|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:33:24   
HuAnita
No, mojega najdražjega bom zadavila, ko se vrne!!! Popihal mi jo je na maškerado s sodelavkami (izključno ženske!!!:()! ker RES potrebuje razvedrilo, potem ko se je ta teden 2 uri ukvarjal z našo :muca:. Totalno sem besna in razočarana!!!!! Pa že itak nobenemu kolegu ne odreče srečanj ob pijači, mami pa doma sama in krokodilje solze :(( :(( :((

Pa sem mislila, da bo moj drugačen! Yeah, right!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:39:08   
Vera*
HuAnita ne se prevec sekirat.Ves kaj jaz naredim ko sem zalostna in jezna.Po uro ali pa se vec gledam mojega angelcka pa si mislim kako je lepo ko ga imam ob sebi.Nasi mozeki pa kar naj pijejo okoli,saj ne vedo kaksne trenutke zamujajo.:muca:Jaz imam svojega malega in to je trenutno najpomembnejse v mojem zivljenju.:love:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:47:34   
Jančika_
Uh, jaz bi ga tak spucala:hudicek::hudicek::hudicek:! Dej mi drugič povej, če boš zvečer sama, uletim do tebe (zdajle je že pozno, sem ful zmatrana).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:47:47   
HuAnita
Vera, hvala. Tudi meni je moja :muca: No.1, zato ne razumem, kako da je njemu pomembneje vse kaj drugega?! (med nosečnostojo je kazalo vse kaj drugega...) Ker jaz nočem zamuditi niti minute teh čarobnim mesecev, medtem ko je on ne vidi po par dni, pa mu je očitno ok! :(( :(( :((

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:50:34   
HuAnita
Jančika, saj ne pomaga! Dobim pod nos, da eno so pa še bolj boge... Ker on mi jo vsako jutro preobleče (vztrajam, ker je to včasih edini trenutek v dnevu, da jo vidi), pa 2x na teden vodo za kopanje pripravi. (Milsim, kaj pa ostalih 5 dni?!) Uuuuuuuuh, a ni to veliko?!:(( :(( :((
Skratka, zdajle sem volje - uničim vse, kar vidim.
Najbolje, da grem spat!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:51:09   
india
Ojoj, HuAnita, to pa res ni OK!!!:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:
Čimprej zobe pokaži!!!
To ni fer, je pa res, da s tem zamuja najlepše trenutke v življenju in se sploh tega ne zaveda. Zato pa si ti kar malo hudobno misli, da ion sigurno ne živi tako kvalitetnega življenja kot ti! Cartkaj tvojo :muca: in vse boš kmalu pozabila!
Pa pridi kaj nižje dol počvekat!
:miska:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:54:08   
Vera*
Ja ce rece moski da gre na pivo z kolegu,je to O.K.ce pa zenske recemo,dej mal popazi na :duda:,da bi sla s kolegico na :kava: pa je odziv ponavadi KAJ.Sicer imam to sreco,da pri meni ni tako,imam pa par kolegic,ki imajo s tem probleme.Saj ko gremo mi na :kava: smo pa itak ponavadi ze v pol ure doma.Pac ne zdrzimo brez nasih :duda:.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:57:46   
Grascakinja
Men se to zdi naravnost žalostno!
Ti kar ukrepaj njegovemu vedenju primerno, ker si zeloooo zasluži. Namesto, da bi se crklal s tabo ali pa uštimal varstvo, pa bi šla vidva v maškare. Vosu!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 20:59:58   
india
No Vera*, tu moram sicer rečt, da pri meni ni tako že od vsega začetka. Nikoli ni bil problem, če sem hotela kam it. Še sedaj, pa jih imava 6, grem, tudi na kopanje, pa na čvek kar tako, pa je on z otroci. mi pa gre na jetra,ker mu ponavadi povem kam grem, da pride kar tako v kontrolo, sploh, če je to dopoldan, ko so tavelike tri v šoli, tamali pa ponavadi z mano!:zmeden::zmeden:
Ni pa mi všeč ta varianta, da gre na tako zabavo dedc sam, pa to s sodelavkami! Halooo??? A bi bilo njim všeč, če bi bile doma, med tem,ko bi ga njihovi čagali s sodelavkami????:miska:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:07:46   
Vera*
Ja miska o1 ti dam cisto prav.res so grozni tile deci.Mislim tamali je s teboj in te hodi tvoj kontrolirat.....:grrr:ma joj bi ga nekam poslala.Ja tole z sodelavkami pa tudi men ne disi kaj prevec.Zdej sem pa kr jezna ratala.HuAnita iz kod si,da pridem k tebi pa da skup nahoblama.........(ne delajo mi sumniki,ker ma moj neko novo tipkovnico).

