deliti z dnevno sobo). Vse to imamo namen narediti, preden bo šel Tim v šolo. Torej imamo še kako leto časa, da vse to uredimo. Čaka nas pa resnično veliko prestavljanja in predvsem stran metanja stare šare (ki jo v naši hiši vsi po vrsti vestno hranimo, saj človek nikoli ne ve, kdaj jo bo še rabil).
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 18:26:38
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Spanje v svoji postelji, sobi - mi smo zaenkrat še vsi štirje v skupni (najini) spalnici. Tim in Sara imata oba vsak svojo posteljo, vendar se oba rada pocartljata pri nama. Tako smo velikokrat kot vesela sardelja družinica v konzervi (beri v postelji širine 140cm). V bližnji prihodnosti imamo plan narediti sobo za Tima in Saro, vendar je za to potreba dolga verižna reakcija: pospraviti klet; stvari iz enega kabineta prestaviti v klet; kuhinjo od mojih staršev (ki je do zdaj združena z dnevno sobo) prestaviti v kabinet in spalnico od mojih staršev prestaviti (torej deliti z dnevno sobo). Vse to imamo namen narediti, preden bo šel Tim v šolo. Torej imamo še kako leto časa, da vse to uredimo. Čaka nas pa resnično veliko prestavljanja in predvsem stran metanja stare šare (ki jo v naši hiši vsi po vrsti vestno hranimo, saj človek nikoli ne ve, kdaj jo bo še rabil).
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 4.4.2008 18:27:35 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 20:33:15
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22 Imam eno vprašanje. A vaši škratje spijo že v svoji sobici ali še z vami? Ker naš Žan je še v najini sobi, ampak v svoji posteljici. Kdaj jih boste dale v svoje sobice??? Od prihoda iz porodnišnice Alina spi v svoji sobici zato, ker ima moj izredno krhek spanec in velike težave s spanjem in če se jaz samo za ušesom popraskam, takoj v luft skoči in začne svet reševat - kaj hitro pa se je izkazalo, da ima tudi Alina izredno krhek spanec in jo že moje "pospravjanje" (beri: panično iskanje že česa ) sosednje garderobne sobe predrami.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:11:29
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP Spanje v svoji postelji, sobi - mi smo zaenkrat še vsi štirje v skupni (najini) spalnici. Tim in Sara imata oba vsak svojo posteljo, vendar se oba rada pocartljata pri nama. Tako smo velikokrat kot vesela sardelja družinica v konzervi (beri v postelji širine 140cm). To je skoraj tako kot pri nas. Tudi mi smo še vsi štirje v eni sobi. Vsak imata svojo posteljo, ampak zjutraj se je tako luštno pocrkljat v "tavelki postli". Najina je 180x200. V bližnji prihodnosti imamo plan narediti sobo za Tima in Saro, vendar je za to potreba dolga verižna reakcija: pospraviti klet; stvari iz enega kabineta prestaviti v klet; kuhinjo od mojih staršev (ki je do zdaj združena z dnevno sobo) prestaviti v kabinet in spalnico od mojih staršev prestaviti (torej deliti z dnevno sobo). Vse to imamo namen narediti, preden bo šel Tim v šolo. Torej imamo še kako leto časa, da vse to uredimo. Tud pri nas je plan, da Nika pred vstopom v šolo dobi svojo sobo. Pri nas jo moramo dozidat, ker nam manjka prostora. Čez zimo bomo uredili papirje spomladi (naslednjo) pa v napad na prizidek.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:13:03
|
|
|
|
KT
|
evo našo frajlico - tole počne namesto, da bi se plazila in kobacala
< Sporočilo je popravil KT -- 4.4.2008 21:24:39 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:19:17
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT evo našo frajlico - tole počne namesto, da bi se plazila in kobacala Alina!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:19:34
|
|
|
|
KT
|
Kaj se je zgodilo s shrani.si, da ne znam več slikc na RR prilepit helpppppp!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:20:20
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kaj se je zgodilo s shrani.si, da ne znam več slikc na RR prilepit helpppppp! Pojma nimam. Še nikol nisem te strani uporabljala. Ponavad grem na slikomat.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:21:20
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT evo našo frajlico - tole počne namesto, da bi se plazila in kobacala Alina! Ti, kdo se bo pa plazil? - jest (čist verjetno, tako kot za enkrat samo jaz to počnem )
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:25:08
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Kaj se je zgodilo s shrani.si, da ne znam več slikc na RR prilepit helpppppp! Pojma nimam. Še nikol nisem te strani uporabljala. Ponavad grem na slikomat. Jaaaaaaa N & B hvala ti, saj jest tudi (sem ravno pogledala, ne vem kaj mi je bilo danes, da sem na shrani.si pristala) Evo sem že popravila, carica si veš kaj bi jest brez tebe!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:28:34
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Ti, kdo se bo pa plazil? - jest (čist verjetno, tako kot za enkrat samo jaz to počnem ) Mami, ti pa tud nč ne razumeš. Alini je pač to zabavno, ji je bolj všeč razmišljanje in ubadanje s tem, zakaj je to tako. Saj od tega se isto zmatra kot pa s plazenjem in plezanjem. Vse bo KT. Še prehitro.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:28:48
