Kaštrun -> RE: Tašča (26.3.2008 12:08:41)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Ma kaj vem kaj naj naredim. Najraje bi res rekla tašči da pač sma midva zbrala botro in naj res ona popravlja ta mušter ja. Ker se mi zdi bedasto da bi zbrala od fanta brata pa eno od mojih dveh sester. Ko mi pol tak bedasto deluje do druge sestre ki še jo mam, a druga sestra ti pa ne bo zamerila, ker ne bo ona botra? zato pa bi bila najraje da je samo eden in pika. Ja drugače pa je brat od mojega privolil v to da bo boter ja....je rekla tašča seveda,.....aja pa še to pa še zakramenta svete birme nima brat od mojega, potem pa sploh ni problema, ker če si boter moraš imeti vse tri zakramente (krst, obhajilo in birmo). reci bratu od fanta, da je župnik rekel, da ne more biti, ker nima zakramenta a ni to pogoj da si lahko krstni boter? Pa še ta brat je na začetku ko je zvedel da bo moj dragi ata postal mel proti, definitivno moraš reči, da je župnik rekel, da ne more biti boter [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] češ kako si nor, pa užival bi še življenje pa si privoščil eno pa drugo ne pa nek otrok pa bla bla pa sem in tja..... a zdaj pa bi bil boter. Pa še to me moti... z njegovim bratom se vidimo zelo malo, pa še takrat ko se si ne vzame niti 5 minut prav časa da bi se pogovorili, kaj šele da bi kdaj kaj poklical. Ko sma pri njegovih na obisku če pride slučajno v kuhno pozdravi pa mogoče vpraša kak je to pa je vse. Saj drugače ni slab po srcu, samo če se v vsem, času kaj sma z mojim skupaj nisem pogovarjala z njegovim bratom dve uri, to mi je bedasto kaj pol če bit boter mojemu ptrpku če ga niti ne poznam prav bi lahko rekla.
|
|
|
|