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:09:16   
urška76
HuAnita, en nasvet sem ti dala na forumu malo nižje. Jest bi bla tud zlo slabe volje, če bi mi jo takole popihal! :hudicek::((
Na tvojem mestu bi jo kar za vsakič ko pride domov nekam pobrisala, magari sam pod tuš, on naj se pa ta čas z princesko ukvarja. Pa tuš bi raztegnila na dooooolgo časa.
Upam, da bo tvoj prišel k sebi in uvidel, da otrok potrebuje oba. Spočito mamico in očija.
Lp, Urša

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:10:25   
Anonimen
Oh, jaz pa nekako nimam s tem problemov...ko gre..ga dolgo ni nazaj..kaj vem, enih 5 mesecev, leto dni ali več???:)-:)-:)-

Malo šale..brez zamere!:bravo:

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:17:18   
TaRe*
Jaz bi ga ustrelila...:grrr:Mi tega sicer še ni naredu,pa v njegovo dobro upam,da mu ne pride kdaj na misel.Poznam pa vse druge stvari...okrog tega.No,moja tamala je bila včeraj stara 7 mesescev,pa jo je njen očka danes prvič pokakano previl in ji dal kosilo,ker je šla mami z taveliko pikico na en nastop.Vrnile sva se ob 16ih,od takrat do zdaj pa sem ga mogla že ene dvajsetkrat poslušat,kok FEEEEJst je bla pokakana,pa kako se je on matral,da jo je opedenal.:grrr::grrr::grrr:
To so naši možeki.Če se je pa treba kje pobahat z :duda::duda:,so pa taglavni:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:23:31   
BUČKO
:((No nisi edina ki sameva doma medtem ko je njen na piru s prijatelji.Pravi da rabi malo sprostitve po pol urnem ukvarjanju s tamalim.Kaj pa me ko se cel dan ukvarjamo z njimi,saj mi ni težko samo naj se oni enkrat postavijo v našo kožo.:grrr::grrr:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:26:27   
HuAnita
Halo, pa saj si ceeeelo leto doma, pa samo zato, da se ukvarjaš z bebico.;) Ne razumite me narobe, to počnem z največjim veseljem, ampak za mamice ni nedelje ne praznika :((. medtem ko očki ob piru in tekilah ponosno razkazujejo svoje malče na fotkah.
Si ga bom poslikala, pa ta mali kazala, da bo vedela tistih 2xteden, kdo je to!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:28:21   
jana30
Ma jaz mojega nagovarjam naj gre s kolegi na kak pir, pa ga ne pripravim. Če gre on, pol tudi jaz lahko grem z malo manj slabe vesti.:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:29:40   
KATY&TIMMY
eh gekko,ti jo pa vedno najdeš:)-:)-:)-no jaz te prekašam moj je šel pred 22 meseci:zmeden2: ............
no drugi še ni prišel na vrata,vprašat če mi gre v trgovino..........:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

upam da mi katera ne zameri:ups:,res se moramo vsake toliko malo nasmejat:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:34:59   
india
Katja in Gekko, to je fajn, ko veš, da je šel in ziher ne pride nazaj tečnarit!!!!
Taki, ko pa hodijo nazaj,kao da jih rabimo, če pridejo samo kartico štemplat, taki so pa za glavo jim snet!:hudicek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:35:00   
HuAnita
:)-:)-:)-
Saj, Katja, res je! ;)
K... jih gleda!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:41:16   
lan
oj punce.
Smo srecno prispeli v Lj.Smo cist fuc,tako da gremo kar spat.Fajn cvekajte se zame!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:42:13   
HuAnita
eeeeeh, sem že boljše volje, ste prav duhovite! Mu ne bom odrezala jajc, (uos, grdo govorim!), ampak mu bom malo popihala z besedami...:)-
Grem spat,
lahko noč!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 21:51:48   
india
Lahko noč HuAnita, pa lepo sanjaj! Da ne boš imela preveč zlobnih sanj!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ste vse na pustovanju?!
5.2.2005 22:04:01   
Anonimen
HuAnita a maš valjer?
Za vrata se postav pa z valjerjem po butici usekaj:hudicek::)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   ste vse na pustovanju?!
6.2.2005 10:54:54   
Anonimen
OOO...sem čakala mojo Katjo..plonkico..hehehehheh!

Katja...:rozica::rozica::rozica:...
Saj veš kako pravijo za naju:

VEČ SREČE PRIHODNJIČ:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   ste vse na pustovanju?!
6.2.2005 10:57:57   
Anonimen
Bodi sigurna stoposto je za vaju..............

.......................sreča za vogalom:)-

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?