|
|
|
|
KT
|
N & B kam si šla zdaj Ne it, ne it
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:30:11
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B kam si šla zdaj Ne it, ne it Ma, Nika mi še zmerej tukej okrog straši. Sem morala znoret. Zjutraj bo pa spet jok, ko bo vsa zaspana.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:33:26
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT N & B kam si šla zdaj Ne it, ne it Ma, Nika mi še zmerej tukej okrog straši. Sem morala znoret. Zjutraj bo pa spet jok, ko bo vsa zaspana. Huda mami, huuuuuda.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:34:53
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Ti, kdo se bo pa plazil? - jest (čist verjetno, tako kot za enkrat samo jaz to počnem ) Mami, ti pa tud nč ne razumeš. Alini je pač to zabavno, ji je bolj všeč razmišljanje in ubadanje s tem, zakaj je to tako. Saj od tega se isto zmatra kot pa s plazenjem in plezanjem. Vse bo KT. Še prehitro. Zabavno že zabavno, jest jih pa poslušam. Raje ne napišem tu gor kakšne prijave je imela moja v.d. tašča zadnje dni, ker še prehitro okoli pride, me je pa tko pogrel, da se je kar v loku izogibam
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:36:10
|
|
|
|
*ANA*
|
Lep pozdrav Danes čez dan mi je internet nekaj zafrkaval,tako da se šele zdaj oglašam. Najprej Alina . Mi smo se pa ob 19:30 vrnili iz predstave ki jo je imel naš vrtec,kako lušno je bilo - bili so žabice in so plesali in peli ,no res je bilo lepo, na koncu pa so za otroke priredili še MUCO COPATARICO in MAČKA MURIJA in je bilo fenomenalno. Bil je en tak velik Maček Muri in zanimivo mi je bilo to, da se Pia mu ni hotla približat,Svit pa ja .Bom prpopala slikce ko jih bom gor dala . Spanje-Svit spi še pri nama(v svoji postli)- pri nas je pa en drug problem- Pia ima svojo sobico, kjer ima ta veliko postlo prazno, ona pa spi v ta mali(z ograjico); tako da moramo najprej dat Pio v veliko postlo in potem Svita k njej- ja spala bosta skupaj dokler podstrešja ne uredimo . Preden pa bomo gor uštimal moramo fasado na novo menjat, pa okna nova in vprašanje časa je kdaj bo. Zjutraj pa sva šla na obisk k moji šefici v bolnico se zmenit za dopust in smo kar lepo urihtali, tako da bomo šli še na agencijo in rezervirali .
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:39:44
|
|
|
|
N _ B
|
Zjutraj sem vam skuhala kavo in metin čaj, napisala kaj vse imava z Jakom danes v načrtu in vam zaželela lep dan in ko sem pritisnila Potrdi, me je vrglo ven. Potem pa nisem imela več časa ponovno napisat, pa še Jaka je bil zaspan. Skratka, naj na kratko obnovim. Naša noč je minila kar mirno. jaka je brez pretiranega kašlja spal do petih, popil čaj in zadremal nazaj. Čez dobre pol ure pa je začel kašljat in se je od tega predramil. S tem je bilo konec spanca. Ob devetih sva imala pregled pri pediatru in je vse ok. Bil je prehlad. Pljuča so bila kar dobro predihana. Sem in tja je malo zahropel, vendar nič kritičnega. Saturacija je bila nad 100. Ušesa in grlo bp. Mi je pa rekel, da naju je naročil, ker je ta suh in dražeč kašelj precej trdovraten in ni zanemarljiv. Je imel v zadnjih tednih kar nekaj primerov atipične pljučnice, brez vročine. Jaku je očitno slezov sirup pomagal, ker je že naslednji dan bolj produtivno kašljal (moker kašelj). Na koncu mi je p rekel, da greva danes, če ne bo vetrovno, lahko za pol ure ven. Sem bila raje kar tiho in mu nisem povedala, da sva bila midva skoraj vsak dan vsaj 2 uri zunaj.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:47:59
|
|
|
|
KT
|
Kako pa je bil Jaka čez dan?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 21:50:25
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako pa je bil Jaka čez dan? Kar ok. Sem in tja je pokašljal. Spal je tudi uredu. Le popoldan je bil nekaj siten. Ob šestih je bil full aspan. Sem mislila, da bo za slabe pol ure zaspal, ampak je bila potem kmalu že ura sedem, ko sem ga pa kar zrihtala za spat in je šel ob pol osmih v mižule. Tud apetit se mu je vrnil. Od nedelje naprej mi je kar nekaj štrajkal. Včeraj je bilo že bolje, danes pa je tudi jedel. Goveja juha je pri njem itak zakon.
< Sporočilo je popravil N & B -- 4.4.2008 21:51:06 >
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 4.4.2008 22:01:02
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: KT Kako pa je bil Jaka čez dan? Kar ok. Sem in tja je pokašljal. Spal je tudi uredu. Le popoldan je bil nekaj siten. Ob šestih je bil full aspan. Sem mislila, da bo za slabe pol ure zaspal, ampak je bila potem kmalu že ura sedem, ko sem ga pa kar zrihtala za spat in je šel ob pol osmih v mižule. Tud apetit se mu je vrnil. Od nedelje naprej mi je kar nekaj štrajkal. Včeraj je bilo že bolje, danes pa je tudi jedel. Goveja juha je pri njem itak zakon. BRAVO Jaka Naša malo po šesti tudi oči ni več mogla odprtih držat, potem pa je čudežno oživela, čeprav je bolj tako izgledala in ob osmih jo je zmanjkalo. Kaj imate pa za vikend v planu?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?