Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ste vse na pustovanju?! 6.2.2005 12:54:03
|
|
|
|
kimi
|
HuAnita tudi meoj je pobegnil na pijačo, ko sem jaz včeraj šla po dolgem času sama s prijateljico na kavo (ponavadi grem s sončkom včeraj nisem šla) me je po pol ure že poklical če mislim domov malemu nrediti za jest:grrr:sem bila živčna da je bilo joj
|
|
|
|
ste vse na pustovanju?! 6.2.2005 13:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Katja, veš sam je :hudicek: tole…sem zelo resno premišljevala sedaj…kaj se zgodi, če tatiji ne hodijo redno na obiske. In kaj se lahko zgodi…to pa je, da mi enega lepega dne pozvoni na vratih, sredi kosila po možnosti ali pa sredi Nejčevega spanja, tako da ga zbudi…jaz obračam oči medtem ko odpiram vrata in v jezi takoj rečem, nič ne kupujemo, nič ne bo pri nas biznisa..in jezno zaprem vrata.:grrr::grrr::grrr: Zvečer grem na RR odperem novo temo..pre*** akviziterji:pujs:, kako so nadležni…ampak a veste, kako zelo je bil podoben mojmu sinu, če bi ga posvojil, se sploh ne bi videlo, da njegov pravi tati..ehhehe…:)-:)-:)- No, na koncu bi se pa jokala, ker bi me tožil, da mu ne dovolim obiskov…:((:((:(( Hja..in kaj bi naj potem naredila? Sam rekla bi lahko, zakaj pa prej slike ne pošlje…:)-:)-:)- :hudicek:tole, čist zares… Lp!:muca::muca::muca:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?